calvin klein Haberleri

Kot ceketlerin gardıropları süslediği o vakit geldi! Sezonun en trend kot ceket modellerini seçtik
Havaların değişmeye başladığı bu günlerde, stilinizi güncel tutmanın en şık yollarından biri de kot ceketleri kombinlerinizde kullanmaktan geçiyor. Biz de sezonun en trend kot ceket modellerini sizin için seçtik ve gardırobunuza renk katacak önerilerle dolu bir seçki hazırladık. Kombinlerinize tarz katacak kot ceketlere, gelin birlikte bakalım!
Yayın Tarihi: 15-03-2024 22:01
Mevsim geçişlerinde kurtarıcınız olacak parçaları sizi için seçtik
Havaların bir soğuk, bir sıcak olduğu bu günlerde "Ne giyeceğim?" sorusu hepimizin kafasında dönüp duruyor. Neyse ki, mevsim geçişlerinde gardırobunuzun en iyi dostu olacak parçalardan oluşan bir seçki hazırladık. Artık bir sıcak bir soğuk olan havalar için endişelenmenize gerek yok. Günün her saatinde konforunuz ve tarzınızı korumanızı sağlayacak kurtarıcı parçalar için gelin, içeriğe göz atalım!
Yayın Tarihi: 08-03-2024 22:51
Camper, Crocs, Tommy Hilfiger ve dahası! Ünlü moda markalarında avantajlı fiyatlar
Camper, Crocs, Tommy Hilfiger, Calvin Klein ve dahası! Ünlü moda markalarında kaçırılmayacak indirimler sizleri bekliyor! Kıyafetten ayakkabıya tarzınıza hava katacak ürünlerdeki %50'ye varan indirimleri yakalamak için acele edin!
Yayın Tarihi: 04-12-2023 10:23
Calvin Klein'in karakteristik tarzını şıklıkla buluşturan çantada büyük indirim
Şıklığınızı tamamlayacak bir çanta arıyorsanız, Calvin Klein Sculpted EW Plaf CONV25 Mono Çanta tam size göre! Hem işlevsel hem de şık tasarımıyla göz kamaştıran çanta 1180 TL indirimle kısa süreliğine satışta! Bu fırsat kaçmaz, bizden söylemesi.
Yayın Tarihi: 29-08-2023 14:34
Adidas, Puma, Levis, Calvin Klein ve dahası! Ünlü moda markalarında %50'ye varan indirimler
Her zaman havalı görünmek, girdiğiniz her ortamda bakışları üzerinizde toplamak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz moda fırsatlarını kaçırmamalısınız! Sezonun en yeni, en şık, en rahat ürünlerine %50'ye varan indirimlerle sahip olmak için acele edin. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 29-08-2023 09:26
Bvlgari'den Hermes'e, Hugo Boss'tan Versace'ye Amazon'un en çok satan erkek parfümleri
Birbirinden farklı kokulara sahip parfümler, uzun süre kalıcı etkisiyle çevrenizdekilerin başını döndürmeyi başarıyor. Siz de teninize uygun bir imza kokusu arıyorsanız kalıcılığı yüksek olmasıyla öne çıkan EDP parfümlere göz atabilirsiniz. Sizin için Amazon'un en çok satan erkek parfümlerini derledik.
Yayın Tarihi: 14-08-2023 16:39
Puma, Adidas, Merrell... Spor ve outdoor ayakkabılarda %40'a varan indirim
Her adımınızda rahat ve aynı zamanda stil sahibi olmak istemez misiniz? İster spor yaparken ister doğada yürüyüş yaparken ayaklarınızın tam destek ve konfora sahip olması çok önemli. Neyse ki Puma, Adidas ve daha birçok markanın spor ayakkabı modellerinde indirimler başladı. Haydi, fırsatları görmek için detaylara geçelim.
Yayın Tarihi: 21-07-2023 13:47
Fiyatı 1005 TL'ye düştü! Çok sevilen Calvin Klein çanta kısa süreliğine indirimde
Amazon Prime Day kampanyası kapsamında stilinizi tamamlayacak Calvin Klein çanta için harika bir fırsat sizi bekliyor! Bu özel indirimi kaçırmadan hemen size en yakışan çantaya sahip olabilirsiniz. En son moda trendlerini takip edenler için ideal olan bu çantalar herkesin beğenisini kazanıyor. Hem günlük yaşamın koşturmacası içinde hem de özel davetlerde stilinizi yansıtan bir parça olmasını isterseniz Prime üyelerine özel 11-17 Temmuz Amazon Prime Day indirimlerini değerlendirmenin tam zamanı!
