Yaşar Alptekin Haberleri

Maneviyata dönmüştü! 'Sanatçılar ticaret yapamıyor' diyen Yaşar Alptekin batırdığı işleri tek tek saydı

İslamiyet'e yöneldikten sonra bambaşka biri olarak yıllar sonra karşımıza çıkan eski manken Yaşar Alptekin katıldığı bir programda 12 kez ticarete atıldığını ama hepsinde battığını söyledi.

Magazin 05-04-2024 13:50

Maneviyata yönelmişti! Yaşar Alptekin 4 katlı müstakil 'saray yavrusu'nda yok yok... Evcilik köşesi, bahçe jakuzisi ve manevi detaylar

Son dönemde camide vaaz verdiği anlarla gündeme gelen oyuncu Yaşar Alptekin Aramızda Kalmasın'a evinin kapılarını açtı. Saray yavrusu evini gezdiren oyuncunun evinin detayları gündem oldu. Alptekin'in evinde evcilik köşesi, bahçe jakuzisi ve manevi detaylar yer alıyor.

Magazin 28-03-2024 13:50

Maneviyata yönelen Yaşar Alptekin'den Serdar Ortaç'a çağrı: 'Bana yarım saatini ayır'

Yaşar Alptekin, katıldığı bir programda sosyal medyada halini görünce ağladığını ve ulaşmaya çalıştığını söylediği Serdar Ortaç’a çağrıda bulundu. Alptekin, "Serdar, seni Rabbimle tanıştırmak istiyorum. Bana yarım saatini ayır” dedi.

Magazin 15-03-2024 11:45

Maneviyata döndü! Yaşar Alptekin'in camide vaaz verdiği görüntüler gündem olmuştu... Taytlı hali hatırlatılınca: Ben dinimin adamıyım...

İslamiyet'e yöneldikten sonra bambaşka biri olarak yıllar sonra karşımıza çıkan eski manken Yaşar Alptekin, camide vaaz verdiği anları sosyal medya hesabında yayınlanmıştı. Alptekin, katıldığı bir programda cami görüntüleri ve eski halleriyle ilgili konuştu.

Magazin 11-03-2024 12:16

Yaşar Alptekin

Yaşar Alptekin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yaşar Alptekin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yaşar Alptekin maneviyata yönelmişti... Camide vaaz verdiği anlar ve son hali gündemde

Bir dönemin ünlü mankeni ve oyuncusu Yaşar Alptekin maneviyata yönelmişti. Gözlerden uzak yaşayan eski oyuncu Yaşar Alptekin, cuma günü Eminönü'ndeki Marputçular Camii'nde vaaz verdiği görüntülerle gündeme geldi.

Magazin 19-02-2024 08:23

Yaşar Alptekin evlendi! Görücü usulüyle tanışmıştı... İşte nikahtan ilk kareler

Bir döneme damga vuran oyuncu Yaşar Alptekin, görücü usulüyle tanıştığı Nadire Tunca ile evlilik kararı almıştı. Yaşar Alptekin evlendi ve sosyal medyaya ilk kareler de düştü. İşte Yaşar Alptekin'in karısı...

Magazin 30-06-2023 15:40

Maneviyata yönelmişti! Yaşar Alptekin görücü usulü sevgili buldu... Eve bir kadın lazım

Bir dönemin ünlü mankeni ve oyuncusu Yaşar Alptekin maneviyata yönelmiş ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. Yaşar Alptekin görücü usulü ile tanıştığı kız arkadaşında nelerden etkilendiğini açıklayınca gündem oldu.

Magazin 10-03-2023 12:33

'Kızım benden utanıyordu' demişti! Maneviyata yönelen Yaşar Alptekin'in kızı merak konusu oldu

Bir dönemin ünlü mankeni ve oyuncusu Yaşar Alptekin maneviyata yönelmiş ve gözlerden uzak bir hayat sürmeye başlamıştır. Bir söyleşide "Kızım benden utanıyordu" diyen Yaşar Alptekin'in kızı Ayris Alptekin merak konusu oldu. Yeni doğum yapan Yaşar Alptekin'in kızı Ayris Alptekin sosyal medyadan bebeğiyle pozunu paylaştı.

