Turkiye Faal Futbol Hakemleri Gozlemcileri Dernegi Haberleri

Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırı sonrası Süper Lig ve VAR hakemleri, dernek üyeliklerinden istifa etti!

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Çaykur Rizespor maçının ardından mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e saldırısına yankılar sürerken, hakemlerden önemli bir karar geldi. Buna göre; Süper Lig ve VAR hakemlerinin tamamı, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeliklerinden istifa etti. İşte detaylar...

Spor 2023-12-12 16:21:12

TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı, PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Spor 2023-05-04 19:35:03

Son dakika: Erman Toroğlu’ndan olay iddia! ‘Çok büyük boyutlara gelecek’

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu yazdığı yazı nedeniyle Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ankara Şube Başkanı Ali Uluyol ile eski Merkez Hakem Kurul üyesi Metin Tokat'ın savcılığa şikayette bulunduğunu açıkladı. Hakem camiasıyla ilgili konuşan Toroğlu, "Devlet bazılarını tahmin ediyor, takip ediyor. Tahmin ediyorum. Başka boyutlarda!" dedi.

Spor 2021-12-12 18:21:31

TFFHGD Kayseri Şubesi’nde görev dağılımı yapıldı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kayseri şubesinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 13.

Yurthaber 2021-03-31 10:29:05

TFFHGD Ağrı şubesi güven tazeledi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ağrı Şubesi, 2’nci Olağan Genel Kurulu’nda önceki yönetim güven tazeledi.Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ağrı Şubesi, 2’nci Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Yurthaber 30-03-21 09:19

TFFHGD Kayseri Şubesi yeni başkanı Necati Selçuk Şahin oldu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kayseri Şube Başkanı Necati Selçuk Şahin oldu.TFFHGD Kayseri Şubesi 13.Olağan Genel Kurulu Kadir Has Kongre ve Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yurthaber 19-03-21 09:38

8. kez hakemlere başkan oldu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Sivas Şubesi Başkanı Çetin Güçyetmez, düzenlenen kongrede 8.

Yurthaber 10-03-21 13:53

Başkan Aydın güven tazeledi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği 13.

Yurthaber 09-03-21 13:04

Çetin: İlyas Ayan’ın adına yakışır bir tesis kazandırdık

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adanalı efsane hakem merhum İlyas Ayan’ın adına yakışır bir tesis kazandırdıklarından dolayı mutlu olduğunu söyledi.Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Adana Şube Başkanı Tülay Tapçı, Adana İl Hakem Kurulu Başkanı Cahit Kum, dernek üyesi hakem ve gözlemciler Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.TFFHGD Başkanı Tülay Tapçı, Başkan Soner Çetin’in derneği önemli yardımları olduğunu belirterek, “8 Mart 2019 tarihinde derneğimize yaptığını ziyaretlerde bazı sözler verdiniz.

Yurthaber 17-02-21 13:09

TFFHGD Kayseri Şube Başkanı Nuri Karahançer’den bayram mesajı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri Gözlemcileri Derneği(TFFHGD) Kayseri Şube Başkanı Nuri Karahançer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Karahançer mesajında, “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş’ olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.

Yurthaber 24-05-20 08:57

Yalova Amatör Evi’nde Çalışmalar Sürüyor

Yalova sporu için yapılan en büyük yatırımlar arasında yer alan Amatör Evi’nde çalışmalar devam ediyor.Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Yönetim Kurulu Üyesi Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, Yalovaspor Başkanı Onay Tuna’nın şuana kadar yapılan çalışmaları yerinde inceledi.Yalova Amatör Evi faaliyete geçmesiyle birlikte içerisinde sicil lisans, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilciliği, İl Hakem Kurulu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi, Yalova Futbol Saha Komiserleri Şubesi, TÜFAD Yalova Şubesi ofisi restaurant, fitness salonu, konferans salonu, spor müzesini barındıracak.Amatör Evi’nin hizmete girmesiyle spor kulüplerine en iyi hizmeti sunacaklarını belirten Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, “Yapımı devam eden Amatör Evi’ne ziyarette bulunan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ile Yalovaspor Kulübü Başkanı Onay Tuna’ya teşekkür ederim.

