Kerem Tunçeri Haberleri

Cinsiyet değiştiren Beren Güney pantolonunun önünü açıp poz verdi! ''Ne yaptın kendine!''

Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası bambaşka bir görünüme kavuşan fenomen Tolga İmanoğlu, son haliyle görenleri şaşkına çevirmişti. Adını 'Beren Güney' olarak değiştiren fenomen, pantolonunun önünü açıp poz verdi.

Magazin 10-10-2022 10:35

'Hadi biraz daha yolla da...' Kerem Tunçeri'nin özel mesajları ifşa olmuştu! Flaş hamle

Aslı Enver'le aşk yaşadığı dönemde ifşa olan mesajların ardından Kerem Tunçeri, Elif Şen hakkında şikayetçi olmuştu. Kerem Tunçeri, 8 yıl hapisle yargılanan ifşacısı Elif Şen'e açtığı davadan vazgeçti. Şikayetini geri çeken Kerem'in bu hamlesi gündeme bomba gibi düşerken, Elif Şen'in ifşa hakkında sözleri bakın ne oldu.

Magazin 25-03-2022 11:23

Özel mesajları ifşa olan Kerem Tunçeri'den karşı hamle! 8 yıl hapis isteniyor

Aslı Enver'le ayrılığına sebep olmuştu! Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşa eden Elif Şen'e 8 yıla kadar hapis cezası istendi. Murat Boz ile uzun bir ilişkiden çıktıktan sonra hayatına giren kişi ile ciddi bir yola girmek istediği bilinen Aslı Enver, Kerem Tunçeri'nin ifşa mesajlarıyla şoke olmuştu. Sosyal medya fenomenlerinin Kerem Tunçeri'yi ifşa etmesinin ardından biten ilişki uzun süre kamuoyunda gündem olmuştu.

Magazin 10-12-2021 10:13

Çağla Şıkel hakkındaki iddialara yanıt verdi! Ünlü basketbolcudan hamile kaldı ve...

'Manken-sunucu, basketçi sevgilisinden hamile kaldı’ haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. İsimleri gizli tutulan ikili merak konusu oldu. Söylemezsem Olmaz sunucuları habere konu olan kişilerin Çağla Şıkel ve basketbolcu Kerem Tunçeri olduğunu öne sürdü.

Magazin 14-09-2021 17:50

Kerem Tunçeri

Kerem Tunçeri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kerem Tunçeri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kerem Tunçeri: Galatasaray'a geri dönmenin mutluluğunu yaşıyorum

A Milli Erkek Basketbol Takım Menajerliği görevinden ayrılarak ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray'da genel direktörlük görevine getirilen Kerem Tunçeri, federasyon yetkililerine teşekkür ederken, Galatasaray'a geri döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti.

Spor 09-08-2021 10:08