Ismail Hacıoğlu Haberleri Ve Son Dakika Ismail Hacıoğlu Haberleri

Ismail Hacıoğlu Haberleri Ve Son Dakika Ismail Hacıoğlu Haberleri

İsmail Hacıoğlu 30 Kasım 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Tiyatro eğitimi aldı. Çakal ve Karşılaşma sinema filmlerinde göstermiş olduğu performansı kendisine çeşitli ödüller kazandırdı. 40. Antalya Altın Portakal Film Festivali “Umut Veren Genç Oyuncu Ödülü” kazandı. 2010 yılında 16.Sadri Alışık Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü. Sinema ve dizilerde rol alan Hacıoğlu aynı zamanda tiyatro oyunlarında da sahne aldı. 2003 yılında kendisinin ilk dizisi Koçum Benim 'de oynadı. Bir İstanbul Masalı, Osmanlı Tokadı, Beyaz Gelincik dizilerinde yer almıştır. İlk sinema deneyimi 2001 yılında rol aldığı Bana Şans Dile ile başlamıştır ve 2017 Senesinde Ayla adlı sinema filminde başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmiştir.

İsmail Hacıoğlu Haberleri

İsmail Hacıoğlu annesini kaybetti! Acısını bu sözlerle paylaştı: Hayatıma hangi kadın girse...

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde Cem Karaca'ya hayat veren İsmail Hacıoğlu annesinin ölümüyle yıkıldı. Ünlü oyuncunun annesine veda sözleri herkesi üzdü.

Magazin 21-03-2024 07:58

İsmail Hacıoğlu yatırım amaçlı yurt dışından ev satın aldı! Fiyatı dudak uçuklattı

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu son dönemde özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Oyuncu son olarak yurt dışında yatırım amaçlı aldığı ev ile gündeme geldi. UNESCO Dünya Kültür Mirası alanı olan tarihi Kotor kenti Kumbor Limanı’ndaki evlerin fiyatının yaklaşık 500 bin euro (17 milyon TL) olduğu öğrenildi.

Magazin 02-03-2024 16:44

Eski eşiyle aşk tazeledi! İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kaya Kumarki'nin sarmaş dolaş halleri sosyal medyayı salladı

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu son dönemde özel hayatıyla gündemde. Eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile yeniden bir araya gelen İsmail Hacıoğlu eski eşiyle resmen aşk tazeledi. Kumarki'nin doğum gününü kutlayan ünlü çiftin sarmaş dolaş halleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-02-2024 11:12

Melisa Aslı Pamuk külot modasına uydu! O pozlara yorum yağdı... 'Giyinmeyi unutmuş'

Son olarak İsmail Hacıoğlu ile başrolünü paylaştığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filmiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu filminin galasına katılmayıp Paris defilelerini gezmişti. Bu hareketi ile çok konuşulan Pamuk şimdi de külot modasına uydu. Ünlü ismin tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 26-01-2024 15:31

Başrolünde olduğu filmin galasına katılmamıştı! Melisa Aslı Pamuk Paris pozlarıyla olay oldu

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galası, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Melisa Aslı Pamuk başrolünde olduğu filmin galasına katılmamıştı. Ünlü oyuncunun galaya neden katılmadığına dair açıklama beklenirken Melisa Aslı Pamuk'tan yeni Paris pozları geldi.

Magazin 25-01-2024 17:55

İsmail Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki'nin yüzündeki değişim dikkat çekmişti! Estetik iddialarına böyle yanıt verdi

İsmail Hacıoğlu, başrolü olduğu Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galasına, yeniden bir araya geldiği eski eşi Duygu Kumarki ile katılmıştı. Duygu Kumarki'nin yüzündeki değişim ise sosyal medyada gündem oldu. Kumarki estetik iddialarına böyle yanıt verdi.

Magazin 24-01-2024 12:14

Melisa Aslı Pamuk başrolünde olduğu Cem Karaca'nın Gözyaşları galasına katılmadı! İsmail Hacıoğlu'dan bomba yorum geldi

Cem Karaca'nın Gözyaşları galasına katılmayan başrol oyuncusu Melisa Aslı Pamuk gündemde. Geçtiğimiz ay da "Kadınlara Mahsus" filminin galasına katılmayan Pamuk'a rol arkadaşı İsmail Hacıoğlu'dan bomba gönderme geldi.

