Sylvester Stallone Haberleri

Sylvester Stallone’in başrolünü üstlendiği ‘Tulsa King’ dizisinden resmi fragman geldi! Hayranları büyük bir özlemle bekliyordu

Hollywood’un en ünlü isimlerinden biri olan Sylvester Stallone genellikle hayranlarıyla beyaz perdede buluşuyordu. Ünlü oyuncuyu sevenleri bu kez bir filmde değil dizi projesinde başrol olarak görecek. Sylvester Stallone’in başrolünü üstlendiği ‘Tulsa King’ dizisinden resmi fragman geldi. Dizinin fragmanı bile heyecanlandırmaya yetti.

Trend 18-10-2022 15:44

Kaçış Planı 3 filmi ne zaman çekildi? Kaçış Planı 3 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Zaman zaman televizyon ekranlarında yerini alan Kaçış Planı filmi 2019 yılında gösterime girdi. Serinin 3. filmi olan bu filmin başrolünde dünyaca ünlü oyuncu Sylvester Stallone yer alıyor. Peki Kaçış Planı 3 filmi ne zaman çekildi? Kaçış Planı 3 konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Trend 26-05-2022 18:42

Sylvester Stallone'un canlandırdığı mafya babası karakteri Dwight'ın ilk görselleri paylaşıldı

Paramount+, ünlü aktör Sylvester Stallone'un Tulsa King adlı dizideki mafya babası karakterinin ilk görselini paylaştı.

Trend 02-05-2022 17:20

Sylvester Stallone'un canlandırdığı mafya babası karakteri Dwight'ın ilk görselleri paylaşıldı

Paramount+, ünlü aktör Sylvester Stallone'un Tulsa King adlı dizideki mafya babası karakterinin ilk görselini paylaştı.

Haber 02-05-2022 16:35

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sylvester Stallone Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sylvester Stallone'dan Ukrayna tepkisi! Korkunç trajedi bitmeli

Annesi bir Odessa'lı olan Rambo ve Rocky filmlerinin yıldızı Sylvester Stallone yayınladığı mesajda, "Tanrı tüm cesur erkekleri, kadınları ve çocukları korusun. Bu kabus ve korkunç trajedi bitmeli!" dedi.

Magazin 08-03-2022 11:37

Sylvester Stallone dizi için kolları sıvadı

Rocky ve Rambo gibi efsane karakterleri canlandıran Sylvester Stallone, dizi için kolları sıvadı. İtalyan mafya ailesini konu alan dizi için çalışmalara başlandı.

Magazin 07-12-2021 15:42

Sylvester Stallone, Cehennem Melekleri serisine veda ettiğini açıkladı

Hollywood’un usta ismi Syvelster Stallone, Cehennem Melekleri (The Expendables) film serisinin dördüncü halkasından sonra artık başrolünde olmayacağını açıkladı. Sevilen aksiyon film serisinde jübilesini yaptığını duyuran ünlü oyuncu 12 yıllık Cehennem Melekleri (The Expendables) film serisini noktaladı.

Trend 19-10-2021 15:24

Creed serisinde radikal değişiklik! Ünlü oyuncu Sylvester Stallone'nin projeden ayrıldığı iddia edildi

Bir zamanların en unutulmaz film serilerinden biri olan Rocky’nin devam serisi niteliğinde olan Creed’ın oyuncu kadrosunda önemli bir değişiklik yaptığı konuşuluyor. Rocky karakterine hayat veren Sylvester Stallone’nin Creed serisinde yer almayacağı iddia edildi.

Trend 07-04-2021 17:17

Sylvester Stallone, Rocky serisi için kolları sıvadı! Senaryosunu kendisinin yazdığı diziyle geçmişe yolculuk başlayacak

İlk olarak 1976 yılında başlayan Rocky efsanesi bu sefer şekil değiştirerek yıllara meydan okumaya hazırlanıyor. Ünlü boksör Rocky Marciano’nun boks maçlarından esinlenerek Sylvester Stallone tarafından kaleme alınan film seri dizi olarak sevenlerini selamlamaya hazırlanıyor.

Trend 30-03-2021 15:40

İnternetteki mektupla ortaya çıktı: Baba’nın Marlon Brando’su Sylvester Stallone’lu Rambo’da...

eBay'de satışa çıkan bir mektupta Marlon Brando'nun neredeyse Rambo III'ün kötü adamı olacağı ortaya çıktı.

Trend 01-03-2021 11:33

Polisleri şoke eden sahte pasaport

Bulgaristan’da suç örgütüne düzenlenen operasyonda, ünlü Hollywood aktörü Sylvester Stallone adına düzenlenen sahte bir pasaport ele geçirildi. Örgütün 4 üyesi gözaltına alındı.

Haber 29-01-2021 22:44