Tıraş Makinesi Haberleri

Fiyatı 2 bin 199 TL'ye düştü! Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal ve vücut tıraşınızı tek bir ürünle yapabilmenizi sağlayan Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Uzun vadede bütçenizi korumanızı sağlayacak bu cihazı sizin için inceledik.

Haber 05-02-2024 17:17

Kuaför masrafına son! Braun 3 Serisi 310 BT BLU 3’ü 1 Arada Tıraş Makinesi kısa süreliğine indirimde

Karizmatik görünmeye önem veren beyler sizi böyle alalım! Kuaför masrafından kurtulmanızı sağlayacak Braun 3 Serisi 310 BT BLU 3’ü 1 Arada Sakal Şekilendirici, Kablosuz ve Islak & Kuru Kullanım Tıraş Makinesi Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında %20 indirime girdi. Biz de kullanıcılarından tam not alan cihazı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 18-12-2023 13:33

Tıraş makinesi, saç kurutma makinesi, düzleştirici... Babyliss ürünlerinde %50'ye varan indirim

Gülümseten Kasım Fırsatları hız kesmeden devam ediyor. İndirimli alışveriş kampanyası kapsamında Babyliss ürünleri de indirimli fiyatlarla kullanıcılarla buluşuyor. %50'ye varan indirimlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren Babyliss ürünlerini sizin için seçtik. Bizden söylemesi, bu fiyatlar bir daha gelmez. Acele edin!

Haber 22-11-2023 17:24

Pratik ve hızlı şekilde tıraş olmanızı sağlayacak en iyi ve kaliteli tıraş makinesi önerileri

Tıraş olmak erkekler için kişisel bakımın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Fakat her gün dakikalarca tıraş olmak sizi yormuş olabilir. Üstelik jiletler cildinizi tahriş ediyorsa ve bu durumdan kurtulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Sizleri bu dertlerden kurtaracak ve en az tahrişle maksimum performans alabileceğiniz en iyi erkek tıraş makinelerini sizler için listeledik. Gelin tıraş makinesi fiyatlarını da karşılaştırabileceğiniz listemizi birlikte incelemeye başlayalım.

Haber 21-09-2023 17:19

Kendi işimi kendim görürüm diyen erkekler için en iyi saç sakal şekillendirici tıraş makineleri

"Güçlü motora ve keskin bıçaklara sahip bir tıraş makinesi arıyorum." diyenler, doğru yerdesiniz! Özenle tasarlanan tıraş makineleri sayesinde birkaç dakika içinde sakallarınızı ya da saçınızı düzeltebilir veya kesebilirsiniz. Bu noktada en iyi deneyim için hangi ürünü edinmeniz gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Öyleyse en iyi markaların ürünlerine yer verdiğimiz listemize beraber bakalım ve sizin için doğru tıraş makinesini bulalım!

Haber 13-06-2023 18:09

Beyler kişisel bakımın en önemli adımı, saç ve sakal tıraşı! Sizin için en iyi tıraş makinelerini seçtik

Kusursuz, pürüzsüz, tahrişsiz bir tıraş deneyimine ne dersiniz? Yanıtınız "Evet!" ise tıraş makinesi almanızın zamanı çoktan gelmiş demektir! Sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin kapılarını ardına kadar açan, her erkeğin evinde olması gereken, kullanıcılarından tam not almış, tahriş etmeyen tıraş makinelerini sizin için derledik.

Haber 20-05-2023 01:49

Şarjlı diş fırçası, tıraş makinesi, düzleştirici... Kişisel bakımın en sevilenleri şimdi indirimde!

Kişisel bakımınıza önem verenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Amazon'un Anneler Günü Fırsatları kapsamında devam eden kişisel bakım ürünlerindeki indirimleri sizin için derledik. Ünlü markaların en sevilen ürünlerini keşfetmeye ne dersiniz? Haydi, gelin detaylara geçelim.

Haber 08-05-2023 01:54

Pürüzsüz bir tıraş deneyimi için mutlaka deneyin! Şu an indirimde olan tıraş makineleri

Tıraş olurken cildinizi tahriş eden bıçaklar kullanmaktan sıkıldınız mı? O zaman kaliteli bir tıraş makinesi almanızın zamanı çoktan gelmiş demektir! Peki, hem indirimli hem kullanışlı ürünleri keşfetmeye ne dersiniz? Öyleyse gelin, Amazon Bahar Fırsatları'ndan yararlanarak çok uygun fiyatlara satın alabileceğiniz en iyi tıraş makinelerine göz atalım.

