Sinan Haberleri

Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal cayrokopter kazasında yaralanmıştı! Soruşturma tamamlandı

Muğla'da motor arızası sebebiyle tarlaya zorunlu iniş yapan cayrokopterin ağaçlara çarptığı, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal ile Sinan Yılmaz'ın yaralandığı kazayla ilişkin soruşturma tamamlandı.

Magazin 25-01-2024 11:07

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin evliliğe ilk adımı attı! Nişanlısı bakın kim çıktı

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin evlilik yolunda ilk adımı attı. Aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan Rüzgar Çetin'in nişanlısı da çok tanıdık bir ismin kızı çıktı.

Magazin 16-01-2024 10:54

Esra Erol kocasını yere göğe sığdıramadı! O görünmez bir adam biliyorsunuz

Hem sunuculuğuyla hem de paylaşımlarıyla dikkat çeken Esra Erol katıldığı programda özel hayatına dair de konuştu. Esra Erol eşi Ali Özbir'i yere göğe sığdıramadı. Sunucu "Ali benim hem hayat hem de yol arkadaşım" dedi.

Magazin 07-01-2024 09:57

Salih Bademci ile Hazal Subaşı reyting listesini alt üst etti! Dilek Taşı iddialı başladı

Salih Bademci ile Hazal Subaşı'nın başrolünde yer aldığı Dilek Taşı dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. 1980'li yılların İstanbul'unu konu edinen Dilek Taşı seyircisini ekrana kilitlemeyi başardı. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu senaryosunu ise Can Sinan'ın kaleme aldığı dizi ilk bölümüyle reyting listesini salladı.

Magazin 08-09-2023 12:30

İlk tanıtım yayınlandı! Dilek Taşı oyuncuları kimdir, konusu nedir, ne zaman başlayacak? Hazal Subaşı ve Salih Bademci başrolde!

Dilek Taşı dizinin konusu ve oyuncuları gibi detayları merak ediliyor. Yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak Dilek Taşı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin başrollerinde Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay gibi isimler yer alıyor. Peki, Dilek Taşı oyuncuları kimdir, konusu nedir? Yeni dizi Dilek Taşı ne zaman yayın hayatına başlayacak?

Magazin 13-08-2023 17:26

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Çocuklar Duymasın'ın Psikolog Sinan'ı Nejat Birecik'in son hali olay oldu

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Psikolog Sinan karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nejat Birecik oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu. Gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Birecik'in son hali ve yeni mesleği herkesi şaşırttı.

Magazin 29-07-2023 17:37

Sahte Balayı konusu ve oyuncuları! Sahte Balayı nerede ve ne zaman çekildi? TV'de ilk!

Sahte Balayı filmi bu akşam TV'de ilk kez FOX TV ekranlarında yayınlanacak. İzleyicilere eğlence dolu dakikalar yaşatan filmin başrollerinde Aslı Bekiroğlu ve Sinan Çalışkanoğlu yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Gün Doğa Sarı oturuyor. Peki, Sahte Balayı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Sahte Balayı filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte film hakkında detaylı bilgiler...

Magazin 27-07-2023 18:21

Özlem Yıldız o yorumu görünce adeta çıldırdı: Allah kimseye kalp çirkinliği vermesin!

İş insanı Mete Vardar ile yeni bir aşka yelken açan ünlü sunucu Özlem Yıldız, sosyal medyada oğlu Demir'e yapılan 'çirkin' yorumu üzerine sinirlendi. Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek yarışması ile bir döneme damga vuran ünlü sunucu "Allah kimseye kalp çirkinliği vermesin" ifadesini kullandı. İşte Özlem Yıldız'ın gündem olan o sözleri...

Magazin 16-07-2023 16:34

Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal, Muğla'daki cayrokopter kazasında yaralandı

Muğla'da turistik gezi için havalanan cayrokopter, motor arızası nedeniyle bir tarlaya inmek istedi. Sert iniş sırasında zeytin ağaçlarına da çarpan cayrokopterdeki pilot ile yolcusu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazada yaralanan yolcunun ise ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal (34) olduğu öğrenildi.

