Siyaset Haberleri

Kavgalardan bıktı, kahvehanede siyasi tartışmaları yasakladı! Peki müşteriler şimdi ne konuşuyor?

Adana’da müşterilerinin siyasi konular nedeniyle kavga etmesinden bıkan kahvehane sahibi Zeki Akkurt (36), dükkanında siyaset konuşulmasını yasakladı. Hatta kahvehanenin çeşitli yerlerine, ‘Bu kahvede siyaset yapmak, din, dil, ırk tartışmak yasaktır’ yazıları astı. Akkurt, “Çok tartışma ve kavga çıkıyordu. Yazıları astığımız günden bu ana kadar herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Bu durum gelen vatandaşların da hoşuna gidiyor” dedi. Peki müşteriler şimdi kahvede ne konuşuyor? İşte detaylar...

Haber 29-02-2024 09:59

30 yıldır işlettiği çay evinde müşterilere koyduğu yasak herkesi şaşırttı! Duvarlara yazıyla astı

Kütahya’da 30 yıldır çay evi işleten Selahattin Daşmaz, Cemalettin Mahallesi’ndeki iş yerinin duvarlarına ’Siyaset konuşulmaz’ yazısı asarak müşteriler arasında siyaset konuşulmasını yasakladı. Daşmaz, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerden dolayı böyle bir yasak getirdiğini söyledi.

Haber 16-02-2024 13:30

Herkesi şaşkına çeviren olay! Eski siyasi isim ormanda çırılçıplak soyunarak duş aldı... Yetmedi hayvan penisi yedi

ITV'nin hazırladığı yarışma programı I'm A Celeb Get Me Outta Here! (Ben bir ünlüyüm… Beni buradan çıkarın) oldukça ilginç anlara sahne oldu. İngiltere'de Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi (UKIP)'nin eski başkanı Nigel Paul Farage'nin katıldığı programda ormanda çırılçıplak duş aldığı anlar izleyicileri şaşkına çevirdi.

Trend 21-11-2023 11:59

Aktif siyaseti bırakıyorum Cem Uzan'dan dikkat çeken açıklama: 'Sayın Cumhurbaşkanı'na her konuda destek olunması gerekir'

Cem Uzan, katıldığı YouTube programında aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. Uzan'ın konuşmasındaki "Türkiye'nin önünde bir 5 sene Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı vardır, AK Parti'nin iktidarı vardır. Türkiye'nin birleşmesi, kenetlenmesi gerekir ve Sayın Cumhurbaşkanı'na da her konuda destek olunması gerekir." sözleri dikkat çekti.

Haber 16-06-2023 21:22

Siyaset

Siyaset Hakkındaki Haberler Mynet'te. Siyaset Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Eski futbolcu Gökhan Zan siyasete giriyor! Depremin ardından çektiği videoyla Türkiye'yi sarsmıştı, iki partiden teklif gitti! İşte o partiler...

Türkiye'yi sarsan depremin ikinci gününde Hatay'dan çektiği videoyla herkesi derinden sarsan eski futbolcu Gökhan Zan, siyasete girmeye hazırlanıyor. Kariyerinde Beşiktaş ve Galatasaray gibi takımlar olan eski milli futbolcu, efsane Euro 2008 kadrosunda da yer alıyordu. Gökhan Zan'a iki partiden teklif gittiği iddia edilirken, söz konusu partilere Zan'ın ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Haber 14-03-2023 14:14

Son dakika: EYT'de detaylar belli oldu! İş dünyası ve siyasilerden art arda açıklamalar geldi

Milyonlarca vatandaşın beklediği EYT'de detaylar belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYT ile ilgili merak edilenleri ve düzenlemenin ayrıntılarını paylaştı. Erdoğan'ın EYT açıklamasının ardından iş dünyası ve siyasilerden art arta açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Haber 28-12-2022 21:34

Akşener, Başarısız oldum diyerek açıkladı: Türkiye’nin en iyi siyasi kafa avcısıyım ama...

