Gündoğmuş Haberleri

Antalya'da bebeğini öldürdüğü iddia edilen kadın tutuklandı
Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde, bebeğini öldürdüğü, 4 yaşındaki oğlunu yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan kadın tutuklandı.
Yayın Tarihi: 21-03-2023 07:53
Antalya'da atıl alanlara ekilen ata tohumu buğdaylar hasat edildi
Antalya'da atıl alanlara ekilen ata tohumu buğdaylar hasat edildi
Yayın Tarihi: 04-07-2022 13:06
Antalya'da ileri yaştakilere akıllı telefon kullanma kursu
Kursiyerlerden 79 yaşındaki Ali Yalçın Taşpınar: - "Akıllı telefonumdaki bilmediğim birçok özelliği kurs sayesinde öğrendim. Hastane randevularımı da telefon ile alabiliyorum" - 68 yaşındaki çiftçi Meryem Ceylan: - "Bahçede ya da evde canım sıkıldığı zaman cep telefonumdan haberleri izliyor, müzik dinliyorum. Hatta keçilerime de müzik dinletiyorum, onların da hoşuna gidiyor"
Yayın Tarihi: 21-04-2022 11:02
70 yaşındaki komşusunu hastanelik etti! Tartışma 'su'dan çıktı
Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde Sabure Özçelik (70), 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde 'su' tartışması yaşadığı komşusu M.E. tarafından öldüresiye dövüldü. Sabure Özçelik’in eşi Bayram Ali Özçelik (77), "Olay yerine vardığımda eşimi yerde ölü gibi yatarken buldum" dedi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürülüp başına 5 dikiş atılan Sabure Özçelik, komşusundan şikayetçi oldu.
Yayın Tarihi: 02-10-2021 20:14
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 3 HES'i iptal etti! Karar sevinçle karşılandı
Antalya Gündoğmuş'ta doğa harikası Uçansu Şelalesi'nin de bulunduğu Alara Çayı üzerine yapılacak 3 HES (hidroelektrik santrali) projesiyle ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca iptal edildi. Karar, köylüler tarafından sevinçle karşılandı. Kararı büyük sevinçle karşıladıklarını belirten Kayabükü muhtarı Hacı İbrahim Taşer, bölgenin 'Kesin Korunacak Hassas Alan' ilan edilmesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.
Yayın Tarihi: 16-09-2021 11:09
Antalya'da yağmur sevinci
Yağışların, öğleden sonra Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinde etkisini sürdürmesi bekleniyor
Yayın Tarihi: 07-08-2021 09:32
Orman yangınlarında son dakika gelişmeleri (Aydın, Muğla, Isparta, İzmir, Karabük, Burdur yangınlarında son durum)
Türkiye'yi günlerdir etkisi altına alan yangınlarla mücadele aralıksız sürüyor. Son bilgileri veren Bakan Pakdemirli, 6 noktada yangınların devam ettiğini, Milas'taki yangının da uyuduğunu belirtti. Öte yandan saat 15.00 sıralarında İzmir Karaburun'da yangın çıktı. Yoğun müdahalelerin ardından yangın 22.30 sularında kontrol altına alındı. Manavgat'ta da yangın bölgesine yağmur yağması vatandaşları sevindirdi. İşte son gelişmeler.
Yayın Tarihi: 07-08-2021 08:06
Dünya Ahıska Türkleri Birliği, Antalya'da yangınla mücadele eden personel için yemek düzenledi
Yemeğe, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum da katıldı
Yayın Tarihi: 05-08-2021 23:51
Alanya, Akseki ve İbradı'daki orman yangınlarına müdahale sürüyor
Alanya, Akseki ve İbradı'daki orman yangınlarına müdahale sürüyor
Yayın Tarihi: 05-08-2021 12:04
Gündoğmuş'ta alevlerin yerleşim yerine yaklaşması üzerine tedbiren tahliye edilen vatandaşlar ilçeye dönüşe geçti
Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi: - "Hasar tespit çalışmalarına da başlanacak. Alevler rüzgarla yön değiştirebiliyor. Çayırözü mahallemizdeki alevler biraz hareketli"
Yayın Tarihi: 05-08-2021 11:15
Alanya, Akseki ve Gündoğmuş'taki orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor
Alanya, Akseki ve Gündoğmuş'taki orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor
Yayın Tarihi: 04-08-2021 10:40
Antalya Gündoğmuş'taki orman yangınına müdahale ediliyor
Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi: - "Bir süre kontrollü geçiş sağladığımız Gündoğmuş-Antalya kara yolu tamamen ulaşıma açıldı"
Yayın Tarihi: 03-08-2021 20:44
Telsiz konuşmaları ortaya çıktı! Gündoğmuş'taki yangın kara yoluna ilerliyor
Antalya'nın Gündoğmuş ilçesindeki orman yangını rüzgarın etkisiyle kara yoluna doğru ilerliyor. Yangın nedeniyle Gündoğmuş- Manavgat kara yolundan Gündoğmuş ilçe merkezine giriş trafiğe kapatıldı. Bölgedeki durum, hava unsurlarının telsiz konuşmalarına da yansıdı. Konuşmalarda "Senir- Gündoğmuş yolunu alevler kapattı", "İlçeden çıkış kapanıyor. Çok acil çok acil bu koordinata çalışalım kim varsa'', "Senir- Gündoğmuş yolunu alevler kapattı. Çok acil en yakın hava aracı" gibi ifadeler yer aldı.
