Stajyer Haberleri

Stajyer ehliyet nedir? Stajyer ehliyet süresi ne kadar? Stajyer ehliyet ceza puanı

Trafikte hem yayaların hem de sürücülerin ve yolcuların can ve mal güvenliğini sağlayabilmek için bazı kurallar koyulmuştur. Bu kuralları çiğneyen kişilere çeşitli yaptırımlar uygulanmaktadır. Güvenlik nedeni ile sürücü belgesi verilmeden önce kişiler birçok sınava ve prosedüre tabi tutulur. Bu prosedürler ehliyet aldıktan sonra da devam eder.

Haber 05-02-2024 14:17

STAJYER MAAŞI 2024! Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar olacak, kaç TL artacak?

Staj maaşının 2024 Ocak ayı itibarıyla ne kadar olacağı vatandaşlar tarafından merak konusu olurken vatandaşın gözü asgari ücret 3. toplantısı için yapılması beklenen açıklamaya çevrildi. Bilindiği üzere zorunlu staj yapan stajyerlere maaş olarak minimum net asgari ücretin yüzde 30'u ödenmek durumunda. 2024 ocak ayı asgari ücret zammının 29 Aralık 2023 Cuma gününe kadar belli olması bekleniyor. İşte 2024 staj maaşı zammında son durum...

Finans 25-12-2023 07:41

Stajyer nasıl yazılır, stajyer yazımı nasıl olmalıdır? Stajyer mi stajer mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Birleşik sözcüklerden yabancı kökenli kelimelere uzanan pek çok sözcüğü içeren Türk dilinin zengin olduğu bilinir. Türkçede yazım kurallarına uyulması için de TDK kapsamındaki bilgilere göz atılması önemlidir. Arapça, Farsça ve Fransızca kökenli pek çok kelimenin de Türkçe diline ödünçlendiği söylenebilir. Bu nedenle Fransızca kökenli bir sözcük olan stajyerin nasıl yazıldığı da sıklıkla araştırılır. Özellikle iş alanında sıklıkla kullanılan stajyerin yazımı nasıldır?

Egitim 03-03-2023 17:40

Yazı işleri müdüründen liseli stajyere cinsel taciz! Kendini böyle savundu: 'Üşüyüp, üşümediğini anlamak için...'

Antalya'da, yerel gazetede stajyer olan lise öğrencisi S.N.B. (17), yazı işleri müdürü Y.K.'nin (45) kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti. Gözaltına alınıp tutuklanan Y.K. ifadesinde, "Gerçekten üşüyüp, üşümediğini anlamak için ellerini tuttum. Bunun dışında temasım olmadı. Yanaklarını okşayıp, makas almadım" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 06-01-2023 15:05

Stajyer

Stajyer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Stajyer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Avukat kimlik kartı yenileme nasıl yapılır, gerekli belgeler nelerdir? Avukat kimlik kartı nasıl alınır?

Avukat ve stajyer avukatların çıkaracağı avukat kimlik kartı için bazı belgeler ve kart ödemesi yapılması gerekir. Bunun için öncelikle ilgili baroya başvuru ve baronun onayı alınır. Daha sonra süreç, baro tarafından belirlenen şekilde ilerler. Peki, baronun talimatları doğrultusunda avukat kimlik kartı yenileme nasıl yapılır?

Haber 10-10-2022 18:35