Yurthaber 22-05-20 15:02

Memleketlerine gidemeyen hakemlere kumanya desteği

Zonguldak Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Ümit Kaya, korona virüs nedeniyle memleketlerine gidemeyen ve Ramazan ayını Zonguldak’ta geçiren genç hakemlere kumanya yardımında bulundu.Zonguldak Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Ümit Kaya yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Yurthaber 28-04-20 16:42

Koronavirüs şüphesi nedeniyle il hakemi ve eşi karantinaya alındı

Zonguldak İl Hakemi Eren Ferhat Çelik ve eşi Tuğçe Çelik koronavirüs şüphesi nedeniyle karantina altına alındı. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Şubesi yazılı bir açıklama ile üzücü haberi verdi.

Spor 02-04-20 15:00

65 yaş üstü eski hakem, gözlemci ve dernek üyelerine sahip çıktılar

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, 65 yaş üstü eski hakem, gözlemci ve dernek üyelerine sahip çıkacaklarını açıkladı.Başkan Ümit Kaya, İçişleri Bakanlığının 65 yaş üstü vatandaşlar için sokağa çıkma yasağı başlatmasının ardından eski hakem, gözlemci ve dernek üyelerinin giderlerini hiçbir şey talep etmeden giderebileceklerini söyledi.Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, "Korona virüs kapsamında 65 yaş üzeri veya kronik rahatsızlığı olanların sokağa çıkmalarına getirilen kısıtlama nedeniyle ilimizdeki eski hocalarımızın, üyelerimizin kişisel ihtiyaçlarının giderilmesi için TFFHGD Zonguldak Şubesi Yönetimi olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.

Yurthaber 23-03-20 15:50

Kütahya protokolü, TFFHGD Kokart Gecesi’ne katıldı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kütahya şubesi tarafından düzenlenen gecede il hakemliğine terfi eden 30 hakeme törenle kokartları takıldı.Yoncalı Uygulama Otelinde düzenlenen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kokart Gecesi’ne; Kütahya Valisi Dr.

Yurthaber 17-02-20 11:53

Kütahya İl Hakemlerine kokartları takıldı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kütahya Şubesi tarafından düzenlenen gecede il hakemliğine terfi eden 30 hakeme törenle kokartları takıldı.Yoncalı Uygulama Oteli’nde düzenlenen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kokart Gecesi’ne, Kütahya Valisi Dr.

Yurthaber 15-02-20 17:30

TFFHGD Başkanı Arıcı’dan Rektör Uysal’a ziyaret

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı ve beraberindeki heyet, Rektör Prof.

Yurthaber 13-02-20 12:29

Sinop’ta futbol aday hakem kursu açılıyor

Sinop’ta Türkiye Futbol Federasyonu İl Hakem Kurulu (İHK) ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Sinop Şubesinin birlikteliğinde yeni hakem yetiştirilmesi kapsamında futbol hakemlik kursu açılıyor.Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Sinop Şubesi ve Sinop İl Hakem Kurulu tarafından futbol aday hakem kursu açılacak.

Yurthaber 01-02-20 15:50

Vanlı futbol hakemlerinden Elazığ için seferberlik

Van’da görev yapan faal futbol hakemleri ve gözlemciler, Van İl Hakem Kurulu Başkanı Zafer Korkmaz’ın çağrısı üzerine Elazığ için harekete geçti.Elazığ ve Malatya’da meydana gelen yıkıcı deprem sonrası başta devletin ilgili tüm kurumları başta olmak üzere yurt içinden yardım seferberliği başlatıldı.

Yurthaber 26-01-20 12:23

Futbol aday hakem kursu açılıyor

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi ve Kayseri İl Hakem Kurulu tarafından aday hakem kursu açılacak.Kısa adı TFFHGD olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi organizatörlüğünde aday hakem kursu açılacak.

