Hakemi Haberleri

Fenerbahçeli futbolcuyu ofsayt bayrağıyla kovaladı! Trabzonspor tribünlerinden skandal hareket...

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yendiği karşılaşmanın ardından saha içinde arbede yaşandı. Bir Trabzonspor taraftarının Mert Müldür'ü ofsayt bayrağıyla kovalaması sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Spor 17-03-2024 23:33

Erden Timur'dan Fenerbahçe ve Ali Koç'a salvolar! ''Tekliflerini kabul ediyoruz''

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Erden Timur, Ali Koç'un iddialarına cevap verirken Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiklerini duyurdu.

Spor 17-03-2024 19:42

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu!

Zirve yarışını yakından ilgilendiren Trabonspor - Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20.30'da başlayacak. Dev maçın VAR hakemi Onur Özütoprak oldu.

Spor 17-03-2024 12:17

Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran an! Marcus Thuram, rakibinin cinsel organını sıktı

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda ilk maçta 1-0 mağlup olan Atletico Madrid rövanşta Inter’e 2-1 üstünlük sağlayınca mücadele uzatmalara gitti. Bu bölümde de eşitlik bozulmayınca penaltılar sonucunda İspanyol ekibi, rakibine 3-2 üstünlük sağlayarak çeyrek finale çıktı. Bu mücadelenin sonucundan daha çok Marcus Thuram'ın hareketi konuşuldu.

Spor 14-03-2024 08:45

Hakemi

Hakemi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Hakemi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynayacağı Union Saint-Gilloise maçına tanıdık hakem!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş mücadelesinde karşılaşacağı Union Saint-Gilloise maçının hakemi belli oldu.

Spor 12-03-2024 13:09

İtalya'da skandal olay, teknik direktör sahaya daldı rakip oyuncuya kafa attı! Kulüpten kovuldu

İtalya Serie A'da Lecce ile Verona arasında oynanan mücadeleye ev sahibi takımın hocası damga vurdu. 1-0 mağlup olunca sahaya dalan Roberto D'Aversa sahaya girmesinin ardından Verona santrforu Thomas Henry'ye kafa attı.

Spor 11-03-2024 17:02

Fenerbahçe maçının hakemi Kadir Sağlam'ın kariyeri bitiyor mu? Mert Hakan Yandaş ile yaşadıkları sonrası MHK'den hamle geldi...

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Pendikspor’u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de büyük sevinç yaşanmıştı. Diğer takımların taraftarları ise mücadelenin hakemi Kadir Sağlam hakkında büyük eleştirilerde bulunmuştu. Özellikle Mert Hakan Yandaş'ın kendisine söylediği sözlere kart göstermeyen Kadir Sağlam'ın sezon sonuna kadar hiçbir maçta görev alamayacağı öğrenildi.

Spor 11-03-2024 10:52

Dzeko patlama yaşadı! ''Yemin ederim utanç verici''

Fenerbahçeli futbolcu Edin Dzeko, Pendikspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 10-03-2024 23:01

Mert Hakan Yandaş'tan maçın hakemine tehdit ''Hocam dikkatli ol, buradan çıkamazsın!''

Fenerbahçe'de Pendikspor karşısında sinirler bir hayli gerildi. Takımın kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, ilk yarının son düdüğünün gelmesinin ardından hakemin yanına giderek ilginç ifadeler kullandı.

Spor 10-03-2024 20:29

Fenerbahçe'de korkutan sakatlık! İsmail Yüksek, maçın son düdüğünün ardından kendini yere bıraktı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Belçika’nın Union Saint-Gilloise takımını 3-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerde İsmail Yüksek, maçın ardından sedyeyle sahadan ayrıldı.

Spor 08-03-2024 01:22

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçını hakem durdurdu! Stat hoparlörleri tarafından duyuru yapıldı...

Union SG-Fenerbahçe maçı, meşaleler nedeniyle geç başladı ve kısa süreliğine durdu. Maçın hakemi Fenerbahçe tribünlerine anons yapılmasını istedi ve yapılan anons sonrası meşaleler yerden toplanarak oyun yeniden başladı. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada bu olaya tepki gösterdi.

