Özgür Özel Haberleri Ve Son Dakika Özgür Özel Haberleri

Özgür Özel Haberleri Ve Son Dakika Özgür Özel Haberleri

Özgür Özel, 21 Eylül 1971 yılında Manisa'da dünyaya geldi. Manisa ve İzmir arasında süregelen eğitim süreci geçirdi. Ege Üniversitesi'nde Eczacılık okuyan Özgür Özel, 2011 yılına kadar eczacılık mesleğini sürdürdü. Eczacılık alanında birçok konferans ve kongrede yer aldı. Tür Eczacıları Birliği'nde önemli görevler aldı. 2011 yılında ise milletvekili seçildi. CHP Manisa Milletvekili olarak meclise giren Özgür Özel, siyaset kariyerine başlangıç yaptı. Milletvekilliğinin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday oldu fakat seçilmedi. 2015 seçimlerinde tekrar meclise giren Özgür Özel, CHP Parti Meclis Üyeliği de yaptı. 2015 Uğur Mumcu Yılın Siyasetçisi Ödülü'ne layık görülen Özgür Özel, siyaset hayatına devam ediyor.

Özgür Özel Haberleri

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt! Platforma sırtında küfeyle geldi: 'Getir sandığı, küfeyi biz taşıyacağız'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emekli maaşlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bunların sırtında maalesef küfe yok" sözlerine yanıt verdi. Konuşma yaptığı platforma küfeyle gelen Özel, "Taşıyamayanlar bırakacak, taşıyanlar gelecek. Getir sandığı, küfeyi biz taşıyacağız. Emeklileri biz ayağa kaldıracağız, söz veriyoruz" dedi.

Manşet

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'belediye borçları' sözlerine Özel'den dikkat çeken yanıt! 'Çöp toplayamaz hale getirecekmiş! Kendi ellerimle toplarım'

Özgür Özel, partisinin Bursa İl Başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarda bulunuyor. Özel, Erdoğan'ın belediye borçları ile ilgili sözüne yanıt verdi. Özel, "Çöp toplayamaz hale getirecekmiş. Genel başkan olarak kendi ellerimle toplarım, yine de namerde muhtaç etmem bu halkı." dedi.

Haber

Erdoğan'ın 'belediye borçları tahsil edilecek' açıklamasına Özel'den yanıt! En borçlu belediyeler AK Parti'den devraldıklarımız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hazine ve Maliye Bakanlığımız, belediyelerin borçlarının tahsiline başlayacaktır" sözlerine cevap veren Özel, "Kendi ödemedikleri parayı bizden kesmeye kalkıyorlar" dedi. Özel ayrıca en borçlu belediyelerin de AK Parti'den devralınan belediyeler olduğunun altını çizdi.

Haber

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a belediye borcu tepkisi: Meydan meydan anlatırım, sakın böyle bir şeye kalkışmasın!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerin borçlarının tahsilatına yönelik açıklamasına ilişkin, "Belediyeleri hizmet yapamaz hale getirip, 'Efendim işte CHP belediyesi bu' diye göstermeye çalışıyor. Bunlar ucuz oyunlar. Meydan meydan, sokak sokak anlatırım. Sakın böyle bir şeye kalkışmasın" ifadelerini kullandı.

Haber

Özgür Özel

Özgür Özel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Özgür Özel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kemal Kılıçdaroğlu sert tepki göstermişti! Özgür Özel'den gündem olacak yanıt: 'Hiçbir zaman...'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin eleştirilere yanıt verdi. Özel, "Birinci partiye yakışacak şeyleri biz yapacağız. Kemal Bey, hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi." dedi.

Manşet

Özgür Özel ile sokak köpeği arasında ilginç anlar: Sırtını dönünce kayıtsız kalamadı

Türkiye sahipsiz sokak hayvanlarını konuşurken CHP lideri Özgür Özel'in bir sokak köpeğiyle karşılaşmasında ilginç anlar yaşandı. Özel köpeği severken "Meclis'teki amcalara bir şey söylemek ister misin?" deyince köpeğin arkasını dönmesi Özel'in de dikkatinden kaçmadı.

