Testis Haberleri

Dermatolog paylaştı: Kırışıklık karşıtı kremi bu bölgelere asla sürmeyin

Yaşlandıkça ortaya çıkan yaşlılık belirtilerini azaltmak adına çeşitli bakım ürünleri uygulanıyor. Kırışıklık karşıtı kremler ciltte meydana gelen kırışıkların azalmasına yardımcı oluyor. Ancak kırışıklık karşıtı kremlerin etkilerini daha iyi görebilmek için kullanılan bir yer oldukça risk oluşturuyor. Dermatolog kırışıklık karşıtı kremlerin asla kullanılmaması gereken bölgeyi açıkladı.

Kadin 14-03-2023 15:55

Evde varsa dikkat! İktidarsızlığa ve testislerin küçülmesine neden olabilir

Cinsel yaşamda görülen birçok rahatsızlık bulunuyor. Cinsel sağlığı etkileyen bu sorunlar çeşitli sebeplere bağlı olarak gelişebiliyor. Uzmanlar özellikle kış aylarında birçok evde artış gösteren bir sorunun iktidarsızlık olarak da bilinen erektil disfonksiyona ve testislerin küçülmesine neden olabileceği belirtti.

Haber 08-03-2023 11:26

Patlayacak gibiydi! Hastaneye zor yetişen adam doktorları şoke etti... Testis torbasından ‘dans eden solucanlar’ çıktı

Hindistan’ın Delhi bölgesinde yaşayan ismi açıklanmayan 26 yaşındaki bir adam sağ testisindeki şiddetli ağrı ve şişkinlik şikayetiyle hastaneye başvurdu. Yapılan testler sonucunda ağrının testis torbasına sızan mikroskobik solucanlardan kaynaklandığı ortaya çıktı. Tıp dünyasını şaşırtan vakaya ilişkin yapılan incelemeler New England Journal of Medicine dergisinde yayınlandı.

Trend 14-12-2022 13:54

Hem vajina hem de testisle doğdu! Cinsellik itirafı herkesi şaşırtmaya yetti

Avustralyalı interseks savunucusu Blume hem vajina hem de testislere sahip olarak dünyaya geldiğini söyledi. Ameliyat olmayı tercih etmediğini söyleyen Blume, cinsel yaşamına dair yaptığı itiraflarla gözleri üzerine çekmeyi başardı.

Trend 26-11-2022 09:22

Duyanlar şaşırıyor: 30 milyonda bir görülüyor! Cinsel organı olmadan doğdu...

Dünya üzerinde şaşırtıcı doğumlar meydana geliyor. Nadiren görülen bazı durumlar tüm dünyayı etkiliyor. İran'da dünyaya gelen bir bebeğin cinsel organının olmadığı belirtildi. 30 milyonda bir görülen bu durum bilim dünyasını oldukça şaşırttı.

Haber 19-10-2022 09:55

Gelen ses yüzünden testislerini almak zorunda kaldılar!

Ohio’da yaşayan 72 yaşındaki bir adamın cinsel organından gelen sesler tedirgin olmasına neden oldu. Sesler nedeniyle endişelenerek doktora giden adama ıslık sktrotumu teşhisi konuldu. Islık sktrotumu nedeniyle hastaneye giden adamın iki testisi de alındı.

Haber 30-06-2022 17:27

Kasık ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti, hatalı teşhis sonucu testisinden oldu

Zonguldak'ta akılalmaz bir olay yaşandı. Uzun süre bisiklete bindikten sonra karın ve kasıklarındaki ağrıyla hastaneye giden İran asıllı Ermiya Khashijan (14), ağrı kesici ilaç verildikten sonra evine gönderildi. Ağrıları geçmeyen çocuğun ameliyatla testislerinden biri alındı. Ailenin avukatı, hatalı teşhis ile organ kaybına neden olduğu gerekçesiyle doktor hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü de konuyla ilgili idari soruşturma başlattı. İşte olayın detayları!

Haber 26-05-2022 11:40

Christian Lohsen isimli MMA dövüşçüsü testisini kaybetti

Christian Lohsen isimli MMA dövüşçüsü geçtiğimiz günlerde yaptığı antrenman sırasında aldığı darbeyle testisini kaybetti. Sosyal medya hesabından bu olayı duyuran Lohsen şakacı bir tavırla yaşadığı durumla dalga geçti. Hayranları ise genç dövüşçünün esprili ve soğukkanlı davranışı karşısında şoke oldu.

Spor 16-11-2021 14:45

En çok ortak noktası olan iki organ açıklandı: Beyin ve testisler

İnsan beyninin ilginç özellikleri uzmanları şaşırtmaya devam ediyor. Uluslararası bir araştırma ekibi, insan vücudunda en çok ortak noktası olan iki organın beyin ve testisler olduğunu keşfetti.

Haber 04-06-2021 08:29

Doğum sancısını hafife alan erkeklerden istedi: ''Testislerinize 20 dakika vurun''

Dr Anthony Youn adındaki doktor, TikTok hesabında ilginç bir öneride bulundu. Youn, ''bazı erkekler kadınların doğum sancılarını hafife alıyor. Hatta testislerine vurulmasının daha acı verici olduğunu söylüyor. O halde testislerinize 20 dakika boyunca vurun'' dedi. Youn, ''Her gün milyonlarca kadın doğuruyor o kadar korkunç bir acı olmamalı diyen erkeklerden dakikalarca bunu yapmalarını bekliyorum'' diye ekliyor.

Haber 01-04-2021 08:54

İnmemiş testis nedir? Teşhis ve tedavisi

Testisler normalde skrotum ya da halk arasındaki deyimiyle erkekte torba denilen yapı içinde bulunurlar. Eğer testislerden biri veya her ikisi de torbada yerleşik durumda değilse bu durum inmemiş testis olarak değerlendirilmelidir.

Haber 21-04-2005 05:45