Vampir Haberleri

Ekin Koç'un hiç yaşlanmaması dikkat çekiyor! Ekin Koç yoksa vampir mi?

Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda “Umut” karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.

Magazin 12-03-2024 18:23

Vampir virüs kabusu! Bilim insanları şokta! İlk tepkisi 'buna inanmıyorum' oldu

Bilimsel bir ilk olarak Maryland ve Missouri'deki toprak örneklerinde vampir virüsleri ortaya çıktı. Bu virüslerin varlığı araştırmacılar tarafından onlarca yıldır bilinse de bilim insanları virüslerin konakçı durumda yardımcılarının boynuna yapışarak çoğaldığı ilk vakayı buldu. Maryland'deki bir araştırma ekibi, bir 'uydu' ve 'yardımcı' virüsü içeren bu süreci mikroskop altında izledi.

Trend 08-11-2023 09:59

Genç kalabilmek için günde 111 tane hap alan 'Vampir Milyoner'in ölümle savaşı! Yılda 2 milyon dolar harcıyor: Amacım hiç ölmemek...

Milyonlarca dolarlık servet sahibi 45 yaşındaki Bryan Johnson, "Ölüm kültürüne başkaldırıyorum" diyerek çıktığı yolda yaşlanmamak için günde 111 hap tüketiyor. Sonsuza kadar yaşayacağını düşünen Johnson, yılda 2 milyon dolar harcadı. Gençlik takıntılı milyonerin bu uğurda yaptıklarını duyunca şaşkına döneceksiniz! İşte haberin tüm detayları!

Haber 12-08-2023 09:58

Sosyal medyada gündem olmuştu! 'Vampir' uyarısı yapan rektör istifa etti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, tepki çeken 'vampir' uyarısının ardından istifa etti. Ak, akşam saatlerinde dersleri olan öğrencilere, "Hepimiz kendimizin başkanıyız ama bir yolculuğa çıkarken bile en az iki kişi gidin, yalnız olmasın. Çok vampirler var" uyarısında bulunmuştu. Ak'ın bu sözleri sosyal medyada gündem olmuştu. İşte olayın detayları...

Haber 09-10-2022 17:30

İstanbul'da vatandaşların 'vampir kelebek' isyanı! 'Sanki plastik bir hayvan'

İstanbul'da yaz aylarında ortaya çıkan, halk arasında "vampir kelebek" diye bilinen istilacı kelebekten rahatsız olan vatandaşlar isyan ediyor. Melek Karaoğlu isimli vatandaş, "Kelebeklerden kurtulamıyoruz. Karton gibi, vuruyoruz ama bir şey olmuyor. Sanki plastik bir hayvan." ifadelerini kullandı.

Haber 07-08-2022 17:23

First Kill dizisi sosyal medyada gündem oldu! Lezbiyen vampir sevişme sahnesi olay yarattı

Başrollerini Sarah Catherine Hook ve Imani Lewis'in paylaştığı First Kill dizisi gösteriminden bir ay sonrasında bile hala sevişme sahneleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Dizinin ilk bölümündeki lezbiyen vampirlerin sevişme sahnesi sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Trend 21-06-2022 17:49

Kendisini modern zaman vampiri olarak tanımlıyor! Kıyafetiyle görenleri şaşırtıyor

Gerçek vampir dişlerine sahip olan Victoria Lovelace, gençliğinden beri tamamen siyah giyiniyor. İsveç'in Stockholm kentinde yaşayan Victoria Lovelace, ailesine ait 16. yüzyıldan kalan bir şatoda eşiyle beraber hayatını geçiriyor. Tarihi çevresinden ilham aldığını söyleyen Lovelace, kendisini modern zaman vampiri olarak tanımlıyor.

Trend 10-11-2021 09:25

Müstehcen polis memuru! Kostümü olay oldu

Reality şov programı The Only Way Is Essex'in yıldızı Chloe Ross, vampire dönüşen seksi bir polis kılığına girdi.

Magazin 29-10-2021 13:49

Kenya'da çocukları öldürüp kanlarını emen 'kana susamış vampir' öldürüldü

Kenya'da 12 çocuğu öldüren ve en az birinin kanını içen 'vampir' Masten Milimo Wanjala, hapishaneden firar etmiş her yerde aranıyordu. Yapılan operasyon sonrası ailesinin evinde bulunan seri katilin bir grup tarafından linç edilerek öldürüldüğü bilgisine ulaşıldı.

Haber 15-10-2021 09:40

Kenya'da vahşet itirafı! 10 çocuğu öldürüp, kanlarını emdi: Pişman değilim

Yetkililer tarafından "kana susamış bir vampir" olarak tanımlanan Kenyalı bir adam, 10 çocuğu tüyler ürpertici şekilde katlettiğini ve bir kısmının kanını emdiğini itiraf etti.

Haber 16-07-2021 10:00

Mezardan vampir çıktı

İtalya'nın Venedik Kenti'nde, Ortaçağ'da vebadan ölenlerin gömüldüğü toplu mezarı kazan arkeologlar, bir kadın iskeletini ağzında tuğla ile buldular.

Haber 30-11-1999 00:00