İlknur İnceöz Haberleri

Seçimin galibi demokrasidir, milli iradedir, milletimizin bizatihi kendisidir

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz: - "15 Temmuz'da, Cumhurbaşkanı Erdoğan için FETÖ'nün eli silahlı teröristlerine karşı göğsünü siper eden milletimiz, sandıkta son sözü söyledi. Bu seçimin galibi demokrasidir, milli iradedir, milletimizin bizatihi kendisidir"

Haber 26-06-2018 14:05

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz: - "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik tutumu nedeniyle Özgür Özel'i özür dilemeye davet ediyoruz" - CHP Grup Başkanvekili Özel: - "(İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekili) Arkadaşlarımız, demokrasiye kurduğunuz kumpasa, tuzağa, çukura, hendeğe sizi düşürmüşledir. Her birisi CHP'nin evladıdır. Her birini alınlarından öpüyoruz" - İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Ok: - "Onlara 'kiralık' demek kimsenin haddi değildir. Onlar demokrasi kahramanıdır"

Haber 24-04-2018 17:31

AK Parti Hatay 6. Olağan İl Kongresi

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz: - "İster PYD ister YPG ister PKK ister SDG olsun, adınız isterse FETÖ olsun, bütün terör örgütleriyle kararlı mücadelemiz devam edecektir. Türkiye üzerinde bir karış toprağı terör örgütlerine teslim etmeyeceğiz"

Haber 01-04-2018 18:09

TBMM Genel Kurulu

TBMM Başkanvekili Aydın: "Zeytin Dalı Harekatı, Kürt kardeşlerimizin ve bölgenin huzuru ile Türkiye'nin bekası için terör ve terör unsurlarına karşı verilen bir mücadeledir. Bunu ben, Kürt Meclis Başkanvekili olarak ifade ediyorum" - AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz: "Operasyonun bu kadar uzun sürmesinin nedeni; askerimiz, emniyetimiz, nasıl Diyarbakır'da sivillerin burnunun kanamaması için hassasiyet gösterdiyse, burada da aynı hassasiyeti göstermiştir"

Haber 20-03-2018 18:24

İlknur İnceöz

Ilknur Inceöz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ilknur Inceöz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz: - "Ülkemizin beka mücadelesi için Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nın kahraman kadın askerleri, yüreklerindeki vatan, bayrak, ezan sevgileri ile Kara Fatmaların, Şerife Bacıların, Nene Hatunların ruhlarını şad ediyor, yine bir kahramanlık destanı yazıyor" - "Yüreğimiz, dünyaya insanlık dersi veren Uluslararası Vicdan Konvoyu ile beraber. Bu milletin kadınları, dünyanın vicdanı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu."

Haber 08-03-2018 10:52

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz:

"AK Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderidir. AK Parti'nin kaderi, dünyanın kaderi ile alakalıdır ve bunlarla ilişkili olduğunu bildikleri için Sayın Cumhurbaşkanımızı uzun süredir hedefe koymuşlardır"

Haber 24-02-2018 20:02

TBMM Genel Kurulu

TBMM Genel Kurulu

Haber 14-02-2018 16:26

TBMM Genel Kurulu tartışmayla açıldı

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz: - "Biz isterdik ki bu yerli ve milli ittifakın içerisinde bugün anamuhalefet partisi de yerini bulsun" - CHP Grup Başkanvekili Altay: - "Afrin operasyonuna ilk günden destek vermemiz AK Parti ve MHP'yi rahatsız etti" - MHP Grup Başkanvekili Akçay: - "Türkiye ve Türk devleti güneyinde, Suriye ve Irak'ta oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı somut bir harekat yapıyor. Bu millilik vasfının neresi hamasettir"

Haber 14-02-2018 16:26

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz: - "Gazi Meclisin içerisinde Afrin operasyonuna karşı her ne kadar çatlak ses çıkarmaya çalışanlar olsa da kararlı mücadele sonuna kadar devam edecektir" - CHP Grup Başkanvekili Altay: - "(Enis Berberoğlu hakkındaki karar) Burada devlet sırrı falan yok. Burada kin ve intikam projesiyle, ana muhalefeti susturma anlayışıyla yargıya, savcıya verilen talimatla açılmış bir dava var. Verilmiş haksız, hukuksuz, mesnetsiz bir karar var"

Haber 13-02-2018 17:33

CHP'li Ağbaba: Neden Feto’nun yanında türban taktın?

FETÖ lideri ile fotoğrafı ortaya çıkan AKP Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, CHP'li Ağbaba'nın "orası türbe mi başörtü takıyorsun" sorusuna yanıt verdi.

Haber 16-03-2017 11:51

Ak Partili İnceöz: PKK destekçilerini de FETÖ'cüler gibi ayıklayacağız

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "Nasıl ki FETÖ ile bağı olanları kamu kurumlarından ayıkladık, ayıklıyoruz; PKK destekçilerini de aynı akıbetin beklediğini herkesin bilmesini istiyoruz" dedi

Haber 06-09-2016 13:59

Meclis'te '17-25 Aralık' tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, 17-25 Aralık operasyonlarının yıldönümü nedeniyle, Meclis'teki sataşmadan dolayı söz alarak bir konuşma yaptı.

Haber 17-12-2015 19:44