Istifa Haberleri

TFF'den istifa eden Bayram Saral için ilk açıklama geldi!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimin ardından TFF yönetim kurulu üyesi Mecnun Otyakmaz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Otyakmaz açıklamasında Bayram Saral'ın istifasına yönelik de konuştu. İşte o sözler...

Spor

Son dakika | İYİ Parti'de istifa depremi: Nimet Özdemir de gönül bağını kopardı! Koltuk sayısı 32'ye düştü

Son dakika haberi: İYİ Parti'de ardı arkası kesilmeyen istifalara yenisi eklendi. Son olarak İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir kararını duyurdu.

Haber

ÖZEL | Seçimden yalnızca 5 gün sonra istifa etmişti! Bayram Saral Mynet'e konuştu... TFF Başkanı'nın yerinde olsaydım...

Mynet Özel... TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin üzerinden yalnızca 5 gün geçmesinin ardından Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan isimlerden Bayram Saral yaptığı açıklamayla istifa ettiğini açıklamıştı. Saral'ı istifaya götüren nedenler arasında Hacıosmanoğlu'nun yakın akrabası Abdullah Ayaz'ı Genel Sekreter olarak görevlendirmesi olduğu iddia edilirken, Bayram Saral Mynet'e yaptığı açıklamayla bu konulara açıklık getirdi.

Spor

İYİ Parti'de istifalar sürüyor! Milletvekili Ersagun Yücel istifa etti

İyi Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur partisinden istifa etti. Yücel, sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber

Istifa

Istifa Hakkındaki Haberler Mynet'te. Istifa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aylin Cesur, İYİ Parti'den istifa etti! Sosyal medyadan duyurdu

İYİ Parti'de bir istifa daha yaşandı. 27. Dönem Isparta Milletvekili Aylin Cesur, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber

Bakanlar Kurulu'ndaki 'istifa' iddiaları sonrası gözler Resmi Gazete'ye çevrilmişti! Değişiklik yaşanmadı...

Bakanlar Kurulu’nda değişiklik yaşanacağı haberleri Ankara kulislerine bomba gibi düştü. İstifalarla ilgili ilk haber Fahrettin Koca hakkında gelmişti. Ardından dün gece birkaç bakanın da daha görevden alınabileceği iddiaları ortaya atılarak kararın bu gece yayımlanacak olan Resmi Gazete’de duyurulacağı öne sürüldü. Söz konusu Bakanlar Kurulu’ndaki revizyon iddialarının ardından herkesin gözü Resmi Gazete’ye çevrilmişti ancak Kabinede şu an için bir değişikliğe gidilmedi.

Haber

Fahrettin Koca'dan sonra 2 bakan için daha istifa iddiası yalanlandı! Bakanlık yetkilileri Mynet'e açıkladı: Ankara'da hareketli saatler...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa ettiği haberi Ankara kulislerini hareketlendirmişti. Bu sırada iki bakanın daha istifası gündeme geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın da istifa ettikleri öne sürüldü. Mynet iki bakanlık yetkililerine ulaşıp iddiaların aslını öğrendi.

Haber

İYİ Parti'de iki kurucu daha istifa etti! 'Bardağı taşıran son damla...'

İYİ Parti'de sular durulmuyor. Parti kurucularından Koray Aydın dün istifasını sunmuştu. Bugün de İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Sevin Çağlayan, "İYİ Parti'yle olan siyasi birlikteliğimi sona erdirdiğimi ve istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunuyorum" dedi. Çağlayan'ın ardından yine Kurucular Kurulu üyesi Halil İbrahim Oral da istifasını duyurdu.

Haber

Gündeme bomba gibi düştü! Bakan Koca istifa mı etti? İşte yaşananlar...

Gece saatlerinde sosyal medyada yayılan bir iddia kısa sürede gündem oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa ettiği ve kararını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunduğu öne sürüldü. Gazeteci İsmail Saymaz Bakan Koca ile görüştü. Bakan Koca gibi Sağlık Bakanlığı yetkilileri de net ifade vermekten kaçındı.

Haber

Düğüm bugün çözülecek! Meclis kulislerinde gündem oldu: İstifa edecek 2 partiden birine gidecek, aralarında CHP de var

Partiler arasındaki geçişler seçimlerin ardından da devam ediyor. Son günlerin en çok konuşulan ismi ise İYİ Partili Koray Aydın. Kulislerde Aydın'ın bugün istifa etme ihtimali konuşulurken izleyeceği yol da merak ediliyor. Aydın'ın aralarında CHP'nin de olduğu 2 partiden birine katılacağı konuşuluyor.

