Tırnak Kırılması Haberleri

Tırnak kırılması sorununa en etkili çözümler! Tırnaklarınız eskisinden daha güçlü olacak

Bakımlı tırnaklar her zaman daha temiz ve göze hitap eden bir görüntü ortaya çıkarıyor. Özellikle kadınların görünüşüne önem verdiği tırnaklar bazen ne kadar bakım yapılsa da kırılma ve soyulma gibi problemler ortaya çıkarabiliyor. Eğer tırnaklarınız ince yapıda ve tırnak kırılması şikayetleriniz varsa evde deneyebileceğiniz en etkili çözüm yollarını sizler için derledik.

Kadin 25-08-2023 09:17

Tırnaklarınızın sürekli kırılmasından şikayetçiyseniz bunları yapın! İşte zayıf tırnakları güçlendirmenin 7 doğal yolu

Genellikle yalnızca bir tırnak kırıldığında diğer tüm tırnaklar kesilir. Güçsüz tırnaklara sahip olan kadınlar tırnaklarını bir türlü uzatamaz. Ancak tırnakları güçlendirmenin birbirinden farklı doğal yolları bulunuyor. Bu yollar sayesinde tırnaklarınızı güçlendirebilir ve gönül rahatlığıyla istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.

Kadin 22-02-2023 15:09

Doğru bakım ile tırnaklarınızın kırılmasına son!

Tam tırnağınızı uzatıp istediğiniz şekle ulaştığınız anda tırnaklarınız kırılıyor mu? Tırnakların güçsüzleşip kırılmasına neden olan etkileri önleyerek doğru bakımları uygularsanız tırnaklarınızın kırılmasına engel olabilirsiniz. Artık istediğiniz güçlü tırnaklara sahip olmanız çok kolay.

Kadin 23-03-2022 14:49

Tırnaklardaki çizgiler ne anlama gelir? Belki de doktora gitme vaktiniz gelmiştir

Tırnaklarınızdaki çizgi, beyazlık ve çıkıntıların ne anlama geldiğini hiç merak ettiniz mi? Uzmanlara göre bu görüntünün altında birçok neden yatabilir. Hatta sağlığınız tehlike altında bile olabilir! Her yaşta ortaya çıkabilen tırnaklardaki çizgiler çeşitli nedenlerle ortaya çıkar; atopik dermatit veya egzama gibi cilt rahatsızlıklarından çinko ve B12 vitamini eksikliklerine kadar, ne olduğunu belirlemede çizgilerin yönü ve boyutu çok önemlidir.

Haber 29-01-2022 09:27

Tırnak Kırılması

Tırnak Kırılması Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Tırnak Kırılması Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

28 yıldır tırnaklarını kesmeyi reddeden Ayanna Williams, gören herkesi hayrete düşürüyor

Ayanna Williams, 28 yıldır kesmediği el ve ayak tırnaklarıyla dünya çapında ün kazanan bir isme dönüştü. El ve ayak tırnaklarının toplam boyu yaklaşık 5 metreye ulaşan Williams, kendisini bu şekilde daha seksi ve çekici bulduğunu söylüyor. Uzun tırnakları nedeniyle günlük hayatında türlü sorunlar yaşayan Williams, onlara adeta gözü gibi bakıyor.

Trend 14-09-2021 09:44

Tırnak kırılmasının altında yatan nedenler! Tırnak etlerinizi kesiyorsanız eğer...

Tırnakların kırılması genellikle fiziksel stres, besin eksikliği veya yıpranmadan kaynaklanır. Sağlıksız manikür ve yanlış törpüleme de tırnak kırılmalarına neden olabilir. Peki tırnak kırılmalarının önüne nasıl geçilebilir?

Kadin 12-02-2021 11:52

Tırnak kırılması olanlar nasıl beslenmeli?

Dış görüntü kişilerin ilk tanışması sırasında çoğu yargının oluşturulduğu andır. Bu nedenle birçok kişi daha bakımlı ve özenli gözükmek için kişisel temizlik rutinlerine önem verirler. Bu rutinlerden bir tanesi de tırnak bakımıdır. Bakımlı ve temiz ellere sahip olmak herkes için önemli bir detaydır.

Kadin 19-03-2008 15:40

Tırnaklar, kadınların en büyük kabusu

Bir kadının en dikkat çekici yeridir elleri... Ancak bazen tırnaklar, bu güzelliğe gölge düşürebilir. Kalkan ve kırılan tırnaklar, önemli bir sağlık sorununun habercisi olabilir.

Haber 30-11-1999 00:00