Karakum Colu Haberleri

İstanbul'dan Sinop'a geldiği sabah hayatının şokunu yaşadı: Camdan baktığımda...

Akıllara durgunluk veren olay Sinop Karakum yolunda meydana geldi. Yamaçtan kopan kaya parçaları apartmanın birinci katındaki balkona ve yan cepheye isabet etti. Olay sırasında uyuyan daire sahibi emekli öğretmen İlknur Çoban, ''İstanbul’dan geldim. Biraz dinlendikten sonra yattım ve sabah erken bu olay oldu. Balkonun yanında benim odam. Olay olunca camdan baktım ki balkon gitmiş'' diyerek yaşadığı olayı anlattı.

Haber 2021-12-29 14:30:40

Sinop’ta yol çöktü, su borusu patladı

Sinop’ta yol çökmesi sonucu Karakum hattını besleyen su şebeke hattı patladı.

Yurthaber 2021-02-24 12:17:38

Altındağlı kadınlar tezhip sanatıyla ev ekonomisine katkı sağlıyor

Altındağ’da Karakum Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde kurulan atölyede faaliyet gösteren kadınlar, tezhip sanatının en güzel örneklerini sergiliyor.

Yurthaber 2021-01-21 11:07:05

Kocaeli'den acı haber geldi! Bir sağlıkçı daha koronavirüse yenildi

Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki kamu hastanesinde görev yapan acil tıp uzmanı Dr. Mehmet Karakum, yakalandığı korona virüse yenilerek hayatını kaybetti.

Haber 2020-12-03 11:32:46

İstanbul Milletvekili Erdem’den Başkan Pekmezci’ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ ye makamında ziyarette bulundu.MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap ve eşi Zeynep Kasap, MHP MYK Üyesi İdris Aydın ve eşi Özlem Aydın, MHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Muharrem Baykal, Belediye Meclis Üyelerimiz Osman Nuri Tuluğ, Suat Doğan, Hasan Karakum, Bayburt İl Genel Meclis Üyesi Bülent Yardımcı ve Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Zengin’in eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkan Pekmezci, şehrin tarihi ve kültürü konusunda bilgiler verdi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Pekmezci, Belediyemizin hizmetleri ve projeleri hakkında da açıklamada bulundu.İstanbul Milletvekili Erdem ise misafirperverliğinden ötürü teşekkür ettiği Belediye Başkan Pekmezci’ye çalışmalarında başarılar diledi.Belediye Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli’in de hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkan Hükmü Pekmezci, ziyaret anısına İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’e Dede Korkut şilti takdim etti.

Yurthaber 18-10-20 09:00

Sinop’ta takla atan otomobil ters döndü: 1 yaralı

Sinop’ta bir otomobilin takla atarak ters döndüğü kazada sürücü yaralandı.Kaza, sabah saatlerinde Karakum yolu üzerinde meydana geldi.

Yurthaber 17-09-20 12:17

Plaj için tehlike oluşturan kayalar kaldırıldı

Sinop’ta sahilde bulunan dik kayalar plaja düşme tehlikesi oluşturunca AFAD ekipleri tarafından kırılarak kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre, Karakum bölgesi Öğretmenevi alt kısmında bulunan bölgedeki kayalar plaj bölgesine düşerek sahile serinlemeye gelen vatandaşlar için tehlike oluşturuyordu.

Yurthaber 13-08-20 14:21

Sinop’ta plajlar bayram tatilinde doldu taştı

Karadeniz’in en önemli turizm kentlerinden biri olan Sinop’ta bayram ardından doluluk oranında azalma olmazken, plajlar da tatilcilerle doldu taştı.Sinop’ta Kurban Bayramı dolayısıyla Karakum, Kumkapı ve Mobil Plajı sahilleri büyük ilgi gördü.

Yurthaber 04-08-20 10:58

Bayat ekmekten harika lezzetler

Altındağlı kadınlar, ekmek israfını önlemek ve israf etmemenin önemine dikkat çekmek için bayat ekmekten yemek yapma yarışması düzenledi.Altındağ Belediyesi Karakum Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte kadınlar, bayat ekmeği dönüştürerek lezzetli yemekler ortaya çıkardı.