Magazin 23-01-2024 13:35

Cem Karaca hologram ile sahnedeydi! Oğlu Emrah'ın da sahnede olduğu gece sosyal medyayı salladı: Tüylerim diken diken oldu...

'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin dün akşam galası yapıldı. Galada hologram tekniği ile Cem Karaca konseri gerçekleştirildi. O anlar tüyleri diken diken etti. Sosyal medyada gündem olan görüntülere yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 23-01-2024 11:55

İsmail Hacıoğlu Cem Karaca'nın Gözyaşları galasına eski eşiyle geldi! Yeniden barışmışlardı

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu özel hayatıyla da gündemde. Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, galaya eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile katıldı.

Magazin 23-01-2024 08:21

Bu yöntem ilk kez kullanıldı... Yüzü tarandı, ABD'ye gönderildi! İsmail Hacıoğlu Cem Karaca'ya bakın nasıl benzetildi

İsmail Hacıoğlu, Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde canlandırdığı Cem Karaca'ya Türkiye'de ilk kez uygulanan bir yöntemle şaşırtıcı bir şekilde benzetildi. Hacıoğlu'nun yüzü tarandı ve ABD'ye gönderildi...

Magazin 19-01-2024 15:04

Aslıhan Gürbüz ile ayrılmıştı... İsmail Hacıoğlu eski eşiyle barıştı! Dudak dudağa

Oyuncu İsmail Hacıoğlu yeni yıla eski aşkına dönerek girdi. Ünlü oyuncu 2020 yılında boşandığı Duygu Kumarki ile yeniden barıştı ve dudak dudağa pozları sosyal medyayı salladı. Çiftin, İsmail Hacıoğlu'nun ihaneti nedeniyle boşandığı iddia edilmişti.

Magazin 03-01-2024 07:03

İsmail Hacıoğlu Filistin paylaşımlarından rahatsız olan takipçilerine sert çıktı! 'Takipten çıkabilirsiniz'

Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, Filistin'de yaşanan katliama ilk günden itibaren tepki gösteren isimlerden biri. Hacıoğlu, Filistin paylaşımlarından rahatsız olan takipçilerine rest çekti. Ünlü oyuncu, ''Kafamı yastığa rahat koyamıyorum. Kusura bakmayın, takipten çıkabilirsiniz.'' dedi.

Magazin 13-12-2023 11:09

Kesişme: İyi ki Varsın Eren konusu nedir, oyuncuları kim? Kesişme: İyi ki Varsın Eren nerede ve ne zaman çekildi?

Kesişme: İyi Ki Varsın Eren filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak edildi. Senaryosunu Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu'nun kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturmuştur. Kesişme: İyi Ki Varsın Eren filmini izlemek isteyenler film hakkında detaylı bilgileri araştırıyor. Peki, Kesişme: İyi ki Varsın Eren konusu nedir, oyuncuları kim? Kesişme: İyi ki Varsın Eren nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 18-10-2023 21:26

İstanbul'u terk edip Ege'ye yerleşmişti! Aslıhan Gürbüz hasat yaptı! 'Zeytinler kendi bahçemden'

Geçtiğimiz aylarda meslektaşı İsmail Hacıoğlu'yla ilişkisini noktalayan Aslıhan Gürbüz özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süre ekrana ara verip Ayvalık'a yerleşen Aslıhan Gürbüz zor günlerini geride bıraktı. Doğa ile iç içe bir yaşan süren ünlü oyuncu bahçesindeki zeytinlerin hasadını yaptı.

Magazin 18-09-2023 12:45

Başrolünde İsmail Hacıoğlu var! Cem Karaca filmi mahkemelik oldu! İlkim Karaca durdurulmasını talep etti

Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, İsmail Hacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin durdurulması için mahkemeye başvurdu. İtirazın ardından filmin yapımcısı Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya yapım şirketinden dava süreciyle ilgili açıklama geldi.

