Ricky Martin Haberleri

Ricky Martin çıplak güneşlenirken paylaştı! Boşanma yaramadı

Ünlü Latin şarkıcı Ricky Martin ve Jwan Yosef 6 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Boşanma haberleriyle gündeme gelen ünlü şarkıcı son olarak çıplak güneşlendiği anları paylaşınca olay oldu.

Magazin 17-09-2023 13:11

Latin popun kralı Ricky Martin depreme kayıtsız kalamadı! Görüntüler yüreğimi parçalıyor

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından ünlü isimler depremzedelere sosyal medya hesapları üzerinden yardım çağrısında bulunmaya başladı. Depreme kayıtsız kalamayan dünyaca ünlü isimler arasına Ricky Martin de katıldı.UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak da görev yapan Martin takipçilerini bağış kampanyasına davet etti.

Magazin 14-02-2023 11:29

Yeğeniyle ilişki yaşadığı iddia ediliyordu! Ricky Martin davayı kazanıp temize çıktı

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin'nin yeğenini taciz ettiği ve fiziksel şiddet uyguladığı iddia ediliyordu. Gündeme bomba gibi düşen bu suçlamada Martin davayı kazandı. Ünlü şarkıcı “Tüm iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı" dedi.

Magazin 22-07-2022 15:09

Ricky Martin kimdir, hapse mi giriyor? Ensest ilişki ile suçlanan Ricky Martin kaç yaşında ve aslen nereli?

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin ile ilgili ortaya önemli bir iddia atıldı. Ensest ilişki ile suçlanan ünlü sanatçının eğer suçlu bulunursa 50 yıl hapis cezası alabileceği öğrenildi. Peki Ricky Martin kimdir, hapse mi giriyor? Ensest ilişki ile suçlanan Ricky Martin kaç yaşında ve aslen nereli? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 16-07-2022 19:57

Ricky Martin

Ricky Martin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ricky Martin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ricky Martin’e yeğeninden ‘ensest’ suçlaması! İddialar mide bulandırdı

Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin'in başı belada. Gösteri dünyasının yıllara meydan okuyan şarkıcısı hakkında dudak uçuklatan iddialar ortaya atıldı. Bu iddiaların bu kadar gündeme gelmesinin nedeni ise yeğeni tarafından ortaya atılması. Eğer ünlü şarkıcı suçlu bulunursa 50 yıla kadar hapis cezası alabilir!

Magazin 16-07-2022 14:54

50 yaşındaki Ricky Martin mini şortuyla kaslarını ortaya çıkardı

Festival kapsamında Cannes'ta olan ünlü müzisyen ve oyuncu Ricky Martin, kaldığı otelde güneşin keyfini çıkardı. Mini şortuyla görüntülenen Martin, kaslı vücuduyla hayran bıraktı.

Magazin 25-05-2022 09:42

Grammy Ödüllü şarkıcı Ricky Martin, yeni projesini açıkladı! Diziyle geri geliyor

50 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Latin şarkıcı Ricky Martin’in hayranlarını sevindirecek projesi belli oldu. Grammy Ödüllü sanatçı, Apple TV Plus’ta gösterime girecek olan komedi türündeki “Mrs. American Pie” dizisinde rol alacak.

Trend 24-05-2022 17:30

Ricky Martin’e benzemek için onlarca estetik ameliyat yaptırdı! “Bir sorunum var” diyerek itiraf etti

Francisco Mariano Javier Ibanez isimli bir adam obezite ile savaştıktan sonra bir dönemin popüler sanatçısı Ricky Martin’e benzemek için sayısız estetik operasyon geçirdi. 30’u aşkın estetik operasyonun sonrasında bağımlı olduğunu dile getiren Ibanez, ameliyat olmadan duramadığını itiraf etti.

Trend 27-12-2021 15:52

Ricky Martin'den estetik iddialarına yanıt

Ünlü şarkıcı Ricky Martin, estetik yaptırdığı yönünde çıkan haberlere çektiği bir video ile yanıt verdi. Yüzüne herhangi bir işlem yaptırmadığını söyleyen Martin, "Dolgu da botoks da yok!" dedi.

Magazin 04-10-2021 11:01

Serkay Tütüncü istedi Hülya Avşar poposuna vurdu

Masumiyet dizisinde rol arkadaşı olan Serkay Tütüncü ve Hülya Avşar'ın Ricky Martin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Serkay Tütüncü istedi Hülya Avşar yakışıklı oyuncunun poposuna vurdu.

Magazin 08-03-2021 09:19

Ünlü şarkıcı Ricky Martin'in son görüntüsü şaşırttı

İki yıl önce Suriyeli erkek arkadaşı Jwan Yosef ile evlenerek tüm dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, son haliyle şaşırttı.

Magazin 13-02-2021 14:09