Magazin 10-11-2022 14:51

Kendini maneviyata adamıştı! İşte Yaşar Alptekin'in son hali

Bir döneme damga vuran oyunculardan Yaşar Alptekin kendini maneviyata vermişti. "Günde 5 vakit spor (Namaz kılıyorum), 12 ayda 1 ay diyet yapıyorum (Oruç tutuyorum). Gece hayatım (Teheccüd namazı) ve bir de sevgilim var (Allahım)' şeklinde yaptığı açıklamayla dikkat çeken Alptekin'in son hali ortaya çıktı.

Magazin 10-10-2022 11:24

Bir vasiyet açıklaması daha! Yaşar Alptekin Satılması kesinlikle yasak olan şeyler var diyerek açıkladı

Serdar Ortaç'tan sonra bir vasiyet açıklaması da Yaşar Alptekin'den geldi. 21 yıl sonra ikinci kez evlendiği ve Aralık 2020'de vefat eden eşi Nilgün Altınyay hakkında konuşurken ağlayan Alptekin vasiyetini açıkladı. Yaşar Alptekin açıklamasında "Cenaze programı da hazırladım" dedi.

Magazin 15-02-2022 12:52

Yaşar Alptekin kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? Yaşar Alptekin'in kızı Ayris Alptekin kimdir?

Yaşar Alptekin, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. sayfa programına konuk oldu. Canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan eski manken Yaşar Alptekin gösterişli hayatı geride bırakıp İslam'a uygun bir hayat tercih eden ünlü isimlerden biri. Peki Yaşar Alptekin kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? Yaşar Alptekin'in kızı Ayris Alptekin kimdir? İşte Yaşar Alptekin'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 15-02-2022 12:11

Yaşar Alptekin Merve Boluğur’un seksi dansına bakmayıp çay içmeye devam etti

Maneviyata yönelen 90'ların ünlü manken ve oyuncusu Yaşar Alptekin 2. Sayfa programına konuk oldu. Yayın sorasında Yaşar Alptekin'in Merve Boluğur’un seksi dansına bakmayarak çay içmeye devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. Alptekin'in bu hareketi, oryantal Didem'in şovu sırasında başını çeviren Bülent Serttaş'ı akıllara getirdi.

Magazin 15-02-2022 11:08

Yaşar Alptekin kimdir? Yaşar Alptekin nereli ve kaç yaşında?

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, fiziksel sağlığını namaz ve oruca borçlu olduğunu açıklamasının ardından Yaşar Alptekin hakkında yapılan araştırmalar hız kazandı. Daha önce pek çok dizi ve filmlerden yüzüne aşina olduğumuz Yaşar Alptekin'in kim olduğu ve daha önce neler yaptığı merak ediliyor. İşte haberin detayları!

Magazin 07-02-2022 14:20

Yaşar Alptekin fit olmasını sırrını namazla açıkladı! Şaşırtan itiraf: İlk namaza başladığımda...

Bir döneme damga vuran şimdi ise gözlerden uzak bir hayat süren Yaşar Alptekin değişimiyle ilgili samimi açıklamalar yaptı. Bir yardım kuruluşu olan Yaşar Alptekin fit olmasını namaza ve oruca borçlu olduğunu söyledi. Ünlü isim "İlk namaza başladığımda beni psikoloğa götürdüler" itirafında bulundu.

Magazin 06-02-2022 15:02

Yaşar Alptekin o iddialara çıldırdı! 100 bin TL'lik tazminat davası

Zeki Müren'in yakın dostu Göksenin Çakmak ve Onur Akay, Yaşar Alptekin ile davalık oldu. Yaşar Alptekin bir dönem Zeki Müren ile nişanlandığı iddialarına çok kızdı.