Magazin 26-08-2023 09:40

İsmail Hacıoğlu'nun sır gibi sakladığı kız kardeşi de ünlü çıktı! Meğer herkes tanıyormuş

Şimdilerde Cem Karaca'yı anlatacak olan filmde başrol oynamaya hazırlanan İsmail Hacıoğlu yeni imajıyla dikkat çekti. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan İsmail Hacıoğlu'nun sır gibi sakladığı kız kardeşi de kendisi gibi oyuncu çıktı. Hacıoğlu'nun kız kardeşinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 22-08-2023 14:31

Cem Karaca'yı canlandırmaya hazırlanan İsmail Hacıoğlu imaj tazeledi! Son haline yorum yağdı

Son olarak Taçsız Prenses dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan İsmail Hacıoğlu bir süredir kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile birliktelik yaşıyordu. Evlenmeleri beklenen ünlü çiftin ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Şimdilerde Cem Karaca filmi için hazırlanan İsmail Hacıoğlu imaj değiştirdi. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 08-08-2023 16:27

Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu neden ayrıldı? O iddia sebep gösterildi

Son olarak Fox Tv'de yayınlanan Taçsız Prenses dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan İsmail Hacıoğlu bir süredir kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile birliktelik yaşıyordu. Evlenmeleri beklenen ünlü çiftten geçtiğimiz günlerde ayrılık haberi geldi. Neden ayrılıkları konusunda ise bir iddia ortaya çıktı.

Magazin 18-07-2023 17:34

Evlenecekleri konuşuluyordu! İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz çiftinden kötü haber! Fotoğrafları silip engelledi

Son olarak Fox Tv'de yayınlanan Taçsız Prenses dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan İsmail Hacıoğlu bir süredir kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile birliktelik yaşıyordu. Ünlü çiftten evlilik haberi beklenirken, ayrılık haberi geldi.

Magazin 12-07-2023 10:58

Dönence'nin yıldızı Sümeyye Aydoğan'ın babasını görenler şaştı kaldı! ''Film yıldızı gibi''

Son olarak İsmail Hacıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Taçsız Prenses dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Sümeyye Aydoğan şimdilerde Dönence dizisiyle ekrana dönüyor. Emre Kınay'ın başrolünde yer aldığı dizi bu akşam ilk bölümüyle seyircisiyle buluşacak. Dizide Gece rolüne hayat veren Sümeyye Aydoğan'ın babasını görenler çok şaşırdı. Aydoğan'ın babası yakışıklılığıyla gündem oldu.

Magazin 04-07-2023 19:45

Cem Karaca filminde başrol İsmail Hacıoğlu'nun oldu

İsmail Hacıoğlu, Cem Karaca'nın hayatını anlatan filmde başrol oynamaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu çok beklenen film için kampa girdi. Erdal Beşikçioğlu fim için anlaşma sağlarken son anda fikir değiştirmişti.

Magazin 02-07-2023 15:29

Taçsız Prenses yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? Taçsız Prenses hangi kanalda? 24 Haziran yayın akışı

FOX TV'nin MF Yapım imzalı dizisi Taçsız Prenses, hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla büyük ilgi görüyor. Başrollerinde Elif Kurtaran ve Tarık Pabuçoğlu'nun bulunduğu dizi, her hafta cumartesi günü ekranlara geliyor. Dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. Peki, Taçsız Prenses yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? Taçsız Prenses hangi kanalda? 24 Haziran yayın akışı

Magazin 24-06-2023 19:27

İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ilk kez el ele! ''Her şey yolunda''

Son olarak Fox Tv'de yayınlanan Taçsız Prenses dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan İsmail Hacıoğlu bir süredir kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile birliktelik yaşıyor. İsmail Hacıoğlu ve sevgilisi Aslıhan Gürbüz, önceki gece ilk kez ele ele görüntülendi.

Magazin 06-05-2023 10:27

Transparan giyen Sümeyye Aydoğan dekolteli pozuyla büyüledi! Gören Serenay Sarıkaya sandı

Taçsız Prenses dizisinde İsmail Hacıoğlu'yla başrolü paylaşan Sümeyye Aydoğan Y güzelliği ve oyunculuğu ile beğeni topluyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim transparan kıyafet giydiği bir pozunu paylaştı. Güzel oyucuyu görenler Serenay Sarıkaya sandı.