Magazin 15-06-2023 20:48

Miray Daner gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi! Dekolteli pozlarıyla mest etti

Sinan Engin ve Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner geçtiğimiz haftalarda ayrılık haberiyle gündeme geldi. Özel hayatı, rol aldığı yapımlar ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulan ünlü oyuncu bu defa iddialı pozlarıyla dikkat çekti. Miray Daner'in son paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 06-06-2023 09:33

Sinan Özen'in minik kızı defalarca kez ameliyat oldu! Zor günleri anlattı: Çocuğumun mezarlık yerini hazırlamıştım

Şarkıcı Sinan Özen'in 1 yaşındaki kızı Neva, bağırsak rahatsızlığı nedeniyle yedi kez ameliyat olmuş ve uzun bir tedavi süreci sonrası sağlığına kavuşmuştu. Zor günleri geride bırakan Sinan Özen o günlere dair konuşarak "Doktorlarla konuştuktan sonra çocuğumun mezarlık yerini hazırlamıştım" dedi ve tüyleri diken diken etti.

Magazin 05-06-2023 12:23

Miray Daner Oğulcan Engin ile neden ayrıldığını açıkladı

Geçtiğimiz haftalarda Sinan Engin ve Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk hayatını noktalayan Daner, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, ayrılık hakkında da konuştu.

Magazin 04-06-2023 15:04

Özlem Yıldız yeni sevgilisiyle Kıbrıs'ta! Ünlü turizmci ile aşk iddiası

2013'te Sinan Serter'den boşanan ve uzun süredir hayatında kimse olmayan Özlem Yıldız'ın turizmci Mete Vardar'la aşk yaşadığı iddiası gündeme geldi. İkili birlikte Kıbrıs'ta görüntülendi.

Magazin 26-05-2023 08:19

Cem Yılmaz'dan ikinci tur açıklaması! Oyunu vereceği adayı da açıkladı

Sinan Oğan'ın 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci turda Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklaması sonrası komedyen Cem Yılmaz da ikinci turda oy vereceği ismi açıkladı ve "Oy verin" dedi.

Magazin 23-05-2023 11:12

Sinan Oğan'dan Şahan Gökbakar'a yanıt! ‘Özür diledi…’

14 Mayıs seçim sürecinde ve sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı yorumlarla dikkat çeken Şahan Gökbakar bu kez de Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’la ilginç bir diyalog yaşadı. Oğan ise Gökbakar’a yönelik yaptığı son paylaşımında ismini ‘yanlış telaffuz’ ettiğini belirterek ünlü oyuncudan özür diledi.

Magazin 17-05-2023 08:06

Kayıp Prenses'in minik Duru'su son hali ile görenleri şaşırttı! Meğer ünlü dizilerin yıldızıymış

Bir dönem ekranların vazgeçilmez dizisi olan Kayıp Prenses, 7'den 70'e herkesin ilgisini çekiyordu. Dizinin baş kahramanı Duru, henüz 7 yaşında küçük bir peri kızıydı ve yeteneklerini yeni keşfetmekteydi. Duru rolüne can veren oyuncu şimdilerde büyüdü. Halen oyunculuk mesleğini sürdürmekte olan oyuncu, ünlü dizilerde de boy gösterdi.

Magazin 09-05-2023 18:58

Oğuzhan Uğur'dan çok konuşulacak AK Parti sorusu! Ali Babacan'dan dikkat çeken yanıt

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın konuk olduğu Babala TV'deki bölümün fragmanı yayınlandı. Önemli anlara yer verilen fragmanda program sunucusu Oğuzhan Uğur'un Babacan'a sorduğu soru bölüme damga vurdu. "İleride 6'lı masada 'Benim hoşlanmadığım şeyler oldu' deyip seçimlerden sonra tekrardan AK Parti saflarına dönmeniz söz konusu olur mu" sorusuna Babacan'ın verdiği yanıt dikkat çekti.

Magazin 27-04-2023 10:37

Gökhan Özoğuz'dan sitem! Hiçbir şey göründüğü gibi değilmiş...

Sosyal medyada gündeme dair her zaman fikrini söyleyen ve siyasileri de çekinmeden eleştiren Gökhan Özoğuz son paylaşımıyla dikkat çekti. "Hiçbir şey göründüğü gibi değilmiş..." diyerek bakın ne paylaştı.

