Altin Gram Bilezik Haberleri

2024 yılında altını solladı! Yatırımcıların yeni gözdesi! Yüzde 45'lik artış görüldü

Yıl içinde altın fiyatlarındaki artış gündemde olurken yatırımcıların yeni gözdesi de 2024'te altını sollayan gümüş oldu. 2024’ün başından itibaren gram altın yatırımcısına yaklaşık yüzde 25 getiri sağlarken, gram gümüş fiyatında ise yüzde 45’lik artış görüldü.

Finans 2024-05-29 12:13:53

Bayram öncesi piyasalar hazırlık yapıyor! Altın fiyatları düşerken yeni tahmin geldi: Cuma gününe dikkat, fiyatları etkileyecek

Altın fiyatları rekor seviyelerden geri gelmesinin ardından yükseliş için yol arasa da bir ileri bir geri hareketlerine devam ediyor. Ons altındaki düşüş gram altın fiyatı üzerinde de etkili olurken uzmanlardan ‘Altın düşer mi yükselir mi?’ sorusuna yanıt geldi. Cuma gününe dikkat çeken uzmanlar altın tahminini 100 dolar artırdı. İslam Memiş ise, “İnsanlar döviz ve altını bozdurarak TL'ye yöneliyor” diyerek Kurban Bayramı öncesi yatırımcıya uyarıda bulundu.

Finans 2024-05-29 07:50:25

Gram altın, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte Kapalıçarşı güncel fiyatlar (28 Mayıs 2024 Salı)

Altının gramı 2 bin 425 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 3 bin 995 liradan, Cumhuriyet altını 15 bin 920 liradan satılıyor.

Finans 2024-05-28 10:18:46

Rekor sonrası düşüş herkesi şok etmişti! Altın fiyatları için senaryo değişti: ‘Sinyaller vermeye başladı’

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekor kırmasının ardından yaşadığı sert düşüş ile yatırımcısına büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Yeni haftaya zayıf yükseliş ile başlayan altın fiyatları için uzmanlardan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Ekonomist Hikmet Baydar, “Ons altın fiyatında göstergeler aşağı yönde sinyaller vermeye başladı” dedi. Enflasyonda beklenen senaryonun oluşması ile de gram altın fiyatı için düşüş tahmini yaptı.

Finans 2024-05-27 09:01:07

Daha pahalıydı: Borsa İstanbul’dan Darphane’nin altın sertifikasına gol! ‘3 temel faktör var…’ dedi, tahmini açıkladı

Ons altın fiyatı yüzde 3’ten fazla düşerken, gram altın fiyatı da bu rakama yakın geri çekilerek altın yatırımcılarını şaşırttı. Piyasalarda yaşanan düşüş sonrası panikleyen yatırımcı şimdi ‘altın düşecek mi, yükselecek mi?’ diye merak ediyordu. Altın için çifte tahmin geldi. UBS ons, Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise gram öngörüsünü paylaştı. Uzman isim Darphane’nin altın sertifikasına dikkat çekerek, kritik bir yorumda bulundu.

Finans 25-05-24 11:46

Altın fiyatları resmen çakıldı! Mehmet Şimşek’in açıklaması kafa karıştırdı: ‘Altında yepyeni dönem, Darphane’nin ürettiği altınlar…’

Ons altın fiyatı yaşadığı sert düşüş ile gram altın fiyatını da aşağı çekti. Altın fiyatları haftayı düşüşle kapatmaya hazırlanırken Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Mynet’e dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altının gram fiyatı için tahminini açıklayan uzman isim, ‘Altın için yepyeni bir dönem bizi bekliyor’ dedi ve 4 maddeyi sıraladı. Rafinerilerin ve Darphane’nin ürettiği tüm altınlara seri numarası gelebileceğinin altını çizdi.

Finans 24-05-24 06:48

Altın güne düşüşle başlamıştı! İşte 23 Mayıs güncel altın fiyatları

Altının gramı, güne düşüşle başlamasının ardından 2 bin 448 lira seviyesinde işlem görüyor. Dün, altının ons fiyatındaki azalışa paralel gerileyen altının gram fiyatı, günü yüzde 1,8 düşüşle 2 bin 461 liradan tamamladı.