Magazin 06-05-2023 09:35

Taçsız Prenses'in yıldızı İsmail Hacıoğlu'nun kız kardeşi de oyuncu çıktı! Güzelliğiyle hayran bıraktı

Son olarak Taçsız Prenses dizisinde hayat verdiği Evgin öğretmen karakteriyle büyük beğeni toplayan İsmail Hacıoğlu'nun kız kardeşi de ünlü bir oyuncu çıktı. Hacıoğlu'nun kardeşini görenler güzelliğine hayran kaldı.

Magazin 26-04-2023 09:46

Transparan giyen Sümeyye Aydoğan dekolteli pozuyla nefes kesti

Taçsız Prenses dizisinde İsmail Hacıoğlu'yla başrolü paylaşan Sümeyye Aydoğan Yağmur karakterine hayat veriyor. Duru güzelliği ile dikkat çeken Aydoğan transparan kıyafeti ile göğüs dekolteli poz verdi.

Magazin 19-04-2023 12:37

Taçsız Prenses bu akşam var mı, yok mu? Taçsız Prenses yeni bölüm ne zaman? 28 Mart 2023 FOX TV yayın akışı

Taçsız Prenses dizisi yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edildi. Her salı akşamı FOX TV'de yayınlanan dizisi sezon finali ile ekranlara ara verecek. FOX TV yayın akışında dizinin yayın saatinde sinema filminin yayınlandığı görüldü. Peki, Taçsız Prenses bu akşam var mı, yok mu? Taçsız Prenses yeni bölüm ne zaman?

Magazin 28-03-2023 20:25

Taçsız Prenses bu akşam yok mu, neden yok? Fox TV'nin yeni dizisi Taçsız Prenses'in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Fox TV 21 Şubat yayın akışı

Taçsız Prenses Fox TV'nin son dönemdeki en başarılı projelerinden biri oldu. İsmail Hacıoğlu'nun başrolünde olduğu dizinin bu akşam yeni bölümünün olup olmadığı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Kahramanmaraş depremleri sonrasında diziler yayınlarına ara vermişti. İki haftadır yeni bölümü yayınlanmayan Taçsız Prenses'in bu akşam yeni bölümü var mı merak edildi. Peki Taçsız Prenses bu akşam yok mu, neden yok? Fox TV'nin yeni dizisi Taçsız Prenses'in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Magazin 21-02-2023 13:15

Güzel oyuncu Hande Doğandemir göğüs dekoltesiyle galaya damga vurdu

Hayat Bugün dizisinin final yapmasıyla setlere ara veren güzel oyuncu Hande Doğandemir, başrolünde yer aldığı 49 filminin galasına katıldı. Straplez bir elbise tercih eden Hande Doğandemir, göğüs dekolteli pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 20-01-2023 12:02

Taçsız Prenses'in Yağmur'u Sümeyye Aydoğan'ın sevgilisi rol arkadaşı çıktı! Duyan inanamadı

Duy Beni dizisinde yakaladığı çıkıştan sonra İsmail Hacıoğlu ile Taçsız Prenses dizisinde rol alan Sümeyye Aydoğan'ın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 17-01-2023 17:43

Taçsız Prenses dizisi nerede çekiliyor? Taçsız Prenses dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Taçsız Prenses adlı yeni dizi FOX Tv ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Annesinin kalp hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolan Masal'ın hikayesini anlatan Taçsız Prenses konusu ile dikkat çekiyor. Öte yandan Taçsız Prenses'in nerede çekildiği, uyarlama olup olmadığı gibi detaylar merak ediliyor. Peki, Taçsız Prenses dizisi nerede çekiliyor? Taçsız Prenses dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Magazin 10-01-2023 20:05

Taçsız Prenses uyarlama mı, gerçek hikaye mi? İşte Taçsız Prenses'ın dikkat çeken hikayesi!

Taçsız Prenses bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. İsmail Hacıoğlu'nun uzun zamandır heyecanla beklenen yeni dizisi hikayesiyle oldukça dikkat çekecek. Dizinin yapımını MF Yapım’ın üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Volkan Keskin oturuyor. İşte yeni dizi Taçsız Prenses hakkında tüm detaylar...