Magazin 12-04-2023 14:09

Aliye'nin Ayşe'si Su Dura'yı bir de şimdi görün! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

2004 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Aliye dizisi, o dönemde ekranlarda fırtınalar estirmişti. Dizide Aliye ve Sinan'ın kızı Ayşe'yi canlandıran Su Dura büyüdü. Güzelliğiyle hayran bırakan Dura'yı görenler tanıyamadı.

Magazin 04-04-2023 11:24

Fatih Portakal oyunu kime vereceğini açıkladı! Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na “Benim oyum net” dedi

14 Mayıs Cumhurbaşkanı seçimleri için geri sayıma başlamışken siyaset dünyasında hareketli günler yaşanıyor. Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu konuk ettiği programında seçimlerde hangi adaya oy vereceğini ve gerekçesini açıkladı.

Magazin 01-04-2023 09:22

Akasya Durağı'nın haylaz Can'ı Erimşah Bora bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamadı

Bir dönemin fenomen dizisi Akasya Durağı'nda şoför Sinan ve kuaför Gülbin'in haylaz oğlu Can'a hayat veren Erimşah Bora'nın yıllar içindeki değişimi görenleri şoke etti. Şimdilerde 24 yaşında olan Erimşah Bora dizi final yaptıktan sonra oyunculuğa ara verdi. Genç oyuncunun son halini görenler ise tanıyamadı.

Magazin 21-03-2023 12:59

Müge Anlı'dan merak edilen soruya yanıt! Cinsel organını çıkartıp taciz etmişti! Sapık Sinan öldü mü?

Müge Anlı günlerce gündemden düşmeyen Sinan Sardoğan olayına açıklık getirdi. Tokat'ın Almus ilçesinde sesli mesajlar atıp çok sayıda kadını rahatsız eden Sinan Sardoğan'ın cinsel organını çıkartıp sarkıntılık yaptığı ortaya çıkmış ve cezaevine kapatıldıktan sonra öldüğü iddia edilmişti. Herkesin onu sorduğunu belirten Müge Anlı, "Buradan açıklayayım" diyerek Sapık Sinan'ın akıbetine ilişkin detayları aktardı. İşte Müge Anlı'nın açıklaması...

Magazin 10-03-2023 13:39

Sinan Çetin'den radikal karar! Cihangir'i terk ediyor

Ünlü yönetmen Sinan Çetin adının bütünleştiği Cihangir'i terk etme kararı aldı. Çetin, aldığı mülkleri satıp semt değiştiriyor. Yönetmen artık Prens Adaları'nın en büyüğü olan Büyükada'da yaşayacak.

Magazin 04-03-2023 09:01

Müge Anlı'da yer yerinden oynadı! Arife Gökçe'nin kocası resti çekti: Türkiye'yi sinir krizine sokan sapık Sinan meğer...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damga vuran Arife Gökçe olayında sır perdesi bir türlü aralanamadı. Müge Anlı'da kayıp eşini arayan Fikri Gökçe sonunda isyan etti. Katilin 'Sapık Sinan' lakaplı Sinan Sardoğan olduğu düşünülüyordu. Fikri Gökçe dikkat çeken bir ayrıntıya değinerek Sinan Sardoğan hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. Bu durum Müge Anlı'da günlerce konuşulan Sinan Sardoğan'ın suçsuz olduğu yorumlarını da beraberinde getirdi.

Magazin 01-02-2023 11:59

TikTok fenomeni MEF'ten efsane Müge Anlı Sinan taklidi! Beğeniler havada uçuştu

Müge Anlı Sinan Sardoğan uzun bir süre gündemi meşgul etmişti. İlginç tavırları ile Sinan Sardoğan sosyal medyanın da odağındaydı. TikTok kullanıcıları da Sinan'ın konuşmalarına videolar çekmeye başlamıştı. Bu videolardan en çok konuşulan ise Mefofficall kullanıcı ismi ile paylaşımlar yapan TikTok fenomeni Mehmet Efe Fidan'dan geldi.

