Uğur Bilgin Haberleri Ve Son Dakika Uğur Bilgin Haberleri

Uğur Bilgin Haberleri Ve Son Dakika Uğur Bilgin Haberleri

Uğur Bilgin, 24 Temmuz 1980 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Karadenizlidir. Türk sinema ve tiyatro oyuncusu. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde eğitim gördüğü süreçte Tiyatro Kolu’na katılan Bilgin, tiyatro üzerine eğitim görmek istemiş ama ailesi izin vermediği için okulu bitince 9 Eylül Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü’ne girmiş ve buradan da başarılı şekilde mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra oyunculuk hayatına tiyatro ve dizilerle adım atmıştır. BKM tarafından düzenlenen Aşağı Yukarı Yemişliler adlı tv dizisinde yer alan oyuncu, aynı zamanda Sinan Çetin yönetimindeki Kağıt adlı sinema filminde de rol almıştır. Bunun yanı sıra günlük yaşantıdaki her çeşit konuyu alarak komediye çeviren Güldür Güldür adlı Show programında da yer almıştır.

Uğur Bilgin Haberleri

Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin'den eşiyle yeni aşk pozu

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı "Mesut" karakteriyle tanınan oyuncu Uğur Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Bir süre önce evlenen Uğur Bilgin ve karısının pozlarına beğeni yağıyor.

Magazin 05-02-2024 09:56

Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin ve eşi tatilden paylaştı! Beğeni yağdı

Güldür Güldür'ün başarılı oyuncusu Uğur Bilgin bir süre önce İrem Bilgin ile evlenmişti. Bilgin, eşi İrem Bilgin ile İspanya tatilinden paylaşım yapınca beğeni topladı.

Magazin 01-12-2023 14:11

Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin eşini turnede de yanından ayırmadı! Aşk dolu poz

Güldür Güldür Show'un oyuncularından Uğur Bilgin geçtiğimiz ay İrem Uslu ile hayatını birleştirmişti. Balayı sonrası oyuncu Uğur Bilgin turneye yurt dışına gitti ve eşini de yanında götürdü. Oyuncu Uğur Bilgin ve eşinin birbirine aşk dolu bakışına beğeni yağdı.

Magazin 17-09-2023 14:26

Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin'in balayı pozları olay oldu! Eşi İrem Uslu güzelliğiyle büyüledi

Güldür Güldür Show'da hayat verdiği "Mesut" karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Uğur Bilgin geçtiğimiz ay nişanlısı İrem Uslu ile dünya evine girdi. Şu sıralar eşiyle balayında olan Uğur Bilgin'in pozları çok beğenildi. Eşi İrem Uslu güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 05-09-2023 08:33

Uğur Bilgin

Uğur Bilgin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uğur Bilgin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin evlendi! Eşi İrem Uslu güzelliğiyle hayran bıraktı

Güldür Güldür'ün sevilen isimlerinden Uğur Bilgin nişanlısı İrem Uslu ile dünya evine girdi. Eşine serenat yaptığı anlar sosyal medyada gündem olurken, İrem Uslu'nun sade gelinlik tarzı da oldukça beğenildi.

Magazin 26-08-2023 23:19

Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin ve nişanlısından aşk pozu

Güldür Güldür'ün sevilen oyuncularından Uğur Bilgin aşk pozlarıyla dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde nişanlanan Bilgin'in nişanlısı ile paylaşımı beğeni topladı. Uğur Bilgin'e "Çok güzelsiniz" yorumları yağdı.

Magazin 21-07-2023 15:29

Güldür Güldür Show'un Mesut'u Uğur Bilgin'in nişanından yeni görüntüler geldi! Nişanlısı merak edilmişti! İsmi...

Güldür Güldür Show'da hayat verdiği Mesut karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Uğur Bilgin dün nişanlandı. Oyuncunun nişan pozu sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Herkes gizemli nişanlıyı merak ederken yeni görüntüler ortaya çıktı. Uğur Bilgin'in nişanlısını adı da öğrenildi.

Magazin 29-06-2023 08:09

Güldür Güldür'ün Mesut’u Uğur Bilgin'i tiye aldı! Duyan inanamadı! Aradaki fark görünenden daha çok: Folik asit etkisi mi bu?

Güldür Güldür Show cumartesi akşamları yeni bölümleriyle izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Ali Sunal'ın sunduğu komedi programının oyuncuları, program ekrana gelmeden önce sosyal medya hesaplarından yeni bölümün bu akşam ekrana geleceğini duyurdu. Güldür Güldür'ün Kudert'i Ünal Yeter'in Mesut karakterine hayat veren Uğur Bilgin'e ilişkin yaptığı paylaşım ise görenleri gülümsetti.

Magazin 14-05-2022 20:38

Güldür Güldür'ün Bahadır'ı Burak Topaloğlu'nun sır gibi sakladığı sevgilisi güzelliğiyle büyüledi

Show TV ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Onur Buldu, Uğur Bilgin, Aziz Aslan ve Açelya Topaloğlu gibi isimlerin bulunduğu Güldür Güldür programı, ekranlarda kahkaha fırtınası estirmeye devam ediyor. Güldür Güldür'de hayat verdiği 'Bahadır' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan ünlü oyuncu Burak Topaloğlu'nun kız arkadaşı Ezgi Tanır, güzelliğiyle görenleri büyüledi.

Magazin 21-12-2021 14:12

Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin hakkında şaşırtan gerçek!

Güldür Güldür programındaki performansıyla seyirciyi ekrana kilitleyen başarılı oyuncu Uğur Bilgin hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin 04-12-2021 12:06

Güldür Güldür Mesut bakın aslen nereliymiş... Uğur Bilgin'in memleketi şaşırttı!

Daha önce 5'er Beşer ve İnsanlar Alemi adıyla yayınlanan ve Ali Sunal'ın sunduğu show programı, Güldür Güldür adıyla 2013 senesinde yayınlanmaya başlamıştı. Yaklaşık 8 senedir yayın hayatına devam eden Güldür Güldür'de Mesut karakterini oynayan Uğur Bilgin, sevilen programın en çok takip edilen isimlerinden biri. Mesut'un aslen nereli olduğu merak ediliyordu. Sevilen oyuncunun memleketi şaşırttı. Bakın Güldür Güldür Mesut aslen nereliymiş...

Magazin 18-06-2021 11:16

Güldür Güldür'ün yıldızı Uğur Bilgin: Tipime uyuz oluyorum

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, komedi programı 'Güldür Güldür'ün başarılı oyuncusu Uğur Bilgin oldu.

Magazin 19-06-2018 22:55