Yayın Tarihi: 03-08-2021 17:56
Antalya'nın Gündoğmuş ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmaları aralıksız sürüyor
Rüzgarın etkisiyle anlık olarak bazı bölgelerde etkili olan yangın, ekiplerin yoğun çabasıyla kısmen kontrol altına alındı
Yayın Tarihi: 03-08-2021 01:27
Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'den Keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler sözleri hakkında açıklama
Antalya'nın Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, yangın bölgesindeki, "Evleri çok eski evi olan vatandaşlar keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler” ifadeleriyle ilgili açıklama yaptı. Özeren açıklamasında, "Yaşanan olağanüstü afetten dolayı devletimizin bundan önce olduğu gibi evi yanan mağdur vatandaşların yanında olduğunu belirtmek istedim. Açıklamam yanlış anlaşıldı ve çarpıtıldı." ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 03-08-2021 00:20
Antalya Gündoğmuş'taki yangına havadan yoğun müdahale edildi
Göndoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi: - "Bakanlarımız, valimiz ve vekillerimizin de destekleriyle 9 helikopter ve bir uçakla müdahale edilerek yangın kontrol altına alındı" - "Dezenformasyon oluşturmaya çalışan birtakım kişi ya da gruplar, gerçeği yansıtmayan açıklamalar yaparak insanları korku ve paniğe sevk etmek istese de devletimiz tüm unsurlarıyla müdahale ederek yangını çok kısa sürede kontrol altına almayı başardı"
Yayın Tarihi: 02-08-2021 21:07
Bakanlar Çavuşoğlu ve Karaismailoğlu, Antalya Gündoğmuş yangın bölgesinde konuştu: (1)
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: - "(Muhittin Böcek'in sözleri) Dürüst bir cümle olmadı maalesef. Yakıştıramadığımı kendisine de söyledim" - "(Gündoğmuş) Şu anda şehre doğrudan bir tehdit yok ama poyraza dönerse yine şehre doğru yönelebilir. O yüzden hava kararmadan sabahtan beri olduğu gibi tüm imkanlarımızla mücadele ediyoruz" - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: - "(Gündoğmuş) Kent merkezine yaklaşmış olan yangın bertaraf edildi, kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları devam ediyor" - "Hiçbir derdi olmayanların, oturdukları yerden dezenformasyon yaparak arkadaşlarımızın moralini bozmaya hakkı yoktur"
Yayın Tarihi: 02-08-2021 19:29
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'helikopter göndermiyorlar' açıklaması
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Gündoğmuş'taki yangınla ilgili, "Buraya helikopter göndermiyorlar diyorlar ama 7 tane helikopter burada çalışma yapıyor." ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 02-08-2021 18:38
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: (Muhittin Böcek'in sözleri) Dürüst bir cümle olmadı maalesef. Yakıştıramadığımı kendisine de söyledim
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(Muhittin Böcek'in sözleri) Dürüst bir cümle olmadı maalesef. Yakıştıramadığımı kendisine de söyledim"
Yayın Tarihi: 02-08-2021 18:32
Antalya Gündoğmuş'taki orman yangınları nedeniyle bazı mahalleler tahliye edildi
Kuvvetli rüzgar nedeniyle alevler sürekli yön değiştirdiği için müdahale güçlükle yürütülüyor
Yayın Tarihi: 02-08-2021 10:14
Adana, Denizli, Isparta, Marmaris, Köyceğiz, Milas, Bodrum, Manavgat'ta orman yangını! İşte yangınlardaki son durum
Türkiye'de devam eden yangınların kontrol altına alınması için çalışmalar devam ediyor. Antalya'da yangının yaklaşması üzerine Gündoğmuş ilçesinin tahliye edilmesine karar verildi. Camilerden tahliye anonsları yapıldı. Akşam saatlerinde yangın kontrol altına alınabildi. Marmaris'teki yangın Hisarönü Mahallesi’nde etkili olurken, alevler evleri yakmaya başladı. Öte yandan Balıkesir'de de çıkan yangında meşe ağaçlarının bulunduğu 20 dönüm ormanlık alan zarar gördü.
