Tbmm Başkanı Mustafa Şentop Haberleri

TBMM Başkanı Şentop, Çankırı'da ziyaretlerde bulundu

TBMM Başkanı Şentop, Çankırı'da ziyaretlerde bulundu

Yurthaber 11-10-2022 19:43

TBMM Başkanı Şentop, Karatekin Üniversitesi Akademik Yılı Açılış Töreni'nde konuştu:

"Kız çocuklarının, kadınların başörtü takması veya başörtüyü takmaması anayasadan veya kanundan kaynaklanan bir hak değildir. Bu gayet doğal bir haktır, anayasa ötesi bir haktır" - "Bu tartışmayı sadece başörtüsü tartışması anlamında, bir kız öğrencinin başörtüsü bağlamında ele almamak lazım. Bu devletin, siyaset elitlerinin, bürokratik elitlerin milletin değerleriyle barışma meselesidir"

Yurthaber 11-10-2022 16:43

TBMM Başkanı Şentop, İstanbul'daki Adıyaman Tanıtım Günleri'nde konuştu:

''Biz birliğimizi koruyup, siyasi ve ekonomik istikrarımızı devam ettirirsek geleceğimiz bugünlerden çok daha iyi olacaktır'' - ''Bu konuda en önemli güvencemiz, birbirine kenetlenerek Türkiye'yi güzelleştirmeye çalışan aziz milletimizin bizzat kendisidir''

Yurthaber 08-10-2022 17:53

Tbmm Başkanı Mustafa Şentop

Tbmm Başkanı Mustafa Şentop Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tbmm Başkanı Mustafa Şentop Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

TBMM Başkanı Şentop Kastamonu Üniversitesinin akademik yıl açılışında konuştu:

"Jeostratejimiz bize imkanlar sunuyor. Bizim bunu imkana, fırsata dönüştürmemiz, Türkiye'yi bölgesinde, dünyada etkin bir ülke haline getirmemiz gerekiyor. Bu mücadele sadece siyasetin mücadelesi değil. Hocalarımızın, öğrencilerimizin, iş dünyamızın, hepimizin ortak bir mücadelesidir"

Yurthaber 26-09-2022 18:52

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kastamonu'da

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kastamonu'da

Yurthaber 26-09-2022 13:21

TBMM Başkanı Şentop, Armelsan Yeni Ar-Ge Merkezi Açılış Töreni'nde konuştu:

"Gözümüzü bir tek saniye kapatmamıza izin vermeyen bu coğrafyada ayakta kalmak için daima temkinli olmak mecburiyetindeyiz. Armelsan ulusal ve uluslararası boyutta en üst düzeyde yerli ve milli katkıyla Türk savunma sanayinin ihtiyaçlarını karşılamak, ileri teknoloji ve yaratıcı sürdürülebilir çözümler sunmak amacıyla faaliyetlerine başlamıştır" - "Barış ve huzurun teminatı Türkiye'nin bu teknolojilere sahip olması ve bu alanlarda yatırım yapması denge ve caydırıcılık bakımından, milli menfaatlerimizin himayesi bakımından çok önemlidir"

Yurthaber 24-09-2022 18:51

TBMM Başkanı Şentop, Kanada Senatosu Başkanı Furey ile görüştü:

"Terörle mücadeleyi de iş birliğini geliştirmemiz gereken önemli alanlardan biri olarak görüyorum. NATO müttefiki iki ülke olarak güvenlik konularında daha yakın ve güçlü bir iş birliği yapılması gerektiği kanaatindeyim" - "Bu kritik dönemde Kanada'nın Türkiye'ye askeri malzeme ve hizmet ihracatında uyguladığı kısıtlamaların müttefiklik ruhuna uygun şekilde bir an önce kaldırılmasını arzu ediyoruz"

Yurthaber 24-09-2022 17:42

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ'da okul ve kamu eğitim yatırımlarının açılışını yaptı

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ'da okul ve kamu eğitim yatırımlarının açılışını yaptı

Yurthaber 18-09-2022 21:49

TBMM Başkanı Şentop, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı'nın açılışında konuştu:

"(ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin Ermenistan ziyareti) Bölge barışına faydalı olacak, iyi niyetli bir tavır olarak görmüyorum"

Yurthaber 18-09-2022 20:42

TBMM Başkanı Şentop, Sivas'ta valilik ve belediyeyi ziyaret etti

TBMM Başkanı Şentop, Sivas'ta valilik ve belediyeyi ziyaret etti

Yurthaber 04-09-2022 13:10

TBMM Başkanı Şentop, Sivas Kongresi'nin 103. yıl dönümü etkinliklerinde konuştu: (2)

