Şişlik Nasıl Geçer Haberleri

Vücutta birikmiş su ve ödemden kurtulun! Karaciğeri tertemiz, karnı dümdüz yapan kür tarifi

Ödem, el, ayak, gözler ya da karın bölgesi gibi vücudun farklı bölgelerinde oluşabiliyor. Geçmek bilmeyen şişkinlik problemleri oldukça rahatsız edici olabiliyor. Bu kür tarifi hem karaciğeri tertemiz yapıyor hem de vücutta biriken su ve ödemi atarak karnı dümdüz yapıyor.

Kadin 01-09-2023 11:27

Düzenli kullanınca göz altı morluklarını ve şişliklerini yok ediyor! TikTok'ta trend olan tek malzemeli göz altı maskesi tarifi

Göz altı morlukları ve şişlikleri yorgun, çökük görünüme sebep oluyor. Göz altı morluklarını geçirmek için etkili yöntemler aranıyor. Uykumu alsam bile göz altı problemlerimi geçiremiyorum diyorsanız TikTok'ta trend olan göz altı maskesine şans verebilirsiniz. Tek malzeme ile hazırlanan doğal göz altı maskesi morluklar ve şişlikler için mucizeler yaratıyor.

Kadin 22-04-2023 16:14

Önemsiz görmeyin! Karın şişliklerinin altında yatan hastalıklar çok ciddi

Şişkinlikler en sık yaşanan sağlık sorunları arasında bulunuyor. Genellikle yemek yemeden dolayı kaynaklanan bu rahatsızlık önemsiz görülüyor ancak şişkinliğin altında çok ciddi hastalıklar yer alabiliyor. Bu hastalıkları erken teşhis etmek hayatınızı kurtarıyor.

Haber 26-09-2022 08:27

Nohut suyunu döküyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz! Her derde deva olan nohut suyunun faydaları

Sağlıklı beslenme denilince akıllara meyve ve sebzeler gelse de bakliyatlar da sağlığımız için büyük önem taşıyor. Genellikle kışın tüketilen bakliyatlardan olan nohutu haşlarken kullandığınız suyu lavaboya döküyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz. Nohut suyunun faydaları saymakla bitmiyor. Her derde deva oluyor.

Haber 21-09-2022 07:49

Her kadında görülebilir! Gaz şişkinliği sandı ama 15 kilogramlık kist çıktı

Karında zaman zaman şişkinlikler meydana gelebiliyor. Bu şişkinliklerin çoğu yenilen yiyeceklerden veya gazdan kaynaklanıyor. Ancak geçmeyen şişkinlikleri göz ardı etmemek gerekiyor. Karnındaki şişkinlik nedeniyle doktora giden Fatma Yıldız’ın karnından 15 kiloluk kist çıkartıldı.

Haber 29-08-2022 10:36

Önceden önleminizi alın: Bu kişiler risk altında! Lenfödem hastalığında dikkat edilmesi gerekenler

Halk arasında fil hastalığı olarak bilinen lenfödem hastalığı son yıllarda görülme sıklığı artan hastalıklar arasında bulunmaktadır. Yaşamı oldukça etkileyen bu hastalığı önceden teşhis etmek önemlidir. Vücudun belirli yerlerinde bulunan şişkinliklere dikkat ederek fil hastalığını erken teşhis edip doğru tedavi yöntemini uygulayabilirsiniz.

Haber 25-08-2022 15:27