Yıldız Çağrı Atiksoy Haberleri Ve Son Dakika Yıldız Çağrı Atiksoy Haberleri

Yıldız Çağrı Atiksoy Haberleri Ve Son Dakika Yıldız Çağrı Atiksoy Haberleri

1 Nisan 1986 İzmir doğumlu Yıldız Çağrı Atiksoy oyuncudur. Oyunculuk eğitimini İzmir Ege Sanat Merkezi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde almıştır. Oyunculuğa adım atışı Büyük Buluşma dizisi ile adım att ama asıl ünlenmesi Öyle Bir geçer Zamanki dizisi ile oldu. Kariyerinde Kuruluş Osman, Şampiyon, Savaşçı, Evli ve Öfkeli, Yedi Güzel Adam, Görüş Günü Kadınları, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Bahar Dalları, Kayıp Prenses, Gazi, Miras, Yersiz Yurtsuz, Ah İstanbul, Yağmurdan Sonra, Emret Komutanım, Aşk Oyunu, Büyük Buluşma yapımlarında rol aldı.

Yıldız Çağrı Atiksoy Haberleri

Kuruluş Osman'da bomba ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti

Atv'nin çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan dizisi Kuruluş Osman'da bomba bir ayrılık yaşanıyor. Dizin başrollerinden biri olan Malhun Hatun karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy son sahnesini çekip ekibe veda etti.

Magazin 09-04-2024 10:31

Kuruluş Osman'da şaşırtan veda! Başrol oyuncusu ayrlıyor

Malhun Hatun rolündeki Yıldız Çağrı Atiksoy Kuruluş Osman'a veda etmeye hazırlanıyor. Hamile olan oyuncu Atiksoy doğum sebebiyle diziden ayrılıyor.

Magazin 27-03-2024 10:47

Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy karnı burnunda poz verdi! Beğeni yağdı

Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Malhun Hatun karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu Berk Oktay ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Güzelliği, zarifliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Atiksoy'dan karnı burnunda pozlar geldi.

Magazin 18-01-2024 17:57

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! 'Şükürler olsun' diyerek duyurdu

'Savaşçı' dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkilerinin ardından Eylül 2022'de dünyaevine girmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda bebek bekledikleri açıklamıştı. İkili, son olarak Instagram sayfalarından bebeklerinin cinsiyetini açıkladı.

Magazin 15-12-2023 10:26

Yıldız Çağrı Atiksoy

Yıldız Çağrı Atiksoy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yıldız Çağrı Atiksoy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay bebek bekliyor

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çifti mutlu bir haber aldı. Geçen yıl eylül ayında evlenen ünlü oyuncu çift Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay bebek bekliyor.

Magazin 24-11-2023 15:31

Kuruluş Osman 5. sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? 20 Eylül 2023 ATV yayın akışı

Kuruluş Osman yeni sezonu izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Peki, Kuruluş Osman 5. sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu? İşte 20 Eylül 2023 Çarşamba ATV yayın akışı...

Magazin 20-09-2023 14:40

Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy'un son hali çok konuşuldu! Yeni imajı olay oldu

Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Malhun Hatun karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu Berk Oktay ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Güzelliği, zarifliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu imaj değiştirdi. Atiksoy, son haliyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 22-06-2023 15:00

Kayıp Prenses'in minik Duru'su son hali ile görenleri şaşırttı! Meğer ünlü dizilerin yıldızıymış

Bir dönem ekranların vazgeçilmez dizisi olan Kayıp Prenses, 7'den 70'e herkesin ilgisini çekiyordu. Dizinin baş kahramanı Duru, henüz 7 yaşında küçük bir peri kızıydı ve yeteneklerini yeni keşfetmekteydi. Duru rolüne can veren oyuncu şimdilerde büyüdü. Halen oyunculuk mesleğini sürdürmekte olan oyuncu, ünlü dizilerde de boy gösterdi.

Magazin 09-05-2023 18:58

Gelinliğinin göğüs kısmına yorum yağıyordu! Yıldız Çağrı Atiksoy'dan itiraf geldi

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy 10 Eylül'de evlenmişti. Güzel oyuncu düğünden beri gelinliğinin göğüs kısmıyla ilgili olumsuz yorumlara maruz kalıyordu. Atiksoy en sonunda gelinliğiyle ilgili bir itirafta bulundu.

Magazin 09-10-2022 11:38

Oyuncu Cemre Baysel siyah mini elbiseli pozlarıyla büyüledi!

Güzel oyuncu Cemre Baysel güzel paylaşımlarıyla hayran bırakmaya devam ediyor. Son olarak Senden Daha Güzel dizisinde 'Efsun' rolüyle ekranlarda yer alan Baysel'in dizisinin final kararı hayranlarını üzmüştü. Cemre Baysel katıldığı bir düğün davetinden siyah mini elbiseli pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 10-09-2022 23:30

Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlenen Berk Oktay kimdir, aslen nereli? Berk Oktay kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlenen Berk Oktay'ın hayatı, yaşı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Oktay, 2007 yılında 'Tatlı Bela Fadime' dizisinde rol alarak ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Ünlü isim Yıldız Çağrı Atiksoy ile 2020 yılından bu yana birliktelik yaşıyordu. Peki Berk Oktay kimdir, aslen nereli? Berk Oktay kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 10-09-2022 13:28

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy sessiz sedasız evlendi

Bu yılın başında nişanlanan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy evlendi. Nikah günü olarak 30 Ağustos'u seçen çift, güzel haberi "Çifte bayram" notuyla duyurdu.