Spor 07-03-2024 23:17

PFDK'den Caner Erkin'e tarihe geçecek ceza! Eyüpspor'un şampiyonluk yolunda bileği büküldü...

PFDK bu hafta yaşanan olaylardan dolayı adeta ceza yağdırdı. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a 1, futbolcu Caner Erkin'e 6 maç ceza verdi. Kırmızı karttan dolayı da 1 maç ceza alan Caner Erkin'in toplamda 7 maç men cezası alması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 07-03-2024 21:51

Şansal Büyüka'nın iddiaları Türk futbolundaki taşları yerinden oynatacak!

Futbol dünyasının duayen gazetecisi Şansal Büyüka, VAR hakemleriyle ilgili olay yaratacak bir iddiada bulundu. TFF binasında yaşandığını iddia ettiği mevzuyu da paylaşan Büyüka'nın sözleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 05-03-2024 14:04

Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise maçını Portekizli hakem Pinheiro yönetecek

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda 7 Mart Perşembe günü Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Joao Pinheiro yönetecek.

Spor 05-03-2024 12:30

Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr'ın maçında top havadaki drone'a çarptı! Sosyal medyada uzaylı yorumları yapıldı...

AFC Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali’nde karşılaşan Al Ain-Al Nassr maçını çeken drone’a topun çarpması sonrası ilginç görüntü ortaya çıktı. O anlar sosyal medyada ''Ronaldo'nun maçında "sahaya uzaylılar geldi" şeklinde esprili bir şekilde yorumlandı.

Spor 05-03-2024 07:45

Beşiktaş'tan Halil Umut Meler ve Koray Gençerler açıklaması: 'Artık bu iki ismi maçlarımızda görmek istemiyoruz'

Beşiktaş, derbi hakemleri hakemi Halil Umut Meler ile VAR hakemi Koray Gençerler hakkında bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada “Beşiktaş camiası olarak, Halil Umut Meler’i ve Koray Gençerler’i artık maçlarımızda görmek istemiyoruz" denildi.

Spor 04-03-2024 20:51

Hakeme yumruk atan o futbolcu tutuklandı! Yattara'nın maçında yaşanmıştı...

İbrahim Yattara’nın formasını giydiği İmranlıspor ile Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor arasında oynanan maçta, müsabakanın hakemi Batuhan Bolat’a yumruklu saldırıda bulunan Cumhuriyet Üniversitesi futbolcusu Emre Uyanık tutuklandı.

Spor 27-02-2024 18:01

Serdar Ali Çelikler'in olay yaratan sözleri sonrası RTÜK devreye girdi! VOLE'ye 72 saat süre verdiler...

Dün oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası VOLE'nin YouTube canlı yayınında ağza alınmayacak sözler sarf eden Serdar Ali Çelikler sonrasında özür dilemiş ve yayınlara bir süre ara vereceğini paylaşmıştı. Yapılan bu programın ardından RTÜK devreye girdi ve izinsiz yayın yaptığını tespit ettiği VOLE uygulamasının lisans alması için 72 saat süre verdi.

Spor 27-02-2024 16:28

Sergen Yalçın'dan Emre Belözoğlu'nun ''Tarihin en iyi Galatasaray'ı'' sözüne gülerek cevap!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray karşılaşması sonrası basın toplantısında konuştu. Emre Belözoğlu'nun sözüne cevap veren Sergen Yalçın'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 26-02-2024 23:09

Antalyaspor'dan Galatasaray maçının hakemine tepki! ''Biz bugün 8 gol atsaydık bile hakem Galatasaray'a 9. golü attırırdı''

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Galatasaray yenilgisi sonrası maçın hakemini hedef aldı. Boztepe, "Sabah çok talihsiz açıklamalar yapmıştım. Şu an daha beterini yapıyorum. Resmen katledildik. Galatasaray camiası biz çok güzel misafir etti. Ama sahada gördüğümüz muamele Türk futbolunun bir ayıbıdır." dedi.

Spor 26-02-2024 22:43

Ahmet Çakar, Galatasaray maçını yorumlarken TFF'ye küfretti! ''Ortada çok büyük bir O...Ç var''

Galatasaray-Antalyaspor maçında tartışma yaratan bir penaltı kararı yaşandı. Hakem Abdulkadir Bitigen pozisyonu devam ettirdi fakat VAR uyarısının ardından penaltı kararına hükmetti. Bu pozisyonu yorumlayan Ahmet Çakar, YouTube'da katıldığı canlı yayın programında küfretti.

