Trafik Haberleri

Bilim insanlarına dehşeti yaşattılar! Araçlarına çarpıp yolu kestiler! Malatya Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi

Malatya'da hava araçlarını lazer silahlarına karşı koruyacak kompozit bir madde geliştiren İnönü Üniversitesinde görev yapan akademisyen çifte, trafikte saldırı girişimi yapıldı. Çiftin bulunduğu aracı çarparak durdurmaya zorlayan, daha sonra ise saldırmaya çalışan 4 kişiye yoldan geçen polis ekipleri müdahale etti. Uzun süren kovalamacanın sonunda polisler kaçan 4 kişiden 2'sini yakaladı. Malatya Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber

İzmir'de iki trafik kazasında 8 kişi yaralandı

İzmir'in Foça ilçesinde meydana gelen iki trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Yurthaber

Bir haftada 2 buçuk milyon araç! Çakar taktıran da var, hız ihlali yapan da...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11-18 Temmuz tarihleri arasında yapılan araç denetimlerine ilişkin bilgi verdi. Buna göre 2 milyon 406 bin 651 araç denetlendi, 400 bin 980 araca-sürücüye işlem yapıldı.

Haber

Trafikte belediye otobüsüne taşlı sopalı saldırı! Ne olduğunu bile anlamadı

Ankara’da baba ve oğlu, belediye otobüsünün araçlarını sıkıştırdığını iddia ederek, taşlı sopalı saldırıda bulundu. Belediye şoförü, ne olduğunu bile anlamadığını söylese de fayda etmedi. O anlar anbean kameraya yansıdı.

Haber

Trafik

Trafik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Trafik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Trafikteki tartışma zincirleme kazaya neden oldu!

Türkiye'nin en yoğun şehirlerinden biri olan İstanbul'da sabah saatlerinde servis şoförlerinin yol tartışması zincirleme kazaya neden oldu. Trafiği durma noktasına getiren kazada yaralanan 13 kişi hastaneye kaldırıldı.

Haber

Bir haftada yüz binlerce sürücüye işlem yapıldı! Bakan Yerlikaya paylaştı: 'Çakarlı araç' detayı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre 27 Haziran ila 4 Temmuz tarihleri arasında 2 milyon 408 bin 77 araç denetlendi. Denetlemeler kapsamında 441 bin 910 araca-sürücüye işlem yapıldı.

Haber

Trafik ışıklarında para toplayan çocuğun cebinden çıkan para görenleri şaşkına çevirdi! Para isteyince harçlık verdi: ''Çocuk bana sadaka verdi...''

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde trafik ışıklarında para toplayan bir çocuk ile motosiklet sürücüsü arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Kendisinden para isteyen çocuğa "10 lira borç ver. Çok ihtiyacım var" dedi. Bunun üzerine çocuk cebinden bir deste para çıkarttı.

Trend

İstanbullular dikkat! Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başladı, trafik yoğunluğu oluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başlattı. Çalışmalar nedeniyle orta köprünün iki şeridi Ankara istikametinde trafiğe kapatıldı. Sabah saatlerinden itibaren Haliç Köprüsü yakınlarında trafik yoğunluğu oluştu.

Haber

Çakarlı araç kullanan da hız ihlali yapan da kurtulamadı! Bir haftada yüz binlerce sürücüye işlem

Emniyet ve jandarma ekipleri tarafından 20-27 Haziran tarihleri arasında 2 milyon 786 bin 451 araç denetlendi. Denetimler sonucu 433 bin 207 araca-sürücüye işlem yapıldı. Söz konusu sürücüler arasında hız ihlali yapan, çakarlı araçla kullanan, emniyet kemeri kullanan sürücüler de bulunuyor.

Haber

TÜİK açıkladı: Trafiğe kayıtlı araç sayısı arttı, ilk sırada motosiklet var

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mayıs ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı. Buna göre, mayısta trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 4 artarak 232 bin 401'e yükseldi.

Finans

Tatilciler döndü, İstanbul'da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu oluştu

9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrası haftanın ilk iş gününde İstanbul'un bazı noktalarında trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Haber

Tatilciler dönüş yolunda! İstanbul yönünde yoğunluk yaşanıyor

Kurban Bayramı tatilinin son gününde memleketleri ya da tatil beldelerinden dönüşe geçen sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Bolu ve Düzce kesiminde akıcı yoğunluğa neden oluyor.