Finans 23-05-24 16:38

Fed tutanaklarından sinyal geldi, yükselişteki altın fiyatlarında rüzgar terse döndü! (23 Mayıs 2024 Perşembe gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın yatırımcıları dikkat! Yükseliş trendindeki altında düşüş başladı. Fed tutanaklarından faiz sinyali geldi, altın fiyatları geriledi. Yatırımcılar 'Bugün gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?' sorusuna yanıt arıyor. Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi altın piyasasında son durum...

Finans 23-05-24 09:39

120 gram altınını alıp, evini de 2 milyon 250 bin liraya sattırdılar! Öğretmen oğlumla korkuttular, ekmek almaya giderken bile izin aldık

Adana'nın Kozan ilçesinde Dilber Berkbasan (58), kendisini 'savcı' olarak tanıtan, kuyumcu soygununa karıştıklarını ve gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyen dolandırıcılara, 120 gram altınını kaptırdı. Berkbasan, evini de 2 milyon 250 bin TL'ye satıp, parayı kuyumcuda altına çevirerek dolandırıcılara verdi Tüm birikimlerini kaptıran Berkbasan, "Beni Gaziantep'teki öğretmen oğlumla korkuttular. Ekmek almaya giderken dolandırıcılardan izin aldık. Telefonu hiç kapattırmadılar." dedi.

Haber 22-05-24 21:47

Sokakta yürürken altın dolu poşet buldu! Önce sahte sandı, kuyumcuya götürünce... Bakın altınlar nereden gelmiş

Batman'da apartman görevlisi, sokakta yürürken yol kenarında içinde altın bilezik olan poşet buldu. Apartman görevlisinin başta sahte olduğunu düşündüğü bileziklerin kuyumcuya götürmesiyle değerinin 256 bin lira olduğu ortaya çıktı. Apartman görevlisi, sahibini bulmak için altınları bulduğu yere gitti ve sahibine ulaşarak bilezikleri teslim etti. Altınların sahibi ise kızının, içinde altın olduğunu bilmeden yorganı balkondan silkelediğini, poşetin bu sırada düştüğünü söyledi.

Haber 22-05-24 13:00

500 liraya yaklaştı, talepte gram azalma yok! Metrelerce kuyruk oluştu: ‘Yapılan zam çok değil…’

Türk kahvesinin fiyatında sadece geçtiğimiz ay yüzde 15’in üzerinde fiyat artışı yaşandı. 100 gram Türk kahvesinin fiyatı 46’TL’yi buldu. Ancak Türk lezzetine olan talepte gerileme görülmedi. Eminönü'ndeki tarihi kuru kahvecinin önünde kuyruklar yine sokaktan taştı. Vatandaşlar ise yapılan zamlar için dikkat çeken bir yorum yaptı.

Finans 22-05-24 10:44

Altın fiyatı tahmini tarihi zirve sonrası değişti: 24 yıldır tekrar ediyor: 3 bin dolara yeşil ışık...

Altın fiyatları rekor sonrası düşüşe geçti ancak tahminler yükseldi. 2000 yılından bu yana yıllık ortalama getirisi yüzde 9.5 olan ‘güvenli liman’ altın için kurumlardan bir bir açıklama geldi. Hepsi ons altın fiyatının 3.000 doları görmesine olasılık tanıdı. Peki bugün çeyrek altın fiyatları, gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 22 Mayıs altın fiyatları...

Finans 22-05-24 08:28

Altında rekor sonrası herkesin aklında tek soru! İslam Memiş ‘Manipülasyon ayına hazır olun’ diyerek uyardı: ‘Farklı bir dünya ekonomisine uyanabilirsiniz’

Altın fiyatları çifte rekor kırmasının ardından bugün yönünü sınırlı da olsa aşağı çevirdi. Yatırımcılar şimdi piyasalarda neler yaşanabileceğine ilişkin ipuçları ararken uzman isimlerden peş peşe altın tahmini geldi. İslam Memiş, ‘Manipülasyon ayına hazır olun’ diyerek uyardı. Ekonomist Erkan Öz ise, ‘Altın 2800 doları hedefliyor’ dedi. Peki bugün ons altın, gram altın fiyatı, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte Kapalıçarşı altın fiyatları grafiği ve canlı altın takip ekranı…