Haber 31-03-2023 18:23

Trendlerle kendinizi baştan yaratın! Son dönemlerde popüler olan saç ve sakal modelleri

Geriye yatmış saçlar, dalgalı modeller, kirli sakal ya da uzun bıyıklar... Bu yılın saç ve sakal trendleri arasında pek çok farklı seçenek var! Tüm bu seçenekleri keşfederek tarzınıza en uygun modelleri tercih etmeniz mümkün. Bunun içinse 2023 trendlerini derlediğimiz listemizi incelemeniz yeterli. O zaman haydi, başlayalım!

Haber 16-03-2023 16:08

Hassas ciltli erkeklerin çok beğeneceği cildi tahriş etmeyen tıraş makineleri

Kusursuz, pürüzsüz, tahrişsiz bir tıraş deneyimine ne dersiniz? "Çok isterim" dediğinizi duyar gibiyiz. O hâlde bu yazımız tam da size göre. Sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin kapılarını ardına kadar açan, her erkeğin evinde olması gereken, kullanıcılarından tam not almış, tahriş etmeyen tıraş makinelerini sizin için derledik.

Haber 22-09-2022 19:24

Tıraş bıçağı satın almaktan artık bıkanlar için ömürlük en iyi vücut tıraş makineleri

Vücut tüylerini tıraş bıçağı ile alarak kendine bakım yapmayı tercih eden birçok kişi mevcut olsa da vücut tüyleri, yüz tüylerinden farklı olarak temizlemesi ve tıraş etmesi oldukça zor bölgelerde olabiliyor. Bu sebeple biraz daha kolay tıraş olmak için üretilen cihazlar, kişilerin yardımına koşuyor. Onlarca marka ve bir o kadar da ürün seçenekleri arasında boğulmadan size uygun olan ürünü nasıl bulacağınızı merak ediyorsanız sizin için hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz.

Haber 21-07-2022 17:08

Saçlarını evinde tıraş etmek isteyenler için en iyi saç tıraş makinesi çeşitleri

Saç tıraşı olmak için illa berbere gitmeniz gerektiğini düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Evde de saç tıraşı olmak için kaliteli ve pratik makineler bulmak mümkün. Eğer siz de sürekli berbere gidip hem zaman hem para harcamak istemiyorsanız doğru yerdesiniz. Saç tıraşı için kullanacağınız birçok tıraş makinesi modeli listeledik. Gelin, hayatınızı kolaylaştıracak birbirinden kaliteli ürünlere beraber bakalım.

Haber 30-06-2022 13:44

Yaz aylarında kullanmadan edemeyeceğiniz kişisel bakım ürünü önerileri

Yaz aylarının gelmesiyle kişisel bakıma daha fazla özen göstermek gerekiyor. Sıcak havalar, terlemeyi arttırdığı için ve yazlık giysiler sıkça tercih edildiğinden bazı bakım ürünlerine daha fazla ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Hem kadın hem erkekler için yaz aylarında mutlaka kullanılması gereken kişisel bakım ürünlerini derledik. Haydi, listeye detaylı şekilde göz atalım.

Haber 27-06-2022 14:10

Erkekler için her alanda kullanılabilecek Philips OneBlade'i inceliyoruz!

Sıklıkla tıraş olan kişiler için evde tıraş makinesinin olması şart. Tıraşınızı ev konforunda ve isteğinize göre biçimlendirmenizi sağlayacak bir ürün edinmeniz ise işinizi büyük oranda kolaylaştıracak. Tam da bu sebeple erkekler için her alanda kullanılabilen Philips OneBlade incelemesiyle karşınızdayız! Haydi, merak ettiğiniz tüm detayları açıklığa kavuşturacak bilgilere ve benzer ürünlere göz atalım.