Haber

Oğlu göçmen kaçakçılığından tutuklanan MHP'li Güven Adıgüzel istifa etti

MHP'li yönetici Güven Adıgüzel'in oğlu Tunahan Adıgüzel'in göçmen kaçakçılığından yakalandığı ortaya çıkmıştı. Kamuoyunda ses getiren olayın ardından Güven Adıgüzel MHP'den istifa ettiğini duyurdu.

Haber

İYİ Parti'de Koray Aydın kulisi! Yeni parti kuracak mı?

Meral Akşener’in İYİ Parti’nin başından ayrılması ile birlikte yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Son olarak İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın, bu hafta parti içindeki ekibiyle yapacağı görüşmelerin ardından istifa etmesi bekleniyor. Aydın’ın yeni parti kuracağı iddia ediliyordu. İşte detaylar…

Haber

AK Parti'yi hareketli günler bekliyor! Önümüzdeki günlerde peş peşe istifalar yaşanacak

31 Mart seçimlerinde tarihinde ilk kez ikinci parti olan AK Parti'de seçimden sonra 'değişim' söylentileri hız kazanmıştı. Kongrenin 2025'te yapılması beklenirken değişimin de tabandan tavana doğru ilerlemesi bekleniyor. Bu nedenle önümüzdeki günlerde birçok teşkilatın istifası istenilecek. Hatta yerlerine getirilecek isimler için bile çalışmalar başladı. AK Parti kurmayları Erdoğan’ın, ‘Seçmenden geçer not alamayan bizim takdirimize de mazhar olamaz’ açıklamasını hatırlattı.

Haber

Son dakika | Bir istifa daha geldi! İYİ Parti'de yaprak dökümü: Sandalye sayısı 35'e düştü

Son dakika haberi: İYİ Parti'den bir milletvekili daha istifa etti. İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz kararını sosyal medyadan duyurdu.

Haber

İstifasını açıklayan Erden Timur için Ali Koç'tan açıklama! Demiştim...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Koç, açıklamasında geçtiğimiz günlerde istifa eden Erden Timur'un istifasına da değindi. İşte detaylar...

Spor

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya istifa etti

2023 Genel Seçimlerinde Antalya'dan milletvekili seçilen Aykut Kaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Kaya, mesajında bu kararı zor bir şekilde aldığını da belirtti.

Haber

İYİ Parti'den ertelenmiş istifa geldi! İsmail Tatlıoğlu sosyal medyadan duyurdu: Benim için artık sürdürülemez

Eski İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu partisinden istifa etti. Tatlıoğlu istifasını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Tatlıoğlu istifa kararını daha önce alıp ertelediğini belirtti.

Haber

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu istifası! Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık: 31 Mart'ta başarısızlığa yol açan politika devam edecek

İYİ Parti'de genel başkan belli oldu. Dün yapılan kurultayda Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı oldu. İYİ Parti'deki bu değişimin ardından Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık istifa kararı aldı. Bıyık, "31 Mart’ta başarısızlığa yol açan politikanın yeni yönetimle devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

Haber

Erbaş'ın o anları gündem olmuştu! AK Partili isim Diyanet İşleri Başkanı'nı istifaya davet etti

AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın gündem olan röportajı üzerinden hedef aldı ve, "Özgeçmişinde Arapça biliyor ibaresi olan ve fakat Arapça bilmeyen bir Diyanet İşleri Başkanının koltuğu boşaltması gerektiği kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

Haber

İYİ Parti'de üst düzey istifa! Genel Başkan Yardımcısı Aydemir istifa etti

Seçimlerinden ardından hareketli günler geçiren İYİ Parti'de üst düzey bir istifa haberi geldi. Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber

SON DAKİKA | İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder görevinden istifa etti

Son dakika haberi: Son günlerde art arda istifa haberleriyle gündeme gelen İYİ Parti'de sular durulmuyor. Son olarak İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder, görevinden istifa ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

Haber

SON DAKİKA | Bilge Yılmaz, İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu

Son dakika haberi: İYİ Partili Bilge Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber

İYİ Parti'de bir istifa daha! Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer partisinden istifa etti

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in bir yardımcısı daha partiden istifa ettiğini açıkladı. İYİ Parti Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer, partisinden ve tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'den 3-0'lık İstanbulspor maçı sonrası istifa sinyali!

Süper Lig'in 32. haftasında İstanbulspor ile karşılaşan Hatayspor mücadeleden 3-0'lık mağlubiyetle ayrılırken, teknik direktör Volkan Demirel karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor

Son dakika: Başkanlığa devam edecek mi? Ali Koç Süper Kupa maçı öncesi duyurdu!