Haber

Özgür Özel'i etiketleyip Seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz diye yanıt verdi: Gerilim zirvedeyken Yönter'den ilginç çıkış

CHP lideri Özgür Özel ile MHP genel başkan yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter arasındaki sert atışma sürüyor. Özel son olarak dün isim vermeden "Bütün örgütün yaka silktiği o ikisi yazıyor, çiziyor, saldırıyor" diyerek Yalçın ve Yönter'e yüklenmişti. Yönter, Özel'e "Seni şapşik" diye seslenip ilginç bir çıkışa imza attı.

Haber

Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e 'el sıkma' yanıtı! Çok sert sözler: Sarayda oturan zatla mücadele edeceğiz!

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de düzenlenen bir panelde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Cumhurbaşkanı'nın elini sıkmıyor" eleştirisiyle ilgili konuştu. Zehir zemberek ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, "Gazeteciler, öğrenciler, akademisyenlerin hakkını aramak için onun elini sıkmadım ve sıkmayacağım. Süleyman Şah türbesini kaçırıp vatan toprağını terk ettiği için elini sıkmayacağım ve yüzüne bakmayacağım. Seçimler için sahte videolar hazırladığı içini elini sıkmayacağım" dedi.

Haber

Son dakika | Bahçeli'ye 154 kişilik liste yanıtı gecikmedi! Özgür Özel: Gün gelecek, vicdanı rahat olmayanlar o ikisinden hesap soracak

Son dakika haberi: MHP'nin şikayetçi olduğu 154 kişilik listede yer alan CHP lideri Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye yanıt geldi. Bahçeli bugünkü basın toplantısında 154 kişiyle hesaplaşacaklarını söylemişti. Özgür Özel, "Sinan Ateş'in yerde bıraktıkları naaşına sahip çıkan 154 kişiyi fişliyorlar, hedef gösteriyorlar, 'hesaplaşacağız' diyorlar. Bizim vicdanımız, gönlümüz rahat" diye konuştu.

Haber

Özgür Özel'den Metin Feyzioğlu'na sert tepki: Büyükelçi olmasa ben ona diyeceğimi biliyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Özgür Özel, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü dolayısıyla gittiği KKTC'de Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ve büyükelçilik yetkilileri tarafından bir karşılama yapılmadığına dair rahatsızlığını belirtmişti. Özel, canlı yayında da sert söylemlerini sürdürdü. Özel, "Bize ne garezi var bilmiyorum. Büyükelçi olmasa ben ona diyeceğimi biliyorum da arabasında Türk bayrağı taşıyor" ifadelerini kullandı.

Manşet

Emeklilere en net sözünü verdi: İlk ay yetişmez, ikinci ay hakkınız geri vereceğiz!

En düşük emekli maaşının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkmasına muhalefetten tepki gelmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel emeklilere söz verdi. Özel, partisinin iktidara gelmesi durumunda ikinci ayda en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesinde olacağını vadetti, "İki yıl içinde en düşük emekli maaşı 1 buçuk asgari ücrete çıkacak" dedi.

Finans

Erdoğan, Özel ve Bahçeli yemekte bir araya geldi! Özel, Feyzioğlu'na tepki gösterdi: Dışişleri Bakanlığına ileteceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve MHP lideri Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümünde Lefkoşa'da bir araya geldi. Törenin ardından liderler yemekte de buluştu. Özgür Özel'den kritik görüşmeye dair açıklama geldi. Özel Kıbrıs'tan ayrılmadan önce Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'na tepki göstererek gerekli şikayetleri Dışişleri Bakanlığına ileteceğini de belirtti.