İYİ Parti lideri Meral Akşener'den "kadın siyasetçi" konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Siyasi olarak Türkiye'nin "en iyi siyasi kafa avcısı" olduğunu belirten Akşener, kadın siyasetçi seçtirme konusunda başarılı olamadığını itiraf etti. Akşener, "Tüm birimlerimizde yüzde 25 kadın kotasına uyuldu ama milletvekilliği konusunda maalesef ben burada başarısız oldum. Bu defa bunu çözeceğiz" dedi.

Haber 17-11-2022 14:06

Böylesi görülmedi: Bu çayevinde siyaset konuşmak yasak! Konuşanı...

Bayburt'ta kral lakaplı Muhammet Elçi, sahibi olduğu çayevinde ilginç bir kural koydu. Çayevine gelen müşterilerin çay içerek güzelce sohbet etmelerini amaçlayan Elçi, dükkanında siyaset konuşulmasını yasakladı. Herhangi bir partinin liderine küfredilmemesi amacıyla böyle bir karar aldığını belirten Elçi, işletmesinin duvarlarına 'Burada siyaset konuşmak yasaktır' yazılı uyarı tabelaları astı.

Haber 15-11-2022 09:50

Başkan Esra Özbek Balcı: Kadınlar siyasetin nesnesi değil, öznesidir

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Esra Özbek Balca, mazbatasını Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Kesir’den teslim aldı.

Haber 29-10-2022 11:46

Lafta bırakmadı! ABD kongre adayı cinselliğe karşı pozitif tutumunu kanıtlamak için yetişkin filmi çekip paylaştı

ABD'nin New York şehrinden 12. kongre bölgesi için bağımsız aday olan Mike Itkis'in seçim kampanyası için yaptığı şey gündem oldu. Cinselliğe dair haklara ilişkin pozitif bir tutum sergilediğini sık sık dile getiren Itkis, söylemlerini ilginç bir yöntemle tasdikledi. Seks işçiliğini yasallaştırmaya dair taahhüdün kanıtlamak isteyen siyaset adamı, ünlü bir yetişkin film yıldızı ile kamera karşısına geçti.

Trend 16-10-2022 11:41

Putin'den açıklama: ''Yeni güç merkezleri Asya'da!''

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kazakistan’ın başkenti Astana’da başlayan Asya’da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı’nda (CICA) konuştu. Dünyanın küresel siyaset ve ekonomide önemli bir değişim sürecinden geçtiğine vurgu yapan Putin, Asya'nın gelişen yeni güç merkezleriyle kilit bir rol oynadığı söyledi.

Haber 13-10-2022 11:15

ABD ziyareti çok konuşulmuştu! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken açıklama: 'Reddettim, tüm kurmaylarım şaşırdı'

ABD'ye yaptığı ziyaretle gündemde olan Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. ABD'de siyasi hiçbir görüşme yapmayacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Hiç siyasi görüşme istemedim, önerileri reddettim. Kurmaylarım şaşırdı." ifadelerini kullandı. Gençlere de seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, "Hiçbir genç umutsuzluğa kapılmasın. Kapımız sonuna kadar açık." dedi.

Haber 10-10-2022 19:53

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Çanakkale'deki ziyaretlerinde konuştu:

"Bu 6'lı masanın sohbetlerinin hiçbir karşılığı olmadığını düşünüyorum. Kendi dertlerine yansınlar. Şu an CHP'de, iddialıyım, bir gram oy artışı yok"

Yurthaber 13-08-2022 12:46

AK Parti'li Özhaseki, Denizli'de partililere seslendi:

"Hükümet etme noktasında, Cumhuriyet tarihi boyunca gelmiş geçmiş ne kadar hükümet varsa, hangisini söylüyorsanız aklınıza getirin şimdi, bizim yapmış olduklarımız o hükümetlerin yaptıklarından kat kat fazladır" - "Şahsımızı, nefsimizi tatmin etmek için değil ama inandığımız değerler uğruna yine bir mücadelede iyi işler yapabilmek adına, bu milletin refahı adına, bu milletin iyiliği adına, yücelmesi adına, bayrağımızın dalgalanması ve ezanımızın okunması adına Allah'ın izniyle, yeniden biz, Haziran 2023'te yeni bir zafere imza atacağız"

Yurthaber 05-08-2022 15:54