Finans 21-05-24 08:06

SON DAKİKA: Gram altın fiyatı ons rüzgarına kapıldı! Yeni haftada sürpriz ‘rekor’: ‘Kaç yıldır yapmadığı bir şeyi yapıyor, uyuyan dev uyandı’

Son dakika: Ons altın fiyatı küresel piyasalarda yeni haftaya rekor ile başladı. Yüzde 1’in üzerinde değer kazanan ons yurt içinde gram altın fiyatı, çeyrek altın ve Cumhuriyet altınını da etkiledi ve yükseliş hızlandı. Altın fiyatları için değerlendirmelerde bulunan Yatırım Uzmanı Mert Başaran, “Ons altının 3000-3100 dolara kadar, gram altın olarak da 4000-4500 lirayı önümüzdeki yıl görmesi çok olası. Altının önü açık. Kaç yıldır yapmadığı bir şeyi yapıyor. Uyuyan dev uyandı” yorumunu yaptı.

Finans 20-05-24 07:40

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Dev banka müşterilerine ‘B planı yapın’ mesajı yolladı: ‘Bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz…’

Gram altın başta olmak üzere altın fiyatları yatırımcıların radarında kalmaya devam ediyor. Son dönemde özellikle ons altın fiyatı üzerinde yaşanan düşüş yurt içinde de ekranları kırmızıya döndürse de altının gram fiyatı tahminleri 3500 TL’yi gösteriyor. Ancak İsviçreli dev banka UBS müşterilerine altın fiyatlarına yönelik yolladığı mesaj ile dikkat çeken bir gelişmeye imza attı. Banka, kısa vadede düşüş yaşanabileceğini söyledi. Yatırımcılarına koruyucu stratejiler düşünmelerini tavsiye etti.

Finans 18-05-24 15:50

BIST 100 endeksi yüz güldürdü! Borsa yatırımcısının haftalık kazancı yüzde 4,16

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 4,16, dolar/TL yüzde 0,04, euro/TL yüzde 0,76, altının gram fiyatı yüzde 1,76 değer kazandı.

Finans 18-05-24 09:07

Altın fiyatlarında son durum! Kritik veriler hareketlendirdi, haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor (17 Mayıs güncel altın fiyatları, gram altın çeyrek altın)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki grafiği takip etmeye devam ediyor. Kritik veriler sonrası 17 Mayıs 2024 Cuma günü gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 17-05-24 09:18

Evinde 15 gram uyuşturucu bulunmuştu! Kalben'in gizli görüntüleri ortaya çıktı! Yakın arkadaşı videoya çekip...

Sahne tarzı ve ilginç dansları ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Kalben, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmış ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Evinde 15 gram uyuşturu bulunan ünlü isme yapılan baskına dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Magazin 17-05-24 08:58

Bir ilde daha ekmeğe zam! 200 gramın fiyatı 2 lira daha arttı!

Tokat, Edirne ve Kayseri'den sonra Elazığ'da da ekmeğe zam geldi. 200 gram ekmeğin fiyatı 2 lira daha arttı.

Finans 16-05-24 12:36

Uyuşturucu satıcısından şaşkına çeviren sözler! Kurban keseceğim, bayrama kadar çıkar mıyım?

Bursa'da F.A. (25) uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. 32 adet suç kaydı bulunan F.A.'nın üstünden, satışa hazır halde 171,66 gram uyuşturucu madde, 15 bin 50 TL nakit para ve hassas terazi ele geçirildi. F.A.'nın emniyetteki sorgusunda, "Kurban keseceğim, bayrama kadar çıkar mıyım? Bayrama yetişir miyim? sözleri polisi bile şaşkına çevirdi.

Haber 16-05-24 11:32

Altın fiyatlarında hareketlilik! İslam Memiş 'Altın piyasası için sürpriz açıklamalar gelebilir' dedi, 'Hazır olun' uyarısı (16 Mayıs gram altın çeyrek altın fiyatları)

Küresel piyasaların beklediği ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından altın yönünü yukarıya çevirdi. Altın yatırımcıları 'Altın fiyatlarında son durum ne, gram altın çeyrek altın ne kadar' sorularının yanıtlarını arıyor. (16 Mayıs 2024 Perşembe gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 16-05-24 10:09

Uyuşturucudan gözaltına alınıp işinden olmuştu! Ayşegül Çınar'dan Feyza Civelek'e gönderme

Yasak Elma dizisiyle tanınan Ayşegül Çınar, aracından 19 gram uyuşturucu madde çıkınca o dönem işinden olmuştu. Çınar son günlerde gündem olan Feyza Civelek iddialarını görünce kendini tutamadı. Ayşegül Çınar bakın neler söyledi.