Haber

Bakanlık duyurdu! Çanakkale Boğazı tek yönlü trafiğe kapatıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Çanakkale Boğazı gemi trafiği, Paros isimli tankerin makine arızası yapması nedeniyle kuzey-güney tek yönde ve geçici olarak askıya alındı. Gemi trafiği, güney-kuzey tek yönlü olarak devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

Haber

İstanbul'un çıkış noktalarında trafik yoğunluğu! Zaman zaman durma noktasına geldi

Kurban Bayramı arifesinde, sabahın erken saatlerinde Çamlıca Gişeleri'nde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bayram tatilini İstanbul'un dışında geçirmek isteyenler sabahın erken saatlerinde yola çıkınca İstanbul'un çıkış noktalarının bazılarında trafik oluştu. Diğer yandan tatile giden vatandaşların İstanbul'u terk etmesiyle yollar boş kaldı. E-5 karayolundaki sakinlik görüntülendi.

Haber

Akın akın gidiyorlar! Durma noktasına geldi... Bodrum'da trafik felç, 1 milyonu bulacak '40 derece' sıcaklıkta çileden çıktılar

Kurban Bayramı'na artık çok kısa bir süre kaldı. Bayram tatili nedeniyle tatilciler yollara düştü. Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan TEM Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu geçişinde Ankara istikametinde memleketlerine gitmek isteyen tatilciler sebebiyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. Hasarlı kazalar ve araç arızalarının da etkisiyle ulaşımın zaman zaman durma noktasına geldiği de öğrenildi. Bodrum'da da araçlarıyla ilçeye gelenler uzun kuyruklar oluşturdu, trafik felç oldu.

Haber

İstanbul’da trafikte akıllara durgunluk veren saldırı! Bıçağı çıkardı defalarca sapladı…

İstanbul’da trafikte yaşanan kavgalara bir yenisi daha eklenirken cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler ise akıllara durgunluk verdi. İki sürücü arasında yaşanan tartışma bıçaklı saldırıya dönüştü. Bıçaklı saldırgan önce araçtaki kişiye sonra da tartıştığı kişinin aracına bıçağı defalarca sapladı. İşte o anlar…

Haber

Bodrum'da bayram başlamadan trafik başladı! Kilometrelerce araç uzun kuyruklar oluşturdu, trafik durma noktasına geldi

Kurban Bayramı tatili başlamadan trafik başladı. Bayram öncesi Muğla'nın Bodrum ilçesinde akın akın geldiler. Araçlarıyla ilçeye gelenler uzun kuyruklar oluşturdu, trafik felç oldu. Yokuşbaşı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Konacık Atatürk Bulvarı ve Yalıkavak istikametlerinde sıkışan trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Yarından itibaren trafiğin daha da yoğun olması bekleniyor. Öte yandan kilometrelerce aracın oluşturduğu yoğunluk dron ile havadan da görüntülendi.

Haber

Trafiğe çıkanlar dikkat: Kurban Bayramı öncesi arttı! Bir hafta yüz binlerce araca işlem yapıldı

Kurban Bayramı öncesi trafik denetimleri yoğunlaştı. Bir haftada 2 milyondan fazla araç denetlendi, yüz binlerce araç ve sürücüye işlem yapıldı.

Haber

Böyle trafik kavgası ne görüldü ne duyuldu! Araçlarından inen iki sürücü birbirlerine ellerini bile kaldırmadan tükürerek kavga etti... O anlar sosyal medyada çok konuşuldu

Çin'de kaydedilen bir trafik kavagsı görüntüsü sosyal medya paylaşılınca kısa sürede viral olmayı başardı. Görüntülerde araçlarından inen iki sürücü birbirlerine ellerini kaldırmadan yakın mesafeden tükürerek kavga etti. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend

Yol verme kavgasının görüntüleri dehşete düşürdü! Araçtan inip kurşun yağdırmış…

Rize’de 1 kişinin hayatını kaybettiği yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı. Aracından inerek diğer araca doğru yürüyen şahsa ateş edilmesinin ardından karşılıklı silahlı çatışma çıktı. O anlar araç kamerasına yansıdı…

Haber

Rize'de trafikteki kavga kanlı bitti! Sürücüler birbirlerine kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı

Rize’nin Çayeli ilçesinde iki sürücü arasında yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada silahlar konuştu. İki sürücü silahlarını çekerek birbirlerine kurşun yağdırdı. Olayda bir sürücü aracının içinde vurularak ölürken, diğer sürücü de yaralandı.

Haber

Levye ile aynasını kırdı, taksicinin satırla parmağını kopardı! Trafikte dehşet anları...

Trafikteki kavga görüntülerine yenileri eklendi. İstanbul ve Ankara'da kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. İstanbul trafiğinde iki sürücünün tartışmasında hareket halindeyken yapılan levyeli saldırı dikkat çekerken; Ankara'da ise taksiciye satırlı saldırı düzenlendi. Saldırıda taksicinin parmağı koptu.