Yurthaber 02-02-20 10:20

Ahilik Haftası kutlamaları başladı

Bayburt’ta Ahilik Haftası kutlamaları, Bayburt Valiliği ve Bayburt Belediye Başkanlığı ziyaretiyle başladı.Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye makamında ziyarette bulunan Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman, Bayburt Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Burhanettin Kahrıman, Bayburt Terziler Berberler Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Seddar Saka, Bakkallar Ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Develi, Aydıntepe Esnaf Odası Başkanı Metin Albeni, Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Vural Karakum, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Halil İbrahim Yöney, Esnaf Odaları Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Ayyıldız, Ticaret İl Müdürü Erkan Zengin, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Önder Karaoğlu, Esnaf Odaları Birliği Genel Sekreteri Şahin Polat, Yılın Ahisi Zakir Topyay, İlin Kalfası Asiye Özbek, İlin Çırağı İlma Pamuk’tan oluşan heyet, etkinlikler hakkında bilgi verdiler.Saray Bahçesi etkinliklere ev sahipliği edecekÇeşitli etkinliklerle kutlanacak olan Ahilik Haftası kapsamında 18 Eylül Çarşamba günü Saray Bahçesi’nde halk oyunları gösterileri yapılarak vatandaşlara ahilik pilavı ikram edilecek.

Yurthaber 16-09-19 21:00

Deniz keyfinizi ölüm tehlikesine çevirmeyin

Sinop’ta Karakum Özel İdare Plajı’nda cankurtaran olarak görev yapan Yavuz Şen, serinlemek için denize giren vatandaşları “Deniz keyfinizi ölüm tehlikesine çevirmeyin” şeklinde uyardı.Dalganın ve akıntının az olduğu Karakum Plajı’nda yaşanan boğulma vakalarının yersiz özgüvene dayalı olduğundan bahseden Şen, "Vatandaşların gidebileceğinden daha açıklara gitmeleri ve yoruldukları için geri dönememeleri büyük bir tehlikedir.

Yurthaber 24-07-19 12:45

Yaralı şahin tedavide

SİNOP'un Karakum sahilinde yaralı bulunan şahin, tedaviye alındı.

Haber 12-07-19 15:39

Yaralı şahin tedavide

SİNOP'un Karakum sahilinde yaralı bulunan şahin, tedaviye alındı.

Haber 12-07-19 15:25

Karadeniz’den kıyıya dönmekte zorlanan çocukları polis kurtardı

Sinop’ta, girdikleri denizde geri dönmekte zorlanan 5 çocuk, deniz polisleri tarafından kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Sinop Karakum Plajı mevkisinde serinlemek için denize giren 5 çocuk, yüzerek kıyıdan yaklaşık 200 metre uzaklaştı.

Haber 26-06-19 17:19

Sinop’ta batan tekne kısa süreli paniğe yol açtı

Sinop’ta batan tekne kısa süreli paniğe yol açtı.Edinilen bilgiye göre, bir vatandaşa ait tekne Karakum Plajı civarında battı.

Yurthaber 23-06-19 17:25

Girne Üniversitesi’nde mezuniyet töreni coşkusu

Girne Üniversitesi 2018-2019 Bahar Dönemi mezuniyet töreni Girne Üniversitesi Karakum Kampüsü’nde görkemli bir törenle gerçekleştirildi.Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre törene, Yüksek Öğretim, Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Üyesi Prof.

Haber 22-06-19 12:56

Su altı arkeolojisi öğrencilerine sertifika

Sinop Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümünde okuyan ve “Su Altı Araştırma Teknikleri Kursu”nu başarıyla tamamlayan 9 öğrenciye sertifikaları verildi.Sinop’un Karakum mevkisinde bulunan Sinop Üniversitesi Su Altı Araştırma Kursu’nda düzenlenen programda açıklamada bulunan Rektör Yardımcısı Doç.

Haber 14-06-19 18:34

Başkan Pekmezci’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.Kurum amirlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi partiler ve vatandaşların ziyaretlerinin sürdüğü Başkan Pekmezci’yi Ak Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak, AK Parti Bayburt İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanı İlhan Ergül, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Bayburt Şubesi Başkanı Erdal Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bayburt İl Defterdarı Yüksel Ertekin, Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Abdulkadir Karabulut, Bayburt Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Hakan Bilgiç, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Yeniden Refah Partisi Bayburt İl Başkanı Ali Kaymak ve yönetim kurulu üyeleri, Bayburt Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe ve yönetim kurulu üyeleri, , Kahveciler, Otelciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Vural Karakum ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli PTT Baş Müdür Yardımcısı Eyüp Görgülü ile İş Adamları Mehmet Kavi ve Mustafa Haşlak, ziyaret etti.Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Pekmezci misafirlerine teşekkür etti.

