Ultrason Haberleri

Hamile kadın devasa karnıyla hayrete düşürdü! Bu çok acı verici görünüyor

Hamilelikte hem duygusal hem de fiziksel olarak birçok değişim yaşanıyor. Bazı kişiler hamilelikte fazla kilo almasa da bazıları bebeklerin kilosuna ve miktarına göre daha fazla kilo alabiliyor. Brittany Schneider, yayınladığı videoda üçüzlere hamile olmanın etkilerini gösterdi.

Kadin 19-05-2023 11:14

Şiddetli karın ağrısının nedeni herkesi şok etti! Yanlış teşhis nedeniyle apandisti alındı ama gerçekler bambaşkaydı...

Yabancı madde yutma vakaları oldukça dikkat çekici olabiliyor. Psikolojik rahatsızlık, merak ve çeşitli hastalıklar nedeniyle yutulan yabancı maddeler hastalara ciddi zararlar verebiliyor. Şiddetli karın ağrısı yaşayan 4 yaşındaki çocuğun karnından çıkanlar ebeveynlerini ve doktorları şok etti.

Haber 17-01-2023 08:56

Her şey hamileliğin 7. ayında gerçekleşti! Bir anda üçüz doğuracağını öğrendi

Hamilelik sürecinde oldukça farklı durumlar yaşanabiliyor. Ultrasonda görünmeyen bazı detaylar doğum sırasında annenin ve babanın şaşırmasına neden olabiliyor. Genellikle cinsiyet konusunda yaşanan bu farklılıklar sürpriz etkisi yaratıyor. Hamileliğinin 7. ayında üçüz doğuracağını öğrenen bir kadın bu haber ile şok yaşadı.

Kadin 29-11-2022 10:47

Ultrason sonucu öğrenme: Ultrason sonucumu nasıl öğrenirim, e-Nabız ultrason sonucu sorgulama nasıl yapılır?

Tüm sağlık kuruluşlarında yapılan tüm tahlil ve test e-Nabız sistemi üzerinden görülebilir. Tahlil için verilen sonuç tarihine göre e-Nabız hesabı kontrol edilir. Her tahlilin ve testin sonucu çıkar çıkmaz e-Nabız ekranına düşer. Ultrason sonuçları da çekildikten belli bir süre sonra e-Nabız sistemine düşer. Peki, ultrason sonucu nasıl öğrenilir? e-Nabız ultrason sonucu sorgulaması nasıl yapılır?

Haber 25-10-2022 10:56

Ultrason

Ultrason Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ultrason Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hamilelik belirtileri ne zaman başlar? Hamileliğin en erken belirtileri nelerdir?

Hamilelik kadınlar için hassas ve önemli dönemlerden biridir. Hamilelik testleri ve ultrason ile hamile olunup olunmadığı kolay bir şekilde anlaşılabilir ancak bu adımlardan önce bazı belirtiler ile de hamilelik anlaşılabilir. Adet gecikmesinin yanında pek çok erken hamilelik belirtileri bulunmaktadır. Peki, Hamilelik belirtileri ne zaman başlar? Hamileliğin en erken belirtileri nelerdir?

Kadin 24-09-2022 13:32

Hamile kadın ultrason görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı! Görenler inanamadı

İngiltere'de yaşayan Ariann East isimli hamile bir kadın rutin kontrolleri için doktoruna gitti. 17 haftalık bebeğinin ultrason görüntüsünü inceleyen East, büyük bir şok geçirdi. Ultrason görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan East’in gönderisi kısa sürede viral oldu.

Trend 21-01-2022 10:56

Op. Dr. Müge Temel: Bebeği gerçek görüntüsü doğmadan belli oluyor

Gebelik döneminde ailelerin sıklıkla başvurduğu 4D (4 boyutlu) ultrason ile ilgili bilgiler veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Müge Temel, bebeklerinin kime benzediğini ve cinsiyetini merak eden anne-babaların sıklıkla 4D ultrasona başvurduğunu söyledi.

Haber 24-05-2021 12:51

'Ultrason dalgaları koronayı kırabilir'

Yeni bir araştırmada, ultrason dalgalarının ve titreşimlerinin yeni tip koronavirüse (Covid-19) zarar vererek, virüsün sivri uçlarının çöküp yırtılmasına neden olabileceği kaydedildi.

Haber 17-03-2021 10:58

Dünyada 500 bin hemofili hastası var

Türkiye Hemofili Derneği Başkanı Prof. Dr. Bülent Zülfikar, dünyada 500 bin, ülkemizde ise 2 bin 116 kişinin hemofili hastası olduğunu bildirdi.

Haber 30-11-1999 00:00

Bebeğinizi doğmadan görün

Tıpta yaşanan gelişmeler bebek bekleyen aileleri de sevindiriyor. 4 boyutlu ultrasonografiyle bebeğin cinsiyetinin yanı sıra anne karnındaki görüntüsünün vesikalık bir resim gibi alınabildiğini açıklayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Lale Zeynep Kanmaz, "Sadece resimle kalmayıp, bebeğinizin o an neler yaptığı da gözleyebilirsiniz. Sağlığı hakkında birçok ipucu elde edebilirsiniz" dedi.

Haber 30-11-1999 00:00