Spor 26-02-2024 22:10

Galatasaray'ın attığı gol tartışma yarattı! VAR operatörünün çizdiği çizgiye yüzlerce yorum yapıldı

Galatasaray'ın, Antalyaspor maçında bulduğu ikinci gol, VAR incelemesi sonrası geçerlilik kazandı. VAR operatörünün çektiği çizgi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Spor 26-02-2024 21:14

Icardi'ye verilen ceza sonrası Avukat Dr. Rezan Epözdemir'den TFF'ye veryansın: Derhal istifa etmeliler!

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, bu akşam oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. PFDK, Icardi'ye bir maç ceza verdi. Ceza disiplin talimatının 41. maddesine dayandırıldı. Galatasaray'ın eski başkan yardımcılarından Dr. Rezan Epözdemir, karara tepki göstererek TFF'yi bütün kurumlarıyla istifaya davet etti.

Spor 26-02-2024 14:30

İbrahim Yattara’nın formasını giydiği İmranlıspor maçında hakeme yumruk atıldı!

Eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara’nın formasını giydiği İmranlıspor ile Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor arasında oynanan maçta kavga çıktı.

Spor 25-02-2024 19:55

İngiltere Ligi'nde skandal pozisyon! Gravenberch'in ayağının bile kırılabileceği pozisyonda faul kararı çıkmadı

İngiltere'de Chelsea ile Liverpool'un karşı karşıya geldiği mücadelede inanılmaz bir faul pozisyonu yaşandı. Chelsea'nin yıldız oyuncusu Caicedo, Liverpool'un genç oyuncusu Gravenberch'in ayağına iç acıtan bir şekilde bastı. Mücadelenin hakemi pozisyona faul bile vermezken Gravenberch ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Spor 25-02-2024 18:52

Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki'den Galatasaray'a jet yanıt!

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Baki açıklamasında Galatasaray'ın yaptığı paylaşıma da yanıt vermeyi ihmal etmedi. İşte detaylar...

Spor 24-02-2024 23:10

Sparta Prag maçının ardından saha bir anda karıştı! Okan Buruk kırmızı kart gördü...

Temsilcimiz Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç sonu yaşanan olayların ardından kırmızı kart gördü.

Spor 23-02-2024 01:27

Galatasaray'dan İlber Ortaylı paylaşımı! Kısa süre içinde binlerce beğeni aldı

Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kısa süre içinde binlerce beğeni aldı. Ankaragücü maçının hakemine yönelik yapılan paylaşımda İlber Ortaylı'nın kullanılması dikkatlerden kaçmadı.

Spor 19-02-2024 07:52

Hertha Berlin-Magdeburg maçında eşi benzeri görülmeyen karar! Sahaya atılan tenis topları yüzünden...

Almanya Bundesliga 2'de 22. hafta maçında Hertha Berlin, Magdeburg'u konuk etti. Hertha Berlin maçtan 3-2 galip ayrılsa dahi maça damga vuran başka bir olay oldu. Sosyal medyada da defalarca paylaşılan o anlarda hakemin eşi benzeri görülmemiş kararı gündeme oturdu.

Spor 17-02-2024 11:12

PFDK'dan Murat Sancak'a rekor ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'a 5 ay 12 gün hak mahrumiyetinin yanı sıra toplam 1 milyon 78 bin lira para cezası verdi.

Spor 16-02-2024 07:59

İspanyol hakemin kararları galibiyetin bile önüne geçti! Maçın ardından Galatasaray taraftarı kampanya başlattı

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray play-off turu ilk maçında Sparta Prag'ı uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup etmeyi başarırken mücadelenin İspanyol hakemi Alejandro Muniz Ruiz kararlarıyla maça adeta damga vurdu. 2 kırmızı kartın çıktığı mücadelenin ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlar bir kampanya başlattı.

Spor 15-02-2024 23:15

Panathinaikos'ta Fatih Terim'i çıldırtan olay! Rakibinin boğazına yapışıp defalarca tokat attı...

Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı final ilk maçında PAOK ile karşı karşıya geldi ve sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bir sonraki maç için avantajı cebine koyan Fatih Terim'in öğrencileri müthiş bir galibiyet aldı. Mücadelenin son anlarına doğru karşılaşmada tansiyon yükseldi. Yeni transfer Anastasios Bakasetas çılgına döndü ve rakip futbolcu Bakasetas'a defalarca tokat atarak kırmızı kart gördü.

Spor 14-02-2024 23:54

Arda Güler'in penaltı pozisyonunda yeni detay! Genç oyuncunun vuruşu yapmamasını Ancelotti'nin oğlu istemiş...

La Liga 24. hafta maçında Real Madrid, sahasında Girona'yı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürmüştü. Karşılaşmanın son anlarında oyuna dahil olan Arda Güler, ceza sahası içinde attığı peş peşe çalımların ardından yerde kalmış, mücadelenin hakemi penaltı kararına hükmetmişti. Milli oyuncu penaltıyı kullanmak için topu eline alsa da Joselu topu genç oyuncunun elinden alarak kendisi kullanmıştı. Bu pozisyona dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Spor 14-02-2024 16:34

Real Madrid kollanıyor mu? Şampiyonlar Ligi'nde atılan golün iptal edilmesi tartışma yarattı...

Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig-Real Madrid maçının henüz başında tartışma yaratan bir karar verildi. 2. dakikada Leipzig'i 1-0 öne geçiren Sesko'nun golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilince futbol dünyası ikiye bölündü.

Spor 14-02-2024 00:08

Arda Güler'in penaltı pozisyonuyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! Ancelotti sezon sonunda takımdan göndermeye karar verdi...

La Liga 24. hafta maçında Real Madrid, sahasında Girona'yı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın son anlarında oyuna dahil olan Arda Güler, ceza sahası içinde attığı peş peşe çalımların ardından yerde kalmış, mücadelenin hakemi penaltı kararına hükmetmişti. Milli oyuncu penaltıyı kullanmak için topu eline alsa da Joselu topu genç oyuncunun elinden alarak kendisi kullanmıştı. Bu pozisyona dair yeni görüntüler ortaya çıktı ve Joselu'nun bileti kesildi.

Spor 13-02-2024 16:18

Galatasaray - Sparta Prag maçının hakemi Alejandro Hernandez oldu! Türk takımlarının İspanyol hakem ile galibiyeti yok...

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray play-off turu ilk maçında Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelenin oynanmasına kısa bir süre kala mücadelenin hakemi belli olurken, atanan hakem taraftarları korkuttu. İşte detaylar...

Spor 13-02-2024 12:41

Maçta çok ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu yerde defalarca yuvarlandı

Mersin’de oynanan bir futbol maçında, kadın hakemin oyuncuyu itelemesiyle düşerek defalarca yuvarlanması dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 12-02-2024 18:21

Arda Güler, Real Madrid formasıyla penaltı aldı! Topun başına geçmek istedi fakat... Sosyal medya yıkılıyor!

La Liga 24. hafta maçında Real Madrid, sahasında Girona'yı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın son anlarında oyuna dahil olan Arda Güler, ceza sahası içinde attığı peş peşe çalımların ardından yerde kaldı. Mücadelenin hakemi penaltı kararına hükmetti. Milli oyuncu penaltıyı kullanmak için topu eline alsa da Joselu topu genç oyuncunun elinden alarak kendisi kullandı. Joselu'nun kullandığı penaltı direkte patlayınca sosyal medyada büyük tepki geldi.

Spor 10-02-2024 22:43

Futbolda mavi kart dönemi başlıyor! Tüm taktikler değişiyor, hakemi aldatmak isteyen oyuncular yandı...

Futbolda "mavi kart" dönemi başlamak üzere. IFAB, 1970 yılında sarı ve kırmızı kartların uygulamaya konmasından bu yana en büyük disiplin değişikliği olan yeni kartın uygulamaya konulmasını kabul etti. Bu olayın sonrasında sosyal medya kullanıcıları birçok yorumda bulundu.

Spor 09-02-2024 07:34

Fenerbahçe'nin kullandığı penaltı tartışmalara neden oldu! İrfan Can Eğribayat'ın ayağı çizgide olmadığı için tekrarı istendi...