Magazin 29-01-2023 23:06

Oğulcan Engin'in sevgilisi Miray Daner'den şaşırtan gerçek! Sonunda diplomasını aldı

Eski futbolcu Sinan Engin ve şarkıcı Seda Sayan'ın oğulları Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner hakkında öyle bir gerçek ortaya çıktı ki duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Tamamen oyunculuk kariyerine odaklanan güzel oyuncu eğitim hayatını ihmal etmişti. 24 yaşındaki oyuncu, sonunda liseyi bitirdi ve diplomasını aldı.

Magazin 28-01-2023 16:05

Aşk-ı Memnu'da Behlül rolü için yakışıklı oyuncuya teklif gitti! Herkes Çağlar Ertuğrul olacak sanıyordu ama...

Halit Ziya Uşaklıgil'in üçüncü kez ekrana gelecek olan unutulmaz eseri Aşk-ı Memnu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Bihter'in büyük aşkı Behlül'e hayat vermesi için bakın kime teklif gitti.

Magazin 25-01-2023 12:33

Şarkıcı Elif Karlı'dan 30 yıllık eşi Cengiz Karlı'ya veda! Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü şarkıcı Elif Karlı'nın, Tokat Cezaevi'nde bulunan eşi Cengiz Karlı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 57 yaşında hayata veda eden Cengiz Karlı son yolculuğuna uğurlandı. Karlı'nın cenaze törenine sanat dünyasından birçok kişi katılrıken, Elif Karlı ve çocukları gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 19-01-2023 20:03

Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı kimdir, neden öldü? Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı'nın cenaze töreni detayları belli oldu

Şarkıcı Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı cezaevinde hayatını kaybetti. Elif Karlı ile çocukları Ece Naz ve Alperen aldıkları acı haber üzerine yıkıldı. Öte yandan Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı'nın cenaze töreni detayları da belli oldu. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Cengiz Karlı kimdir, neden öldü? İşte detaylar...

Magazin 19-01-2023 13:59

Müge Anlı sinirden köpürdü! ‘Manitken üvey annen oluyorum’ 51 yaşındaki ‘üfürükçü’nün 33 yaş küçük kıza yaptıkları... 'Güzel bir gece geçirelim'

Müge Anlı'da günlerce konuşulan Sinan Sardoğan olayından sonra bu kez 51 yaşındaki 'üfürükçü' Süleyman ile 33 yaş küçük Hilal'in ilişkisi gündem oldu. Stüdyoyu ayağa kaldıran olaylar yaşanırken Müge Anlı, Hilal'in Süleyman'a dair arkadaşlarına attığı mesajları okudu. Sinirden köpüren Anlı Hilal'e "'Manitken üvey annen oluyorum' ne demek?" diye sordu. Süleyman'ın Hilal 17 yaşındayken ikisi için otel rezervasyonu yaptığı da ortaya çıkarken Anlı Süleyman ve Hilal'le ilgili flaş gelişmeyi açıkladı.

Magazin 19-01-2023 13:12

Müge Anlı'daki Sinan intihar mı etti? O haberlerden sonra yeni gelişme! Türkiye günlerce konuşmuştu

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki kayıp Arife Gökçe olayında şüpheleri üzerine çeken Sinan Sardoğan gündem olmuştu. Yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderen Sinan'ın sözleri ve yaptıkları çok konuşulmuştu. Sinan, küçük çocuğa cinsel istismar iddiasıyla gözaltına alınmasının ardından tutuklanmıştı. Sosyal medyada ise Sinan'ın cezaevinde intihar ettiği paylaşımları yapıldı. Son olarak "Sinan intihar mı etti?" sorusu yanıt buldu. İşte Müge Anlı'daki Sinan'ın son durumu ile ilgili bilgiler...

Magazin 16-01-2023 16:53

Müge Anlı’da şok! Çökelekçi, muhtar… ‘Bir erkekle yakaladı’ Dehşete düşüren iddiaların ardı arkası kesilmiyor ‘Sinan’ı kandırıp…’

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp Arife Gökçe olayı araştırılırken Sinan Sardoğan'ın tutuklanmasının ardından Arife Gökçe ve Sinan'la ilgili yeni iddialar ortaya atılıyor. Arife'nin çökelekçi ve muhtarla yakalandığı iddiaları gündeme gelirken Arife ve Hamide kardeşlerin Sinan'ı kandırdığı yönünde yapılan ihbarlar da şoke etti. Müge Anlı'nın her bir ihbarda şaşkına döndüğü görülürken Anlı, bu dedikoduları yayanların çıkıp bildikleri her şeyi net bir şekilde anlatmaları çağrısını yaptı.