Haber

İstanbul'da trafikte tartıştığı sürücüyü tehdit eden zanlı yakalandı

İstanbul'da, trafikte tartıştığı sürücüyü tehdit edip aracının aynasını kıran şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yurthaber

Çorum'da dur ihtarına uymayan sürücü kovalamaca sonucu yakalandı

Çorum'da trafik ekiplerinin uygulama noktasında aracını polis ekiplerinin üzerine sürerek kaçan sürücü kovalamaca sonucu yakalandı.

Yurthaber

İstanbul'da trafik sıkışıklığı yıllık 10 milyar dolar kayba neden oluyor

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da trafik yoğunluğunun yıllık kişi başı 288 saat zaman kaybına neden olduğunu belirterek, "8,5 milyon vatandaşın aktif yolculuk yaptığı İstanbul'da trafik sıkışıklığının yıllık ekonomik kaybı tam 10 milyar dolar." dedi.

Finans

Amasya'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Amasya'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında yaralanan 3 kişi tedavi altına alındı.

Yurthaber

Şanlıurfa'da kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 10 kişi yaralandı

Şanlıurfa'da kamyonet ile otomobil çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı.

Yurthaber

Trafikteki tartışma cinayetle bitti! Kalbinden bıçaklandı

Konya’da trafikte tartıştığı şahıs tarafından kalbinden bıçaklanan bir kişi, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olaya karışan zanlının daha sonra emniyete giderek teslim olduğu öğrenildi.

Haber

Zeytinburnu'nda trafiği tehlikeye düşüren 2 sürücüye para cezası verildi

Zeytinburnu'nda trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü belirlenen 2 sürücüye 18 bin 650 lira para cezası kesildi.

Yurthaber

Ataşehir'de trafiği tehlikeye düşüren 4 sürücüye toplam 34 bin 36 lira kesildi

Ataşehir'de trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanan 4 sürücüye toplam 34 bin 36 lira ceza kesildi.

Yurthaber

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu yaşanıyor

İstanbul'un bazı bölgelerinde haftanın ilk iş günü yağmurun da etkisiyle trafikte yoğunluk arttı.

Yurthaber

İstanbul'da Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İstanbul etabı dolayısıyla kentte 28 Nisan Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Yurthaber

TÜİK açıkladı: 2 binden fazla aracın kaydı silindi ​​​​​​

Trafiğe kayıtlı araç sayısı martta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,1 artışla 29 milyon 367 bin 254 oldu. Trafiğe martta 226 bin 617 aracın kaydı yapılırken 2 bin 239 aracın kaydı silindi. Böylece trafikteki araç sayısı martta 224 bin 378 arttı.

Finans

Edirne'de alkollü araç kullanan minibüs şoförü, yolcuların şikayeti sayesinde yakalandı

Edirne’de alkollü araç kullanan minibüs şoförü yolcuların şikayeti sayesinde yakalandı.

Yurthaber

Kimse ne olduğunu anlayamadı! Trafik ışıklarında bekleyen otomobil bir anda alev aldı

Karaman’da trafik ışıklarında bekleyen otomobil, bir anda motor kısmından alev alarak yanmaya başladı. Sürücü, aracı terk ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İtfaiye tarafından söndürülen araçta maddi hasar oluştu.

Haber

Arızalanan İETT otobüsü Eminönü'nde trafik yoğunluğuna neden oldu

Eminönü'nde arızalanarak yolda duran İETT otobüsü nedeniyle bölgede araç yoğunluğu meydana geldi.

Yurthaber

İstanbul'da ilginç anlar kamerada! Trafiğe atla çıktı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber

Yer: İstanbul! Bayram bitti, çile yeniden başladı: Trafik durma noktasına geldi

9 günlük bayram tatilinin bitmesinin ardından haftanın ilk günü geldi çattı. İstanbul'da beklendiği gibi sabah saatlerinden itibaren trafik kilit olma durumuna geldi. Anadolu yakasında D-100 karayolunda trafik yoğunluğu yüzde 60'lara kadar çıktı.

Haber

Şanlıurfa'da 2 otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Yurthaber

Tatilin son günü trafik kilitlendi! 'Kilit kavşak'ta dikkat çeken görüntüler: Tampon tampona ilerlediler

Bayram tatili sona ererken 'kilit kavşak' Kırıkkale semalarından dron kamerasına yansıyan görüntüler dikkat çekti. 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'den Ankara yoluna gidişte trafik durma noktasına geldi. İstanbul'da da tatil dönüşü için trafik tedbirleri uygulaması başladı. Antalya karayolunda da 2 kilometrelik yol çalışmasıyla birlikte yoğunluğa neden oluyor.

