Semen Haberleri

Rüzgarlı havalara dikkat! Ani bir şekilde başlıyor, hızlı ilerliyor... Uzmanı uyardı

Yüz felcinin herhangi bir yaş aralığı, cinsiyet ve kritere bağlı olmadan herkeste görülebileceği uyarısında bulunan Fizyoterapist Berkay Eren, “Soğuk hava, rüzgarlı olan günler ve mevsim geçişleri, yüz bölgesindeki sinirleri olumsuz etkileyerek yüz felcine neden olabilir” dedi.

Kadin 18-04-2024 15:33

Sağlığınız için her gün yapmanız gereken 4 şey!

Sağlıklı bir yaşam sürmek için her gün belirli alışkanlıklar edinmek önemlidir. Bu adımlar, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı güçlendirmenize yardımcı olacak ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemenize olanak sağlayacaktır. İşte sağlıklı bir yaşam sürdürmek için her gün yapılması gereken 4 önemli şey...

Kadin 19-02-2024 12:03

Cinsel yolla bulaşan kaşıntı neden olur? Cinsel yolla bulaşan kaşıntı nasıl geçer?

Cinsel temas yolu ile bulaşabilen çeşitli enfeksiyonlar ve hastalıklar vardır. Bu hastalıklardan bazıları çok ciddi olumsuz sonuçlara sebebiyet de verebileceği için cinsel ilişki sırasında korunma yöntemlerini kullanmak önemlidir. Ayrıca rutin olarak yaptırılan düzenli kontroller de olası bir enfeksiyonun ya da hastalığın ilerlemeden erken teşhis edilmesi için gerekli görülmektedir.

Kadin 15-12-2023 21:43

Sperm enfeksiyonu nedir? Sperm enfeksiyonu belirtileri nelerdir, spermde enfeksiyon varsa ne olur?

Konu cinsel sağlık olunca, her bireyin dikkat etmesi gereken bazı noktalar vardır. Korunmasız olarak cinsel ilişkiye girmek kişilerin hem kendi sağlıklarını hem de partnerlerinin sağlıklarını tehlikeye atabilir. Cinsel yolla bulaşan hastalıkların önüne geçebilmek ve çok ciddi rahatsızlıklara neden olabilecek virüslerden ve bakterilerden uzak kalabilmek için düzenli doktor kontrolü de önemli bir başka önlemdir.

Kadin 15-12-2023 18:56

Kasım ayı burç yorumları! 2023 Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını Haziran ayında neler bekliyor? Aylık burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 2023 Temmuz ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 01-11-2023 11:58

Günlük burç yorumları: 13 Eylül 2023 Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 13 Eylül Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 13-09-2023 11:33

Günlük burç yorumları: 4 Temmuz 2023 Salı günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 4 Temmuz Salı aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 04-07-2023 13:03

Günlük burç yorumları: 22 Haziran 2023 Perşembe günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 22 Haziran Perşembe aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 22-06-2023 12:29

Günlük burç yorumları: 16 Haziran 2023 Cuma günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 16 Haziran Cuma aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 16-06-2023 12:20

Döndüğünde en güzel kız hangisi olacak? Seçiminiz karakter özelliklerinizi belirliyor

Seçimlerimiz, davranışlarımız karakterimiz hakkında ipucu verebiliyor. Karakter özelliklerini belirlemek için çok çeşitli testler bulunuyor. Aşağıda yer alan teste göre döndüğünde en güzel kızın hangisi olacağını düşünüyorsanız karakter özellikleriniz de o kıza göre değişim gösteriyor.

Kadin 05-04-2023 09:13

Cinsel hastalıklar nelerdir, nasıl bulaşır? Cinsel hastalık belirtileri nelerdir, test nerede yaptırılır, idrar ve kan tahlilinde belli olur mu?

Düzenli ve sağlıklı bir cinsel yaşam her bireyin hakkıdır. Ancak ilk cinsel ilişki tecrübesinden itibaren bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. İstenmeyen gebelik durumunun oluşmaması, hastalık, virüs, enfeksiyon gibi ciddi sorunlara sebebiyet verebilecek olasılıkların en aza indirgenebilmesi için alınacak önlemler de bu noktalar arasında yer alır. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar ne zaman belli olur, teşhis nasıl koyulur?