Yurthaber 23-11-19 10:09

TFFHG ve İl Hakem Kurulundan kınama

Kayseri Süper Amatör Küme’de geçtiğimiz hafta sonu yaşanan olay sonrası Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Kayseri Yönetim Kurulu ve Kayseri İl Hakem Kurulu kınama mesajı yayınladı.Yapılan açıklamada, “17.11.2019 Pazar günü Argıncık Stadında oynanmakta olan, Süper Amatör Küme, Trend Gayrimenkulspor-Sağlıkspor müsabakasında, Sağlıkspor takımının sporcuları tarafından müsabaka hakemi Ahmet Ulu ve Yardımcı Hakemleri Erkan Kırçıl ile Deniz Apaçık’a karşı yapılan fiili saldırı, darp, şiddet ve kötü söz eyleminde bulunmaları nedeniyle 60.

Yurthaber 20-11-19 09:04

Nuri Karahançer, TFFHGD Yönetim Kurulu’na atandı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu, Şube Başkanları toplantısı ve olağan aylık toplantısı Alanya’da gerçekleştirdi.Genel Merkez olağan aylık toplantısında Genel Başkan Dr.

Yurthaber 19-11-19 14:42

Ardahan'da otomobil devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ardahan Şube Başkanı İbrahim Gök, kazada yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı

Yurthaber 01-11-19 13:05

Ardahan'da otomobil devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ardahan Şube Başkanı İbrahim Gök, kazada yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı

Haber 01-11-19 13:05

Isparta’da Futbol Aday Hakemlik Kursu tamamlandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK), Isparta İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Isparta Şubesi işbirliğinde Isparta’da Aday Hakemlik Kursu açıldı.

Yurthaber 30-10-19 14:33

Vali Kaymak: “Siz maçta düdüğünüzle ve verdiğiniz kararlarla konuşacaksınız”

2020 sezonu açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Siz hakemler maçta düdüğünüzle ve verdiğiniz kararlarla konuşacaksınız” dedi.Vali Kaymak, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından düzenlenen, TFFHGD Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum temsilcileri ve hakemlerin de katıldığı törende Samsun’un gerçek bir spor kenti olduğuna dikkat çekerek, “Samsun’un spor alt yapısı diğer illere göre çok daha iyi durumda.

Yurthaber 10-10-19 21:55

Abdurrahman Arıcı: Suat Arslanboğa hakemliğe devam edebilecek

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı, Merkez Hakem Kurulu tarafından sözleşmesi feshedilen Suat Arslanboğa ile ilgili açıklamalarda bulundu.Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı, Suat Arslanboğa’nın hakemliğe devam edebileceğini söyleyerek maç yönettiğinde, yönettiği maçın ücretini alabileceğini belirtti."Suat Arslanboğa maç yönettiğinde yönettiğin maçın ücretini alacak"Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı, sözleşmesi feshedilen Suat Arslanboğa’nın, yönettiği maç başına ücret alacağını söyleyerek, "Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulumuzun pazartesi günü hakemimiz Suat Arslanboğa ile bir tasarrufu oldu.

Haber 04-10-19 12:46

TFFHGD eski Başkanı Sucu’dan Arslanboğa kararına sert tepki

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) eski Genel Başkanı Dursun Cumali Sucu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Malatyalı Süper Lig hakemi Suat Arslanboğa’nın profesyonel hakem sözleşmesinin feshedilmesi kararına tepki göstererek, haksız bir karar olduğunu söyledi.Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Sucu, Arslanboğa’nın hatalarının daha önceki hakem hatalarının yanında hafif kaldığını ve Malatyalı hakeme haksızlık yapıldığını ifade etti.

Haber 03-10-19 16:51

Başkan Başdeğirmen sporda hata yapana sarı ve kırmızı kart gösterecek

Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Isparta Şube Başkanı Mustafa Sağdıç, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

Yurthaber 02-10-19 12:41

Hakemler ve gözlemciler sezonu açtı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Adıyaman Şubesi yeni sezon açılışını yaptı.Adıyaman Atatürk Stadında yapılan yeni sezon açılışına TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı Nevzat Teker, Bölgesel Hakem Kurulu üyesi Ömer Karaca, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Yaşar Sarıkaya, Adıyaman İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yapıcı, ASKF Başkanı Cenap Taşkın, TFF İl temsilcisi Ali Can Çelik, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Naif Dünek, amatör spor kulüp başkanları, Gözlemciler ve hakemler katıldı.Açılış konuşmasını yapan TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı Nevzat Teker, "2019 2020 Sezonu Hakem ve spor camiasına hayırlı uğurlu olsun.