Haber

KKTC’de dikkat çeken görüntü! Erdoğan ile Özgür Özel bir süre sohbet etti

CHP ile AK Parti arasından normalleşme sürecinin ardından sert açıklamaların peş peşe gelmesi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasında yeni bir görüşme olup olmayacağını merak konusu olmuştu. KKTC’deki törenden bugün gelen görüntüler ise dikkat çekti.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs'ta Yunan Bakana tepki: Akla ziyan açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı törenleri için Lefkoşa'da törenlere katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, "Yunanistan Savunma Bakanı akla ziyan açıklamalar yaptı. Geçenlerde Miçotakis'le bir araya geldik. 20 Temmuz'da Kuzey Kıbrıs'tayız sen de Güney'desin oradan bize sataşma yapmazsın herhalde dedik. Yapmayacağını söyledi." ifadelerini kullandı.

Haber

Özgür Özel ve Müsavat Dervişoğlu'ndan 'ittifak' sorusuna yanıt: Orada birleşiriz

İYİ Parti ile CHP arasındaki ittifakın sona ermesiyle birlikte Türkiye siyasetinde önemli değişiklerde beraberinde gelmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ortak açıklama yaptı. Gazetecilerin ittifak sorusuna da yanıt veren iki lider seçimlere kadar geçecek zamanı işaret ederek cevap verdi.

Haber

Devlet Bahçeli'nin ziyaretindeki o kare gündem oldu! Özgür Özel'e MHP'li isimden yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyareti sırasında bir kare gündem oldu. Görüntü ile ilgili olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den eleştiri gelmişti. Özel'e yanıt MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan geldi.

Haber

Son dakika | Yeni en düşük emekli maaşı sonrası 'kıyma' ve 'çeyrek altın' hesabı: Siz zam yapmıyorsunuz, emeklinin parasını çalıyorsunuz!

Dün Özel Harekat Dairesi Başkanı Süleyman Karadeniz'in MHP lideri Devlet Bahçeli'nin elini öpmesinin yankıları sürüyor. CHP lideri Özgür Özel "Dün gördüğüm şaşkına söylüyorum ki sen devletin polisi olmayı yanlış anlamışsın, yanlış devletin eline sarılmışsın!" diyerek görüntülere sert çıktı. Bugün açıklanan en düşük emekli maaşı hakkında tepkisini de dile getiren Özel 'kıyma' ve 'çeyrek altın' hesabı yaparak "Siz emekliye zam yapmıyor, cebinden parasını çalıyorsunuz" dedi.

Haber

Özgür Özel MHP'ye dönmemizi istiyorlar diyerek sitem etti: Bizden bunu beklemeyin!

15 Temmuz darbe girişiminde Meclis'e ilk gelenlerden biri olan CHP lideri Özgür Özel, darbeye direniş çağrısı da yapmıştı. Özgür Özel o günden sonra yaşananları anlatırken "Biz tek yumruk kalmaya çalışsak MHP'ye dönmemizi istiyorlar" sözleriyle dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.

Haber

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in gururlu günü! Kızı İpek Özel’in mezuniyet törenine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Hukuk Fakültesi’ni bitiren kızı İpek Özel’in mezuniyet törenine katıldı. İstanbul’da gerçekleşen törende, 6 bin öğrenci mezun olurken, Özel de kızının mezuniyet heyecanına ortak oldu.

Haber

Özgür Özel'den İzmir'deki acı olayla ilgili paylaşım: 'Paylarına düşen en ağır cezayı almalarının takipçisi olacağız'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de sağanak sırasında elektrik akımına kapılarak ölen Özge Ceren Deniz ile İnanç Öktemay ile başsağlığı mesajı yayımladı. "21'inci yüzyılda hiçbir yurttaşımız böylesi trajik biçimde ölmeyi hak etmiyor" diyen Özel paylaşımında, sorumluların paylarına düşen en ağır cezayı almalarının takipçisi olacaklarını ifade etti.