Magazin 31-08-2022 11:33

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy ön balayında

Berk Oktay, uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile düğün hazırlığı yapıyor. Geçtiğimiz aylarda nişanlanan çift, düğün öncesi Maldivler'de ön balayına çıktı.

Magazin 24-06-2022 12:27

Bu yaza düğün var! Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy düğün tarihini açıkladı

2020'de aşk yaşamaya başlayan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çift, 2 Şubat'ta aile arasında nişan töreni yaptı. Dün akşam eğlendikleri mekandan çıkan çift, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oktay, "Nikah ne zaman?" sorusuna, "Şu sıralar işlerimiz çok yoğun. Ağustos ya da Eylül'de nikah olabilir. İstanbul veya Alaçatı'da düğün yapacağız." yanıtını verdi.

Magazin 21-02-2022 10:35

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un mutlu günü! Tuzlu kahveye unutmadı

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çifti 2.2.2022 tarihinde evlilik için ilk adımı attı. Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandı.

Magazin 03-02-2022 08:32

Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy'a aşk öpücüğü

Berk Oktay ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'un birlikteliği doludizgin sürüyor. Her fırsatta Atiksoy'a olan aşkını dile getiren Oktay, sevgilisini öperken çekilen fotoğrafını paylaştı.

Magazin 12-10-2021 17:43

Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy'a plaj öpücüğü!

Berk Oktay ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'un Çeşme tatili sürüyor. Her fırsatta Atiksoy'a olan aşkını dile getiren Oktay, plajda sevgilisini öperken çekilen fotoğrafını Instagram'dan paylaştı

Magazin 30-07-2021 11:41

Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy'lu paylaşım: 'Giriş, gelişme, sonuç'

Ünlü oyuncu Berk Oktay, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile bir paylaşım yaptı. Çekişmeli bir boşanma davası yaşamasının ardından meslektaşı Atiksoy ile aşka yelken açan Oktay, son paylaşımında sevgilisi ile spor yaptığı esnadan güldüren bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu fotoğrafının altına 'Giriş, gelişme, sonuç' notunu düştü.

Magazin 15-06-2021 09:07

Berk Oktay: Hayatı seninle paylaşabilmek ne güzel

Berk Oktay, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'a, "Ne güzel şey hayatı seninle paylaşabilmek" sözleriyle seslendi.

Magazin 04-06-2021 14:36

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı | Kayı Alpleri ve Osman Bey, Bamsı Bey’in intikamı için cenk meydanına çıkıyor!

ATV’nin sevilen dizileri arasında bulunan Kuruluş Osman dizisinin geçtiğimiz bölümünde Bamsı Bey’in ölümü izleyenleri bir hayli üzmüştü. Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde ise Osman Bey ve Kayı Alpleri Bamsı Bey’in intikamını almaya hazırlanıyor. Heyecan dolu yepyeni bölümü ile Kuruluş Osman bu akşam ATV’de!

Magazin 02-06-2021 14:33

Berk Oktay sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'un doğum gününü kutladı: 'Kadınım...'

Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy’un ilişkisi gözlerden uzak bir şekilde devam ediyor. Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy’la çekildikleri kareyle sevgilisinin doğum gününü kutladı.

Magazin 01-04-2021 11:22

Kuruluş Osman 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Malhan Hatun ölüyor mu? Yıldız Çağrı Atiksoy diziden ayrılacak mı? Kuruluş Osman 49. son bölümde neler oldu?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 49. son bölümüyle nefesleri kesti. Burak Özçivit'in başrolde oynadığı dizinin son bölüm finalinde Osman Bey, Malhan Hatun'u buldu. Yaralı olan Malhan Hatun'a ne olacağı ise dizinin hayranlarını meraklandırdı. Peki Kuruluş Osman'da Malhan Hatun ölüyor mu? Yıldız Çağrı Atiksoy diziden ayrılıyor mu? İşte Kuruluş Osman 50. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 11-03-2021 02:03

Kuruluş Osman'a Yıldız Çağrı Atiksoy'un canlandırdığı Malhun Hatun damga vurdu! Kuruluş Osman 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 46. son bölümüyle ekrana geldi. Yıldız Çağrı Atiksoy'un canlandırdığı Malhun Hatun karakteri son bölüme damga vurdu. Kuruluş Osman'ın 46. son bölümünde Nikola'nın oyunuyla ölümle burun buruna gelen Osman Bey'i Malhun Hatun'un kurtarması dikkat çekti. Kuruluş Osman'ın 47. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Osman Bey, Maltun Hatun'a övgüler diziyor. Osman Bey'in Maltun Hatun için "Tam bir bey kızı" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 18-02-2021 01:55

Kuruluş Osman'da Malhun Hatun belli oldu! Yıldız Çağrı Atiksoy bombası

Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in başrolünü üstlendiği ‘Kuruluş Osman'a sevilen oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy Malhun Hatun karakteriyle dahil oldu.

Magazin 11-02-2021 17:21