Magazin 12-01-2023 20:32

Müge Anlı 'Midem kaldırmıyor' diyerek anlattı! Sinan Sardoğan'ın fantezileri... Elimde kaydı var Arife Gökçe olayında 'define' detayı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybolmasının ardından Sinan Sardoğan ile ilgili ortaya çıkan detaylar hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri çıldırtmıştı. Bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu için tutuklanan Sinan'la alakalı yeni detaylar ortaya çıktı. Elinde ses ve görüntü kaydı olduğunu söyleyen Müge Anlı 'Midem kaldırmıyor fantezilerinin sınırı yok' diyerek ayrıntıları açıkladı. Öte yandan Arife Gökçe'nin kaybolması olayındaki 'define' iddiası da dikkat çekti.

Magazin 11-01-2023 10:20

Müge Anlı'daki Sinan Sardoğan kimdir, tutuklandı mı? Sinan Sardoğan olayı nedir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybolmasından sorumlu olan Sinan Sardoğan tutuklandı. Bir süredir Türkiye'nin gündeminde olan Sinan Sardoğan hakkında, Müge Anlı programına birçok kişi telefonla bağlanıp Sinan Sardoğan tarafından taciz edildiğini söylemişti. Sardoğan en son, çocuğa tecavüz suçuyla tutuklandı. Peki Müge Anlı'daki Sinan Sardoğan kimdir? İşte detaylar...

Magazin 09-01-2023 11:47

SON DAKİKA | Sinan Sardoğan'la ilgili son detayı Müge Anlı kahrolarak açıkladı: 12 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etmiş! Arife Gökçe olayı sonrası iğrenç ayrıntılar...

Son dakika haberi: Müge Anlı'nın programında yaptığı hareketler ve yaşlı kadınlara attığı cinsel içerikli mesajlarla herkesi çıldırtan Sinan Sardoğan hakkında iğrenç bir gerçek daha ortaya çıktı! 2018'de 'fiili livata' suretiyle 12 yaşındaki A.A'ya tecavüz eden Sinan Sardoğan, cezaevinin yolunu tuttu. Gelen son detayı ise Müge Anlı canlı yayında açıkladı. Anlı, Sinan Sardoğan'ın tecavüz ettiği çocuğun erkek olduğu bilgisini paylaştı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Magazin 09-01-2023 10:28

Müge Anlı Sinan Sardoğan olayı son dakika gelişmesi: Sinan Sardoğan tutuklandı mı? Sinan Sardoğan kimdir, kaç yaşında?

Müge Anlı Sinan Sardoğan olayında son dakika gelişmeleri anlık olarak takip ediliyor. Uzun zamandır Türkiye'nin gündemine oturan Sinan Sardoğan olayında beklenen gelişme sonunda oldu ve Arife Gökçe olayının baş şüphelisi Sardoğan gözaltına alındı. Peki, Sinan Sardoğan kimdir, kaç yaşındadır? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 07-01-2023 11:31

Müge Anlı canlı yayında Sinan'ın ses kayıtlarını dinletti! Stüdyoda şok üstüne şok 'Göz koymuşsun'

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Sinan Sardoğan ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Kayıp Arife Gökçe'nin arandığı programda şüphelerin üzerinde yoğunlaştığı ve yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar atan Sinan'a Müge Anlı'nın 'Bacaklarıma bakma' şeklinde tepkisi gündem olmuştu. Bu defa da canlı yayında Müge Anlı, Sinan'ın yalanladığı ses kayıtlarını dinletti. Anlı "Katil dediği Kadir’in de bacısına göz koyduğunu anlatmış" derken Sinan'ın kayıtlardan sonra verdiği tepki şok üstüne şok yarattı.

