Karina Irby Haberleri

Sosyal medya fenomeni Karina Irby, Taylor Swift hayranlığını gösterdi! İç çamaşırıyla dans etti
Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik paylaşımlar yaparak 1 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Karina Irby Instagram’dan Taylor Swift hayranlığını gösterdi. Sosyal medya hesabını adeta Taylor Swift konserine çeviren Irby iç çamaşırıyla dans ettiği anları paylaştı.
Yayın Tarihi: 06-09-2023 14:07
Sosyal medya fenomeni Karina Irby, 12 haftalık detoksundan sonra geri döndü! Duştan çekilen fotoğraflarını paylaştı
Sosyal medya fenomeni Karina Irby, beden pozitifliğine yönelik paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başarıd. Kadınların beden ölçüleri ne olursa olsun kendileriyle gurur duymaları gerektiğini savunan isim, 12 hafta boyunca şeker ve işlenmiş gıdalardan kurtulmak için yaptığı detoksun sonrasında efsane bir şekilde geri döndü. Detoksunun ardından fenomen isim duştan çekilen pozlarını paylaştı.
Yayın Tarihi: 30-03-2023 14:19
Sosyal medya fenomeni Karina Irby, üvey babasını sosyal medyaya böyle tanıttı! Yarı çıplak dansları tepki topladı: ''İğrenç!''
Bir vücut pozitifliği savunucusu olan ve kendisine ait bir mayo markası işleten sosyal medya fenomeni Karina Irby, geçtiğimiz günlerde Tiktok hesabında üvey babası ile dans ettiği bir video paylaştı. Videoda kendisi bir bikini takımı içinde olan Karina Irby'nin şehvetli dansına, slip mayo giyen üvey babası da elindeki işe devam ederek küçük hareketlerle eşlik ediyordu. Ancak bu video, kısa sürede gündem oldu ve sosyal medyayı ikiye bölmeyi başardı.
Yayın Tarihi: 28-12-2022 11:11
Sosyal medya fenomeni Karina Irby böyle meydan okudu! Çırılçıplak soyunup...
Sosyal medyada vücut pozitifliğine yönelik paylaşımlar yaparak 1 milyonu aşkın geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran ve kendisine ait bir mayo markası işleten fenomen isim Karina Irby, geçtiğimiz günlerde şişkinlikten mustarip olduğu bir anını sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Irby, bu gönderiye aldığı acımasız yorumlara çırılçıplak soyunarak yanıt verdi.
Yayın Tarihi: 13-12-2022 12:42
Sosyal medya fenomeni Karina Irby, Bütün bedenler mükemmel dedi, iç çamaşırıyla poz verdi
Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik paylaşımlar yaparak geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Karina Irby, doğal bedenlerin mükemmel olduğunu göstermek için pembe iç çamaşırı takımıyla çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Kusursuz güzellik anlayışına meydan okuyan Irby, sosyal medya kullanıcılarını doğal bedenlere karşı nazik olmaya çağırdı.
Yayın Tarihi: 29-11-2022 11:36
Yeni evlenen sosyal medya fenomeni Karina Irby açıklamasıyla tepki çekti! “Kocam ve ben çocuk istemiyoruz”
Sosyal medyada yaklaşık 1.2 milyon takipçisi bulunan ve kendisine ait bir mayo markası işleten fenomen isim Karina Irby, kısa süre önce hayatını uzun süredir nişanlı olduğu Ryan Jones ile birleştirmişti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen düğünün sonrasında fenomen isim yine ilginç açıklamalara imza attı.
Yayın Tarihi: 14-11-2022 17:09
Sosyal medya fenomeni Karina Irby’den cesur paylaşım! Üzeri tamamen çıplak poz verdi... Göğüslerini elleriyle kapattı
Sosyal medyadan beden pozitifliğini savunan paylaşımlar yaparak kısa sürede ünlenmeyi başaran Karina Irby, 1.2 milyon takipçisiyle yine cesur bir gönderisini yayınladı. Sosyal medyada bedenlerin tek tip güzellik standartlarında değerlendirilmesini reddeden fenomen isim üzeri tamamen çıplak bir şekilde çekilen fotoğrafını paylaştı. Irby, göğüslerini elleriyle kapatarak verdiği pozuyla sosyal medyada gündem oldu.