Magazin 08-10-2021 17:55

Şoke eden iddia: Zeki Müren yıllar önce Yaşar Alptekin'le nişanlandı

Zeki Müren'in sırdaşı Göksenin Çakmak, Müren'in tüm sırlarını Onur Akay'a anlattı. Göksenin Çakmak Zeki Müren'in yıllar önce eski manken Yaşar Alptekin'le nişanlandığını iddia etti.

Magazin 22-09-2021 15:30

Yaşar Alptekin'den ilginç evlilik çıkışı: 'Tesettürlü olmasını isterim'

Geçtiğimiz aralık ayında eşini kaybeden oyuncu ve model Yaşar Alptekin, katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamalarla olay oldu. Yaşar Alptekin "Sonuçta erkeğiz ve kadına ihtiyacımız var" diyerek şaşırttı.

Magazin 21-03-2021 07:05

Yaşar Alptekin kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Yaşar Alptekin evli mi?

Vatan Sağolsun, Serseri, Mavi Rüya, Yasemin, Böyle Mi Olacaktı, Samanyolu, Kıbrıs’ta Vuruşanlar ve Kuruluş gibi dizilerde oynayan Yaşar Alptekin, bir gazetenin düzenlediği dans yarışmasına katılarak dikkatleri üzerine çekti. Yarışmada birinci olamayan Yaşar Alptekin, sonrasında 1985’Te Fotoroman Kralı seçildi…

Magazin 19-03-2021 09:22

Yaşar Alptekin kimdir? Eşini kaybetmişti, canlı yayında içini döktü! Yaşar Alptekin kaç yaşında, nereli? Yaşar Alptekin eşi kim?

Geçtiğimiz aralık ayında eşini kaybeden Yaşar Alptekin bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının canlı yayın konuğu oldu. Daha önce eşinin vefatıyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarla herkesi üzen Alptekin, eşinin vefatından sonra programda içini döktü. Şimdi, televizyon izleyicileri tarafından araştırılıyor. Peki, Yaşar Alptekin kimdir? Yaşar Alptekin kaç yaşında, nereli? Yaşar Alptekin eşi kim? İşte detaylar…

Magazin 15-02-2021 11:51

Yaşar Alptekin'den olay itiraf: Boşanmak için eşimi aldattım

Bir döneme damga vuran Yaşar Alptekin geçtiğimiz günlerde eşini kaybetmişti. Alptekin ikinci kez evlendiği eşinden boşanmak için onu planlayarak aldattığını itiraf etti.

Magazin 10-12-2020 17:37

Yaşar Alptekin kimdir? Yaşar Alptekin kaç yaşında, nereli? Yaşar Alptekin eşi kim? Nilgün Altınyay kimdir?

Geçtiğimiz hafta eşini kaybeden Yaşar Alptekin Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının canlı yayın konuğu oldu. Eşinin vefatıyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarla herkesi üzen Alptekin televizyon izleyicileri tarafından araştırılıyor. Peki, Yaşar Alptekin kimdir? Yaşar Alptekin kaç yaşında, nereli? Yaşar Alptekin eşi kim? Nilgün Altınyay kimdir? İşte detaylar…

Magazin 08-12-2020 13:25

Yaşar Alptekin'in acı günü! Eşi Nilgün Altınyay hayatını kaybetti

Yaşar Alptekin ile 21 yıl aradan sonra 2019 yılında yeniden evlendiği eşi Nilgün Altınyay hayatını kaybetti. Acı haberi Yaşar Alptekin sosyal medyadan duyurdu.

Magazin 02-12-2020 09:41

Yaşar Alptekin dönmek istiyor! 'Sevişme sahnesi...'

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin film galasında ortaya çıktı. Alptekin ekranlara geri dönmek istediğini ve kuralları olduğu söyledi.

Trend 25-12-2019 10:12

Yaşar Alptekin: İlk namaz kılmaya başladığımda...

