Istifa Haberleri

İstanbul'da CHP'den istifa eden 400 kişi AK Parti'ye katıldı! Törene aşiret reisleri de katıldı

Yerel seçimler öncesinde siyasi arenadaki tempo daha da arttı. 400 CHP üyesi partisinden istifa ederek İstanbul'da düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. Rozetleri AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe takarken törene Bitlis, Muş ve Adıyaman bölgelerinden Stürki Aşireti, Slokan Aşireti ve aşiretin reisi Şeyh Abdülhafız Aydın ile Mehmet Bulut da katıldı.

Haber 14-03-2024 17:27

Maç bitti, Beşiktaş taraftarı istifa kampanyası başlattı! Siyah-Beyazlılar'da Şenol Güneş sesleri yeniden yükselmeye başladı

Beşiktaş kötü gidişe Fernando Santos ile de dur diyemezken, Siyah-Beyazlı taraftarlar Gaziantep FK karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından sosyal medyada Portekizli çalıştırıcı için istifa kampanyası başlattı. İşte detaylar...

Spor 11-03-2024 23:11

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy görevinden istifa etti

DP Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Aksoy, "Ülkemizin refahı için elimden geleni yapmaya devam edeceğim" dedi.

Haber 07-03-2024 17:19

Akşener'e kızan milletvekili Karakeçili İYİ Parti'den istifa etti! Milyonlarca seçmen davulla tokmak arasında sıkışıp kaldı

İYİ Parti seçimlere kısa süre kala bir istifa haberiyle daha sarsıldı. Şanlıurfa Milletvekili Cem Karakeçili, Meral Akşener'e dikkat çeken eleştiriler yönelttiği açıklamasında partiden ayrıldığını duyurdu.

Haber 26-02-2024 12:09

Istifa

Istifa Hakkındaki Haberler Mynet'te. Istifa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Galibiyeti unutan Ankaragücü 2-0'dan maçı verdi! Emre Belözoğlu'ndan istifa açıklaması

Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor'a 3-2 mağlup olan Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu maç sonunda yaptığı açıklamada, "Akşam başkanla konuşup gerekeni yapacağım. Bu anlamda kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

Spor 24-02-2024 16:44

Stajyer doktor istifaları nedeniyle acil durum ilan edildi! Görev yerlerini terk ettiler

Güney Kore'de hükümet, tıp fakültesi öğrencilerinin sayısının artırılması girişimini protesto etmek amacıyla yaklaşık 9 bin stajyer doktorun istifasını sunması üzerine "acil durum" ilan etti.

Haber 24-02-2024 08:37

Belediye başkanı adayına tepki gösteren CHP Didim ilçe yönetimi istifa etti

CHP Didim İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, genel merkez tarafından gösterilen ilçe belediye başkanı adayının ilçe teşkilatıyla birlikte hareket etmediğini savunarak, ilçe yönetimi olarak görevlerinden istifa ettiklerini bildirdi.

Yurthaber 20-02-2024 14:06

CHP Didim ilçe yönetimi istifa etti: Hiçbir şekilde dikkate alınmadık

Hareketli günler geçiren CHP'den toplu istifa haberi geldi. Aydın’ın Didim ilçesinde CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri toplu olarak istifalarını sundu. Basın açıklamasında konuşan Yılmaz, "Örgütümüzün ve ilçemizde bulunan STK’ların, odaların önerilerinin de hiçbir şekilde dikkate alınmadığını gördük” sözleriyle istifa nedenini açıkladı.

Haber 20-02-2024 12:56

Gelecek Partisi Bolu yönetimi topluca istifa edip, MHP'ye geçti

Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç ve tüm parti yöneticileri ile üyeler, partilerinden topluca istifa ederek MHP'ye katıldı.

Haber 19-02-2024 19:18

İYİ Parti'de toplu istifa: Patnos'ta Törenle AK Parti'ye katıldılar

Ağrı Patnos'ta İYİ Parti İlçe Başkanı ve belediye başkan adayı Müslüm Coşkun ile yönetim kurulu üyeleri istifa etti. İstifa edenler, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.

Haber 17-02-2024 17:03

Eski CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, partisinden istifa etti:

Eski CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, kuruluş ilkelerinden uzaklaştığı gerekçesiyle partisinden istifa etti.