Son dakika... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesi yaptığı açıklamayla Fenerbahçe'deki başkanlık görevine devam edip etmeyeceğine dair gelen bir soruya yanıt verdi.

Spor

Günler süren gerginlikten sonra Abdullah Zeydan mazbatasını aldı: 'YSK'nın kararı umutları yeşertti'

Van'daki mazbata düğümünün YSK'nın kararıyla son bulmasının ardından belediye başkanı seçilen DEM Partili Abdullah Zeydan mazbatasını aldı. Zeydan ilk mesajında YSK'nın süreçteki son kararına değindi.

Haber

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal tüm görevlerinden istifa etti

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Çok severek, gönülden çalıştığım partimdeki tüm görevlerimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

Haber

'Meral Akşener istifa edecek' iddiaları gündem olmuştu! İsmail Saymaz'dan çarpıcı sözler: 'Öğrendiğim kadarıyla...'

31 Mart yerel seçimlerinin ardından oyları büyük oranda eriyen İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in istifa edeceği iddia edilmişti. Gündem olan iddia sonrasında Akşener kameraların karşısına geçerek "En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" dedi. Gazeteci İsmail Saymaz, dikkat çeken açıklamalarda bulunarak Akşener'in istifa etme kararından vazgeçirildiğini ifade etti.

Haber

Konya'da 6 ilçeyi kazanan YRP'den istifa haberi! Sosyal medyadan duyurdu, gerekçesi şaşkına çevirdi

Konya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 6 ilçeyi kazanan Yeniden Refah Partisi (YRP) İl Başkanı Temel Peker, istifa etti. İstifa kararını sosyal medyadan duyuran Peker'in istifa gerekçesi ise şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Haber

İstanbul'da CHP'den istifa eden 400 kişi AK Parti'ye katıldı! Törene aşiret reisleri de katıldı

Yerel seçimler öncesinde siyasi arenadaki tempo daha da arttı. 400 CHP üyesi partisinden istifa ederek İstanbul'da düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. Rozetleri AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe takarken törene Bitlis, Muş ve Adıyaman bölgelerinden Stürki Aşireti, Slokan Aşireti ve aşiretin reisi Şeyh Abdülhafız Aydın ile Mehmet Bulut da katıldı.

Haber

Maç bitti, Beşiktaş taraftarı istifa kampanyası başlattı! Siyah-Beyazlılar'da Şenol Güneş sesleri yeniden yükselmeye başladı

Beşiktaş kötü gidişe Fernando Santos ile de dur diyemezken, Siyah-Beyazlı taraftarlar Gaziantep FK karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından sosyal medyada Portekizli çalıştırıcı için istifa kampanyası başlattı. İşte detaylar...

Spor

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy görevinden istifa etti

DP Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Aksoy, "Ülkemizin refahı için elimden geleni yapmaya devam edeceğim" dedi.

Haber

Akşener'e kızan milletvekili Karakeçili İYİ Parti'den istifa etti! Milyonlarca seçmen davulla tokmak arasında sıkışıp kaldı

İYİ Parti seçimlere kısa süre kala bir istifa haberiyle daha sarsıldı. Şanlıurfa Milletvekili Cem Karakeçili, Meral Akşener'e dikkat çeken eleştiriler yönelttiği açıklamasında partiden ayrıldığını duyurdu.

Haber

Galibiyeti unutan Ankaragücü 2-0'dan maçı verdi! Emre Belözoğlu'ndan istifa açıklaması

Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor'a 3-2 mağlup olan Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu maç sonunda yaptığı açıklamada, "Akşam başkanla konuşup gerekeni yapacağım. Bu anlamda kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

Spor

Stajyer doktor istifaları nedeniyle acil durum ilan edildi! Görev yerlerini terk ettiler

Güney Kore'de hükümet, tıp fakültesi öğrencilerinin sayısının artırılması girişimini protesto etmek amacıyla yaklaşık 9 bin stajyer doktorun istifasını sunması üzerine "acil durum" ilan etti.

Haber

Belediye başkanı adayına tepki gösteren CHP Didim ilçe yönetimi istifa etti

CHP Didim İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, genel merkez tarafından gösterilen ilçe belediye başkanı adayının ilçe teşkilatıyla birlikte hareket etmediğini savunarak, ilçe yönetimi olarak görevlerinden istifa ettiklerini bildirdi.

Yurthaber

CHP Didim ilçe yönetimi istifa etti: Hiçbir şekilde dikkate alınmadık

Hareketli günler geçiren CHP'den toplu istifa haberi geldi. Aydın’ın Didim ilçesinde CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri toplu olarak istifalarını sundu. Basın açıklamasında konuşan Yılmaz, "Örgütümüzün ve ilçemizde bulunan STK’ların, odaların önerilerinin de hiçbir şekilde dikkate alınmadığını gördük” sözleriyle istifa nedenini açıkladı.