Haber

Fazıl Say, CHP liderini eleştirdi: ‘Bilinçsel düşüş yaşadım’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bir YouTube kanalında paylaştığı şarkı listesine Fazıl Say, ‘oy potansiyeli malum, bilinçsel düşüş’ diyerek eleştiride bulundu.

Haber

CHP resmen duyurdu: Özgür Özel Şam'a giderek Esad ile görüşecek!

CHP lideri Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peş peşe gelen Beşar Esad açıklamalarının ardından ilk hamle CHP’den geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, partisinin lideri Özgür Özel'in Suriye'yi ziyaret ederek Beşar Esad ile görüşme isteğinin Şam yönetimi tarafından kabul edildiğini açıkladı.

Haber

Özgür Özel çağrı yapmıştı! Işık açıp kapama görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, grup toplantısında yaptığı açıklamalarda asgari ücrete ve emekli maaşlarına zam yapılması için saat 21.00'da ışıkları yakıp kapatma eyleminde bulunulmasını istemişti. Sosyal medyada yer alan görüntülerde bazı vatandaşların evlerindeki ışıkları açıp kapattıkları görüldü. Öte yandan eylem ile ilgili Özel'den bir açıklama geldi.

Haber

Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e destek! 'Ben de katılacağım'

CHP Gençlik Kolları'nın sosyal medya paylaşımına CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi. Emekli maaşları ve asgari ücret için eylem çağrısı yapan Özgür Özel'in çağrısına sosyal medya hesabından 'Ben de katılacağım' yanıtını verdi. İşte detaylar...

Haber

Son dakika | TÜİK hakkındaki iddiası ortalığı karıştıracak! Özgür Özel saat verip tüm Türkiye'yi çağrı yaptı: Bu akşam başlıyoruz

Son dakika haberi: TÜİK'in enflasyon sepeti Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşerken CHP lideri Özgür Özel'den çok çarpıcı bir açıklama geldi. TÜİK'in "AK Partililerin de cebinden para çaldığını" öne süren Özel, "TÜİK'e ne dersen onu yapıyorlar, TÜİK'e 'çal, bunların cebinden paralarını al' demişler" iddiasıyla dikkat çekti. Özel ayrıca asgari ücrete, emekliye zam isteyen herkese çağrı yaparak "Bu akşam 21.00'da başlıyoruz, uzaydan görülecek" dedi.

Finans

İşçi konfederasyonlarından beklenmeyen hamle! Asgari ücretle ilgili açıklama yapılacak!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP genel merkezinde Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. CHP Genel Başkanı ile bir araya gelen Arslan, işçi konfederasyonlarıyla ortak bir açıklama yapacağını duyurdu.

Haber

Not tutan CHP'lileri görünce Elitaş da satır satır yazmış! Erdoğan-Özel görüşmesinde ilginç detay: Alışkın olmadığımız bir şeydi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in görüşmelerinde bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, görüşmelerdeki ilginç 'not' detayını ilk kez açıkladı. Elitaş yaşananlara ilişkin "Alışkın olmadığımız bir şeydi" yorumunu yaptı. AK Parti'ye gelen Devlet Bahçeli-Özgür Özel anketinin sonuçlarına değinen Elitaş, MHP liderinin gündem olan yumuşama çıkışıyla ilgili de konuştu.

Haber

Özgür Özel, 'Filistin' vaadine parantez açtı: Erken seçim sonrası tebrik mesajında dikkat çeken detay

Fransa'da erken genel seçimlerin 2. turunda sandıktan sol ittifakı birinci çıkmıştı. CHP lideri Özgür Özel'den sol ittifaka tebrik mesajı geldi. Özel'in mesajındaki Filistin detayı dikkat çekti.

Haber

Özgür Özel bir kere de biz giyelim demişti! 'Winner ceketi' bu kez Ekrem İmamoğlu giydi

Türk siyasetinde 'winner ceket' olarak bilinen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la özdeşleşen ekoseli ceketi son olarak CHP lideri Özgür Özel giymişti. Özel'in ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da benzer bir ceket giydiği görüldü.