Yurthaber 13-02-2024 10:35

Macaristan bu olayı konuşuyor! Cumhurbaşkanı Novak istifa etti

Macaristan’da çocuk istismarı nedeniyle hüküm giymiş bir kişiyi affetmesi nedeniyle başta muhalefet olmak üzere toplumun geniş kitlelerince tepki gösterilen Cumhurbaşkanı Katalin Novak, "hata yaptığını" belirterek görevinden istifa etti.

Haber 10-02-2024 23:23

Gençlerbirliği karşısındaki performans sonrası Trabzonspor taraftarından büyük tepki! Avcı istifa, yönetim istifa

Trabzonspor taraftarları, Türkiye Kupası'nda oynanan Gençlerbirliği maçında bordo-mavililerin ortaya koyduğu oyun sonrası teknik direktör Abdullah Avcı'ya ve yönetime tepki gösterdi.

Spor 08-02-2024 21:31

Yabancı bankalardan Merkez Bankası yorumu: Düşük faizi...

Yabancı bankalar Merkez Bankası Başkanlığı'ndaki değişikliğe ilişkin olarak değerlendirmelerini paylaştı. Morgan Stanley ve HSBC, başkan değişiminin para politika değişikliğine neden olmayacağı görüşüne.

Finans 04-02-2024 13:34

Küresel piyasalarda gözler yoğun veri gündemine çevrildi

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faizleri sabit bırakma kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından küresel piyasalarda karışık seyir izleniyor. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in martta faiz indirimlerine başlayabileceğine yönelik tahminler yüzde 38 seviyesinde bulunurken, bankanın mayıs toplantısında ise yüzde 94 ihtimalle faiz indirimine başlayacağı tahmin ediliyor.

Finans 04-02-2024 08:55

Maçın ardından taraftarla tartışmıştı! Galatasaray'da şok ayrılık... Koç Zvezdan Mitrovic'in sözleşmesi feshedildi

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda kendi evinde ağırladığı Fransız ekip Dijon'a 93-96 mağlup olan Galatasaray Ekmas'ın başantrenör Zvezdan Mitrovic'in sözleşmesinin tek taraflı feshedilerek yolların ayrıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 31-01-2024 15:07

Yeniden aday gösterilmeyen belediye başkanı istifa etti! Zehir zemberek sözler: 'Diktatör var dediler, diktatör içimizdeymiş'

Malatya'nın Hekimhan İlçe Belediye Başkanı Turan Karadağ, yeniden aday gösterilmemesi üzerine partisi CHP'den istifa etti. Basın toplantısı düzenleyip açıklamalarda bulunan Karadağ, "Kongre sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek çıktığımız için bizimle oyun oynadılar. 'Diktatör var' dediler; halbuki diktatör içimizdeymiş" ifadelerini kullandı.

Haber 30-01-2024 11:30

Gürcistan'da Başbakan Garibaşvili yeniden istifa etti!

Gürcistan'da Başbakan Garibaşvili, başkent Tiflis'te Hükümet Binası'nda yaptığı açıklamada, görevinden istifa ettiğini belirtti. Garibaşvili 2015 yılında da başbakanlık görevinden istifa etmişti

Haber 29-01-2024 17:43

CHP'den istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'den Ekrem İmamoğlu açıklaması:

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun partisinin MYK ve PM'sinin henüz toplanmadan Ataşehir'de belediye başkan adayı olarak kendisiyle yol yürümeyeceği kararını şahsına ilettiğini belirterek, "İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, şahsımla ilgili hangi görev ve yetki ile böyle bir karar veriyor ve partimizin üst kurullarının karar alma yetkisini hangi hakla kullanıyor?" ifadelerini kullandı.

Yurthaber 29-01-2024 11:06

Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, CHP'den istifa etti! 'İhanete uğradım'

Artvin’in Şavşat ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Nihat Acar, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Başkan Acar, “Cumhuriyet Halk Partisi Şavşat ilçe yönetim kurulunun ihanetine uğradım" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-01-2024 11:59

Adaylığı açıklanmayınca istifa etti: Duyduklarımızdan fazlası da varmış... Akşener'in fotoğrafını söktürürken söylediği sözler dikkat çekti

Antalya'nın Kemer ilçesinde İYİ Parti'den belediye başkan adaylığı açıklanmayan eski Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, seçim ofisinde Genel Başkan Meral Akşener'e ait fotoğrafları kaldırtarak istifa ettiklerini açıkladı. Yusuf Üras'ın seçim ofisindeki fotoğrafların sökümüne Akşener'in gözlerinden başlandı. Bunun üzerine Yusuf Üras, "Gözlerine inanmıştım, gözlerine dokunmasa iyiydi" dedi.

