Reklamcı Haberleri

7 yıldır kayıp olan reklamcının cesedi parçalanmış halde su kuyusunda bulundu

Denizli'de, 7 yıl önce ortadan kaybolan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan Levent Karaduman'a (43) ait olduğu değerlendirilen ceset, ortağı olan teyzesinin oğlu Ali Osman S.'nin (31) Baklan ilçesindeki evinin arkasındaki 17 metre derinliğindeki su kuyusunda bulundu. Gözaltına alınan Ali Osman S.'nin polisteki sorgusu sürerken, öldürüldükten sonra parçalanarak su kuyusuna çuval içinde atılan ceset, yaklaşık 17 saatlik çalışmayla çıkarıldı.

Haber

Eşinin acısını 1,5 aylık bebeğiyle bastırıyor

Muğla'da devrilen vinçten düşerek hayatını kaybeden reklamcı Sefer Akdaş'ın eşi, kazadan bir ay önce evliliklerinin 12. yılında dünyaya gelen kızı Beste ile hayat arkadaşının yokluğuna alışmaya çalışıyor - Türkan Akdaş: - "Beste, bizim için mucizenin adı olmuştu. Sanki eşime ikinci bir hayat verilmiş gibiydi. Eşim bebeğimize zarar vereceği düşüncesiyle kucağına almaya, bakmaya kıyamıyordu" - "Tek hayali bir çocuğu olmasıydı. Kızımızla hayalleri vardı ama hepsi yarım kaldı"

Haber

Reklamcı Ayşenur neden öldü! Dikkat çeken temizlik malzemesi detayı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, reklamcı Ayşenur A. (24), 2 gün önce, arkadaşları tarafından evinde ölü bulundu. Ayşenur A.'nın Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılırken, polis, evin ortasında temizlik malzemelerinin bulunduğunu ve genç kadının zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını belirtti.

Trend

Ünlü reklamcı evinde ölü bulundu

Ünlü reklamcı Tuğrul Süer (61), Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu. Doktor tarafından yapılan incelemede, Tuğrul Süer'in, yaklaşık 4 gün önce ölmüş olduğu tespit edildi. Reklamcı Süer'in, bilgisayar karşısında çalışırken geçirdiği kalp krizi sonucu ölmüş olabileceği belirtildi. Süer'in cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Kağıthane Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Haber

Reklamcı

Reklamcı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Reklamcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Ünlü reklamcı evinde ölü bulundu

Bodrum'da düzenlediği müzik organizasyonları ile tanınan reklamcı ve menajer 40 yaşındaki Ömer İpek, yalnız yaşadığı İstanbul Kadıköy'deki evinde ölü bulundu.

Haber

'Onunla bununla yatacağına, gel...'

Üniversiteli eski sevgilisinin şantajla suçladığı reklamcı mahkemeye yanıt dilekçesi gönderdi: İddialar yalan. Kendisi uyuşturucu bağımlısı...

Haber

Ünlü reklamcıya eşinden veda

Balayı için gittiği Brezilya'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden reklamcı Murat Çetintürk'ün cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi.

Haber

Eli Acıman vefat etti

Türkiye'nin ilk reklamcılarından olan Eli Acıman, 91 yaşında hayata veda etti.

Haber