Kadin 24-03-2023 17:28

Sürekli uyarılma sendromunun (PSAS) nedenleri ve belirtileri nelerdir? PSAS asıl tedavi edilir, sürekli cinsel istek neden olur?

Bir kişinin herhangi bir cinsel uyarıcı ya da istek olmadan sürekli olarak orgazm ve tahrik olma hissi yaşamasına sürekli cinsel uyarılma sendromu denilir. Günümüzde bu sendromun güncel adı sürekli genital uyarılma bozukluğu olarak güncellenmiştir. Genital bölgede basınç, ağrı, iğne batması ve yanma hissi gibi semptomların da eşlik edebildiği PSAS genellikle cinsel terapiler ile tedavi edilir. Sürekli cinsel uyarılma sendromu neden olur?

Kadin 24-03-2023 17:26

Sperm alerjisi nedir, neden olur? Sperm alerjisi nedenleri ve belirtileri nelerdir, nasıl tedavi edilir?

Sperm alerjisinin belirtileri vajinada görülse de kimi durumlarda tüm vücudu da etkileyebilir. Sperm alerjisi tıpta semen alerjisi şeklinde de adlandırılır. Yaygın olarak bilinmese de sperm alerjisi, kadın vücudu sperm sıvısındaki maddeleri yabancı olarak algıladığı takdirde oluşabilir. Dolayısıyla normal alerji belirtileri ile benzerlik gösteren sperm alerjisi semptomlarıyla bu durumun tedavi sürecinin nasıl ilerlediğinin öğrenilmesinde fayda vardır. Sperm alerjisi tedavisi nedir?

Kadin 24-03-2023 17:23

Serin havalarda üzerinize alıp dışarı çıkabileceğiniz en iyi panço modelleri

Ofiste içiniz ürperdiğinde veya balkona çıkarken üstünüze alabileceğiniz bir kıyafet mi arıyorsunuz? Öyleyse mutlaka bir panço edinmelisiniz! "İyi de panço her kıyafete uymaz ki" diye düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Hem birçok kombine uyacak hem farklı zamanlarda kullanabileceğiniz zarif panço modelleri için okumaya devam edin.

Kadin 15-03-2023 14:05

İş görüşmesinde işe alınmanızı garantileyecek tüyo! Ufacık bir değişiklikle fark yaratın

İş görüşmelerini oldukça gergin ve heyecanlı olabiliyor. Bu görüşmelerde sorulan sorulara verilen cevaplar kadar jest ve mimikler, duruş, özenli bir stile dikkat etmek de önem taşıyor. İş görüşmesinde işe alınma şansınızı artırmak için yapmanız gereken oldukça basit bir hamle bulunuyor.

Kadin 08-03-2023 15:18

Günlük burç yorumları: 15 Şubat Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 15 Şubat Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 15-02-2023 09:48

Uzmanı paylaştı: Sizi en az 10 yaş yaşlı gösteren kaş hatası! Bu hatayı sakın yapmayın

Her sene değişen kaş trendleri oldukça şaşırmamıza neden olabiliyor. Yüzümüzde tüm ifademizi, görünüşümüzü ve yaşımızı değiştirebilen kaşlara gerekilen önem verilmiyor. Kaş uzmanı Sarah Amelia Fogg, sizi olduğunuzdan çok daha yaşlı gösteren kaş stillerini paylaştı.

Kadin 15-01-2023 13:32

Günlük burç yorumları: 31 Aralık Cumartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 31 Aralık Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 31-12-2022 09:48

Günlük burç yorumları: 25 Aralık Pazar günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 25 Aralık Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 25-12-2022 09:52

Diş yapısı dudak ve gülüş görünümünü nasıl etkiliyor?

Günümüzde pek çok insan, dişlerin düzensiz olması, renk değişimleri, diş kayıpları ve diş eti hastalıkları nedeniyle mümkün olduğu kadar gülümseyememekte, fonksiyon bozukluklarından rahatsızlık duymaktadır. Bir diş hekimi veya ortodontist, diş problemlerinin çoğunu kapsamlı bir yaklaşımla tedavi edebilir ve günümüzde bu tedavi için herhangi bir yaş sınırı yoktur.

Kadin 12-10-2022 20:59