Ukip Haberleri

Herkesi şaşkına çeviren olay! Eski siyasi isim ormanda çırılçıplak soyunarak duş aldı... Yetmedi hayvan penisi yedi

ITV'nin hazırladığı yarışma programı I'm A Celeb Get Me Outta Here! (Ben bir ünlüyüm… Beni buradan çıkarın) oldukça ilginç anlara sahne oldu. İngiltere'de Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi (UKIP)'nin eski başkanı Nigel Paul Farage'nin katıldığı programda ormanda çırılçıplak duş aldığı anlar izleyicileri şaşkına çevirdi.

Trend 2023-11-21 11:59:13

İngiliz siyasetçiye milkshake ile protesto

İngiliz siyasetçi Nigel Farage, Avrupa Parlamentosu seçimleri kapsamında Newscastle merkezinde gerçekleştirdiği tur sırasında bir protestocu tarafından üzerine milkshake döküldü.Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi’nin (UKIP) eski başkanı olan yeni kurulan Brexit Parti’nin de lideri olan Nigel Farage, bugün beklenmeyen bir tepkiyle karşılaştı.

Haber 2019-05-20 16:13:11

Brexit Partisine 100 bin kayıt

Eski UKIP lideri Nigel Farage 100 bin kişinin Brexit Partisine kaydolduğunu bildirdi

Haber 2019-02-18 20:02:15

Brexitçilerden Donald Tusk'a sert yanıt

Eski UKIP lideri Nigel Farage: - "Brexit'ten sonra senin gibi seçilmemiş, küstah kabadayılardan kurtulacağız ve kendi ülkemizi yöneteceğiz" - DUP Sözcüsü Sammy Wilson: - "Tusk, AB'nin çürümüşlüğünden kaçmak için Brexit'e oy veren 17,4 milyon İngiliz'i hakir gördüğünü bir kere daha gösterdi"

Haber 2019-02-06 17:25:42

İngiltere'de aşırı sağcı UKIP'ten İslam karşıtı manifesto

Aşırı sağcı parti UKIP, sonbahar kongresinde İslam karşıtı politikalar içeren manifesto yayımladı - Manifestoda Müslümanlara özel hapishaneler kurulması ile "nefret suçu"nun yasalardan çıkarılması talebi yer aldı

Haber 21-09-18 22:48

AB projesinin son günleri yaklaşıyor

Eski UKIP lideri Farage: - "Kaybediyorsunuz. Brexit ilk ayrılan parça, dersinizi alacaksınız. Bu projenin (AB) son günleri yaklaşıyor"

Haber 03-05-18 15:30

UKIP lideri ırkçı sözlerinden dolayı sevgilisinden ayrıldı

İngiltere’nin sağ popülist Bağımsızlık Partisi‘nin (UKIP) lideri Henry Bolton, Prens Harry'nin nişanlısı Meghan Markle hakkında ırkçı mesajlar yazan sevgilisi Jo Marney’den ayrıldığını açıkladı.

Haber 15-01-18 21:28

İngiltere'de UKIP lideri ırkçı sevgilisinden ayrıldı

- Bolton, kraliyet ailesinin gelin adayı Markle hakkında ırkçı paylaşımlarda bulunan sevgilisi Marney ile ilişkisini bitirdiğini duyurdu

Haber 15-01-18 15:09

İngiltere'de yeni Brexit referandumu tartışması

- UKIP eski lideri Farage: - "Belki ama sadece belki, AB konusunda ikinci bir referandum yapmalıyız. Bu, meseleyi bir nesil boyunca ve tam olarak kapatırdı" - "Biritanya İçin En İyisi" grubu lideri Brown: - "Farage bu sözleriyle AB’den ayrılma çabasının ülkeye getirdiği kaosla arasına mesafe koymaya çalışıyor" - İşçi Partisi Milletvekili Umunna: - “Nigel Farage belki de hayatında ilk kez anlamlı bir şeye dikkat çekiyor”

Haber 11-01-18 23:30

Malmö, Avrupa'nın 'tecavüz başkenti' mi?

İngiltere'de UKIP partisinin eski lideri Nigel Farage, göçmen karşıtı politikalarını savunmak için ABD Başkanı Trump gibi İsveç'i örnek gösterdi ve ülkenin üçüncü büyük kenti Malmö'nün "Avrupa'nın tecavüz başkenti olduğunu" söyledi. Ancak veriler, bu iddi

Haber 25-02-17 12:15

Trump: Farage harika bir İngiltere Büyükelçisi olur

ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump, aşırı sağcı ve göçmen karşıtı Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi'nin (UKIP) geçici lideri Nigel Farage'ın İngiltere Büyükelçisi olabileceğini söyledi. Ancak Başbakanlık kaynakları "Pozisyon boş değil" diyerek Tr

Haber 22-11-16 15:30

Trump'a İngiltere'den ilk ziyaret

İngiltere'nin AB'den ayrılma kampanyasını yürüten sağcı UKIP Partisi'nin eski genel başkanı Nigel Farage, Amerika'nın yeni seçilen başkanı Donald Trump'ı New York'ta ziyaret etti.