Yayın Tarihi: 12-07-2023 16:56
Camper, Levi's ve dahası... Prime Day indirimlerinden kaçırmamanız gereken moda ürünleri
Moda dünyasının en sevilen markalarında Prime Day'e özel indirimler devam ediyor. Alışveriş tutkunlarının ve moda severlerin yüzünü güldürecek bu indirimlerle tarzınızı güçlendirecek parçalara yarı fiyatına sahip olabilirsiniz. O halde sizin için seçtiğimiz markalardaki fırsatları görmeye ne dersiniz?
Yayın Tarihi: 10-07-2023 18:01
Muhteşem kokularıyla baş döndüren en iyi erkek parfüm önerileri
Bu yıl, erkek parfümleri için oldukça hareketli bir yıl oldu. Yeni trendler, klasiklerin yeniden yorumlanması ve farklı nota kombinasyonları ile karşımıza çıkan birbirinden güzel parfümler bu yıl da erkeklerin ilgisini çekmeyi başardı. Peki, yılın en iyi erkek parfümleri hangileriydi? Sizler için bu yılın öne çıkan parfümlerini mercek altına alıyor, kokunuzla gözleri üzerinize çekmenize yardımcı olacak öneriler sunuyoruz. Hazırsanız hep beraber en iyi erkek parfümlerine göz atalım!
Yayın Tarihi: 07-07-2023 10:10
Yaz için daha iyi bir aksesuar düşünülemez, en iyi erkek güneş gözlüğü markaları
Her mevsimde ihtiyacımız olan şeylerden biri, güneş gözlüğü. Güneşin etkisini çok fazla göstermediği kış aylarında dahi güneş gözlüğü takmamız gerekiyor. Özellikle yaz günlerinde güneş ışınlarından korunmak, iyi bir görünüme sahip olmak ya da sadece iyi hissetmek istediğimiz için güneş gözlüğü takma ihtiyacımız daha da artıyor. Elbette güneş gözlüğü takma gerekçemize bağlı olarak seçtiğimiz gözlük ve modeli de değişebiliyor. Doğru gözlüğü seçmek bu nedenlerden dolayı oldukça önem taşıyor.
Yayın Tarihi: 21-06-2023 10:49
Calvin Klein, Tommy Hilfiger ve daha birçok ünlü markada indirim
Moda tutkunlarına müjde! Calvin Klein, Tommy Hilfiger ve daha birçok ünlü markada indirimler başladı. İhtiyacınıza ve zevkinize uygun binlerce üründeki çok al az öde ve ekstra kupon fırsatlarını kaçırmayın. Gardırobunuza yeni sezon ürünler eklemek için en uygun zaman şimdi!
Yayın Tarihi: 08-06-2023 10:11
Fiyatı 1063 TL'ye düştü! Calvin Klein sweatshirtte kaçırılmayacak indirim
Moda tutkunlarına müjde! Şıklık ve rahatlık arayanların vazgeçilmezi olan Calvin Klein Micro Monologo Hoodie Sweatshirt'te %35'e varan indirim sizleri bekliyor. Yüksek kaliteli ve şık tasarımları ile sezon trendlerine ayak uydurmanızı sağlayacak ürüne şimdi 460 TL'nin üzerinde bir indirimle sahip olmak isterseniz acele edin!
Yayın Tarihi: 21-05-2023 22:56
Levi's, Calvin Klein, Tommy Hilfiger... Stil sahibi tasarımlarıyla kaliteli markalarda %50'ye varan indirim
Moda dünyasının en sevilen markalarında %50'ye varan indirimleri keşfetmeye ne dersiniz? Levi's, Tommy Hilfiger, Calvin Klein gibi dünyaca ünlü markaların eski ve yeni sezon indirimli ürünlerini sizin için derledik. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 17-05-2023 00:27
Tommy Hilfiger'dan Camper'a moda dünyasının dev markalarında %60'a varan indirimler
Tommy Hilfiger, Camper, Calvin Klein, Puma ve dahası... Moda dünyasının dev markalarının en sevilen ürünlerine %60'a varan indirimlerle sahip olmaya ne dersiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse ayakkabıdan çantaya, spor giyimden klasik giyime son moda trendlerini keşfedip üstelik bu ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmak için acele edin. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 23-04-2023 23:19
Kendini unutturmak istemeyenler için en iyi Calvin Klein parfüm çeşitleri ve yorumları
Calvin Klein, moda dünyasında adından sıkça söz ettiren ve kaliteli ürünleriyle fark yaratan bir marka olarak öne çıkıyor. Farklı tarzlara hitap eden özgün ve kalıcı kokular sunan Calvin Klein parfümleri, benzersiz tarzları ile en çok tercih edilen parfüm markaları arasında yer alıyor. Bu yazıda en çok satılan ve müşterilerden tam not alan Calvin Klein parfümlerini derledik.