Yurthaber 28-09-19 15:36

TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı, Kars’ta Futbol Hakemleri sezon açılışına katıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Başkanı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı ve Merkez Hakem Kurulu Kars Bölge sorumlusu Turgay Güdü Kars futbol hakemlerinin 2019-2020 futbol sezonu açılış programına katıldı.Kars’a gelen Arıcı, TFFHGD Yönetim Kurulu Üyesi Taner Coşkun, Kars İl Hakem Kurulu ve TFFHGD İl Başkanı İsmet Aydın, Kars Gençlik Spor İl Müdürü Gürsel Polat, Kars ASKF Başkanı Burhan Taş, TFF İl Temsilcisi Metin Rıza Akil, Kulüpler Birliği Başkanı Sefer Özabay eşlik etti.

Yurthaber 27-09-19 10:10

Abdurrahman Arıcı, Ağrı’da Futbol Hakemleri Sezon Açılışına Katıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Başkanı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, Ağrı futbol hakemlerinin 2019-2020 futbol sezonu açılış programına katıldı.Ağrı ziyaretine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Ağrı Belediyesi ziyareti ile başlayan Arıcı, son ziyaretini Ağrı Valisi Süleyman Elban’a yaptı.Arıcı’ya ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, TFFHGD Yönetim Kurulu Üyesi Taner Coşkun, Ağrı İl Hakem Kurulu Başkanı Erdinç Güneş, Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ, TFFHGD Ağrı Şube Başkan Vekili Ahmet Yılmaz eşlik etti.Vali Süleyman Elban’a yapılan ziyaret sonrasında Ağrı’da faal bulunan hakemlerle bir araya gelen Arıcı, burada yaptığı konuşmada, “Ağrı’da yeni kurulmuş olan dernek şubemizin hayırlar getirmesini diliyorum.

Yurthaber 25-09-19 22:30

Başkan Yüce: “Sporda bütüncül bir yaklaşımla hareket edeceğiz”

Sakarya Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği ve Sakarya İl Hakem Kurulu tarafından düzenlenen sezon açılış programı, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin katılımıyla gerçekleşti.Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği ve Sakarya İl Hakem Kurulu tarafından düzenlenen sezon açılış programına katıldı.

Yurthaber 25-09-19 15:35

Malatyalı hakemlerden sezon açılışı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) tarafından düzenlenen törenle 2019-2020 sezonunun açılışı gerçekleştirildi.Sezon açılışına her kategorisinden hakemin yanı sıra Malatya futbolunun paydaşları da katıldıYeşiltepe’de düzenlenen açılışta kısa bir konuşma yapan TFFHGD Malatya Şube Başkanı Ata Yıldırım, 2019-2020 futbol sezonunun hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Yurthaber 14-09-19 16:06

Hakemlerden sağlıklı teşekkür

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi, yeni sezona ‘merhaba’ dedi.

Haber 13-09-19 14:15

Vali Deniz, 2019-2020 futbol sezon açılış törenine katıldı

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından düzenlenen 2019-2020 Futbol Açılış Töreninde hakemler ile bir araya geldi.Törene Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Yunus Yıldırım, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜFAD Manisa İl Başkan Yardımcısı Ersoy Arslan, TÜFAD Manisa Genel Sekreteri Cemil Uğur, Manisa ASKF Başkanı Erol Timur, Manisa FK Teknik Direktörü Levent Devrim ve Merkez Hakem Kurulu Üyesi Yusuf Ertem Katıldı.Spor camiası ve hakemler ile bir araya gelmekten dolayı memnuniyetini belirten Vali Ahmet Deniz, hakemliğin bütün spor dallarında önemli bir yeri olduğunu ayrıca hakemlerin yaptıkları görevin zor olduğunu ifade etti.

