Uyurgezer Haberleri

Uyurgezer nasıl yazılır? Uyurgezer ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe kelime gruplarının çok çeşitli olduğu zengin diller arasında yer alır. Bundan dolayı pek çok kelimenin yazılışı karıştırılabiliyor. Yazılışı en çok kafa karıştıran kelimelerin ise birleşik kelimeler olduğu görülüyor. Uyurgezer gibi birleşik kelimelerin ayrı mı yoksa bitişik mi yazılacağı oldukça merak konusudur. Peki uyurgezer nasıl yazılır,? TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 29-11-2023 19:23

Kocasının utanç verici cinsel sırrını ifşa etti! Seksomnia hastalığı uykuda gerçekleşiyor

Cinselliğe dair bilinmeyen birçok bilgi bulunuyor. Cinsel sorunlar bu konuda yeterince bilgi sahibi olunmaması ve tedavi olmaya utanılmasından kaynaklanıyor. Ancak bazı bilgileri hastaların kendilerinin paylaşması en doğru karar olarak görülüyor. İnternet üzerinden kocasının seksomnia hastalığını paylaşan kadın okuyucuları şaşırttı. Seksomnia hastalığını ilk kez duyanlar bu hastalığın gerçeklerine inanamadı.

Haber 23-11-2022 15:48

Bu kadarı da olmaz! Her şey uykuda yaşanıyor, seksomnia hastalığı nedir? Tedavisi var mıdır?

Uyurgezerlik veya uykuda konuşmak birçok insanın maruz kaldığı durumlar arasında yer alıyor. Toplumda çok çeşitli uyku sorunları yer alıyor. Bu sorunlar arasında bulunan seksomnia hastanın uyku sırasında cinsel birliktelik yaşamasına neden oluyor. Bilinçsizce yapılan bu hareketler ciddi sorunlara yol açabiliyor.

Haber 18-08-2022 10:17

Uyurgezer

Uyurgezer Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Uyurgezer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.