Kulis 15-05-24 15:23

5 İranlının midesinden 3 kilo 742 gram uyuşturucu çıktı

Ağrı'da, İran uyruklu 5 zanlının midesinde 3 kilo 742 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Haber 15-05-24 09:59

Ağrı'da yakalanan 5 zanlının midesinden 3 kilo 742 gram uyuşturucu çıktı

Ağrı'da, İran uyruklu 5 zanlının midesinde 3 kilo 742 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Yurthaber 15-05-24 09:45

Ons altın, gram altın, çeyrek altın... Hepsini etkilecek! Altın için kader günü! Yön belli olacak

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki hareketliliği takip ederken altın için kader günü bugün yaşanacak. ABD enflasyonunun açıklanmasının ardından altın fiyatları yönünü bulacak. (15 Mayıs 2024 Çarşamba gram altın çeyrek altın ne kadar?)

Finans 15-05-24 09:22

Altın fiyatları için saat saat tahmin! Hepsi iki günde açıklanacak: ‘Bunun ekmeğini yiyorlar…’ (14 Mayıs 2024 çeyrek, Cumhuriyet, gram altın fiyatı)

Gram altın, ons altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları yatırımcıların radarında kalmaya devam ederken bugün ve yarın peş peşe açıklanacak veriler piyasaların odağına yerleşti. Önce ABD ÜFE verisi açıklanacak, ardından Fed Başkanı Powell konuşacak. Yarın ise altın fiyatları için tam anlamıyla kader günü. Nisan ayı ABD enflasyonu belli olacak. Peki altın fiyatları için tahminler ne? Uzmanlar tüm gelişmeleri saati saatine yorumladı. Altın için tüm senaryoları anlattılar. İşte detaylar…

Finans 14-05-24 10:32

Son dakika: Altın fiyatları için kader günü! Uzman isim ‘Altının enterasan bir hikayesi var...’ diyerek anlattı

Son dakika haberi… Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları yatırımcıların yeni haftada da gündeminde kalmaya devam ediyor. Altın fiyatları yatay seyirde ilerlerken tüm gözler ABD Merkez Bankası Fed’in faiz oranları üzerinde belirleyici olacak Çarşamba günkü ABD enflasyon rakamlarına çevrildi. Peki fiyatlar düşecek mi yükselecek mi? Doç. Dr. Derya Hekim, ‘Altının enteresan bir hikayesi var’ diyerek, ‘Altın aşağı inmiyor ama yukarı doğru gidecek yolu var” dedi. İşte detaylar…

Finans 13-05-24 08:11

Bingöl’de 3 kilo 650 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Bingöl’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda araziye gizlenmiş 3 kilo 650 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yurthaber 10-05-24 15:29

Van'da 41 kilo 300 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

Van'ın İpekyolu ilçesinde 41 kilo 300 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, bir şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 10-05-24 15:16
Van

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altında 'dolar' detayı! İslam Memiş, altının yönüne işaret etti: Bundan sonraki ana trend...

İç piyasada yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçlarından altında ibre yukarı yönlü. Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz indirimini destekleyen ABD verilerinin etkisiyle 3 haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Altın yatırımcıları, "Altın fiyatları artar mı?, alım için fırsat mı?" sorularının yanıtını arıyor. Haftanın son işlem günü 10 Mayıs'ta gram altın ne kadar, çeyrek altın ne kadar?

Finans 10-05-24 11:55

İstanbul'da ekmeğe yüzde 31 zam yapıldı! Azami fiyat 10 TL'ye çıkarıldı

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) mayıs ayı meclis toplantısında alınan kararla İstanbul’da 200 gram ekmeğin azami fiyatı yüzde 31,25 zamla 10 TL’ye çıkarıldı.

Finans 09-05-24 18:42

İstanbul'da ekmeğe yüzde 31 zam yapıldı! Azami fiyat 10 TL'ye çıkarıldı

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) mayıs ayı meclis toplantısında alınan kararla İstanbul’da 200 gram ekmeğin azami fiyatı yüzde 31,25 zamla 10 TL’ye çıkarıldı.