Yurthaber 27-08-19 16:10

Belediye Başkanı’ndan Galatasaray-Başakşehir yorumu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Süper Lig’de ilk 11’de 7-8 yabancının bir arada oynatılmasını doğru bulmadığını söyleyerek hafta sonu oynanacak olan Galatasaray Başakşehir maçında Galatasaray’ın saha ve seyirci avantajı olduğunu vurguladı.Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kaskun ve eski başkan Nurettin Demir Belediye Başkanı olarak seçilen Ömer Selim Alan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Yurthaber 17-05-19 14:25

Savcı Hamedi: Futbol hakemlerimiz yapılması zor bir görevi üstleniyor

Kütahya Cumhuriyet Savcısı Semih Hamedi, E Tipi Kapalı-Açık Ceza İnfaz Kurumunda İnfaz Koruma memuru olarak görev yapan Efraim Yıldırım’ın İl Hakem Kurulu Başkanlığına atanmasından sonra İl Hakem Kurulu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kütahya Şubesini ziyaret etti.Savcı Semih Hamedi, E Tipi Kapalı-Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kasım Demiralp ve beraberindeki personelle yaptığı ziyarette; Futbol hakemlerinin Türkiye’de gerçekten yapılması zor bir görevi üstlendiklerini söyleyerek,” Binlerce taraftarın önünde yoğun baskı altında bu görevi icra ediyorlar.

Yurthaber 18-04-19 11:30

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ağrı Şubesi açıldı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ağrı Şubesi 1.

Yurthaber 09-04-19 15:25

Diyarbakır’daki futbol hakemleri gece düzenledi

Diyarbakır’daki futbol hakemleri camiası, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) tarafından düzenlenen gala gecesinde bir araya gelerek dayanışma mesajı verdi.Bir otelde düzenlenen geceye hakem ve gözlemcilerin yanı sıra eski hakemler, MHK Üyesi ve MHK 8.

Yurthaber 05-04-19 13:40

Kayseri TFFHGD Yönetiminden kınama

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3.Grupta oynanan Haçkaspor ile Kelkit Belediye Hürriyetspor maçını yöneten Kayseri Bölgesi Bölgesel Hakemi Burak Altınel’e ve yardımcı hakeme karşı gerçekleştirilen sportmenlik dışı hareketlerden ötürü Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi kınama yazısı yayınladı.Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şube Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “10.03.2019 Pazar günü Trabzon İli, Düzköy Stadında oynanan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig, 3.

Yurthaber 12-03-19 17:05

Soner Çetin’e hakem forması

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adana Şubesi’ne ziyaretinde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e hakem forması hediye edildi.Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Adana Şubesi’ni ziyaret ederek, hakem ve gözlemcilerle sohbet etti.

Yurthaber 10-03-19 11:25

Abdurrahman Arıcı: VAR'dan sonra hakem hataları arttı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı, hakemlerin Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi yokmuş gibi maç yönetmesi gerektiğini belirterek, "Uygulamadan sonra hakem hataları çok arttı. Yokken bu kadar hakem hatası yoktu" dedi.

Spor 07-03-19 12:13

VAR'dan sonra hakem hataları çok arttı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı: "Acaba biz mi doğru uygulamıyoruz bu kadar çok eleştiriliyor veya yönetenler ve masa başındakiler mi yetersiz?" - "Adaleti gösteremezsek sorunlar çıkar, kulüplerin mağdur olmaması için bu sistem geldi" - "Kadroya başkalarını da örneğin hakemliği yeni bırakmış gözlemcileri de katabiliriz" - "UEFA ve FIFA bize neyi dayatıyorsa ne yapılması gerekiyorsa onu yapmamız lazım"

Spor 07-03-19 11:50

Amatörde haftanın hakemleri belli oldu

Kayseri Mustafa Hür Öztürk Süper Amatör Küme 21.Hafta ve Cuma Uluçay İkinci Amatör Küme 2.Hafta maçlarında görev yapacak hakemler açıklandı.Kayseri Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi ve Kayseri İl Hakem Kurulu tarafından açıklanan hakemler şu şekilde;SÜPER AMATÖR KÜME 21.HAFTAYahyalıspor-Özvatan Gençlikspor-Alim Kandemir-Ali Etlikçi-Süha AdıyamanDevelispor-Gültepespor-Erol Eroğlu-Ahmet Çıtak-Recep GüneşBaşakpınar Belediyespor-E.M.