Magazin 10-01-2023 20:03

Taçsız Prenses Evgin kimdir? Taçsız Prenses'in Evgin'i İsmail Hacıoğlu kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi?

Taçsız Prenses dizisi bu akşam ilk bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çeken dizide öğretmen Evgin karakterine İsmail Hacıoğlu hayat verecek. Peki, Taçsız Prenses Evgin kimdir? Taçsız Prenses'in Evgin'i İsmail Hacıoğlu kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 10-01-2023 20:02

Taçsız Prenses Masal kimdir, gerçek ismi ne? Taçsız Prenses'in Masal'ı Elif Kurtaran kaç yaşında, kimin kızı?

Taçsız Prenses bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. İsmail Hacıoğlu'nun başrolünde yer aldığı dizide küçük bir kızın umut dolu hikayesi anlatılacak. Masal 9 yaşında, pırlanta gibi ama küçücük yaşında hayat mücadelesine atılmak zorunda kalmış bir kızdır. Peki, Taçsız Prenses Masal kimdir, gerçek ismi ne? Taçsız Prenses'in Masal'ı Elif Kurtaran kaç yaşında, kimin kızı? İşte hakkında tüm merak edilenler..

Magazin 10-01-2023 19:59

Taçsız Prenses'in Evgin'i İsmail Hacıoğlu'nun sevgilisi bakın kim çıktı! Muhteşem Yüzyıl'ın yıldızıymış

İsmail Hacıoğlu, ekranların yeni dizisi Taçsız Prenses'de 'Evgin' rolüne can verecek. FOX ekranlarında başlayacak dizinin başrolünde yer alan İsmail Hacıoğlu'nun kendisi gibi oyuncu bir sevgilisi bulunuyor. Bir dönemin efsane dizisi Muhteşem Yüzyıl'da da rol alan bu isimi görenler şaşırıyor. İşte İsmail Hacıoğlu'nun oyuncu sevgilisi...

Magazin 10-01-2023 19:44

Taçsız Prenses ne zaman başlayacak? Taçsız Prenses konusu ne, oyuncuları kimler? İsmail Hacıoğlu başrolde

İsmail Hacıoğlu'nun yeni dizisi Taçsız Prenses için geri sayım başladı. Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Volkan Keskin’in oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in yazdığı Taçsız Prenses'in yayın tarihi de belli oldu. Peki, Taçsız Prenses ne zaman başlayacak? Taçsız Prenses konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 04-01-2023 16:54

Bir İstanbul Masalı'nın yıldızı Ahu Türkpençe son haliyle şaşırttı! Ekranlara küsmüştü...

2003-2005 yılları arasında yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisinin kadrosunda Ahu Türkpençe, Mehmet Aslantuğ, Çetin Tekindor, Ozan Güven, Vahide Perçin ve İsmail Hacıoğlu gibi isimler yer alıyordu. Bir döneme damga vuran dizide Esma karakterine hayat veren Ahu Türkpençe, yıllara kafa tutuyor.

Magazin 14-12-2022 12:16

Fox'un yeni dizisi Taçsız Prenses'ten ilk tanıtım! Taçsız Prenses konusu ne, oyuncuları kimler? İsmail Hacıoğlu başrolde

Fox'un çok konuşulacak dizisi Taçsız Prenses'ten ilk tanıtım geldi. İsmail Hacıoğlu'nun başrolde yer aldığı dizinin yapımı MF Yapım üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Volkan Keskin oturuyor. İlk tanıtımı ile büyük ses getiren diziye dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, Taçsız Prenses konusu ne, oyuncuları kimler? Taçsız Prenses ne zaman başlayacak? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Magazin 06-12-2022 12:44

İsmail Hacıoğlu, Fox'un yeni dizisi Taçsız Prenses ile ekranlara dönüyor

Fox TV'nin yeni dizisi Taçsız Prenses izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan ve Tolga Tekin'in başrollerde oynadığı diziden ilk görseller de yayınlandı.