Finans 09-05-24 18:39

Salihli’de şüpheliden Skunk ele geçirildi

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, durumundan şüphelendiği şahsın üzerinden 8,6 gram Skunk ele geçirildi.

Yurthaber 09-05-24 14:28

Evinde 15 gram uyuşturucu bulunmuştu! Ünlü şarkıcı Kalben hakkında karar

Sahne tarzı ve ilginç dansları ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Kalben, Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı. Evinde 15 gram uyuşturucu çıkan ünlü şarkıcı hakkında karar çıktı.

Magazin 09-05-24 10:44

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu... Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alınmıştı! İfadesi ortaya çıktı: İçiciyim ben, satmıyorum”

Sahne tarzı ve ilginç dansları ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Kalben, Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Ünlü şarkıcının evinde 3 parça halinde toplamda ağırlığı 15 gram uyuşturucu ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Kalben'in ifadesi ortaya çıktı. Şarkıcının emniyetteki ifadesinde "İçiciyim ben, satmıyorum” dediği öğrenildi.

Magazin 08-05-24 17:28

Sancaktepe'de 9 kilo 900 gram uyuşturucuyla yakalanan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı

Sancaktepe'de 9 kilo 900 gram uyuşturucu maddeyle yakalanan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Yurthaber 08-05-24 11:35

Gram altın alacaklar için avantaj yarattı: İslam Memiş, ‘hazırlığı yapılıyor’ diyerek anlattı (8 Mayıs güncel gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları)

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından bugün de araştırılıyor. Kapalıçarşı’da çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve altın gram fiyatı yatay seyrediyor. Altın fiyatı için Mayıs ve Haziran aylarına dikkat çeken Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, “Şu anda İsrail bölgedeki masum sivilleri katlediyor, dünya ile bağını kesiyor ve bunu piyasalar satın almıyor. Önceden alıyordu ama şu anda almıyor. Tamamen manipülasyon piyasası oluşuyor” dedi. Gram altın almak için avantaj yaratan durumu anlattı.

Finans 08-05-24 07:39

Keşan’da çocuk çorabına saklanmış uyuşturucu ele geçirildi

Edirne’nin Keşan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir araçta yaptıkları kontrolde, çocuk çorabına gizlenmiş 50 gram uyuşturucu ele geçirilirken olayla ilgili 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 07-05-24 14:57

Altın fiyatlarında jeopolitik gerilim alarmı! Uzman isim uyardı, beklentileri açıkladı: 'Bu seviyeler orta ve uzun vadede...' (7 Mayıs gram altın, çeyrek altın ne kadar?)

Altın fiyatlarında son dakika... Orta Doğu'da jeopolitik gerilimler yeniden tırmandı.İsrail ordusu, Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Gazze'nin Mısır'a açılan sınır kapısının Filistin tarafını ele geçirdiğini duyurdu. Jeopolitik gerilimlerin ardından altın fiyatlarının yönü ne oldu? 7 Mayıs Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 07-05-24 09:54

Başka mahallelerden bile almaya geliyorlar! Ekmeğin fiyatını 8 TL'den 5 TL'ye düşürdü 'Talep fazla, yetişemiyoruz'

Çankırı’da bir fırın işletmesi, 200 gram ekmeği piyasanın altında satarak vatandaşların yüzünü güldürüyor. Başka mahallelerden bile vatandaşların ekmek almaya geldiğini belirten fırın işletmecisi, "Uygun verdiğimiz için taleplerimiz fazla, üretime yetişemiyoruz" dedi. Öte 5 TL'lik ekmeğin öğrenciler ve emeklilerden yoğun talep gördüğü aktarıldı.