2. Sayfa programına konuk olan eski manken Yaşar Alptekin ilk namaz kılmaya başladığında nasıl hissettiğini ve ne düşündüğünü anlattı.

Magazin 12-06-2019 14:59

Yaşar Alptekin’in o sözleri Celil Nalçakan'ı çileden çıkardı

Oyuncu Celil Nalçakan, verdiği bir röportajda sokakta sigara içen kadınlar için 'ucuz' ifadesini kullanan eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin'e sert tepki gösterdi.

Trend 25-03-2019 09:34

Yaşar Alptekin'den tepki çeken sözler: Sokakta sigara içen kadın ucuzdur

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin yıllar önce geçirdiği dönüşümle ilgili olarak yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Alptekin'in kadınlar hakkında söylediği sözler sosyal medyada olay oldu ve tepki gördü.

Trend 24-03-2019 14:40

Yaşar Alptekin eski eşi Nilgün Altıntay'a böyle evlilik teklifinde bulundu

Eski manken Yaşar Alptekin, eski eşi Nilgün Altıntay'a canlı yayında oyuncak farenin içinden çıkardığı yüzükle evlilik teklifi etti. Yaşar Alptekin ve Nilgün Altıntay yeniden evleniyor.

Magazin 24-01-2019 11:51

Yaşar Alptekin eski eşiyle yeniden evleniyor

80'li yılların aranan isimlerinden Yaşar Alptekin, eski eşi Nilgün Altınyayla ile tekrardan evleneceğini açıkladı.

Magazin 23-10-2018 14:59

Yaşar Alptekin, tepeden tırnağa değişti!

13 yıl boyunca sarık takıp cübbe giyen eski manken Yaşar Alptekin, görüntüsünü tepeden tırnağa değiştirdi.

Magazin 29-11-2017 13:32

Sakallar gitti, kıyafet değişti! İşte yeni model Yaşar Alptekin

90’ların popüler ismi Türk sinemasının yakışıklı oyuncusu Yaşar Alptekin 2000’lerin başında iç dünyasıyla ilgili önemli bir dönüş yaşamış ve hidayete ermişti.

Magazin 23-11-2017 13:47

Fatma Girik'ten Yaşar Alptekin'e ağır sözler...

"Yeşilçam'da sevişme sahneleri gerçekti" diyen Yaşar Alptekin'e ağır sözlerle yanıt veren Fatma Girik, "Bunu gerçekten diyorsa akıldan noksandır. Çok ayıp. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.

Magazin 14-10-2017 16:47

Yaşar Alptekin'den Ceceli yorumu: Para ve şöhret Mustafa Ceceli'yi bozdu

Bir dönemin ünlü oyuncusu Yaşar Alptekin, son dönemlerin en çok konuşulan ismi Mustafa Ceceli hakkında, "Para ve şöhret en delikanlı adamı bile bozar" dedi. Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, 'Duymayan Kalmasın' programına konuk oldu. Bir dönemin ünlü oyuncusu bilinmeyenlerini anlatırken, son günlerin olay adamı Mustafa Ceceli hakkında da yorum yaptı.

Magazin 06-06-2017 16:31

Yaşar Alptekin kaza geçirdi!

Eski model ve oyuncu Yaşar Alptekin, Aydos Dağı'nda motor kazası geçirerek yaralandı. Başından yaralanan Alptekin, durumuyla ilgili açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı.

Magazin 17-05-2017 16:35

Yaşar Alptekin'i eşi terk etti

Yaşar Alptekin ile geçtiğimiz yıl yıldırım nikahıyla dünyaevine giren Ayten Alptekin 'dayanamıyorum' diyerek eşini terk edip Almanya'ya gitti.

Magazin 08-08-2016 09:40

İşte, Yaşar Alptekin'in 2.nci eşi

Eski manken Yaşar Alptekin, evlendiğini açıkladı. İslama yönelen eski sinema oyuncusu ve manken Yaşar Alptekin ikinci eşini ilk kez sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 16-11-2015 14:26