Zerrin Özer Haberleri

Zerrin Özer omurilik ameliyatından sonra Darülaceze'de yatmıştı! Sanatçının eski eşi Alper Önal, sanatçının tedavi sürecini anlattı

Geçirdiği omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer, Darülaceze’deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezine yatmıştı. Özer'in eski eşi Alper Önal, usta sanatçının tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Önal, Zerrin Özer'in Darülaceze'ye gitme kararı aldığını ancak ona evinde bakmayı teklif ettiğini söyledi.

Magazin 24-02-2024 17:04

'Odasına kapandı, kimseyle görüşmek istemiyor' denmişti... Zerrin Özer Darülaceze'den ayrıldı ama...

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, birkaç gün önce Darülaceze'deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başlamıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın ziyareti sonra yürüme problemi yaşadığı söylenen Zerrin Özer açıklama yaparak son durumunu anlattı.

Magazin 01-12-2023 09:11

Darülaceze'de tedavi altındaydı! Zerrin Özer'den üzen haber...

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, birkaç gün önce Darülaceze'deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Özer'i ziyaret ettiği ünlü şarkıcı hakkında üzen bir iddia gündem oldu.

Magazin 30-11-2023 15:15

Zerrin Özer'in Darülaceze’de tedavi altına alındığı iddia edilmişti! İsyan etti

(Borderline) kişilik bozukluğu hastalığı bulunan Zerrin Özer'in doktorunun tavsiyesi üzerine Darülaceze’de tedavi altına alındığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili şarkıcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 24-11-2023 15:38

Zerrin Özer

Zerrin Özer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zerrin Özer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Zerrin Özer'e Darülaceze’de özel oda tahsis edildi

"Kıymetli dostlarım mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım" diyerek herkesi şaşırtan Zerrin Özer hakkında şaşırtan bir iddia gündeme geldi. İki gün önce hastalığı nüksedince harekete geçen Özer, Darülaceze'de kalıyor.

Magazin 24-11-2023 09:28

Zerrin Özer'i kızdırdılar! Cem Yılmaz gelince röportaj yarıda kesildi olanlar oldu

Müziğe yeniden dönen şarkıcı Zerrin Özer, ödül törenine katıldı. Zerrin Özer, kendisiyle röportaj yapan muhabirlerin komedyen Cem Yılmaz'ın geldiğini öğrenince sohbeti yarıda kesmelerine sinirlendi. Özer, Yılmaz'a dönüp "Siz geliyorsunuz diye röportajı yarıda kestiler" dedi.

Magazin 06-06-2023 14:28

Zerrin Özer Bıktım artık beni yaftalamanızdan diyerek sır gibi sakladığı hastalığını açıkladı

Kısa süre önce "müziği bıraktım" açıklaması yapıp, sonra yeniden sahneye çıkan Zerrin Özer, uzun süredir mücadele ettiği hastalığını açıklayarak isyan etti. Gelen mesajlardan bıkan usta isim "Bıktım artık beni yaftalamanızdan" dedi.

Magazin 14-04-2023 15:04

Zerrin Özer mezarlıkta şarkı söyledi! Yorumlar çığ gibi geldi

65 yaşındaki şarkıcı Zerrin Özer, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla takipçilerini ikiye böldü. Mezarlığın içinde oturup şarkı söylediği anları yayınlayan ünlü şarkıcıya sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. Selda Bağcan'ın 'Sana Geldim Can Hüseyin Merhaba' adlı 'Kerbela Ağıdı'nı seslendiren Özer'e yorum yağdı.

Magazin 16-12-2022 11:03

Müziği bıraktım demişti! Zerrin Özer'den yeni karar: Çok kızmayın

Müziği bıraktığını "Mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım" cümleleriyle açıklayan Zerrin Özer dayamadı. Geçtiğimiz haziran ayında bu kararı alan Özer sahnelere dönmeye karar verdiğini duyurdu.