Haber 06-05-24 17:57

Bingöl Havalimanı'nda 37 kilo 200 gram skunk ele geçirildi

Bingöl Havalimanı'nda valizlere gizlenmiş 37 kilo 200 gram skunk ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 06-05-24 14:54

Gram altın fiyatı için İslam Memiş ‘kırmızı çizgi’ diyerek açıkladı: Altın fiyatları yükselişe geçti: ‘Anlaşma bozulursa…’

Altın fiyatları yeni haftanın ilk gününde de yatırımcılar tarafından merak ediliyordu. Ons altın fiyatına paralel olarak yurt içinde gram altın ve çeyrek altın fiyatları yükselişe geçti. Altındaki yükselişin nedenleri ise belli oldu. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın gram fiyatı için hem tahminde bulundu, hem de ‘kırmızı çizgi’ diyerek yatırımcılara dikkat çeken bir uyarı yaptı. İşte 6 Mayıs 2024 Pazartesi Kapalıçarşı güncel altın fiyatları grafiği ve gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 06-05-24 09:08

Polisten kaçıp tarlaya saklandı ama... Dronu hesaba katmadı!

Batman'da polisin ‘Dur’ ihtarına uymayarak otomobille kaçan ve tarlaya saklanan şüpheliler, yerleri dronla tespit edilerek yakalandı. Şüphelilerin içinde olduğu otomobil ve adreslerinde yapılan aramalarda da 19 bin uyuşturucu hap, 1 kilo 32 gram bonzai ele geçirildi.

Haber 05-05-24 10:52

Gram altın, borsa, dolar, mevduat… Rekorlara sırtını döndü: ‘Önemli bir dönüm noktası...'

Rekor üstüne rekor kıran gram altın fiyatı yatırımcısına yüz çevirdi. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi ise haftanın kazandıranı oldu. Piyasalar dalgalı bir seyir izlerken, Ekonomist Belgin Maviş’ten parasını enflasyona karşı korumak isteyenler için dikkat çeken açıklamalar geldi. Borsa için, “Önemli bir dönüm noktası olacaktır” diyen Maviş, gram altın fiyatı tahminini de paylaştı. İşte detaylar…

Finans 04-05-24 11:35

Altın fiyatlarının odaklandığı veri açıklandı! Uzman isim Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti! 'Orta ve uzun vadede...'

Altın, dolar, borsa, kripto para... Küresel piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararının açıklandı. Altın fiyatları kararın ardından yükselse dün kısmi geri çekilmeler yaşadı. Peki bundan sonra altında seyir nasıl olacak? Düşüşler devam eder mi? (3 Mayıs Cuma gram altın çeyrek altın ne kadar?)

Finans 03-05-24 09:28

Alanya’da 2 kilo 663 gram uyuşturucu ve 483 sentetik hap ele geçirildi

Antalya’nın Alanya ilçesinde emniyet ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği narkotik operasyonlarında 2 kilo 663 gram uyuşturucu madde ve 483 adet sentetik hap ele geçirildi.

Yurthaber 02-05-24 09:55

Kapıkule'de gümrük kaçağı yaklaşık 19 kilo altın ve oto yedek parçaları ele geçirildi

Kapıkule Sınır Kapısı'nda düzenlenen operasyonda 18 kilo 725 gram gümrük kaçağı altın ve lüks araçlara uygun yedek parça ele geçirildi.

Yurthaber 02-05-24 09:52

Altın fiyatlarında Fed rüzgarı! Yatırımcılar dikkat, karar sonrası yön değişti (2 Mayıs Perşembe güncel altın fiyatları, gram altın, çeyrek altın ne kadar?

Altın yatırımcıları dikkat! ABD Merkez Bankası (Fed) tüm dünyanın gözünü çevirdiği faiz kararını açıkladı. Karar sonrası piyasalar nasıl etkilendi? Altın fiyatları yön değiştirdi. (2 Mayıs Perşembe güncel altın fiyatları, gram altın, çeyrek altın ne kadar?)

Finans 02-05-24 09:33

SON DAKİKA: Fed faiz kararı sonrası ons altın, gram altın ne kadar, kaç TL? Tüm dünyanın beklediği açıklama geldi: 'İyi değerlendirmek lazım...'

Son dakika haberi… Altın fiyatları için kritik açıklama geldi. Ons altın ve gram altın fiyatında yaşanan düşüş sonrası gözler ABD Merkez Bankası Fed faiz kararına çevrilmişti. Fed faizleri sabit bıraktı. Peki altın fiyatları faiz kararı sonrası ne oldu? Altın gram fiyatı düşer mi yükselir mi? Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve Şirin Sarı dikkat çeken iki değerlendirmede bulundu. İslam Memiş gram altın için tahminini açıkladı.

Finans 01-05-24 22:26