Haber 14-11-16 00:39

UKIP genel başkan adayı Nuttall: İngiltere'de idam cezası referanduma sunulmalı

Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi'nde (UKIP) genel başkanlık yarışının favorisi Paul Nuttall, idam cezasının geri getirilmesinin ve kürtajın yasaklanmasının İngiltere'de referanduma sunulması gerektiğini savundu.

Haber 01-11-16 12:30

UKIP'li Avrupa Parlamentosu üyesi 'yumruklandıktan sonra' beyin kanaması geçirdi

Aşırı sağcı Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi'nin (UKIP) Avrupa Parlamentosu üyelerinden Steven Woolfe, Strasbourg'da yapılan parti toplantısında bir partili tarafından 'yumruklandıktan' sonra beyin kanaması geçirdi.

Haber 06-10-16 15:45

İngiltere'de göçmen karşıtı UKIP'in lideri 18 gün görevde kalabildi

Partinin yeni lideri Diane James, seçildikten 18 gün sonra, UKIP üzerinde otoritesi olmadığını söyleyerek görevi bıraktı. İstifa, eski lider Nigel Farage'ın siyasete geri dönebileceği şeklinde yorumlara yol açtı.

Haber 05-10-16 14:15

İngiltere'de AB ve göçmen karşıtı UKIP'e kadın lider

Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi'nin (UKIP) liderliğine partinin eski içişleri sözcüsü Diane James seçildi. Avrupa Parlamentosu üyesi James seçimin favorisi olarak görülüyordu.

Haber 16-09-16 16:45

Brexit kampanyasının öncüsü Farage başkanlığı bırakıyor

İngiltere'de AB ve göçmen karşıtı görüşleriyle bilinen Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisinin (UKIP) Genel Başkanı Nigel Farage, görevinden istifa etti.

Haber 04-07-16 16:57

Brexit kampanyasının öncüsü UKIP lideri Farage istifa ediyor

İngiltere'nin AB'den ayrılması kampanyasının önde gelen isimlerinden Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi UKİP lideri Nigel Farage, görevinden ayrılacağını açıkladı.

Haber 04-07-16 12:45

Sosyolog İsmail Öz’den, İngiltere’de Çekilen Türkiye Karşıtı Videoya Tepki

İngiltere’de göçmen ve AB karşıtı UKIP Partisi tarafından Türkiye aleyhine hazırlanan reklam filmine tepki gösteren...

Yurthaber 06-02-16 11:42

İngiltere: UKIP'in 'Türkiye karşıtı' filmine tepkiler artıyor

İngiltere'de göçmen karşıtı UKIP partisinin Türkiye'nin AB üyeliğine karşı çıkan propaganda filmi tepkiye neden oldu. 'Türkiye ve İslam karşıtı' bir nefret söylemi kullanmakla suçlanan partinin filmine soruşturna açılması gündemde.

Haber 05-02-16 15:45

İngiltere'nin sağcı partisi UKIP nasıl yükseldi?

İngiltere genel seçimlerinde sağcı parti UKIP, kamuoyu araştırmalarında üçüncü parti olarak görünüyor. AB ve göçmen karşıtı bu parti nasıl yükseldi? Seçmenleri kim? Çağıl Kasapoğlu araştırdı.

Haber 06-05-15 18:45

İngiltere'nin göçmen karşıtı partisi UKIP yükselişte

Göçmenlik ve Avrupa Birliği konusunda sağ görüşleriyle öne çıkan UKIP İngiltere belediye meclislerindeki ağırlığını büyük ölçüde artırdı. Avrupa Parlamentosu oylamasının sonuçları ise Pazar günü açıklanacak.

Haber 23-05-14 13:30

Le Pen'den AB karşıtı İngiliz partiye işbirliği teklifi

Fransız Milliyetçi Cephe Partisi, İngiltere’nin Avrupa Birliği karşıtı UKIP ile birlikte çalışmaya hazır olduğunu söyledi.

Haber 18-04-14 14:15

İngiltere'de yerel seçim sonuçları

İngiltere ve Galler'de toplam 35 bölgede yapılan yerel seçimlerde, AB karşıtı görüşleriyle bilinen Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisinin (UKIP) belediye meclisi üye sayısını artırması dikkati çekti.

Haber 03-05-13 21:55