Toplum Haberleri

Büyük göğüsleri nedeniyle yaşadığı bikini sorununu anlattı! İnsanların yargılamasından endişe duyardım

Büyük göğüslere sahip olan birçok kadın toplum tarafından yapılan yorumlar ve rahatsız edici bakışlar nedeniyle ergenlikten itibaren göğüslerini örtbas etmek için bikini ve dekolte içeren üstlerden uzak duruyor. TikTok'ta büyük göğüsleri nedeniyle yaşadığı stresli anları anlatan bir kadın bikini giyerek vücuduyla barışma hikayesini paylaştı.

Kadin 16-04-2023 10:10

Herkesin kimse izlemiyorken yaptığı 9 tatmin edici şey

Yaşımız büyüdükçe toplum içerisinde yaptığımız davranışlara ekstra özen göstermemiz gerekiyor. Çocukken rahatlıkla yaptığımız birçok davranış ayıp olarak görülüyor. Ancak bazı durumlar var ki içimizdeki çocuğun hala yaşadığını gösteriyor. Herkesin etrafta kimse yokken gizlice yaptığı davranışlar bulunuyor.

Kadin 02-04-2023 08:36

Jilet kullanmaktan vazgeçen 14 kadın vücutlarına olan sevgilerini paylaştılar! Kıllarını almayı bırakarak...

Kadınların vücutları üzerine yapılan baskılar arasında yer alan tüm vücuttaki tüylerin alınmış olması gerektiği düşüncesi oldukça rahatsız edici olabiliyor. Vücut tüylerini almakla uğraşan kadınlar bu sürecin uzun sürmesinden yana şikayetlerini dile getiriyor. Vücudundaki ve yüzündeki tüyleri almayı bırakan 14 kadın tüylerini cesurca paylaşarak diğer kadınlara destek oluyor.

Kadin 07-03-2023 16:24

İstenmeyen tüylerini almayı bırakarak vücudunu sergileyen 16 cesur kadın

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak lazer epilasyon, ağda gibi yöntemler oldukça pahalı veya can acıtıcı olabiliyor. Toplumda erkeklerin istenmeyen tüylerine hiçbir baskı yaratılmazken kadınlara yapılan baskılar özel yaşamı ve psikolojiyi derinden etkiliyor. Vücut tüylerini almayı bırakan 17 kadın internette vücutlarını ve yüzlerini paylaşarak diğer kadınlara ilham oluyor.

Kadin 18-01-2023 11:33

Toplum

Toplum Hakkındaki Haberler Mynet'te. Toplum Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Jiletsiz bir yaşamı benimseyerek vücut kıllarını almayı bırakan kadınlar yaşadıklarını anlattı

Vücutta çıkan kıllar ve tüyler hem kadınlar hem de erkeklerde görülse de toplumun bu konuda kadınlara yaptığı baskılar oldukça rahatsız edici bir hale geliyor. Kadınlar vücutlarındaki tüyleri almak için çeşitli uygulamalar arıyor. Bu uygulamalar pahalı ve acı verici olabiliyor. Dünya üzerinde birçok kadın vücut kıllarını almayı bırakarak toplumun baskılarına karşı geliyor.

Kadin 15-12-2022 12:45

Kadınların dörtte biri acılarının ciddiye alınmadığını düşünüyor! Regl ağrıları hakkında bilincin artması gerekiyor

Kadınlar her ay regl ağrıları nedeniyle iş, okul ve sosyal hayatlarında oldukça zorluk yaşıyorlar. Dayanılmaz regl ağrılarıyla yaşamsal aktivitelerini yapmak da zorluk çeken kadınlar ağrılarının ciddiye alınmadığını düşünüyor. Toplumun regl izni konusunda daha duyarlı olması gerekiyor.

Kadin 28-11-2022 14:33

AÜ Engelliler Entegre Yüksekokulu mezunlarının yüzde 57'si kendi alanlarında istihdam edildi

AÜ Engelliler Entegre Yüksekokulu mezunlarının yüzde 57'si kendi alanlarında istihdam edildi

Yurthaber 05-09-2022 15:42