Haber

İstanbul'a girişleri yasaklandı! Bayram tatili dönüşü, trafiğe karşı 24 saatlik önlem

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün itibariyle sona eriyor. Tatil için şehir dışına çıkan vatandaşların, İstanbul'a dönüşleri devam ederken; trafiği rahatlatmak adına bir takım yeni tedbirler alındı. İçişleri Bakanlığı kararıyla kamyon, TIR, çekici, tanker ve ağır tonajlı araçların kente girişleri 24 saat süreyle yasaklandı.

Haber

Tatilin son gününü beklemeden eve dönmek için yola çıktılar ama... Bayram dönüşü yoğunluk! Trafik durma noktasına geldi

Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenlerin dönüş yolculuğu sürüyor. Bazı vatandaşlar tatilin son gününü beklemeden evlerine dönmek üzere yola çıksalar da kara yollarındaki yoğunluk özellikle bazı noktalarda dikkat çekiyor. Tatilcilerin yaşadıkları şehirlere dönmeye başlamasıyla trafikte bayram yoğunluğu yaşanırken benzer bir yoğunlukta otogarlarda görülüyor. Bazı bölgelerde trafik zaman zaman durma noktasına gelirken bu yoğunluğun yarın da devam etmesi bekleniyor.

Haber

Tatil bitmeden çilesi başladı! Trafik şimdiden yoğunlaştı; herkes o noktadan geçiyor

9 günlük bayram tatili sona ermeden kimi vatandaşlar yollara düştü bile. Haliyle TEM Otoyolu'nda ve D-100 karayolunda belli başlı noktalarda trafik yoğunluğu oluştu. Özellikle de İstanbul ile Ankara'yı bağlayan Bolu geçişinde araç yoğunluğu gözlendi.

Haber

‘Seni akşam evinden aldıracağım’ diyerek tehdit edince ortalık karıştı! “Polismiş, çakal bu çakal!”

İstanbul’da trafikte yaşanan kavgalara çok ilginç anların yaşandığı bir yeni bir görüntü daha eklendi. Başakşehir’de yaşanan kavga esnasında şahıslardan birisi polis olduğunu iddia ederek “Seni akşam evinden aldıracağım” diyerek karşı tarafı tehdit etti. Bu hamlesinin ardından polis olduğunu iddia eden şahsı video kaydına alındı. O anlarda yaşananlar ise böyle görüntülendi…

Haber

İstanbul'da trafikte baltalı saldırı! Sürücünün kafasına vurdu

İstanbul Güngören'de trafikte tartışan iki sürücüden biri diğerinin kafasına baltayla vurdu. Olayda yaralanan olmazken çevredekilerin müdahalesiyle sona eren kavganın ardından baltalı sürücü otomobiline binerek uzaklaştı.

Haber

Akın akın Muğla'ya geliyorlar! Bayram tatili başladı, kent girişinde uzun araç kuyrukları oluştu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün başladı, vatandaşlar yollara düştü. İstanbul'da dün akşam iş çıkışı başlayan bayram trafiği, sabah saatlerinde de devam etti. Turizm merkezlerinden olan Muğla'da da sabah saatlerinden itibaren kent girişinde yoğunluk başladı. Aydın-Muğla kara yolundaki uygulama noktasında polis ekipleri, GBT kontrolü yaparken; bayram boyunca Muğla genelindeki turistik tesislerde doluluk oranının yüzde 70’lik orana ulaşması bekleniyor.

Haber

Gidiyorlar... Bayram trafiği! 9 günlük tatil için yollara düştüler, yoğunluk artıyor: İstanbul, Kocaeli, Bolu, Düzce...

9 gün sürecek bayram tatili dün mesai çıkışıyla birlikte başladı. İstanbul dışında tatillerini geçirecek vatandaşlar yollara çıktı. İstanbul'da sabah saatlerinde TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu gözlemlendi. Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yola çıkan vatandaşları uyardı ve hava durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

Haber

Bağcılar'da yayaya yol veren sürücüye hakaret eden zanlı tutuklandı

Bağcılar'da, yaya geçidinde karşıdan karşıya geçmek isteyenlere yol veren, polis olduğunu belirten sürücüye hakaret edip aracını tekmeleyen şüpheli tutuklandı, oğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber

Kars'ta özel halk otobüsünde çıkan yangını trafik polisleri söndürdü

Kars'ta özel halk otobüsünde çıkan yangın, trafik polislerince söndürüldü.

Yurthaber