"Bu anmalar, sadece milletimizin ve hususen gençliğimizin hafızasını tazelemek için yapılmamaktadır. Bu anmalar vesilesiyle ortaya koyduğumuz tavır, Türkiye'yi düşman görenlere de bir hatırlatmadır" - "Şu iyice bilinsin ki, milletimiz inancımızın gereği olarak tarihin hiçbir döneminde savaşı çağıran, çarçabuk çatışmaya giren taraf olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Fakat millet olarak bir hususiyetimiz de savaştığımızda ve çatışmaya girdiğimizde, en munisimizin içinden bir cengaverin, en sakinimizin içinden bir Hz. Ali'nin zuhur etmesidir"

Yurthaber 04-09-2022 13:00

TBMM Başkanı Şentop, Sivas Kongresi'nin 103. yıl dönümü etkinliklerinde konuştu: (1)

"Üzerinden 103 yıl geçtiği halde Milli Mücadele'nin belirleyici safhalarından birisini teşkil eden bu kongreyi anmamız boşuna değildir. Hele ki dünyanın ve coğrafyamızın büyük dönüşümlere, şümullü değişikliklere uğradığı günümüzde, 100 yıl önce milletimizin zaferle neticelendirdiği bir büyük mücadeleyi anmak, hakşinaslıktan ve vefalı olmaktan öte, tarihe bir ders olarak yaklaşmanın tabii şartlarındandır"

Yurthaber 04-09-2022 11:41

Sivas Kongresi'nin 103. yıl dönümü kutlanıyor

Sivas Kongresi'nin 103. yıl dönümü kutlanıyor

Yurthaber 04-09-2022 10:05

Sivas Kongresi'nin 103. yıl dönümü kutlanıyor

Sivas Kongresi'nin 103. yıl dönümü kutlanıyor

Yurthaber 04-09-2022 09:32

TBMM Başkanı Şentop, Sivas'ta 19. İmam Hatipliler Kurultayı'nda konuştu: (2)

"İmam hatipler bugün itibarıyla 98 yıllık bir geleneğe dayanan çok köklü kurumlardır. Bu 98 yılda devrin ihtiyaçlarına göre vazifesini ifa etmiş, millete ve devlete hizmet etmiştir"

Yurthaber 03-09-2022 21:59

TBMM Başkanı Şentop, Sivas'ta 19. İmam Hatipliler Kurultayı'nda konuştu: (1)

"İmam hatipler milletin ihtiyacından doğdu. O ihtiyacın temelinde ise günlük ihtiyaçlarda, medeniyetine ve inancına yabancılaşmadan değişim sağlayabilmek kaygısı ve endişesi vardır"

Yurthaber 03-09-2022 20:42

TBMM Başkanı Şentop, Mardin'deki trafik kazasında hayatını kaybedenlere rahmet diledi

TBMM Başkanı Şentop, Mardin'deki trafik kazasında hayatını kaybedenlere rahmet diledi

Haber 20-08-2022 20:59

TBMM Başkanı Şentop'un dayısının cenazesi defnedildi

TBMM Başkanı Şentop'un dayısının cenazesi defnedildi

Yurthaber 10-08-2022 18:23

TBMM Başkanı Şentop, muharrem ayı iftar programında konuştu:

"Politik oyunlarıyla bizi yıkamayacağını anlayanlar, küçük farklılıklardan büyük kazançları olanlar, aramıza nifak sokmaya ve bizleri zayıf düşürmeye çalışanlar var, buna asla izin vermeyeceğiz" - "Kardeşliğimizi bozup nifak çıkartarak Türkiye'ye zarar vereceğini zanneden zavallıların yakasına bu devletin yapışacağına ve hangi deliğe saklanırlarsa saklansınlar yakalanıp cezalandırılacağına inancımız tamdır"

Yurthaber 08-08-2022 23:55

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ'daki Muharrem Ayı İftar Programı'nda konuştu:

"Devletimizin, Alevi-Sünni çatışması çıkarabileceğini, kardeşliğimizi ve dirliğimizi bozabileceğini zanneden bu zavallıların yakasına yapışacağından hiçbirimizin şüphesi olmasın" - "Kardeşliğimizi, birliğimizi ve bütünlüğümüzü asla bozdurmayacağız. Bizler büyük ve farklılıklarıyla zengin, hem de çok zengin bir ülkeyiz"

Yurthaber 07-08-2022 23:38

TBMM Başkanı Şentop Tekirdağ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buluşması'nda konuştu:

"Türk milleti olarak kendi varlığımızı ama bu varlığımızı da borçlu olduğumuz kimliğimizi muhafaza edeceğiz. Türkiye'yi büyüteceğiz ve bölgemizin en güçlü aktörlerden biri haline getireceğiz" - "Türkiye'de insani olan, dünya şartlarında iyi yetişmiş insanlar yetiştireceğiz. İmam hatip liseleri o okullardan biridir. Türkiye'deki bütün okullar, bütün öğrencilerimiz bu anlayış içerisinde, bu idealler içerisinde yeniden büyük Türkiye'yi inşa etme ideali içerisinde kendilerini yetiştirecekler"

Yurthaber 07-08-2022 15:45