Yayın Tarihi: 07-11-2022 14:48
Sosyal medyanın arkasındaki gerçekliği gösterdi! Gerçek ve kurgulanmış bikinili pozlarını paylaştı... “Aldanmayın”
Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlar sayesinde kısa sürede ünlenmeyi başarna Karina Irby, sosyal medyanın arkasındaki gerçekliği gösterdi. Kendisine ait bir mayo markası bulunan Irby, sosyal medyadan paylaşılan kusursuz fotoğrafların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Filtre ve photoshop uygulamalarını kullanarak kendi pozlarının arasındaki farkları gösteren fenomen isim “Aldanmayın” diyerek seslendi.
Yayın Tarihi: 22-10-2022 11:49
Sosyal medya fenomeni Karina Irby cesur paylaşımıyla olay oldu! Çırılçıplak aynanın karşısına geçti
Beden pozitifliğini savunan sosyal medya fenomeni Karina Irby, 1.2 milyon sosyal medya takipçisine bedenlerin standartlaştırılmamasına yönelik paylaşımlar yapıyor. Her bedeninin kendisine ait özellikleri olduğunu savunan fenomen isim sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına tamamen karşı çıkıyor. Toplumsal olarak kusur kabul edilen vücudundaki fazla kilolar, selülit ve çatlaklarla barışık olduğunu dile getiren Irby, son paylaşımıyla bir kez daha gündeme gelmeyi başardı.
Yayın Tarihi: 04-10-2022 14:26
Ne sihirdir ne keramet! Sosyal medya fenomeni sahteliği vurgulamak için photoshopla kendisini baştan yarattı
Sosyal medya fenomeni ve mayo tasarımcısı olan Karina Irby, beden pozitifliği paylaşımlarıyla kısa sürede popüler oldu. Sosyal medyanın sahteliğine vurgu yapmak isteyen Irby, düzenleme uygulamalarını kullanarak mükemmel fotoğrafı nasıl taklit edebileceğinizi gösterdi. Takipçileri onun dönüşümü karşısında şaşkına döndü.
Yayın Tarihi: 14-12-2021 11:07
Sosyal medyanın gerçek olmadığını göstermek için kendisini ifşa etti! En doğal halini paylaştı
Mayo ve bikini markası oluşturduktan sonra sosyal medyada popülerliğini arttıran Karina Irby, sosyal medya oluşturulan fotoğrafların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Beden pozitifliği savunucusu olan Irby, gün içinde vücudunda meydana gelen değişiklikleri göstermek için sosyal medyada saniyeler içinde çekilen iki farklı pozunu yayınladı.
Yayın Tarihi: 02-12-2021 12:30
Sosyal medya fenomenlerini eleştirdi! Kusursuz güzellik tabularını alt üst etti
Sosyal medya fenomeni olan Karina Irby, meslektaşlarının kendilerinin ve takipçilerinin beynini yıkadığını iddia etti. Sosyal medyada ortaya çıkan kusursuz güzellik anlayışının yarattıklarından yorulduğunu dile getiren Irby, photoshop ve filtre ile düzenlenmemiş en doğal halini paylaştı.
Yayın Tarihi: 03-11-2021 09:29
Sosyal medyanın gerçek olmadığını savundu! En doğal halini çekinmeden paylaştı
Beden pozitifliği savunucusu olan Karina Irby, uzun bir dönem vücut şeklinden ve kilolarından şikayetçiydi. Fazla kilosu olduğunu düşündüğü için bol kıyafetler giymeyi tercih ediyor, kendisini saklıyordu. Ancak öz güveni yükseldikten sonra insanların kendilerini kabul etmeleri ve doğal güzelliği kanıtlamak için sosyal medyadan paylaşımlar yapmaya başladı.
Yayın Tarihi: 25-10-2021 09:33