Magazin 06-12-2022 02:04

Aslıhan Gürbüz'den İsmail Hacıoğlu paylaşımı! Berbat bir senenin tek güzel şeyi sendin

'Yahşi Cazibe' dizisiyle tanınan ve 'Ufak Tefek Cinayetler'deki performansıyla adeta yıldızı parlayan Aslıhan Gürbüz, bir süredir İsmail Hacıoğlu ile aşk yaşıyor. Aslıhan Gürbüz, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi İsmail Hacıoğlu'nun doğum gününü Instagram hesabından kutladı.

Magazin 02-12-2022 14:02

İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisi belli oldu! FOX TV'nin o dizisiyle el sıkıştı

Mahkum, Ayla ve Çocuk gibi yapımlarda rol alan İsmail Hacıoğlu yeni dizi için FOX ile el sıkıştı. Son dönemde kendi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşayan yakışıklı isim Taçsız Prenses dizisinin kadrosunda.

Magazin 27-11-2022 11:52

İsmail Hacıoğlu ile şov yapmıştı! Ayla filminin yıldızı Kim Seol son haliyle şaşkına çevirdi

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Ali Atay ve Murat Yıldırım gibi isimlerin paylaştığı Ayla filmi, yayınlandığı dönem milyonları gözyaşlarına boğmuştu. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan filmde minik Ayla'ya hayat veren çocuk yıldız Kim Seol büyüdü.

Magazin 25-11-2022 18:28

Aslıhan Gürbüz sevgilisi İsmail Hacıoğlu'yla ilgili gelen yorumlara bomba yanıtlar verdi! Mahallenin kocakarısı...

Sağlık sorunları nedeniyle uzun süre ekrandan uzak kalan ve İstanbul'dan da taşınan Aslıhan Gürbüz bir süredir İsmail Hacıoğlu ile aşk yaşıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Gürbüz son olarak kendisine gelen yorumlara verdiği yanıtlarla dikkat çekti.

Magazin 14-11-2022 11:21

Ayla filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Ayla filmi gerçek hikaye mi, hangi ödülleri aldı, IMDb puanı kaç?

Ayla filmi unutulmaz yerli filmlerin arasında yer alıyor. Ayla filmi bu akşam Trt 1 ekranlarında sinema severler ile buluşacak. Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Ayla filmi birçok ödül almıştır. 1950 yılında başlayan Kore Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir hikayeden uyarlanan Ayla filminin fragmanıyla beraber film hakkında detaylar merak edildi. Peki, Ayla filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Ayla filmi gerçek hikaye mi, hangi ödülleri aldı, IMDb puanı kaç?

Trend 25-10-2022 20:05

Mahkum'un yıldızı Onur Tuna'nın kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi bakın kim çıktı! Görenin nutku tutuldu

Final olacağı konuşulan Mahkum dizisinde İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu gibi isimlerle kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu Onur Tuna'nın sevgilisi Son Yaz dizisinin yıldızı çıktı.

Magazin 24-10-2022 10:39

Mahkum'un Barış'ı İsmail Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki süper minisiyle poz verdi!

Ekranların tanınan erkek oyuncularından biri olan İsmail Hacıoğlu, şimdilerde Mahkum dizisindeki Barış rolünü canlandırıyor. Son zamanlarda yeni aşka yelken açan Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Magazin 29-09-2022 00:19

Mahkum'un Barış'ı İsmail Hacıoğlu aşka geldi! Aslıhan Gürbüz ile romantik paylaşım yaptı

Mahkum dizisindeki Barış rolüyle iyi bir çıkış yakalayan başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, kendisi gibi ünlü oyuncu olan Aslıhan Gürbüz ile bir süredir aşk yaşıyor. Bu aşk ile çok konuşulan ikiliden bir romantik paylaşım daha geldi.

Magazin 20-09-2022 00:00

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz'den romantik paylaşım! Beğeni yağmuruna tutuldu

Aşk yaşamaya başlayan iki ünlü isim İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz, sosyal medya hesaplarından aşk pozlarını paylaştı. İki ünlü ismin o pozları, beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 12-09-2022 22:54

Mahkum dizisi 2. sezon fragmanı yayınlandı!

Fox TV'nin sevilen dizisi Mahkum'un 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu'nun başrollerini oynadığı Mahkum'un yeni sezon fragmanı sosyal medyada da ilgi gördü.

Magazin 30-08-2022 23:47