Yemek Takımı Haberleri

Yılbaşı sofranız göz kamaştırsın! Yılın Son Fırsatları'ndan öne çıkan sofra ürünlerini seçtik

Yılbaşı sofraları, sadece lezzetleriyle değil aynı zamanda şıklığıyla da ön plana çıkar. Bu özel geceye uygun olarak tasarlanmış sofra ürünleri ile yılbaşı sofranızda şıklığı yakalayabilirsiniz. Porselen yemek takımları, parlak tabaklar, kristal bardaklar ile misafirlerinizi etkileyebilir, masanıza şıklık katabilirsiniz. Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında indirimde olan sofra ürünlerini sizin için seçtik.

Yemek 15-12-2023 15:37

Kolay taşınabilir olmasıyla ebeveynlerin gönlünü fetheden bebek yemek takımları

''Bebeğim yemeğini kendi başına yemeyi öğrensin." diyorsanız doğru yerdesiniz. Bebeklerinizin lezzetli yemeklerini onlara güvenle sunabileceğiniz şık ve pratik mama takımları hem sizin hem bebeğinizin hayatını kolaylaştıracak. Bebeklerin dünyasına uyumlu renk ve desen seçenekleriyle birbirinden güzel mama setlerini sizin için derledik.

Kadin 27-09-2023 16:58

Mutfağınızda bunlar eksikse o mutfak tamamlanmamış demektir! İşte o ürünler

Mutfağınıza fark katacak ve dekorasyonunuzu tamamlayacak mutfak ürünlerine mi ihtiyacınız var? O hâlde doğru yerdesiniz. Mutfakta işinizi kolaylaştıracak, keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak, en iyi sonuçları almanıza yardım edecek birbirinden işlevsel ve farklı ürünü bir araya getirdik! Bu ürünlerden ihtiyacınız olanları belirlemek ve modelleri incelemek için yazımızı okumaya davetlisiniz!

Yemek 22-07-2022 11:49

Yazın açık havadaki akşam yemeklerinizin zevkini arttıracak renkli ve şık yemek takımı çeşitleri

Açık havada, bahçede ve balkonda yenen yemekler çoğu zaman evde veya restoranda yenen yemeklere göre daha keyifli oluyor. Temiz havanın etkisiyle iştahlar kabarıyor ve zaman su gibi akıp gidiyor. Yalnız nerede olursanız olun yemekten zevk almak için sofra düzenine de dikkat etmeniz gerekiyor. Bu yüzden hem göze hem kalbe hitap eden birbirinden kaliteli yemek takımlarını bir araya getirdik. İşte açık havadaki akşam yemeklerinizi zirveye taşıyacak o harika 10 ürün!

Yemek 02-05-2022 10:36

Yemek Takımı

Yemek Takımı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yemek Takımı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yemek masanıza şıklık ve estetik katacak en iyi yemek takımı çeşitleri

Misafir sofralarını güzelleştirecek, hoş sohbetlere şık tasarımlarıyla eşlik edecek bir yemek takımı mı arıyorsunuz? Öyleyse arayışınıza önerilerimizle son verebilirsiniz. Sizin için birbirinden güzel yemek takımlarının izini sürdük. Hepsi farklı tarz, desen ve renge sahip. Hangisini masanızın baş tacı edeceğiniz ise size kalmış!

Yemek 07-01-2022 11:43

Bunlar tam çeyizlik! 500 TL altına yemek takımı önerileri

Yemek takımları, lezzetli yemeklerimi şık bir şekilde servis etmeyi sağlar ve özenle hazırlanan bir sofranın en önemli parçalarından biridir. Masalarımızı güzelleştiren tasarımlarıyla mutfağın baş köşesinde yer alır. Ama yemek takımları son zamanlarda yüksek fiyatlarıyla gündemden düşmüyor. Neyse ki göz alıcı yemek takımlarına uygun fiyatla sahip olmak isteyenler için ucuz alternatifler de mevcut. İşte 500 TL altına yemek takımı önerileri...

Yemek 11-11-2021 23:21

Sonbahar stiline uygun sofralar için çok şık yemek takımı önerileri

Sokakları sanat eserine çeviren, romantizmi arttırıp duygusallığı ön plana çıkaran sonbahar; herkesin kendi içine dönmesi için de uygun bir ortam oluşturuyor. Sonbaharın bu büyülü atmosferini sofranıza taşıyarak sevdiklerinizle keyifli sohbetlere dalmaya ne dersiniz? İşte sonbahar sitilini sofranıza taşımanıza yardım edecek en güzel yemek takımları!

Kadin 15-10-2021 10:55