Magazin 22-09-2022 13:46

Müziği bıraktığını söyleyen Zerrin Özer geri döndü! Cemevinde klip çekti

Geçtiğimiz Haziran ayında kendi iradesiyle müziği bıraktığını söyleyen Zerrin Özer, geri döndü. 64 yaşındaki ünlü sanatçı, Alevi toplumuna yapılan saldırılara karşı Şahkulu Dergahı Cemevi’nde yönetmen Cumali Çöp’ün eşliğinde, 20 kişilik ekiple belgesel tadında bir klip hazırladı.

Magazin 11-08-2022 20:49

Zerrin Özer'den hayranlarına kötü haber! Müziği bıraktığını açıkladı

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, müzik hayatını noktaladığını duyurdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Zerrin Özer, "Mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım" dedi.

Magazin 22-06-2022 23:59

Zerrin Özer vasiyetini açıkladı! Ben vefat ettikten sonra...

Vasiyetini açıklayan ünlüler arasına Zerrin Özer de dahil oldu. Zerrin Özer, öldükten sonra film, okul ve anne gecesi gibi etkinliklerin yapılmamasını istedi. Özer mezarının başında çalınmasını istediği şarkıyı da açıkladı.

Magazin 29-03-2022 14:38

Zerrin Özer’in intihar girişimin bulunduğu haberlerine menajerinden ilk açıklama geldi

Zerrin Özer’in geçtiğimiz cumartesi akşamı intihar girişiminde bulunduğu gerekesiyle hastaneye kaldırıldığına dair haberler son dakika olarak geçmişti. Zerrin Özer’in intihar girişiminde bulunduğu iddia edilirken şarkıcının menajeri Haluk Şentürk, bu iddiaların gerçek dışı olduğunu söyledi. Şentürk, "15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyor. Köpeğinin ölümü de üstüne gelince durum böyle oldu" dedi.

Magazin 30-11-2021 10:47

Zeynep Avcı Zerrin Özer şarkısı söyledi! O Ses Almanya jürisi kendinden geçti

O Ses Almanya'nın ilk turunda seslendiği Yalan şarkısıyla gündeme gelen Türk kızı Zeynep Avcı yine jüriyi kendine hayran bıraktı. Avcı bu sefer de Zerrin Özer'in Kıyamam şarkısını seslendirdi.

Magazin 28-11-2021 07:48

Zerrin Özer’in sağlık durumu nasıl? Zerrin Özer kaç yaşında ve nereli?

Şarkıcı Zerrin Özer akşam saatlerinde fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Bunun ardından Zerrin Özer'in sağlık durumu merak konusu oldu. Özer'in geçtiğimiz günlerde köpeği 'Hurma'nın vefatı sebebiyle büyük üzüntü yaşadığı ve sinir krizi geçirdiği söylendi. İşte detaylar...

Magazin 27-11-2021 22:22

Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı! İddialar korkuttu

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer'in akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Sanatçının menajeri Haluk Şentürk'ün de Zerrin Özer'e ulaşamadığı öne sürdü. Ünlü sanatçı Zerrin Özer’in hastaneye kaldırılmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Zerrin Özer’in günlük kullandığı antidepresan ilacından 15 adet kullanarak intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Magazin 27-11-2021 20:58

Zerrin Özer’i yıkan ölüm! Sosyal medyadan duyurdu

Usta sanatçı Zerrin Özer, köpeği Hurma’nın ölüm haberiyle yıkıldı. Hayvan sevgisiyle tanınan Zerrin Özer, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak dua istedi.

Magazin 25-11-2021 12:15

İşte ünlü isimlerin seslendirdiği şarkıların sahibi! Müzik dünyasında Mustafa Sandal damgası!

