Üçüzler Haberleri

'1 bebek diye yola çıktık' Her kontrolde sayı arttı! Duyunca şoke oldular... Tıpta çok nadir görülüyor

Antalya’da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, eşinin sevgisinden kaçırılan çocuklara üzülürken, biri tek yumurta ikizi, diğeri tek olmak üzere üçüz erkek bebek dünyaya getirdi. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi. Aile, her kontrolde bebek sayısının arttığını söyledi ve bu durum karşısında yaşadıkları şoku anlattı.

Kadin 26-02-2024 13:28

Üçüz doğuran kadın sosyal medyada viral oldu! Hamile kalmayacağım

Hamilelik kadınların vücutlarında ve psikolojilerinde farklılık yaşamalarına neden olabiliyor. Sosyal medya hesabından üçüz bebeklerini doğurmadan önceki fotoğraflarını paylaşan bir kadın devasa karnıyla viral oldu. Videoları izleyenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kadin 20-06-2023 10:47

Hamile kadın devasa karnıyla hayrete düşürdü! Bu çok acı verici görünüyor

Hamilelikte hem duygusal hem de fiziksel olarak birçok değişim yaşanıyor. Bazı kişiler hamilelikte fazla kilo almasa da bazıları bebeklerin kilosuna ve miktarına göre daha fazla kilo alabiliyor. Brittany Schneider, yayınladığı videoda üçüzlere hamile olmanın etkilerini gösterdi.

Kadin 19-05-2023 11:14

39 yaşında 44 çocuğu olan kadın anlattıklarıyla şok ediyor! Her şey 13 yaşında başladı...

Uganda'da yaşayan Mariam Nabatanzi, çocuk sayısıyla sık sık gündem oluyor. Mariam'ın henüz 39 yaşındayken 44 çocuğa sahip olması duyanları şok ediyor. Mariam Nabatanzi, genetik hastalığı nedeniyle sürekli olarak doğuruyor.

Kadin 22-01-2023 15:15

Üçüzler

Üçüzler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Üçüzler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Karnını TikTok hesabı üzerinden paylaşan kadın büyük övgü topladı! Bu kadın bir süper kahraman

Hamilelik süreci ve doğum kadınlar için heyecan verici olsa da zorlukları hayret ettiriyor. Hamilelik boyunca yaşanan vücut değişimleri ve çeşitli belirtiler kadınların hayatlarının tamamen değişmesine neden oluyor. TikTok'ta karnını paylaşan bir anne adayı sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük övgü topladı.

Kadin 23-12-2022 09:17

Her şey hamileliğin 7. ayında gerçekleşti! Bir anda üçüz doğuracağını öğrendi

Hamilelik sürecinde oldukça farklı durumlar yaşanabiliyor. Ultrasonda görünmeyen bazı detaylar doğum sırasında annenin ve babanın şaşırmasına neden olabiliyor. Genellikle cinsiyet konusunda yaşanan bu farklılıklar sürpriz etkisi yaratıyor. Hamileliğinin 7. ayında üçüz doğuracağını öğrenen bir kadın bu haber ile şok yaşadı.

Kadin 29-11-2022 10:47

Herkesin gönlünde taht kurmuşlardı! Ordulu üçüz ninelerden bir acı haber daha

Ordu'nun üçüz ninelerinden biri daha tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Üçüz nineler, sempatik tavırları ve birbirlerine bağlılıklarıyla tanınıyordu. Üçüz ninelerden Hayriye Sarı ise 2016 yılında hayatını kaybetmişti.

Haber 30-08-2022 19:08