Siron Tarifi Haberleri

MasterChef siron tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler? Pratik ve lezzetli siron tarifi

Siron tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından merak edildi. Özellikle Karadeniz Bölgesi ile özdeşleşmiş olan siron tarifi yufka mantısı olarak da biliniyor. 3 Ekim Salı akşamı yayınlanan MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Karadeniz mutfağından lezzetler yapıldı. Bu tariflerden biri olan siron seyircilerin dikkatini çekti. Peki, siron nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 03-10-2023 21:20

Parmak yedirten lezzet: Nefis siron tarifi! Siron nasıl yapılır?

Akşam yemeğine yapacak kolay ama lezzetli bir tarif arıyorsanız siron yemeğini kesinlikle denemelisiniz. Yufka, kıyma ve sarımsaklı yoğurdun buluştuğu bu enfes lezzet adeta parmak ısırtıyor. Siron nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu siron tarifine bakabilirsiniz.

Yemek 01-11-2022 14:10

MasterChef tavuklu siron nasıl yapılır? Yok böyle lezzet diyeceğiniz tavuklu siron tarifi malzemeleri ve yapılışı

MasterChef tavuklu siron nasıl yapılır? MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde haftanın yedeklerden ana kadroya oyunu gerçekleşecek. Şefler yedekler yarışmasında yarışmacılardan tavuklu siron tarifi yapmalarını istedi. MasterChef tavuklu siron tarifi merak ediliyor. Peki, MasterChef tavuklu siron nasıl yapılır? Yok böyle lezzet diyeceğiniz tavuklu siron tarifi malzemeleri ve yapılışı!

Yemek 17-09-2022 17:37

Akşam için pratik ve lezzetli bir yemek arayanlara yiyenin bir daha isteyeceği nefis Artvin sironu tarifi!

Siron; Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da yapılan en lezzetli yemeklerden biri. Ülkedeki üç farklı mutfak kültürünü aynı paydada buluşturan bu yemek, tadıyla da görüntüsüyle de iştah kabartıyor. Farklı bölgelerde silor, silori, serun, sırın diye de anılan ve yedikçe yemek isteyeceğiniz sironun tarifi; Artvin'den sofralarınıza geliyor.

Yemek 09-11-2021 07:19

Tavuklu siron nasıl yapılır? Tavuklu siron malzemeleri neler?

Tavuk göğsü ile yufkanın birleşimiyle yapılan tavuklu sironu hazırlamak da oldukça pratik. Tavuklu sirona tavuk mantısı da deniyor. 1 adet tavuk göğsü, 3 yemek kaşığı domates püresi ve 2 adet yufka tavuklu siron hazırlarken gerekli olan malzemeler arasında yer alıyor. İşte lezzet şöleni tavuklu sironun tarifi...

Yemek 05-10-2021 22:25

MasterChef Türkiye'de herkes ekrana kitlendi! Tarifi merak ediliyor

Gümüşhane'nin en bilinen lezzeti siron, dün akşam MasterChef programıyla ekrana geldi. Yarışmacılar tarafından hazırlanan yöresel lezzet, ekrandaki seyircilerin de dikkatini çekti. Peki evde siroz nasıl yapılır?

Yemek 16-11-2020 10:57

Gümüşhane'nin vazgeçilmez lezzeti Siron

Gümüşhane'de yoğurt veya süzmeyle yapılarak, cevizli sosuyla servis edilen kentin yöresel lezzetlerinde siron, hafif olması nedeniyle yaz mevsiminin vazgeçilmez tatları arasında bulunuyor.

Yemek 23-07-2019 14:00