Shota Arveladze Haberleri

Shota Arveladze'den maç sonu ilginç açıklama! Gol yemeden oynamaya başlamıyoruz''

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Shota Arveladze, Hatayspor maçının ardından gol yemeden oynamamanın artık alışkanlık haline geldiğini belirterek, "Hep gol yiyoruz, ondan sonra biraz topa sahip olma güveni geliyor" dedi.

Spor 02-02-2024 21:47

Büyük sürpriz! Shota Arveladze imzayı atıyor! Yeni adresi çok tanıdık bir takım...

Hull City'de aldığı başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Shota Arveladze, Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden Nicosia ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Spor 21-10-2022 11:44

Son dakika: Sinan Engin 'Gönlünde bir takım var' demişti! Sergen Yalçın adım adım Hull City'e gidiyor! Acun Ilıcalı, Shota'nın yerine getiriyor...

Son dakika haberleri: İngiltere Championship ekibi Hull City'de peş peşe gelen kötü sonuçların ardından Shota Arveladze ile yollar ayrılmış ve kulüp sahibi Acun Ilıcalı, yeni hoca arayışlarının başladığını açıklamıştı. İngiliz takımı için gündeme Fatih Terim, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın isimleri gelmişti. Spor yorumcusu Sinan Engin'in 'Gönlünde bir takım var' dediği Sergen Yalçın'ın adı, Hul City ile ciddi şekilde anılmaya başladı.

Spor 05-10-2022 14:27

Fatih Terim, Şenol Güneş ya da Sergen Yalçın değil! Shota Arveladze ile yollarını ayıran Hull City'nin yeni hocası tanıdık isim Carlos Carvalhal oluyor!

İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City'de peş peşe gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör Shota Arveladze ile yollar ayrılmıştı. Kulüp sahibi Acun Ilıcalı, "Yeni teknik direktör için en iyi seçeneklere bakacağız..." şeklinde açıklama yapmıştı. Fatih Terim, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın isimlerinin ortaya atılmasının ardından bir iddia daha geldi. Bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Carlos Carvalhal'in Hull City'nin başına geçeceği öne sürüldü.

Spor 03-10-2022 16:36

Son dakika: Acun Ilıcalı noktayı koydu! Hull City'de Shota Arveladze dönemi sona erdi!

Son dakika haberleri: İngiltere Championship'te geride kalan 11 haftada sadece 3 galibiyet alabilen ve 11 puanla 20. sırada yer bulan Hull City'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz kulübünde teknik direktör Shota Arveladze'nin geleceği tartışma konusuydu. Yönetim, Gürcü teknik adamla ilgili kararını verdi. Hull City, Shota Arveladze ile yolların ayrıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Spor 30-09-2022 13:46

'Shota Arveladze'nin istifası kabul edilmedi!' Hull City'de Acun Ilıcalı kararını verdi...

İngiltere Championship'te geride kalan 11 haftada sadece 3 galibiyet alabilen ve 11 puanla 20. sırada yer bulan Hull City'de kazan kaynıyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz kulübünde teknik direktör Shota Arveladze'nin geleceği tartışma konusu olurken, flaş bir iddia gündeme geldi. Gürcü teknik direktörün istifasını Ilıcalı'ya sunduğu öne sürüldü. Acun Ilıcalı'nın ise Shota'ya verdiği cevap ve aldığı karar ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 18-09-2022 15:00

Acun Ilıcalı maç bitmeden stadı terk etti! Hull City puan almayı bile unuttu! Swansea deplasmanında da kayıp...

İngiltere Championship'te 11. hafta mücadelesinde Swansea ile Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City takımı karşı karşıya geldi. Swansea.com Stadyumu'nda oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorun ardından Hull City, üst üste 4. mağlubiyetini aldı. Öte yandan kulübün sahibi Acun Ilıcalı, maç bitmeden stadı terk etti.

Spor 17-09-2022 16:33

Son dakika: Hull City transferde çıldırdı! Halil Dervişoğlu ile anlaşma sağlandı! Shota da Dimitris Pelkas'ı açıkladı...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da 2020-2022 yılları arasında kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu'nun adı yeni sezon için yine Türk takımlarıyla anılmıştı. 22 yaşındaki forvet için başta Galatasaray olmak üzere Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin ismi geçmiş ancak Dervişoğlu'nun dört takıma da transferi gerçekleşmemişti. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City; genç futbolcunun transferinde sona yaklaşırken, teknik direktör Shota Arveladze'den Dimitris Pelkas açıklaması geldi.

Spor 15-08-2022 12:00

Hull City, Premier Lig'i kafaya koydu! Norwich'i devirip, liderlik koltuğuna oturdular...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve teknik direktörlüğünü Shota Arveladze'nin yaptığı Hull City, İngiltere Championship'in 3. haftasında Norwich City'i konuk etti. Kadrosuna yaptığı takviyelerle dikkat çeken İngiliz ekibi, Norwich'i 2-1 mağlup etti ve liderliğe yükseldi.

Spor 13-08-2022 20:00