Haber

Asgari ücret zammı için de çok iddialı konuştu! CHP lideri Özel: Ya verecekler ya söke söke alacağız

Milyonlarca çalışan temmuzda asgari ücrete ara zam bekliyordu ancak hükümet asgari ücret zammına kapıyı kapattı. Konu CHP lideri Özgür Özel'in de gündemindeydi. Asgari ücrete enflasyon uyarlaması istediklerini anımsatan Özel "Ya asgari ücrete zammı verecekler ya da biz söke söke alacağız" deyip erken seçim için de iddialı konuştu.

Finans

Özgür Özel konuşurken... Dikkat çeken 'bozkurt' detayı! Kameralara yansıdı

Başbağlar şehitlerini anma programına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Biz ülkenin bütün acılarına hep birlikte sahip çıkmalıyız" diye konuştu. Öte yandan milli futbolcu Merih Demiral'ın yaptığı bozkurt sevinci ve UEFA'nın skandal kararıyla ilgili gündem devam ederken, Özel'in konuşması sırasında kaydedilen bir görüntü ise dikkat çekti.

Haber

Özgür Özel Şam'a gidiyor! 'Türkiye ile Esad'ın masaya oturup, sorunun çözülmesi için inanılmaz gayret sarf edeceğim'

Katıldığı bir canlı yayında soruları yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel "Bana kalsa yarın karar alalım, 2 ay sonra yapalım seçimi ama benim elimde değil. Erken seçim konusunda hiçbir farklı düşüncem yok. "dedi. Çok yakın bir süreçte sığınmacılarla ilgili olarak Şam'a ziyaret yapacağını söyleyen Özgür Özel "Lübnan üzerinden gideceğiz. Türkiye ile Esad'ın masaya oturup, bu sorunu çözüp, Avrupa'dan da kaynağın bulunması için inanılmaz gayret sarf edeceğim" açıklamasını yaptı.

Haber

CHP Genel Merkezi'nde 'bozkurt' işareti! Merih Demiral'ı hedef alan sözlere Ümit Özdağ'dan Hitler yanıtı

Merih Demiral'ın 'bozkurt' işaretli sevinci gündemdeki yerini korurken CHP lideri Özgür Özel ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın görüşmesinde de konu gündeme geldi. Basın toplantısında bozkurt işareti yapan Ümit Özdağ "Bunun herhangi bir siyasi partiyle alakası yok. Bence Alman devletinin bozkurt yapanlarla değil, Hitler işareti yapanlarla uğraşması daha isabetli olur" diyerek Almanya'ya tepki gösterdi.

Haber

Son dakika | Enflasyon rakamlarına isyan etti! Özgür Özel'den ilk açıklama: Sanki petrol bulundu da yarın düşecek

Son dakika haberi: CHP lideri Özgür Özel'den haziran enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından ilk yorum geldi. "Sanki petrol, maden, altın bulundu da yarından itibaren düşecek" diyen Özgür Özel ayrıca erken seçim çıkışıyla da dikkat çekti.

Haber

Forvetlerine fark attı! Özgür Özel ankette açık ara birinci çıktı: İmamoğlu ve Yavaş detayı

CHP'de yaptırılan anketten geniş yankı uyandıracak sonuçlar geldi. Özgür Özel'in birinci çıktığı ankette, futbol takımındaki forvetlere benzettiği ABB ve İBB başkanları Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu arasındaki fark dikkat çekti.

