Tavuk Sote Haberleri

Ramazanın 19. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere enfes tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 19. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 29 Mart Cuma iftar menüsünde mercimek çorbası, tavuklu bezelye, pirinç pilavı, kaşık salatası ve şekerpare tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 29-03-2024 10:12

Airfryer tavuk sote tarifi: Airfryer'da tavuk sote nasıl yapılır?

Tüm evlerde en sık tercih edilen yemeklerden biri de tavuk sote tarifidir. Hem kolay ulaşılan malzemeleri hem lezzeti hem de pratik bir şekilde hazırlanışı ile tüm mutfaklarda pişirilen bir yemektir. Airfryer ile pişireceğiniz tavuk soteyi çok daha az yağlı ve daha lezzetli olarak hazırlayabilir ve öğünlerde ya da misafirlerinize servis edebilirsiniz.

Yemek 28-01-2023 01:35

Lezzet patlaması yaşatıyor: Tavuk sote tarifi! Tavuk sote nasıl yapılır?

Tavuk kullanılarak yapılan tarifler kış aylarında çok daha sık yenmeye başlıyor. En sevilen tavuk tarifleri arasında yer alan tavuk sote yanında patates püresi ve mis gibi tereyağlı pilavla lezzet patlaması yaşatıyor. Pratik tavuk sote nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 02-01-2023 10:37

Airfryer sebzeli tavuk sote tarifi hem hafif hem az kalorili! Airfryer'da sebzeli tavuk sote nasıl yapılır?

Airfryer pişirdiği yemeklerin lezzetine lezzet kattığı gibi yağ oranlarını da azaltarak pişirir. Aynı zamanda Arifryer kullanarak yemeklerinizin daha kısa sürelerde pişmesini de sağlayabilirsiniz. Akşam yemeklerinde, kalabalık yemek davetlerinde ya da öğünlerde en sık tercih edilen sebzeli tavuk sote de Airfryer ile kısa süre içinde hazırlanabilecek yemeklerden birisidir.

Yemek 19-12-2022 17:31

Tavuk Sote

Tavuk Sote Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tavuk Sote Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.