Yayın Tarihi: 27-03-2023 04:29
Moda dünyasının en gözde markalarında %50'ye varan indirimler
Moda dünyasının en kaliteli markalarının en sevilen ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Cevabınız "Evet" ise şimdi şansınız var! İster günlük giyim, ister şık bir etkinlik için olsun kaliteli markaların muhteşem ürünleri inanılmaz indirimlerle sizi bekliyor. Gardırobunuzu yenilemek için acele edin!
Yayın Tarihi: 20-03-2023 12:25
Stilinizde fark yaratacak Calvin Klein ve Tommy Hilfiger cüzdanlarda %35'e varan indirim
İyi bir cüzdan göz kamaştırıcı stilin olmazsa olmazlarındandır. Piyasadaki birçok cüzdan markası içinde yüksek kalitesi ve şık tasarımıyla öne çıkan Calvin Klein ve Tommy Hilfiger markaları moda severlerin en beğendiği cüzdan modellerini üretiyor. Şimdi %35'e varan indirimle satışta olan kadın erkek cüzdanları keşfedin, stilinizde fark yaratacak bir aksesuara sahip olun.
Yayın Tarihi: 16-03-2023 12:34
Gardırobunuzu yenilemenin şimdi tam zamanı! Moda ürünlerinde %50'ye varan indirim
Moda tutkunları buraya! Sezon sonu fırsatları en trend moda ürünlerinde %50'ye varan indirimler sunuyor. Hemen şimdi keşfedin, kombinlerinizi tamamlayacak parçalara çok uygun fiyatlarla sahip olun. Sizin için seçtiğimiz indirimli ürünlerle sadece gardırobunuzu yenilemekle kalmayacak, aynı zamanda tarzınızı da yükselteceksiniz. Tarz sahibi ve şık görünmek isteyenlerin kaçırmaması gereken bu büyük fırsat için acele edin.
Yayın Tarihi: 13-03-2023 11:53
Kadınların mutlaka göz atması gereken 2023'ün en iyi kadın parfümleri
Teninizle bütünleşen parfümün eşsiz kokusuyla hafızalarda yer edinmeye ne dersiniz? Eğer imza kokunuz olacak bir parfüm arayışındaysanız 2023 en iyi kadın parfümlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmanızı öneririz. Önerilerimiz doğrultusunda teninize en çok yakışacak parfümü bulabilir, büyüleyici kokunuzla baş döndürebilirsiniz. Gelin, o halde keşfedelim.
Yayın Tarihi: 09-03-2023 08:56
Yaz boyunca en büyük yardımcınız olacak en güzel ve doğal kokulu erkek parfüm önerileri
Havalar ısındığı zaman daha fresh kokular tercih edilir. Baharatlı ve yoğun kokular sıcak havayla rahatsız hissettirebilir. Böyle zamanlarda kullanabileceğiniz parfümünüz yoksa üzülmeyin. Birbirinden etkileyici, yaz mevsimiyle uyumlu parfüm seçeneklerine göz atarak kendi kokunuzu bulabilirsiniz. Hangi parfümü alacağınıza henüz karar vermediyseniz veya imza kokunuzu hâlâ bulamadıysanız yazımız tam size göre!
Yayın Tarihi: 03-03-2023 17:08
Girdiği her ortamda havalı görünmek isteyenler için en iyi erkek gömlek markaları
Moda trendlerini takip etmeyi sevenler için en iyi gömlek markalarını incelemek son derece önemli oluyor. 2023 yılında vitrinlerden eksik olmayan en kaliteli erkek gömlekleri ise tarzınıza özgünlük katmayı başarıyor. Sizler için seçtiğimiz ön plana çıkan en iyi erkek gömlek modelleri sayesinde kendi stilinizi baştan yaratmanız mümkün olacak. En popüler ve ilgi çekici erkek gömlek markalarını keşfetmek istiyorsanız yazımızın detaylarına göz atmak isteyebilirsiniz.
Yayın Tarihi: 02-02-2023 16:50
Ünlü isimlerin kullandığı, ekrandan kokusunu alamasak da güzel koktuğundan emin olduğumuz parfümler
Günümüzde sosyal medyanın etkisiyle ışıltılı hayatlara belki de hiçbir dönemde olmadığımız kadar yakınız. Peki; hayatlarına dair paylaştıkları detayları merakla ve hayranlıkla takip ettiğimiz ünlüler, hangi parfümleri tercih ediyorlar? İşte, ünlü isimlerin kullandığı ve ekrandan kokusunu alamasak da güzel koktuğuna emin olduğumuz parfümler!
Yayın Tarihi: 07-01-2022 15:27