Haber 11-01-2024 17:27

7-1'lik Fenerbahçe hezimeti istifayı getirdi! Konyaspor teknik direktörü Hakan Keleş: Yakışmadı!

Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Konyaspor'u 7-1 mağlup ederken, karşılaşmanın ardından Konyaspor teknik direktörü Hakan Keleş istifa kararı aldı. İşte detaylar...

Spor 10-01-2024 22:53

Canlı yayında Mehmet Büyükekşi için olay sözler: Tazminatı cebinden ödesin!

Süper Kupa maçını oynamayı reddederek yurda dönen Galatasaray Fenerbahçe'nin bu kararı sonrası herhangi bir tazminat ödeyip ödenmeyeceği bilinmezken, gazeteci Kenan Taş'tan konuyla alakalı beklenmedik bir çıkış geldi. İşte detaylar...

Spor 29-12-2023 23:47

Gökhan Zan İYİ Parti'den istifa etti! 'Siyasete girme nedenim Hatay'a destek olabilmekti'

Eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Zan, "Siyasete girme nedenim Hatay'a destek olabilmek, deprem gibi ağır bir felaketin ardından Hataylı kardeşlerimin sesini Meclis'te duyurabilmekten ibaretti. Gelinen noktada siyaset arenasında bunun pek de mümkün olmadığını görmemden hareketle İyi Parti'den istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 27-12-2023 20:28

İYİ Parti'de istifa rüzgarı bitmiyor! Bu kez aday olarak açıklanan isim istifa etti

Seçimlere tek başına girme kararı alan İYİ Parti bir süredir parti içinde yaşanan istifalarla gündemde adından söz ettiriyordu. 'Şeyh Said', 'İmamoğlu' tartışmalarının ardından bu kez Tuzla Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Akın Gürkan istifa etti.

Haber 25-12-2023 18:19

Tüm Türkiye şehitlerini konuşurken TRT Müzik'teki yayına çok sert çıktı! Cemal Enginyurt'tan canlı yayında istifa çağrısı: Yazıklar olsun!

2 gün üst üste gelen şehit haberleriyle Türkiye derin bir yasa boğulurken TRT Müzik, canlı yayında müzik yayınını devam ettirdi. Bu durum tepkilere yol açtı. DP'li Cemal Enginyurt Suudi Arabistan Kralının ölümü ve Gazze'de yaşananlar sonrası milli yas ilan edildiğini anımsatıp TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı'yı istifaya davet etti.

Haber 24-12-2023 10:03

İYİ Parti'yi sarsan liste uzadı da uzadı! Ankara'da toplu istifa iddiası: 'Mansur Yavaş' ayrılıklarına yenileri ekleniyor

İYİ Parti ile CHP arasındaki gerilim özellikle Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş özelinde had safhada. Meral Akşener'in iki ismi 'korkaklık' ile suçlaması, zaten süregelen istifaları daha da hızlandırdı. Yüksel Arslan'ın ardından Ankara'da yeni toplu istifalar partinin gündeminde. Yavaş'a yakın isimler İYİ Parti yöneticilerinin merceği altında. Son dönemdeki ayrılıklarla oluşan uzun liste de dikkat çekti.

Haber 22-12-2023 11:15

Taraftar 'istifa' dedi, Beşiktaş efsanesi Nihat Kahveci yeni hoca açıklaması yaptı! Aldığım duyuma göre...

Beşiktaş'ta üst üste alınan sonuçların ardından bu kez topun ağzına gelen isim teknik direktör Rıza Çalımbay olurken, taraftar sosyal medyada 'istifa' hashtag'i başlatmıştı. Siyah-Beyazlılar'ın efsanelerinden Nihat Kahveci de yenik teknik direktör konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 21-12-2023 23:27

Devam eden istifa rüzgarına İYİ Partili Süer'den sert çıkış: Mevzu makamsa hepiniz ölün

Son günlerin en hareketli partisi olan ve peş peşe istifalarla gündemden düşmeyen İYİ Parti'de kazan kaynamaya devam ediyor. Diyarbakır'da 12 bin 750 istifa ardından Eski İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ve beraberindeki 5 ismin istifası hareketliliği daha da artırdı. İstifa rüzgarına değinen partinin Genel İdare Kurulu Üyesi Raşit Emir Süer'in paylaşımı dikkat çekti.