Yurthaber 01-03-19 09:55

Amatörde haftanın hakemleri açıklandı

Kayseri Mustafa Hür Öztürk Süper Amatör Küme 20.hafta ve Cuma Uluçay İkinci Amatör Küme 1.Hafta maçlarında görev yapacak hakemler açıklandı.Kayseri Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi ve Kayseri İl Hakem Kurulu tarafından açıklanan hakemler şu şekilde;SÜPER AMATÖR KÜME 20.HAFTAGültepespor-Başakpınar Belediyespor -Emre Altun-Gökhan Erzin-Mustafa Soner YüceKayseri Şekerspor-Kocasinan Ülküspor -Alim Kandemir-Furkan Ulu-Burhan BaşpınarKayseri Demirspor-Gençlerbirliği- Mehmet Koç-Ö.Hürcan Yücel-Mustafa Soner YüceKocasinan Şimşekspor-Yahyalıspor- Hüseyin Otyakmaz-Osman Baruk-Burhan BaşpınarÖzvatan Gençlikspor-Hacılar Erciyesspor - Bilge Kaan Çakır-Furkan Ulu-Turan ÇelikAkkışla Gençlikspor-Kayseri Yolspor -Ali Etlikçi-Muhammed Boylu-Bekir KahramanİKİNCİ AMATÖR KÜME 1.HAFTASosun Birlikspor-Göktürkspor - Ahmet Ulu-Erkan Kırçıl-Serkan YıldırımGüneşli Gençlikspor-Sümerspor - Erhan Güneş-Harun Soyeşik-Mehmet KayaK.Olimpikspor-Anadolu Yıldızları - Cemal Emre Gömeç-Gökhan Erzin-Dursun AsutayYeni Erciyesspor-Cırgalanspor -Erol Eroğlu-Fatih Yıldırım-Deniz ApaçıkMakfitspor-Kılıçaslan Yıldızspor - Arman Erkılıç-Mustafa Kalaycı-Onur ÖztalKıranardı Belediyespor-A.Kızılırmakspor - Mehmet Altıparmak-Mustafa Kalaycı-Onur ÖztalKayseri Atletikspor-Mevlana Yıldızspor -Osman Susamış-Abdülkadir Keğin-H.Batuhan ÖzlüBünyan Belediyespor-Fevzi ÇAkmakspor - Ahmet Pakırcı-Birtan Ekren-Resul KuralPalasspor-Sarızspor - Şaban Elbaşı-Hüseyin Gencan-İzzet SamurYeşilhisar Gençlikspor-İncesu Erdemspor - Mehmet Yeniay- Salih Ulusoy-Ömer YalçınBüyüleyenspor-KAfkasspor - Aydoğan Mantar-Yaşar Başağıl-Züfer YalçınFelahiye Belediyespor-Kayseri İdman Yurdu - Esat Sabuncu-Erkan Kırçıl-Mehmet TürkPınarbaşı Belediyespor-Kuşçu Mithatpaşaspor -Rıza Öztürk-Harun Soyeşik-Samet Uzunİncesu Gençlikspor-Kocasinan Gençlikspor-Murat Özçetin-Kemal Deliktaş-Murat Yakut