Gaziantep FK, Fenerbahçe ile karşı karşıya geldikleri maçta penaltı kazandı. Kazanılan penaltıdan Gaziantep FK yararlanamadı fakat Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat'ın penaltıyı kurtardığı anlarda ayağının çizgide olmaması dikkatlerden kaçmadı. Penaltının tekrarlanması beklenirken mücadelenin hakemleri devam kararı verdi.

Spor 07-02-2024 21:41

İspanya'da skandal olay... Bu kadarına da pes! Sevilla'nın yıldızı Lucas Ocampos'u taç kullanırken taciz ettiler

İspanya La Liga'da oynanan Rayo Vallecano-Sevilla maçında çirkin bir olay yaşandı. Konuk ekibin tecrübeli oyuncusu Lucas Ocampos taç atışı sırasında bir taraftarın fiziki tacizine maruz kaldı. İşte detaylar...

Spor 06-02-2024 15:35

Beşiktaş taraftarından Uğurcan Çakır'a yoğun tepki! Semih Kılıçsoy'un golünün ardından hakeme itiraz etmeye koşunca...

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda ilk yarının sonlarına doğru gelen gol sonrası Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'a yoğun tepki geldi. Atılan golden saniyeler sonra maçın hakemi Arda Kardeşler'e şiddetli itirazda bulunan Uğurcan Çakır'a tüm stadyum tepki gösterdi.

Spor 04-02-2024 19:57

Galatasaray'dan hakem tepkisi! ''Fenerbahçe maçı ile bu maçın VAR hakemi yine aynı...''

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Samsunspor galibiyeti sonrası hakemi eleştirdi. Hakem kararlarından memnun kalmadıklarını söyleyen Öztürk, "MHK'nin bu kasıtlı tutum konusunda acilen tedbir alınmasını ve uzun süre bu VAR hakeminin başkalarının da canını yakmasını önlemesini istiyoruz." dedi.

Spor 02-02-2024 23:11

Sivasspor mağlubiyeti sonrası Beşiktaş'ın hakem kararı! Artık her hafta bunu yapacaklar...

Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta karşılaşma sonrası kameraların karşısına geçen Feyyaz Uçar dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 28-01-2024 19:23

Başakşehir Fenerbahçe maçındaki penaltı pozisyonu ceza sahasının içinde mi? Yeni görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tartışmalar sona erdi

Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanında 90. dakikada kazandığı penaltıyla maçtan 1-0 galip ayrıldı. Pozisyonun içerde olup olmadığı sosyal medyada tartışma konusu olurken, yayıncı kuruluş yeni görüntüyü yayınlayıp tartışmalara son noktayı koydu.

Spor 24-01-2024 22:23

Türk hakemlerinin bahis şikesi yaptığı iddiasıyla soruşturma açılıyor! Olay yaratan maçtan ilk görüntüler geldi...

Yabancı basında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Rapid Wien ile Slovacko'nun Belek'te oynadığı hazırlık maçını yöneten Türk hakemlerinin şike yaptığı iddia edildi. Maçı oynayan iki kulüp, kendi ülkelerinin federasyonlarına bahis şikesi bildiriminde bulundu.

Spor 22-01-2024 14:23

Türkiye'de görülen en ilginç kırmızı kart olabilir! Gençlerbirliği Sakaryaspor maçında tartışma yaratan karar

Gençlerbirliği - Sakaryaspor maçının bitişinde Sakaryaspor futbolcusu Murat Cem hakemin uzattığı eli sıkmadığı için kırmızı kartla oyun dışına alındı. Yaşanan bu olay kısa süre içinde sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 22-01-2024 07:45

Fenerbahçe - Samsunspor karşılaşmasının VAR hakemi belli oldu

Fenerbahçe - Samsunspor maçının VAR hakemi açıklandı. Karşılaşmada VAR koltuğunda Onur Özütoprak oturacak.

Spor 21-01-2024 12:38

''Hakemler dayağı hak ediyor'' sözlerinin cezası açıklandı

24Erzincanspor'un teknik sorumlusu Bülent Akan'ın hakemler için söylediği sözler gündem olmuştu. PFDK, Bülent Akan'a verdiği cezayı açıkladı.

Spor 19-01-2024 14:43