Yurthaber 25-04-19 13:57

Sinop’ta trafik kazası: 2 yaralı

Sinop’ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, Karakum mevkisinde meydana geldi.

Haber 30-01-19 01:33

ESOGÜ’de “Türklerin Eski Çağları” paneli düzenlendi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tarih ve Gençlik Kulübü (TAGEK), Eskişehir Anadolu Kültür Dayanışma Derneği ve Karakum Yayınevi işbirliği ile, “Türklerin Eski Çağları” Paneli gerçekleşti.ESOGÜ Prof.

Yurthaber 05-12-18 12:15

Uçhisar Belediyesi sera üretimine başladı

Nevşehir İl Tarım Müdürlüğü aracılığıyla, Uçhisar Karakum Mevkiine KOP (Konya Ovası Projesi) destekli 300 metrekarelik sera kuruldu.

Yurthaber 20-11-18 12:10

Foça Karataş Briç Festivali ikinci gününde

Geleneksel Foça Karataş Briç Festivali, ikinci gününde Belediye Başkanlığı Kupası müsabakaları ile devam ediyor.Briç festivalinin gerçekleştiği Foça Belediyesi Karakum Plajı Tesisleri’ne gelen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Briç oyuncularına Hoş geldiniz!

Yurthaber 22-09-18 16:55

Sinop’ta Trafik Kazası: 1 Yaralı

Sinop’ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Gazi Caddesi’nde Karakum istikametinden Uğur...

Yurthaber 11-08-18 14:12

Cehenneme açılan kapı!

Türkmenistan, Darweze, Karakum Çölünde bulunan bu ilginç krater tam 45 yıldır bu şekilde yanıyor.

Haber 02-08-18 15:48

KKTC'de 12 yaşındaki Sıla, denizde boğuldu

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, iyi gelen karnesini kutlamak için Girne Karakum Halk Plajı'na giderek kardeşleriyle denize giren 7'nci sınıf öğrencisi Sıla Mazlum (12) boğuldu.

Haber 23-06-18 12:56

Emekli Astsubaylar Foça’da Toplandı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İzmir İl Başkanlığı’nın Mayıs ayı toplantısı, Foça Belediyesi Karakum Tesisleri’nde...

Yurthaber 10-05-18 20:05

Emekli Astsubaylar Foça’da Toplandı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İzmir İl Başkanlığı’nın Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi.Foça Belediyesi Karakum Tesislerinde...

Yurthaber 10-05-18 16:27

Tkb’nin 94. Kuruluş Yıldönümü Foça’da Kutlandı

Türk Kadınlar Birliği’nin 94. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Foça’da etkinlikler düzenlendi. 120 katılımcı, Foça Belediyesi Karakum...

Yurthaber 12-04-18 16:54

Otomobil Elektrik Direğine Çarptı: 1 Yaralı

Sinop’ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, saat 19.00 sıralarında merkezden Karakum...

Yurthaber 24-02-18 21:45

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 yaralı

Sinop’ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, saat 19.00 sıralarında merkezden Karakum istikametine giden Remzi Çakır (56) yönetimindeki 57 AU 057 plakalı otomobil bilinmeyen bir nedenle yolun sağında bulunan elektrik direğine çarptı.

Haber 24-02-18 20:58

Sinop’ta trafik kazası: 1 yaralı

Sinop’ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, saat 23.00 sıralarında Sinop Karakum yolunda bir motosiklet ve bir aracın karıştığı kazada 57 KE 918 plakalı araç sürücüsü Mert Çökeren olaydan yara almadan kurtulurken, 57 KB 746 plakalı motosiklet sürücüsü İbrahim Göksu(26) ağır yaralandı.

Haber 15-02-18 09:15

Sinop’ta Trafik Kazası: 1 Yaralı

Sinop’ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, saat 23.00 sıralarında Sinop Karakum...

Yurthaber 15-02-18 04:51

Şeftali Ağacı Şubat’ta Çiçek Açtı

Sinop’ta Şubat ayındaki güneşli havada şeftali ağacının çiçek açması görenleri şaşırttı.Sinop’un Karakum mevkisinde şeftali ağacı...

