Streç Film Haberleri

Mutfağınızda bulundurmamanız gereken 5 şey! Her gün kullanıyoruz ama tehlike saçıyor

Yaşantımızın çoğunu mutfakta geçiriyoruz. Özellikle ev hanımlarının sıkça vakit geçirdiği ev alanlardan biri de hiç şüphesiz mutfak oluyor. Sağlığımızı korumak için aldığımız besinler kadar mutfakta kullanılan eşyaların içeriği de büyük önem arz ediyor. Bu 5 mutfak eşyasını evinizde kullanıyorsanız yiyeceklerinize tehlike saçıyor olabilirsiniz.

Kadin 14-07-2023 11:44

Sosyal medyada gündem yaratan görüntü! Uçakta üç koltuğu streç filmle kaplayarak kendisine özel oda yaptı

Sosyal medyada kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaşan bir görüntü herkesi şaşkına çevirdi. İsmi açıklanmayan bir kadın ekonomi sınıfındaki uçağında yolculuk yaptığı sırada yanında getirdiği streç filmi çıkartarak kendisine özel bir oda yaptı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 15-06-2023 14:15

Mutfağınızda mutlaka bulunması gereken ekonomi dostu mini ürün önerileri

Mutfak giderleriniz arttıysa kullandığınız ürünlerle ilgili küçük bir değişikliğe gitmenin tam zamanı! Ekonomi dostu mini ürünlerle hem bütçenize katkı sağlayıp hem sürdürülebilir dünya için önemli bir adım atmaya ne dersiniz? Eğer bu fikir hoşunuza gittiyse sizin için hazırladığımız ekonomi dostu mini mutfak ürünü listesi, ilginizi çekebilir. Haydi, bu ürünleri vakit kaybetmeden incelemeye başlayalım.

Yemek 11-07-2022 13:55

Cilt bakımı, mutfak temizliği, nakliye işlemleri... Streç filmin asla tahmin edemeyeceğiniz kullanım alanları

Streç film aslında çoğumuzun kolaylıkla temin edebileceği ve her evde bulunabilen bir ürün. Genellikle eşyalarımızı korumak ya da kapak kullanmak yerine streç filmi kullanıyoruz. Fakat bu özelliklerinin yanı sıra, streç filmin bir sürü bilinmeyen kullanım alanı mevcut. İşte streç filmin kullanım alanları...

Kadin 08-11-2021 06:45

Streç Film

Streç Film Hakkındaki Haberler Mynet'te. Streç Film Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu taktiği kimse bilmiyor! Fazla kilolardan ve selülitten streç film ile kurtulabilirsiniz...

Streç film kullanarak zayıflama, son zamanların en çok araştırılan konulardan bir olarak karşımıza çıkıyor. Bu konuyu ilk defa duyuyor ya da merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederiz. Streç filmle zayıflama nedir? Nasıl yapılır? Herhangi bir zararı var mı? Gelin, bu soruların cevaplarını birlikte inceleyelim.

Kadin 12-10-2021 09:22

Yavru kedisini streç filme sarıp fotoğrafını paylaşan kişi tutuklandı!

Hong Kong'da bir kadın, iddiaya göre yatakta ona sokulmadığı için plastik streç filmle sararak kedisini cezalandırdığı fotoğrafı sosyal medyada yayımladıktan sonra hayvanlara zulmetmek suçundan tutuklandı.

Haber 25-03-2021 16:03