Haber

Sinan Ateş davasına katıldıktan sonra ilk açıklama! Özgür Özel: Cinayete yardım edenler belli, iddianame yarım

Sinan Ateş cinayeti davasına katılan genel başkanlardan biri de Özgür Özel'di. Duruşma çıkışı açıklamalarda bulunan Özel, "Cinayete yardım edenler, katkı verenler bellidir ama iddianame tam işin gitmesi gereken tarafta kesilmiştir. Yarım, güdük bir iddianameyle görülmekte olan bir davayla karşı karşıyayız" diyerek tepkisini dile getirdi.

Haber

Özgür Özel'den iddialı sözler! İstesem Cumhur İttifakı'nı dağıtırım dedi, 2026 başını işaret etti: Erdoğan'ı yeneriz!

İktidarla yürütülen 'normalleşme' adımları ve erken seçim tartışmalarıyla ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti ile MHP arasında bir rahatsızlık olmuş olabileceğini belirtirken "Bahçeli Erdoğan’a ‘ya benimsin ya kara toprağın’ diyor" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapacağı bir teklifle Cumhur İttifakı'nı dağıtabileceğini iddia eden Özel, "Bugünden bir buçuk sene sonra yapılacak seçimde yani 2026 başında biz Erdoğan’ı yeneriz." dedi.

Haber

Özgür Özel'den Emek Mitingi'nde asgari ücret mesajı: '25 bin liranın altındaki ücreti asla kabul etmiyoruz'

Kocaeli'de "Emek Mitingi"nde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Asgari ücrete en az enflasyon kadar zam ve en az enflasyon kadar artış istiyoruz. Enflasyon rakamını beklemeksizin 25 bin liranın altındaki bir asgari ücreti asla kabul etmiyoruz." dedi.

Haber

Özgür Özel'de 'winner ceket'le ilgili yeni açıklama! Giyerek mesaj mı verdi?

Türk siyasetinde 'winner ceket' olarak bilinen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la özdeşleşen ekoseli ceketi son olarak CHP lideri Özgür Özel giymişti. Özel o ceketi neden giydiğini Fatih Altaylı'nın programında anlattı.

Haber

Erdoğan'a canlı yayında meydan okudu! Özgür Özel: Kendisine kaçamayacağı bir teklif sunarız

CHP lideri Özgür Özel'den erken seçim gündemini hareketlendirecek bir çıkış geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a meydan okuyan Özel tarih vererek "Kendisine kaçamayacağı bir teklif sunarız" dedi. Özel ayrıca CHP'nin asgari ücret önerisini açıkladı.

Haber

Ankara'da CHP kulislerini karıştıran yemek! Mansur Yavaş hamlesi Özgür Özel'e mesaj Kılıçdaroğlu iddialarına yanıt geldi

Ankara'da Mansur Yavaş ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir araya geldiği yemek CHP kulislerini karıştırdı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun temaslarıyla ilgili yeniden genel başkanlığa aday olacağı iddiaları geniş yankı uyandırdı. Hem Kılıçdaroğlu'nun hem Özel'in kurmaylarından iddialara yanıt geldi.

Haber

SON DAKİKA | 'Erken seçim' çıkışı kulisleri hareketlendirdi! CHP lideri Özgür Özel'den yeni açıklama.... 1,5 yıl sonrayı işaret etti

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken 'erken seçim' çıkışı geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, "Toplumun yarısının erken seçim talebi var. 1,5 yıl sonra erken seçimi olası görüyorum. 5 yıl tamamlanamaz" dedi. Hükümetle yürütülen normalleşme süreciyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özel, "Millet normalleşmeden memnundur ama kimse bu şartlarda muhalefetten yumuşama beklemesin normalleşme tam da yerini bulmuştur. Normalleşmeye devam" dedi.

Haber

Özgür Özel erken seçim için ilk kez tarih verip asgari ücret açıklaması yaptı: ‘Ben buna susmayacağım’

Asgari ücret ve emekli maaşlarına zam beklentilerinin ardından Ankara kulislerindeki hareketli günler devam ediyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ben masadan ve görüşmeden bir asgari ücret zammı çıkarsam bunun kaybedeni olmazdı. Çıkaramadım, şimdi bunun bedelini iktidarın tek başına ödemesi için ben buna susmayacağım” dedi. Erken seçime ilişkin sözlerinin doğru anlaşılmadığını da belirten Özel, “Erdoğan 5 yıllığına seçildi ama bence 1.5 yıl sonra erken seçim olur” ifadelerini kullandı.