Yurthaber 22-02-19 09:45

Amatörde hakemler açıklandı

Kayseri Süper Amatör Küme ve Birinci Amatör Küme 18.Hafta maçlarında görev yapacak hakemler açıklandı.Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi ve Kayseri İl Hakem Kurulu tarafından açıklanan hakemler şu şekilde;SÜPER AMÖTÖR KÜMEKocasinan Ülküspor-Demirspor: Arman Erkılıç, Ahmet İnci, Harun SoyeşikEsen Makina Belsin-Yolspor: Cem Eray Eşmekaya, Recep Güneş, Levent YeşilyurtGençlerbirliği-Özvatan Gençmik: MehmetEkmekyermez, Yunus Emre Gerez, Ömer KılıçHacılar Erciyes-K.Şimşek: Ömer Hürcan Yücel, HKemal Hattatioğlu, Hüseyin GencanBaşakpınar-Develispor: Osman Susamış, Muhammed Boylu, Yaşar BeşağılAkkışla Gençlik-Yahyalıspor: Mehmet Yeniay, Safa Çalışkan, Burhan BaşpınarBİRİNCİ AMATÖR KÜMEArgıncıkspor-Buğdaylıspor: Kemal Deliktaş, Furkan Uçar, Mehmet buğra İğdeBarogücü-Sağlıkspor: Birtan Ekren, Erkan KırçılSamet UzunYeni Esenspor-Meysuspor: Cemal emre Gömeç, Mustafa Soner Yüce, Fatih YıldırımAmarat Gençlik-Güneşspor: Emre Altun, Osman Baruk, Ahmet ÇıtakTrend Gayrımenkul-Yavuzspor: Bilge Kaan Çakır, Recep Güneş, Ömer Faruk KaradumanEnes Gençlik-Yerköyspor: Süha Adıyaman, Furkan Uçar, Mustafa Soner YüceErciyes Reşadiye-Argıncık Esnafspor: Murat özçetin, Muhammed Boylu, Yaşar BeşağılYeşilhisar Belediye-Talas Anayurt: Erol Eroğlu, Erkan Kırçıl, Salih UlusoyTomarza Belediye-Sanayi Esnafspor: Mehmetkoç, Mustafa Kalaycı, Kemal Deliktaş

Yurthaber 15-02-19 10:30

Amatörde hakemler belli oldu

Kayseri Süper Amatör Küme ve Birinci Amatör Küme 17.Hafta maçlarında görev yapacak hakemler açıklandı.Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi ve Kayseri İl Hakem Kurulu tarafından açıklanan hakemler şu şekilde;Mustafa Hür Öztürk Süper Amatör Küme’de görev yapacak hakemler.Gültepespor-Kayseri Yolspor: Hüseyin OtyakmazDemirspor-Kayseri Şekerspor: Bilge Kaan ÇakırKocasinan Şimşekspor-Gençlerbirliği: Osman SusamışAkkışla Gençlikspor-Hacılar Erciyesspor: Mehmet KoçEsen Makina Belsinspor-Yahyalıspor: Ahmet PakırcıÖzvatan Gençlikspor-Kocasinan Ülküspor: Esat SabuncuRecep Kırçıl Birinci Amatör Küme’de görev yapacak hakemler.Sanayi Esnafspor-Trend Gayrimenkulspor: Süha AdıyamanYavuzspor-Erciyes Reşadiye Gençlikspor: Cemal Emre GömeçArgıncık Esnafspor-Trabzon 3861 Spor: Mehmet AltıparmakTalas Anayurtspor-Enes Gençlikspor: Burak AltınelMeysuspor-Barogücü: Ahmet Sinan BerközGüneşspor-Yeni Esenspor: Erol EroğluBuğdaylıspor-Tomarza Belediyespor: Arman ErkılıçÇamlıca Sağlıkspor-Yeşilhisar Belediyespor: Ö.Hürcan YücelTalas Anayurtspor-Enes Gençlikspor: Burak AltınelYerköyspor-Amarat Gençlikspor: Rıza ÖztürkSindelhöyükspor-Argıncıkspor: Murat Özçetin

Yurthaber 08-02-19 11:30

TFFHGD Malatya Şubesinden kınama

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi, hakem ve gözlemcileri hedef alan saha içi ve dışı olaylar ile sosyal medya paylaşımlarına ilişkin, bir kınama açıklaması yaptı.Açıklamada, “Son zamanlarda ilimizde oynanan amatör müsabakalarda; Malatya hakem ve gözlemcilerini hedef alan saha içi ve saha dışı olaylar ile sosyal medya paylaşımlarını üzülerek görmekte ve takip etmekteyiz.

Yurthaber 06-02-19 11:50