Suluada Haberleri

Salgın döneminde hayalleri süsleyen mavi turlara ilgi arttı

Mavi ile yeşilin bütünleştiği, doğal güzelliğiyle etkileyen, büyüklü küçüklü birçok koya, adaya ve antik kente sahip Antalya, "mavi yolculuk" yapmak isteyenlerin de vazgeçilmezleri arasında yer alıyor - Kumluca içesindeki Adrasan'dan farklı koy ve adalara tekne turu düzenleyen kaptan Erhan Atıcı: - "Sanırım sosyal medyadan görüyorlar, akın akın geliyorlar. Salgın sürecinden sonra özellikle aşılamayla bu yıl turlara ilgi daha da arttı"

Yurthaber 05-11-2021 11:36

Maldivler’e benzetilen Sulada plajları yerli ve yabancı turistlerle doldu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla dikkat çeken ve sadece tekneyle ulaşımın olduğu Suluada, yerli ve yabancı tatilcilerden yoğun ilgi görüyor.

Trend 08-09-2021 16:18

Maldivler'e benzetilen Suluada, 'ıssız ada'ya dönüştü

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyu ile Maldivler'e benzetilen ve sadece tekneyle ulaşımın olduğu Suluada'da, yaz döneminde günde 100'ü aşkın tekneyle 2 bine yakın ziyaretçi ağırlanırken, koronavirüs nedeniyle tarihin en ıssız günleri yaşanıyor. Karayla bağlantısı olmayan adada kaynaktan çıkan buz gibi içme suyu da bulunuyor.

Haber 27-05-2020 09:51

Antalya'nın Maldivleri'nde yaz bitmiyor

Antalya'nın Kumluca ilçesinde beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla Maldivler'e benzetilen ve sadece tekneyle ulaşımın olduğu Suluada, yerli ve yabancı tatilcilerden yoğun ilgi görüyor. Denizin durgun, havanın sıcak olması nedeniyle adaya yapılan tekne turları 10 Ekim'e kadar devam edecek. Eşsiz manzara eşliğinde adaya gidenlere zaman zaman yunus sürüleri de eşlik ediyor.

Trend 30-09-2019 11:15

Suluada

Suluada Hakkındaki Haberler Mynet'te. Suluada Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Antalya'nın Maldivleri olarak biliniyor! Suluada'da kirlilik tehlikesi

Antik çağda 'Krambusa' ismiyle anılan Suluada kirlilik tehlikesiyle karşı karşıya. Antalya'nın Kumluca ilçesinde Adrasan ile Gelidonya Burnu arasında kıyıdan yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bulunan Suluada Türkiye'nin Maldivleri olarak anılıyor.

Haber 18-07-2019 10:39

Burası Türkiye'nin Maldivler'i: Suluada

Antalya'nın Kumluca ilçesinde beyaz kumsalı ve turkuaz renkli suyuyla Maldivler'e benzetilen ve sadece tekneyle ulaşımın olduğu Suluada, yaz döneminde günde 50'yi aşkın tekneyle 1500'ü aşkın ziyaretçi ağırlıyor. Yüzerek kayalıkların altından adanın diğer tarafına da geçilebilen ve 'Aşk Mağarası' olarak adlandırılan mağaralar da büyük ilgi topluyor.

Trend 10-07-2019 11:03