Magazin 06-01-2023 14:43

Müge Anlı, Sinan’ın cinsel içerikli mesajlarını utanarak okudu! ‘Canım çekti…’ Mesajlardaki o cümleye dikkat çekti

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kayıp Arife Gökçe konusu işlenmeye devam ediyor. İzleyiciler "Arife Gökçe bulundu mu? Arife Gökçe öldü mü?" sorularına yanıt ararken şüphelerin üzerinde yoğunlaştığı Sinan Sardoğan ile ilgili dikkat çeken gelişmeler oluyor. Köyde yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderen Sinan'a Müge Anlı da "Bacaklarıma bakma, yararım beynini" diyerek bağırmıştı. Müge Anlı Sinan'ın uygunsuz mesajlarını utanarak okudu ve mesajlardaki bir detaya 'önemli' diyerek dikkat çekti.

Magazin 05-01-2023 13:31

Survivor İlayda Şeker, Müge Anlı'daki Sinanı paylaştı! Cinnetlik bu adam

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki "Sapık Sinan olayı" günlerdir gündemde. Müge Anlı'nın "Bacaklarıma bakma, yararım beynini" diyerek bağırdığı Sinan Sardoğan'a tepkiler dürüyor. Survivor İlayda Şeker de programı izlerken dayanamadı ve konuya dair bir paylaşım yaptı.

Magazin 05-01-2023 13:31

Müge Anlı 'Bacaklarıma bakma' diyerek bağırmıştı! Sinan yine rahat durmadı 'Cıbıl çıplak karşıma geldi'

Müge Anlı'da Arife Gökçe'nin kaybolması olayında Sinan Sardoğan Türkiye'nin gündemine oturdu. Yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderen Sinan'la ilgili yaşananlar her gün programa damga vuruyor. Son olarak Müge Anlı, Sinan'a "Bacaklarıma bakma, yararım beynini" diyerek bağırmıştı. Programda Sinan yine rahat durmadı ve konuşmaları olay oldu. Sinan, Arife Teyze için üzülmediğini ve ağlamadığını söyledi. Öte yandan Hamide Teyze ile ilgili konuşan Sinan, "Cıbıl çıplak karşıma geldi" dedi.

Magazin 04-01-2023 11:52

Müge Anlı 'Bacaklarıma bakma yararım beynini' demişti! Bayılma numarası yapıp kaçtı

Müge Anlı'da aranan Arife Gökçe'ye cinsel içerikli mesajlar gönderen Sinan hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Müge Anlı dünkü yayında Sinan Sardoğan'a "Bacaklarıma bakma yararım senin beynini!" demişti. Bugünkü yayında ise, yaşananlara dayanamayıp stüdyoya gelen bir vatandaş, Sinan ile yaşadığı olayı tek tek anlattı. Sinan'ın bir kadını sıkıştırdığını ve cebinde yumurta büyüklüğünde taşlar olduğunu öne süren izleyici, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 04-01-2023 06:19

Önüne gelen mesaj atıp taciz ediyordu... Sinan Sardoğan'a Müge Anlı'dan sert tepki: 'Bacaklarıma bakma yararım beynini'

Müge Anlı, kendisinden yaşça büyük kadınları taciz eden Sinan Sardoğan'a tepki gösterdi. Arife Gökçe'nin kaybolmasında baş şüpheli olan Sinan Sardoğan'ın tutarsız yanıtları hem izleyicileri hem de Müge Anlı'yı bezdirdi. Müge Anlı sorularına kaçak yanıt veren Sinan Sardoğan'a "Bacaklarıma bakma yararım senin beynini!" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 02-01-2023 15:42

Olgun kadınları taciz ettiği öne sürülen Sinan'ın foyası ortaya çıktı! Müge Anlı'ya bağlanıp anlattılar: Cinsel organıyla hareketler yaptı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybolmasındaki esrar perdesi aralanmaya devam ederken ortaya çıkan ayrıntılar şoke ediyor. Gökçe'ye cinsel içerikli mesajlar attığı öne sürülen Sinan hakkında canlı yayında olgun kadınları taciz ettiği iddia edildi. Askerlik arkadaşı Sinan için "Banyo yapmazdı. Yaptım derdi. Ama 40 kişiyiz banyo yaptığını hiç görmüyorduk" derken bir başka kişi "Yolda gördüm. Çok afedersin pantolonunu indirip cinsel organıyla hareketler yaptı" diye konuştu.