Haber

Gelecek Partisi Bolu yönetimi topluca istifa edip, MHP'ye geçti

Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç ve tüm parti yöneticileri ile üyeler, partilerinden topluca istifa ederek MHP'ye katıldı.

Haber

İYİ Parti'de toplu istifa: Patnos'ta Törenle AK Parti'ye katıldılar

Ağrı Patnos'ta İYİ Parti İlçe Başkanı ve belediye başkan adayı Müslüm Coşkun ile yönetim kurulu üyeleri istifa etti. İstifa edenler, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.

Haber

Eski CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, partisinden istifa etti:

Eski CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, kuruluş ilkelerinden uzaklaştığı gerekçesiyle partisinden istifa etti.

Yurthaber

Macaristan bu olayı konuşuyor! Cumhurbaşkanı Novak istifa etti

Macaristan’da çocuk istismarı nedeniyle hüküm giymiş bir kişiyi affetmesi nedeniyle başta muhalefet olmak üzere toplumun geniş kitlelerince tepki gösterilen Cumhurbaşkanı Katalin Novak, "hata yaptığını" belirterek görevinden istifa etti.

Haber

Gençlerbirliği karşısındaki performans sonrası Trabzonspor taraftarından büyük tepki! Avcı istifa, yönetim istifa

Trabzonspor taraftarları, Türkiye Kupası'nda oynanan Gençlerbirliği maçında bordo-mavililerin ortaya koyduğu oyun sonrası teknik direktör Abdullah Avcı'ya ve yönetime tepki gösterdi.

Spor

Yabancı bankalardan Merkez Bankası yorumu: Düşük faizi...

Yabancı bankalar Merkez Bankası Başkanlığı'ndaki değişikliğe ilişkin olarak değerlendirmelerini paylaştı. Morgan Stanley ve HSBC, başkan değişiminin para politika değişikliğine neden olmayacağı görüşüne.

Finans

Küresel piyasalarda gözler yoğun veri gündemine çevrildi

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faizleri sabit bırakma kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından küresel piyasalarda karışık seyir izleniyor. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in martta faiz indirimlerine başlayabileceğine yönelik tahminler yüzde 38 seviyesinde bulunurken, bankanın mayıs toplantısında ise yüzde 94 ihtimalle faiz indirimine başlayacağı tahmin ediliyor.

Finans

Maçın ardından taraftarla tartışmıştı! Galatasaray'da şok ayrılık... Koç Zvezdan Mitrovic'in sözleşmesi feshedildi

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda kendi evinde ağırladığı Fransız ekip Dijon'a 93-96 mağlup olan Galatasaray Ekmas'ın başantrenör Zvezdan Mitrovic'in sözleşmesinin tek taraflı feshedilerek yolların ayrıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor

Yeniden aday gösterilmeyen belediye başkanı istifa etti! Zehir zemberek sözler: 'Diktatör var dediler, diktatör içimizdeymiş'

Malatya'nın Hekimhan İlçe Belediye Başkanı Turan Karadağ, yeniden aday gösterilmemesi üzerine partisi CHP'den istifa etti. Basın toplantısı düzenleyip açıklamalarda bulunan Karadağ, "Kongre sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek çıktığımız için bizimle oyun oynadılar. 'Diktatör var' dediler; halbuki diktatör içimizdeymiş" ifadelerini kullandı.

Haber

Gürcistan'da Başbakan Garibaşvili yeniden istifa etti!

Gürcistan'da Başbakan Garibaşvili, başkent Tiflis'te Hükümet Binası'nda yaptığı açıklamada, görevinden istifa ettiğini belirtti. Garibaşvili 2015 yılında da başbakanlık görevinden istifa etmişti

Haber

CHP'den istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'den Ekrem İmamoğlu açıklaması:

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun partisinin MYK ve PM'sinin henüz toplanmadan Ataşehir'de belediye başkan adayı olarak kendisiyle yol yürümeyeceği kararını şahsına ilettiğini belirterek, "İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, şahsımla ilgili hangi görev ve yetki ile böyle bir karar veriyor ve partimizin üst kurullarının karar alma yetkisini hangi hakla kullanıyor?" ifadelerini kullandı.

Yurthaber

Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, CHP'den istifa etti! 'İhanete uğradım'

Artvin’in Şavşat ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Nihat Acar, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Başkan Acar, “Cumhuriyet Halk Partisi Şavşat ilçe yönetim kurulunun ihanetine uğradım" dedi. İşte detaylar...

Haber