Tampon Haberleri

Mersin'de otomobilin tamponuna gizlenmiş 8 kilo 736 gram esrar ele geçirildi

Mersin'de otomobilin tamponuna gizlenmiş 8 kilo 736 gram esrar ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 03-11-2023 10:43

Tampon nasıl kullanılır? 1 tampon kaç saat kullanılır?

Tampon pedler regl dönemi boyunca kullanabilen pamuktan, suni ipekten ya da her ikisinin karışımından yapılan hijyenik bir üründür. Tampon, kadınların günlük yaşamlarını daha kolay geçirmesinin yanı sıra yüzme, dans ve egzersizlere olanak tanır. Vajina içerisine yerleştirilen tampon, sıvının dışarı sızmasını engelleyerek, vajina içerisinde emilmesini sağlar. Peki tampon nasıl kullanılır?

Haber 20-08-2023 21:30

Ped kullanmak istemeyip alternatif arayanlara en iyi tampon ve markaları

Regl dönemleri, tüm kadınların ergenliğe girişlerinden menopoz süreçlerine kadar her ay düzenli olarak yaşadıkları doğal bir süreç. Bu süreçte kadınlar, birçok farklı ürün kullanmayı tercih edebiliyor. Bu ürünler, kullanım şekillerinden fiyatlarına kadar farklılık gösterebiliyor. Bazı kadınlar ped kullanırken bazıları pedleri yeterince konforlu bulmayıp yeni arayışlara başlıyor. Eğer siz de böyle bir arayıştaysanız doğru yerdesiniz. Gelin, en iyi tampon ürünlerini inceleyelim.

Kadin 20-02-2023 16:04

Vajinasında öyle bir şey unuttu ki! Tam 2 yıl boyunca çile çekti...Farkında bile değildi

Melanie Galeaz isimli genç bir kadın, TikTok'ta anlattığı hikaye ile viral oldu. Küçükken bir geyik kenesi tarafından ısırıldıktan sonra bu yolla bulaşan Lyme hastalığının tüm semptomlarını gösteren genç kadın, yaşadığı şeyi bununla ilişkilendirdi. Lise yıllarında da bu durumla ilişkilendirdiği sağlık sorunları yaşadı. Ancak doktora gittiğinde öğrendikleri onu da doktorları da şaşkına çevirdi.

Trend 26-12-2022 12:10

Tampon

Tampon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tampon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İçinden çıkan doktorları şaşırttı! Hastalığı var sandı ama... Tam 2 yıldır aynı tamponu kullanıyormuş

Tampon regl sürecinde pedlere göre çok daha konforlu olabiliyor. Tampon kullanmaya çekinen birçok kişi olsa da özellikle özel günlerde ve spor yaparken tamponu tercih eden kadınların sayısı giderek artıyor. Ancak tamponun sık sık değiştirilmesi gerekiyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir sosyal medya kullanıcısı 2 yıldır aynı tamponla yaşadığını öğrendi.

Kadin 26-12-2022 10:18

Adana'da tamponundan 1 kilo 368 gram esrar çıkan otomobilin sürücüsü tutuklandı

Adana'da tamponundan 1 kilo 368 gram esrar çıkan otomobilin sürücüsü tutuklandı.

Haber 03-11-2022 10:22

Ünlü tenisçi çocuğunun elindekini görünce şoke oldu! Özel eşyasını...

Ünlü tenisçi Serena Williams, dün sosyal medya hesabında gülümseten bir video paylaştı. Kızı Olympia'nın tamponunu bir kedi oyuncağı sandığı o anları kameralara yakalayan Williams, hem kızının sevimli hali hem de kendisinin verdiği tepkiyle takipçilerinin sempatisini kazandı.

Trend 05-10-2022 08:21