Şırınga Haberleri

Kimya öğrencisi komşularını zehirlemek için kapı aralığından kimyasal madde enjekte etti! Saniye saniye kameralara yakalandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinin Tampa bölgesine taşınan Umar Abdullah ve ailesi apartmanda oldukça sevecen karşılandılar. Ancak alt katta oturan kimya öğrencisi Xuming Li ile aralarında tuvalet sesi tartışması yaşanınca Floridalı öğrencinin ailenin evinin kapısının boşluğundan kimyasal madde" enjekte ettiği anlar gizli kameraya yakalandı.

Trend 26-08-2023 09:41

Çocuğa annesi tarafından şırıngayla eziyette dehşete düşüren detaylar! Babaanne konuştu: Öyle bir işkence yok dünyada

Annesi tarafından şırınga ile eziyet gördüğü iddia edilen çocuğun babaannesi Feriha Canverdi, canlı yayında konuştu. Herkesin vicdanını sızlatan ve kan donduran eziyet olayıyla ilgili yeni detaylar bir kez daha dehşete düşürdü. Annesi tarafından şırıngayla eziyet gördüğü iddia edilen çocuğun babaannesi katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Şoke eden ayrıntılar paylaşan çocuğun babaannesi Feriha Canverdi, "Torunumun sağ kolu işlev görmüyor" dedi.

Haber 22-09-2022 16:32

Akılalmaz olay! Şırıngalarla markete girdi, hazır gıdalara kendi kanını enjekte etti

37 yaşındaki Leoaai Elghareeb, İngiltere’deki süpermarketlere girerek akılalmaz bir olaya imza attı. Alışveriş yapmak için markete geldiği zannedilen adam, cebinde taşıdığı şırıngalarla hazır paketli gıdaların olduğu rafa yöneldi. Şırıngaların yardımıyla hazır gıdalara kendi kanını enjekte eden adam güvenlik kameralarına yakalandı. Üç süpermarkete kan dolu şırıngalarla girdiği tespit edilen adam, önlem olarak ürünleri çöpe atmalarına neden oldu.

Trend 23-02-2022 09:49

'Şırınga çikolata' davasında yeni gelişme... Rapor dosyaya girdi!

Son dakika haberi... Ankara'da 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi Mert Yağız Köksal'ın, şırınga şeklindeki çikolata kapağının boğazına kaçmasıyla hayatını kaybetmesine ilişkin açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Tüketici Hakları Derneği'nin, ürünün güvenli olmadığına ilişkin raporu dava dosyasına girdi. İşte haberin detayları...

Haber 06-02-2022 10:50

Şırınga

Şırınga Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şırınga Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

ABD'de 'şırıngalı sapık' dehşete düşürdü! İçi sperm dolu şırıngayla saldırdı

ABD'nin Maryland eyaletinde yaşanan akılalmaz olayda 51 yaşındaki bir adam içine spermini koyduğu bir şırıngayı süpermarkette alışveriş yapan bir kadına batırdı. Thomas Bryon Stemen adındaki adam bununla da kalmayıp kadına, "Biliyorum, arı sokması gibi geliyor, değil mi?" dedi.

Haber 10-09-2021 09:21