Tanıdığımız duayen sanatçıların birçoğu şarkıcılığının yanında besteci kimlikleriyle de ön plana çıkıyor. Mustafa Sandal da beste yapan şarkıcılar arasında bulunuyor. Ünlü isimlerin birçoğu Mustafa Sandal besteleriyle şarkılarını seslendirmiş…

Magazin 15-10-2021 17:29

Zerrin Özer'in gerçek hali ortaya çıktı! Estetik haberleriyle gündeme gelmişti...

Yaşadığı bir takım sağlık sorunları nedeniyle bir süredir ortalarda görünmeyen Zerrin Özer geçtiğimiz günlerde sosyal medyayı estetik haberleriyle kasık kavurmuştu. Önceki gün bir davete katılan Özer'in gerçek ortaya çıktı

Magazin 21-08-2021 11:56

Zerrin Özer'i görenler tanımadı! Seda Sayan çok beğendi

Zerrin Özer, son haliyle gündem oldu. Bambaşka birine dönen Özer'in estetik mi yaptırdığı yoksa photoshop mu yaptığı merak konusu oldu.

Magazin 29-07-2021 14:39

Zerrin Özer'den tepki çeken paylaşım

Usta sanatçı Zerrin Özer, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayvanseverlerden tepki aldı. Özer, gelen tepkiler sonrasında konuyla ilgili açıklama yaparak özür diledi.

Magazin 27-07-2021 10:52

Zerrin Özer’in ablası Tülay Özer'den kötü haber!

2010 yılında Kıraç ile birlikte seslendirdiği “Kolay Vazgeçmeyi Öğrendim" şarkısından sonra müzik kariyerine ara veren Zerrin Özer’in ablası Tülay Özer’den çok üzücü bir haber geldi.

Magazin 06-05-2021 17:05

Zerrin Özer'den 'Güner Ümit' açıklaması

Geçtiğimiz günlerde 'tecavüz' itirafıyla çok konuşulan Zerrin Özer, isim karışıklığıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Özer, "Bu çirkin konunun Sayın Güner Ümit Bey ile hiçbir alakası yoktur. Söz konusu olayda geçen kişi yapımcı Ümit Güner'di." ifadelerini kullandı.

Magazin 26-03-2021 15:08

Güner Ümit yıllar sonra ortaya çıktı! 'Ben tecavüzcü değilim'

Ünlü TV sunucusu, dublaj sanatçısı Güner Ümit, Magazin Noteri’ne katılarak kendisini Zerrin Özer’e tecavüz eden Ümit Güner yerine koyanlara isyan etti, ardından Zerrin Özer günlerdir süren suskunluğunu bozdu ve konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 26-03-2021 12:19

Güner Ümit kimdir? Güner Ümit öldü mü?

Zerrin Özer’e tecavüz ettiği iddiası ile gündeme gelen Güner Ümit en çok araştırılan isimlerden biri oldu. Sosyal medyanın da gündeminde olan Güner Ümit hakkında pek çok kişi Güner Ümit kimdir? Sorusuna yanıt arıyor. Dublaj sanatçısı olan Ümit Güner öldü mü? Sorusu ise en çok merak edilen konular arasında. Peki, Ümit Güner kimdir? İşte detaylar…

Magazin 19-03-2021 00:05

Ümit Güner kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Ankara’nın en büyük plak dağıtım şirketlerinden Kent’in sahibinin oğlu olan Ümit Güner, Zerrin Özer’e tecavüz ettiği iddiasıyla gündeme geldi. Bir dönem İstanbul’un en büyük plakçıları arasında yer alan Ümit Güner’in ABD’de yaşadığı ileri sürüldü…

Magazin 17-03-2021 09:47

Zerrin Özer yaşadığı dehşeti anlattı! 'Abim dediğim insanın tecavüzüne uğradım'

Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalında yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programının bu haftaki konuğu sanatçı Zerrin Özer oldu. Programda zaman zaman duygusal anlar yaşayan Özer, 'Abim dediğim insanın tecavüzüne uğradım' sözleriyle yaşadığı kötü olayı anlattı.

Magazin 17-03-2021 09:27