Yurthaber 05-02-18 12:44

Şeftali ağacı Şubat’ta çiçek açtı

Sinop’ta Şubat ayındaki güneşli havada şeftali ağacının çiçek açması görenleri şaşırttı.Sinop’un Karakum mevkisinde şeftali ağacı Şubat ayında çiçek açtı.

Haber 05-02-18 11:51

Erik Ağacı Şubat Ayında Çiçek Açtı

Sinop’ta erik ağacının Şubat ayında çiçek açması görenleri şaşırttı.Sinop’un Karakum mevkisinde erik ağacı Şubat ayında...

Yurthaber 02-02-18 12:20

Sinop’ta Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı

Sinop’ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Karakum Taş Ocağı mevkiinde Ufuk...

Yurthaber 16-12-17 21:18

Sinop’Ta Orman Yangını

- SİNOP'un Karakum mevkisinde çıkan yangında 2 dönüm ormanlık alan kül oldu. Karakum Mevkiinde çam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle

Yurthaber 29-09-17 22:44

Sinop’Ta Orman Yangını

- SİNOP'un Karakum mevkisinde çıkan yangında 2 dönüm ormanlık alan kül oldu. Karakum Mevkiinde çam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle

Yurthaber 29-09-17 16:29

Sinop’ta Orman Yangını

Sinop’un Karakum mevkisinde çıkan orman yangınında 2 dönüm alan kül oldu.Edinilen bilgiye göre, yerleşim alanına...

Yurthaber 29-09-17 15:45

Karateciler Denizde Antrenman Yaptı

Şampiyonalara hazırlanan karateciler, antrenörleri Taner Erol eşliğinde sıcak havaya aldırmadan Foça Karakum Plajında antrenman yaptı.T....

Yurthaber 31-07-17 15:50

Sinop’Ta Orman Yangını

- SİNOP'un, Karakum mevkisinde çıkan yangında 10 hektar orman kül oldu. Yerleşim alanına yakın bölgede çam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın

Yurthaber 29-07-17 18:41

Sinop’ta Orman Yangını

Sinop’ta çıkan orman yangında büyük bir bölge zarar gördü.Yangın, saat 17.00 sıralarında Karakum mevkisinde çıktı....

Yurthaber 29-07-17 18:37

Sinop’Ta Orman Yangını

- SİNOP'un, Karakum mevkisinde çıkan yangında 10 hektar orman kül oldu. Yerleşim alanına yakın bölgede çam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın

Yurthaber 29-07-17 18:13

Sinop’ta Yüksekten Düşme: 1 Yaralı

Sinop’ta 1 bayan yüksekten düşerek yaralandı.Olay, saat 01.00 sıralarında Karakum eski deniz sahili mevkisinde meydana...

Yurthaber 29-07-17 05:12

Başkan Tiryaki: “güçlü Türkiye İçin Hep Birlikte Çalışacağız”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bölge halkıyla yaptığı buluşmaları sürdürüyor. Karakum Kadın Eğitim Kültür Merkezini...

Yurthaber 29-03-17 14:15

Uçhisar Karakum Mevkii 1. Etap Yol Yapım Çalışmaları Tamamlandı

Uçhisar Karakum Mevkii 1. Etap yol yapım çalışmaları tamamlandı.Uçhisar Belediyesinin, Karakum Mevkii’nde Temmuz ayında başlattığı...

Yurthaber 18-10-16 08:50

Uçhisar’da, Karakum Mevkii 1. Etap Yol Yapım Çalışmaları Tamamlanıyor

Uçhisar Belediyesi, Karakum Mevkii’nde temmuz ayında başlattığı yol çalışmalarında sona yaklaştı. Yukarı Mahalle 2. Güven...

Yurthaber 27-09-16 10:15

İranlı Kadın Falezlerden Düştü

Sinop’ta İranlı bir kadın yürüyüş yaparken falezlerden düşerek yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Karakum yürüyüş ve gezi...

Yurthaber 03-09-16 15:25

Uçhisar Belediyesi, Karakum Mevkii’nde Su Hattı Yapım İşine Başladı

Uçhisar Belediyesi kasaba içerisinde su hattı bakım çalışmalarına başladı.Uçhisar Belediyesi, Karakum Mevkii’nde başlattığı yol döşeme...

Yurthaber 02-08-16 13:56