Haber

Asgari ücrete zam yapılmayacağı kesinleşti! CHP'den dakikalar sonra açıklama geldi: Sokaklarda olacağız

Siyaset gündemi hareketli dakikalar yaşadı. Önce asgari ücrete Temmuz ayında zam olmayacağı açıklandı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan 'CHP ile ittifak' tartışmalarına son noktayı koydu. Peş peşe iki kritik açıklamanın ardından CHP lideri Özgür Özel'den jet açıklama geldi. Erdoğan'a yanıt veren Özel asgari ücret için de sokaklarda olacaklarını belirterek 30 Haziran'a dikkat çekti.

Haber

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu görüşecek mi? Açıklamalar peş peşe geldi: 'Onların hepsi asparagas'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yaptığı sürpriz görüşmenin ardından Ekrem İmamoğlu ile buluşma iddialarına açıklık getirdi. Kılıçdaroğlu, "Onların hepsi asparagas. Böyle bir şey yok" ifadelerini kullandı. Diğer yandan görüşme iddialarıyla ilgili CHP lideri Özgür Özel'den de açıklama geldi.

Haber

O ceketi şimdi de Özgür Özel giydi, akıllara aynı kareler geldi! Cüneyt Özdemir: Küçük bir Erdoğancık modeli doğuyor

Sosyal medya dünden beri Özgür Özel'in ekose ceketini konuşuyor. Ceket Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sıkça giydiği, ayrıca Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu gibi başbakanlık yapmış AK Partililerin üzerinde görülmeye alışık olunan tarzda bir ceketti. Mavi ekose cekete ilişkin gazeteci Cüneyt Özdemir'den de ses getirecek bir yorum geldi.

Haber

Bahçeli'nin rahatsızlığından sonra Özgür Özel'in konuşmasında ilginç detay! Konuşmada MHP kısmını ondan atladık

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanlığında Bakan Şimşek ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe'nin görüşmesinden sonra peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak CHP lideri Özgür Özel, "Nezaket içinde geçen, doğru bir dilin kullanıldığı ama maalesef aynı dilin konuşulamadığı görüşmeydi" değerlendirmesinde bulundu. Öte yandan sabah MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısında rahatsızlandığı iddialarına ilişkin de Özel'den "geçmiş olsun" mesajı geldi.

Haber

‘Mehmet Şimşek para vermiyor’ Özgür Özel’den çok konuşulacak asgari ücret ve emekli maaşı çıkışı!

CHP lideri Özgür Özel asgari ücrete zam yapılmaması ve düşük emekli maaşının sebebi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı göstererek 'Efendim Mehmet Şimşek para vermiyor...', yok öyle bir şey. Düşük emekli maaşının da asgari ücrete zam yapılmamasının da tek sorumlusu Erdoğan'dır" ifadelerini kullandı.

Finans

Özgür Özel’in 'bidon kafa' tepkisi Yılmaz Özdil’i kızdırdı: ‘Sana bu iftiranı yedireceğim!’

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen CHP lideri Özgür Özel'e, Yılmaz Özdil'in eleştirileri sorulmuş, Özel de Özdil'in ‘zihniyetini’ eleştirerek “Kutuplaşmadan besleniyor. Oy vermeyen seçmene bidon kafa diyen bir zihniyet...” ifadelerini kullanmıştı. Özel’in bu ifadeleri üzerine Yılmaz Özdil’den yanıt gecikmedi. Özdil açıklamasında “Sana bu iftiranı yedireceğim” dedi. İşte detaylar…

Haber