Röportaj Adam Haberleri

İLLEGAL HAYATLAR KONUSU VE OYUNCULARI! İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

İllegal Hayatlar konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Sosyal medyada gündem ile alakalı videolar paylaşarak ve Röportaj Adam adıyla tanınan Mahsun Karaca'nın ilk filmi televizyonda ilk kez Fox TV'de ekrana geliyor. Başrollerde gerçekte de kuzen olan Mahsun Karaca, Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman'ın olduğu film merakla bekleniyor. Peki, İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

Magazin 22-12-2023 20:07

Fox sunucusu İlker Karagöz, Röportaj Adam'ın videosunu gerçek sandı! Mahsun Karaca o paylaşımı yaptı

Röportaj Adam ismiyle bilinen Mahsun Karaca'nın, Ganalı emlakçı ile Kamerunlu bir kiracı arasındaki kavga haberini mizahi bir dille yaptığı ekleme, Fox Haber sunucusu İlker Karagöz'ü de şaşırttı. Karaca'nın mizahi paylaşımını gerçek sanarak canlı yayında servis eden Karagöz, Röportaj Adam'ın attığı tweetle gerçeği fark etti. Ünlü sunucu Karaca'ya yanıt vererek "Bir gazeteden okuduğumuz bir haberdi. Yani önce onlar şakaya kanmış. Dahası olmayacak şey de değil" ifadelerini kullandı.

Haber 03-04-2023 21:14

Röportaj Adam Mahsun Karaca Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosuna mı dahil oldu? Röportaj Adam Mahsun Karaca kimdir, kaç yaşında?

Röportaj Adam olarak çektiği videolarla bilinen Mahsun Karaca Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibine katıldı. Ünlü isim heyecanını sosyal medyada hesabında yaptığı paylaşımda dile getirdi. Çok Güzel Hareketler Bunlar'a transfer olan Röportaj Adam Mahsun Karaca kimdir? İşte Mahsun Karaca'nın biyografisi...

Magazin 19-09-2022 15:03