Yayın Tarihi: 02-08-2021 09:46
Antalya Gündoğmuş'taki orman yangını Alanya'ya sıçradı
Gündoğmuş'ta bir, Alanya'da iki mahalle tahliye edildi
Yayın Tarihi: 31-07-2021 10:28
Antalya'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor
Antalya'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor
Yayın Tarihi: 06-10-2020 15:25
Off-road tutkunlarının yeni adresi Uçansu Şelalesi
Off-road grubu, araçlarıyla Antalya'nın Gündoğmuş ilçesindeki şelalenin zorlu yollarında gösteri yaptı
Yayın Tarihi: 08-11-2019 18:38
Antalya'da yayla yollarında karla mücadele
Yörüklerin göç edeceği Akseki ve Gündoğmuş ilçelerinin yayla yollarında, 10 metreyi bulan karla mücadele çalışmaları sürüyor
Yayın Tarihi: 28-05-2019 12:43
Antalya'da yayla yollarında karla mücadele
Yörüklerin göç edeceği Akseki ve Gündoğmuş ilçelerinin yayla yollarında, 10 metreyi bulan karla mücadele çalışmaları sürüyor
Yayın Tarihi: 28-05-2019 12:42
Antalya'daki heyelan
Akseki Kaymakamı ve Gündoğmuş Kaymakam Vekili Muhammed Emin Nasır: - "Heyelan nedeniyle kapanan yolun en kısa sürede yeniden açılması için yoğun şekilde çalışılıyor"
Yayın Tarihi: 08-09-2018 12:02
Antalya'da 73 gündür kayıp kişinin cesedi bulundu
Gündoğmuş ilçesinde 73 gündür kayıp olan 75 yaşındaki Hasan Karaöz'ün cesedine ulaşıldı
Yayın Tarihi: 27-06-2018 00:09
Dünya sussa Erdoğan susmaz
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: - "Recep Tayyip Erdoğan'dan rahatsız olanların rahatsız olma sebepleri de bu. Kendi halkları da liderlerini sorguluyor. 'Erdoğan, Kudüs konusunda susmuyor, siz niye konuşamıyorsunuz' diye sorguluyorlar. Dünya sussa Recep Tayyip Erdoğan susmaz" - "BM reform komisyonunun içindeyiz. Bu örgütü de reforme edeceğiz. Bu örgüt şu anda güvenilirliğini kaybetmeye, görünürlüğü yok olmaya, itibarı zedelenmeye başladı. Böyle giderse kendisi de yok olur gider"
Yayın Tarihi: 31-05-2018 17:22
Antalya'da nisanda karla mücadele
Turizm sezonu için hazırlanan kentin yaylalarında, boyu 4 metreyi bulan kar kütlelerinin temizlenmesi için çalışma başlatıldı
Yayın Tarihi: 24-04-2018 16:19
Çift cinsiyetli kardeşlere yardım eli uzandı
Antalya Gündoğmuş'ta yaşayan çift cinsiyetli kardeşler yaşantıları ile herkesi hayretler içerisine düşürmüştü. Çakal kardeşler pembe kimlikle 15 yaşına kadar kadın gibi yaşadılar. Daha sonra saçlarını kestirip kadın kıyafetlerini çıkartarak erkek gibi yaşamayı tercih ettiler. Antalya Büyükşehir Belediyesi çift cinsiyetli (Hermafrodit) Aliye ve Emine'nin evlerinin onarımını gerçekleştirmek ve kardeşlere marketten ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla sosyal kart vermek için harekete geçti.
Yayın Tarihi: 01-06-2017 15:36
15 yaşına kadar kadın, sonrasında erkek gibi yaşıyorlar
Antalya'nın Gündoğmuş ilçesi Akyarı Mahallesi'nde 12 kişi, çift cinsiyetli (hermafrodit) dünyaya geldi. Bu 12 kişiden, 3'ü erkek olmak için operasyon geçirirken, yalnızca 1'i kadın olmak için ameliyat oldu. Kimlikleri pembe ancak görüntüleri ile erkek olan köylüler, ortalama 15 yaşına kadar kadın gibi yaşarken, sonrasında ise saçlarını kestirip kadın kıyafetlerini çıkartarak erkek gibi yaşamayı tercih etti.
Yayın Tarihi: 15-05-2017 14:18
Karakulak kurban eti yerken yakalandı
Antalya'nın Gündoğmuş İlçesi'nde girdiği evde kurban eti yerken yakalanan karakulak, korumaya alındı.
Yayın Tarihi: 25-09-2015 12:42
Köy imamı, cinsel organını gösterdi
Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde sözleşmeli imam D.A., Kuran kursuna gelen kız öğrenciye cinsel organını gösterince tutuklandı.
Yayın Tarihi: 28-06-2012 11:02