Haber 17-12-2023 17:25

Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırı sonrası Süper Lig ve VAR hakemleri, dernek üyeliklerinden istifa etti!

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Çaykur Rizespor maçının ardından mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e saldırısına yankılar sürerken, hakemlerden önemli bir karar geldi. Buna göre; Süper Lig ve VAR hakemlerinin tamamı, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeliklerinden istifa etti. İşte detaylar...

Spor 12-12-2023 16:21

Osmaniye AK Parti İl Başkanı Alibekiroğlu, görevinden istifa etti

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Servet Alibekiroğlu, görevinden istifa etti. Alibekiroğlu sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılma kararı aldığını bildirdi.

Haber 30-11-2023 10:18

AK Parti iddiasına ilginç yanıt! İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker CHP için net konuştu: Çok kıymetli dostlarım var

İYİ Parti'de son dönemdeki istifa furyasında adı en çok konuşulan isimlerden biri Ankara Milletvekili Adnan Beker olmuştu. Meral Akşener'in vahim iddiaları dile getirdiği, ayrıca Ümit Dikbayır krizinin patlak verdiği süreçte partiden ayrılan Beker'in AK Parti'ye ya da CHP'ye geçebileceği yönünde iddialar öne sürülmüştü. Beker her iki parti için de ilginç bir yanıt verdi.

Haber 28-11-2023 08:38

Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha! Kemal Özdeş istifa etti

Kasımpaşa, teknik direktör Kemal Özdeş ile yolların ayrıldığını açıkladı. Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Kemal Özdeş Konyaspor maçı sonrası görevinden istifa etmiştir. Sayın Kemal Özdeş'e kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Spor 27-11-2023 14:08

Galatasaray'a 4-0 mağlup olan Alanyaspor'da teknik direktör Fatih Tekke'den istifa sinyali! Başarısız değil, çok başarısızım

Ligin 13. haftasında karşılaştığı Galatasaray'a 4-0 mağlup olan Alanyaspor'da işler yolunda gitmiyor. Akdeniz ekibinde teknik direktör Fatih Tekke alınan mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulunurken, Tekke'nin sözleri istifa sinyali olarak yorumlandı. İşte detaylar...

Spor 25-11-2023 22:04

La Liga Başkanı Javier Tebas istifa etti! Hedefi ise ortaya çıktı

La Liga Kurumu Başkanı Javier Tebas istifa etti. İspanyol basınında, 2013'ten bu yana üç dönem La Liga Başkanı olarak görev yapan Tebas'ın istifa etmesindeki amacın yeniden seçilmek olduğu iddiaları yer aldı.

Spor 22-11-2023 19:14

Binance CEO'su Changpeng Zhao istifa mı ediyor? Kripto para piyasasında deprem! Rekor ceza sonrası suçlamaları kabul etti

Binance CEO'su Changpeng Zhao bir anda kripto para piyasasının gündemine oturdu. Dünyanın en büyük kripto borsası Binance'nin kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao'nun kara para akladığı iddiası konuşulurken, gelen yeni haber adeta deprem etkisi yarattı. İstenen ceza şok etkisi yaratırken, Zhao'nun suçlamaları kabul ederek istifa edeceği iddia edildi.

Finans 21-11-2023 22:38

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban istifa edecek mi? Açıklama geldi

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'ın da partiden istifa edeceği iddia edilmişti. Söz konusu iddialara yanıt veren Gürban, “İstifa yönünde bir düşüncem yok. İstifa etmemi gerektirecek bir neden yok” dedi.

Haber 17-11-2023 14:20

İYİ Parti'de istifalar peş peşe geliyor! Aylin Anıl Arslan partiden istifa etti

İYİ Parti Sağlık Politikaları Başkan Yardımcısı Aylin Anıl Arslan İYİ Parti'den istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 16-11-2023 23:34

Burak Yılmaz'dan Beşiktaş ayrılığının ardından beklenmedik hareket! Her şeyi sildi...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılığının ardından takımın geçici olarak emanet edildiği Burak Yılmaz'ın kendi isteği ile takımdan ayrıldığı duyurulurken, 38 yaşındaki futbol adamından veda sonrası beklenmedik bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 10-11-2023 15:32

Nebi Hatipoğlu'nun ardından İYİ Parti'de istifalar devam etti! Durmuş Yılmaz ve Bahadır Erdem bugün peş peşe açıkladı

İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Bugün ilk olarak partinin kurucularından ve eski milletvekili Durmuş Yılmaz parti üyeliğini sonlandırdığını duyurdu. İlerleyen saatlerde ise Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem'in istifa haberi geldi.