Magazin 30-12-2022 15:29

Müge Anlı’da olay! Sinan otelden kaçtı Adam bir temiz dövecek... Stüdyo karıştı 20 kişi zor tuttu

Müge Anlı'da yine olay çıktı! Günlerdir Arife Gökçe'nin kaybolması olayının işlendiği programda köydeki yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ortaya çıkan Sinan'ın dün gece otelden kaçtığı öğrenildi. O anlar saniye saniye kameralara yansırken programda gerilim tavan yaptı. Arife Gökçe'nin oğlu ile Sinan'ın tartışmasında tarafları 20 kişi zor tuttu. Müge Anlı Sinan'a sinirlenerek "Tutmayacaklar, göreceksin" dedi. "Adam bir temiz dövecek" sözleri ise yayına damga vurdu.

Magazin 29-12-2022 13:47

Müge Anlı patladı Rahmi Özkan sinirden köpürdü ‘Bu adam ırz düşmanı’ Yaşlı kadının telefonundan sonra… Sapıklık yapmama haracı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybolmasından sonra Sinan'ın yaptıkları ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak yayına telefonla bağlananların anlattıklarının ardından Müge Anlı "Bu adam ırz düşmanı" diyerek adeta patladı. Avukat Rahmi Özkan ise sinirden köpürerek "Vebadan daha tehlikeli bu adam" dedi. Bir kişinin çocuklarını rahatsız etmemesi için Sinan'a haraç verdiği bile ortaya çıktı. Köydeki yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar atan Sinan'ın yaptıkları şoke etti.

Magazin 28-12-2022 15:00

Müge Anlı sinirden ağladı! Rahmi Özkan suratına tükürdü: Canlı yayında akılalmaz olay

Müge Anlı'da gündem olan Arife Gökçe'ye hala ulaşılamadı. Yaşlı kadına cinsel içerikle mesajlar attığı iddia edilen Sinan ve Kadir yine birbirlerini suçladı. Bugünkü canlı yayına telefonla bağlanan Kemal Bey ise "Sinan, kayınvalideme, karıma, çocuklarıma musallat oldu bu yüzden şehir değiştirdik" ifadelerini kullandı. Bu iddialar üzerine Rahmi Özkan çileden çıkarken, Müge Anlı sinirden gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 28-12-2022 07:15

Arife Gökçe'ye ne oldu, bulundu mu? 5 çocuklu kadına cinsel içerikli mesaj! Müge Anlı Arife Gökçe olayı tüm gelişmeleri...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki Arife Gökçe olay vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Olay, Evli ve 5 çocuklu yaşlı kadın 10 gün önce kayıplara karıştı. Eşini arayan Fikri Gökçe Müge Anlı'dan yardım istedi. Sinan adındaki takıntılı adamın Arife Gökçe de dahil olmak üzere birçok kadına cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. Peki, olayda son durum ne? Arife Gökçe'ye ne oldu, bulundu mu? İşte detaylar...

Magazin 27-12-2022 11:55

Çarkıfelek'te hostesti! Özlem Yıldız'dan eski aşkı Mehmet Ali Erbil ile ilgili itirafı

15 yaşında bir oğlu bulunan Özlem Yıldız yıllar önce birlikte olduğu Mehmet Ali Erbil hakkında samimi açıklamalar yaptı. Erbil'in Kıbrıs'ta Ebru Cündübeyoğlu'yla yaptığı kaçamak nedeniyle ilişkisini bitiren Yıldız açıklamasında "Mehmet Ali Erbil hiçbir zaman pişmanlığım değil" dedi.

Magazin 16-12-2022 17:27

Özge Özder kimdir nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz hakkında bilgiler!

Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz, bugün (1 Aralık 2022 Perşembe) 2. Sayfa magazin programına konuk olup Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Ünlü çift, magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Özge Özder kimdir nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Özge Özder'in eşi Sinan Güleryüz kimdir? İşte ünlü çift hakkında merak edilenler...

Magazin 01-12-2022 10:41