Haber 03-05-2022 17:41

Tıraş işlerini evde şipşak halletmek isteyen erkeklerin mutlaka bakması gereken ürünler

Tıraş olmak, pek çok erkeğin günlük rutinleri arasında yer alır. İş ya da okul gibi nedenlerle her sabah tıraş olmak zorunda kalanlar için berbere gitmek ham maliyet hem zaman açısından pek mantıklı değil. Eğer siz de tıraş işini evde şipşak halletmek isteyenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Sizin için en iyi tıraş ürünlerini derlediğimiz listeye mutlaka göz atmalısınız.

Haber 07-01-2022 17:49

Ailenin erkeklerine yılbaşı hediyesi arayanların derdine derman olacak 500 TL altına tıraş makinesi çeşitleri

Yılbaşı denince akla mutlu paylaşımların yapıldığı pek çok anı ve bunları ölümsüz kılan hatıra niteliğindeki hediyeler gelir. Yeni yılda 'Kadınlara hediye almak kolay da erkeklere ne alsak?' diye kara kara düşünenlerin derdine derman olacak bir önerimiz var. Sürekli ihtiyaç duyulan ve önemini hiç yitirmeyen tıraş makinesi, erkekler için kıymetli bir armağan olabilir.

Haber 17-12-2021 12:24

Bakımlı erkeklerin hayatlarını kurtaracak pratik ve ekonomik bakım kitleri

Kişisel bakımına özen gösteren erkekler için bakım, sadece tıraş olmak demek değil. Daha estetik ve modern bir görünüş için bakım kitleri şart. Peki, daha çekici görünmenize imkan tanıyacak bu ürünleri Black Friday kampanyaları ile indirimli olarak satın almaya ne dersiniz? Her erkeğin mutlaka sahip olması gereken kaliteli ve kullanışlı en iyi bakım kitlerini sizler için araştırdık.

Haber 23-11-2021 18:17

Kısacık bir sürede berberden çıkmış gibi hissedeceğiniz en iyi tıraş makineleri

Ne kadar özenli hazırlanırsanız hazırlanın, saç ve sakalınız düzgün olmazsa tarzınızda bir şeyler eksik kalır. Berbere gitmeye vaktinizin olmadığı anlarda çözümü tıraş makinelerinde bulabilirsiniz. Görünüşüne önem verenlerin vazgeçemeyeceği tıraş makinelerini incelemek ister misiniz?

Kadin 06-10-2021 15:38

Sırrını paylaştı! Pürüzsüz bacaklara sahip olmak için verdiği ipucu sosyal medyada viral oldu

TikTok kullanıcısı Lauren Henderson, saniyeler içinde pürüzsüz bacaklara sahip olmanızı sağlayan akıllı bir tıraş tüyosunu paylaştı. Video internette paylaşıldıktan sonra viral oldu.

Kadin 17-09-2021 15:32

Erkek cilt bakım ürünleriyle tarzını yeniden yarat

Bakımlı olmak isteyen erkekler için hazırladığımız birbirinden faydalı ürünlere mutlaka göz atın.

Kadin 12-08-2021 11:58

İstenmeyen tüylerden kurtuldunuz! Peki tıraş sonrasında oluşan tahriş için neler yapmanız gerekir?

Araştırmalara göre kadınların %58’i epilasyon ya tıraş bıçaklarıyla istenmeyen tüylerde kurtulmayı tercih ediyor. Bu, milyonlarca insanın günlük olarak tahriş ve tıraş bıçağı yanması gibi tıraşla ilgili sorunlarla uğraşmak zorunda olduğu anlamına geliyor. Peki tıraş sonrasında oluşan tahrişi ve yanma hissini nasıl yok edebilirsiniz?

Kadin 20-07-2021 15:14

Tüm özellikleriyle berbere gitmenize gerek kalmayacak saç ve sakal kesme makineleri

Pandemi ve yasaklar nedeniyle eskisi kadar sıklıkla berbere gidemiyor musunuz ya da dış görünüşünüze önem veriyorsunuz ama berbere gitmek istemiyor musunuz? O zaman bu saç ve sakal kesme makinelerine göz atmadan geçmeyin.

Trend 09-06-2021 15:37

Tıraşta hijyene dikkat edilmeli

Islak veya kuru tıraşın her ikisinin de cildi kuruttuğu belirtilerek, kıl dönmesi ve iltihap problemlerini doğru bir bakım ile en aza indirmek için her şeyden önce hijyene dikkat edilmesi gerektiği bildirildi.

Haber 30-11-1999 00:00