Haber 10-11-2023 14:42

SON DAKİKA: Bodo/Glimt maçında taraftar tepki göstermişti! Beşiktaş'ta Burak Yılmaz görevinden istifa etti, yerine gelecek isim belli oldu... Siyah-Beyazlılar Rıza Çalımbay'a emanet!

Son dakika... Bu sezon kabus gibi bir sezon geçiren Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak takımın başına gelen Burak Yılmaz'ın istifa ettiği duyuruldu. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada, Bodo/Glimt maçında taraftarın tepki gösterdiği Yılmaz için "Yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır." denildi. Yaşanan bu gelişmenin ardından Siyah-Beyazlılar'ın Rıza Çalımbay'a emanet edileceği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 10-11-2023 12:21

Eleştirilerin hedefindeki isimdi... Ahmet Nur Çebi adaylık kararını açıklayacak! Tarih belli oldu

Beşiktaş'tan yapılan duyuruda Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yarın (salı) bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıklandı. İşte detaylar...

Spor 06-11-2023 21:15

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, eski takımı Shakhtar Donetsk'e kaybedince istifa etti!

Shakhtar Donetsk'e 1-0 mağlup olan Dinamo Kiev'de teknik direktör Mircea Lucescu'nun istifa ettiği resmen açıklandı.

Spor 04-11-2023 08:31

Kılıçdaroğlu, İsmail Küçükkaya ile yaptığı o görüşmede duyurdu: 'Benden beklenen değişimi yapacağım'

CHP’de değişim tartışmaları sürerken Kemal Kılıçdaroğlu’ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi. 4-5 Kasım tarihinde yapılacak olan kurultayda kendisi açısından bir sorun olmadığına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, kamuoyunun beklediği değişimi yapacağını vurguladı. Gazeteci İsmail Küçükkaya canlı yayında Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin detaylarını açıkladı…

Haber 30-10-2023 14:23

Son dakika: Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'dan yönetime büyük jest! İstifa kararı...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 3. maçında Bodo/Glimt ile Beşiktaş kozlarını paylaşmıştı. Siyah - beyazlılar, deplasmandaki müsabakadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılmış ve kötü gidişe engel olamamıştı. Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası Burak Yılmaz yönetiminde 3. maçına çıkan ve 2. yenilgisini alan Kara Kartal'da sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 27-10-2023 12:33

DEVA'da yaprak dükümü! Kılıçdaroğlu ile görüşmüşlerdi; '20 bin kişi CHP'ye katılıyor' iddiası gündem yarattı

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun DEVA ilçe başkanlarıyla 'gizlice' bir araya gelmesinin yankıları sürerken; DEVA Partisi Esenyurt İlçe Kurucu Başkanı Halis Kahriman 45 bin üyeden 20 binin istifasını beklediklerini söyledi.

Haber 26-10-2023 07:46

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten sponsorluk anlaşmasında çok sert açıklamalar! Asla affetmem bu böyle bilinsin

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, düzenlenen sponsorluk anlaşması için düzenlenen imza töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özbek yaptığı açıklamada görevinden istifa eden isim için de çok sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 11-10-2023 18:34

Şenol Güneş ile vedalaştı, istifası sonrası 'şükür' paylaşımı yaptı! Beşiktaş'ın yıldızı Daniel Amartey'in paylaşımı olay oldu

Beşiktaş'ta UEFA Konferans Ligi'nde 2-0'dan 3-2 kaybettiği mücadele sonrası istifa eden Şenol Güneş'in vedasının yankıları sürerken yıldız isimden dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 06-10-2023 19:07

Özgür Özel canlı yayında açıkladı: Kılıçdaroğlu'na istifa etmesi gerektiğini söyledi mi?

CHP’de liderlik tartışmaları devam ederken genel başkanlığa adaylığını açıklayan Özgür Özel’den canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken sözler geldi. Özel, 'Kılıçdaroğlu'na istifa etmesi gerektiğini söylediniz mi?' sorusuna yanıt verdi. Ekrem İmamoğlu’nun genel başkan adayı Özgür Özel mi? Meral Akşener'in açıklamaları hakkında ne düşünüyor? İşte detaylar…

Haber 20-09-2023 07:55