Ümit Dikbayır Haberleri

İYİ Parti'de sular durulmuyor! Ümit Dikbayır'dan 3 isim hakkında suç duyurusu
İstifa ve ihraçlarla gündemde olan İYİ Parti'de sular durulmuyor. Partiden ihraç edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ partili üç isim hakkında "özel hayatın gizliliğini ihlal, kamu görevlisine karşı görevini yapmasını engellemek amacıyla cebir ve tehdit kullanma, şantaja teşebbüs" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 14-12-2023 16:55
SON DAKİKA | Ümit Dikbayır İYİ Parti'den ihraç edildi
Son dakika haberi: İYİ Parti’de iki milletvekili ve bazı eski parti yöneticilerinin istifalarının ardından, gündeme gelen 'kayıp para' iddialarıyla ilgili Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'dan yeni bir hamle gelmişti. Dikbayır; savcılığa başvurmuş, TBMM’den de dokunulmazlığının kaldırılmasını istemişti. Ümit Dikbayır İYİ Parti Disiplin Kurulu tarafından bugün ihraç edildi.
Yayın Tarihi: 05-12-2023 17:50
İYİ Parti'de kriz! Meral Akşener'in özel kalemi Esma Bekar'dan Ümit Dikbayır'a yanıt gecikmedi
Ankara dün akşamdan bu yana Ümit Dikbayır’ın açıklamalarını konuşuyor. Canlı yayında İYİ Parti içinde yaşananlarla ilgili gündem yaratan iddialarda bulunan Dikbayır’ın Meral Akşener’in özel kalemi Esma Bekar hakkında da tartışılacak ifadeler kullandı. Kayıt dışı toplanan paraları teslim aldığı öne sürülen Bekar ise Dikbayır’ın sözlerine anında cevap verdi. İşte detaylar…
Yayın Tarihi: 24-11-2023 07:36
İYİ Parti'de krizi derinleştirecek açıklama! Ümit Dikbayır adeta bombaladı, canlı yayında açıkladı: O kızın genel başkanlık katında biriyle ilişkisi vardı!
İYİ Parti'de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Taciz iddialarına ilişkin Dikbayır "5 sene önce partiden atılmış bir kız, neden atıldığını biliyorum. Bu kız genel başkanlık katında birisiyle ilişkisi vardı. Yakalanıyorlar" derken, milletvekillerinden seçim sürecinde para istendiği ve para dağıtıldığı iddiasını yineledi. Dikbayır yaptığı açıklamada "Fatih Akşener para dağıttı, ispatlı" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 23-11-2023 21:35
Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak sözler! 'Akşener'i daha fazla kandırmasınlar' diyerek yaşanan olayı açıkladı
İYİ Parti'de yaşanan istifalar sonrasında yaşanan 'Ümit Dikbayır' tartışmasıyla gözler İYİ Parti'ye çevrilmişti. Gazeteci Fatih Altaylı, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'de yaşanan bir olayı aktardı. Meral Akşener'in partililer tarafından kandırıldığını ifade eden Altaylı, İYİ Parti'deki durumu 'Bu tam batık şirket durumudur' olarak değerlendirdi.
Yayın Tarihi: 23-11-2023 10:58
İYİ Parti'de 'kayıp para' krizi! Ümit Dikbayır'dan yeni hamle: Savcılığa başvurdu, dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi
İYİ Parti’de iki milletvekili ve bazı eski parti yöneticilerinin istifalarının ardından, gündeme gelen 'kayıp para' iddialarıyla ilgili Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'dan yeni bir hamle geldi. Dikbayır; savcılığa başvurdu, TBMM’den de dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi.
Yayın Tarihi: 22-11-2023 16:49
Partisinin yetkililerini rezil etmek için hazırlanıyor! İYİ Parti'deki krizin odağındaki Ümit Dikbayır'dan zehir zemberek sözler: Anlattığımda Akşener ne yapacak?
Partinin kasasında eksik olduğu yönündeki iddialarla başlayan ancak bambaşka bir noktaya evrilen tartışmaların odağındaki İYİ Partili Ümit Dikbayır zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Partide taciz ve devamında işten çıkarma iddialarına ilişkin Dikbayır "Parti yetkililerimizin çok utanacağı bir şey var. Ben onu anlattığım zaman rezil, kepaze olacaklar" dedi. Olayın üstünün örtbas edildiğini öne süren Dikbayır, istifasıyla ilgili son kararını da açıkladı.
Yayın Tarihi: 22-11-2023 09:45
'Akşener' ve 'taciz' iddialarının ardından eşine tam destek çıktı! Ümit Dikbayır'ın eşi Nigar Dikbayır'ın paylaşımı dikkat çekti
İYİ Parti'deki son tartışmalar ayyuka çıkarken partinin eski Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır'ın perşembe günü yapacağını söylediği açıklamalar merakla bekleniyor. Meral Akşener'in eşi ve yakın çevresinin banka hesaplarını incelettiği iddialarını yalanlayan Dikbayır'ın adı bir de 'taciz' iddialarıyla gündeme geldi. Bu sırada Ümit Dikbayır'ın eşi Nigar Dikbayır tüm bu tartışmaları şekillendirecek bir paylaşım yaptı.
Yayın Tarihi: 21-11-2023 16:37
İYİ Parti'de kazan kaynıyor! Çok konuşulacak 'taciz' ve 'cinsel istismar' iddiası! 'Ben de bir babayım' diyerek açıkladı
Son yıllarda Türk siyasetinin önemli parçalarından biri olan ve ittifak modelindeki rolüyle denge konumunda olan İYİ Parti, tarihinin en hareketli günlerinden birini yaşıyor. İYİ Parti'de peş peşe gelen istifaların ardından Akşener'e en yakın isimlerden biri olarak tanınan Ümit Dikbayır'ın 132 milyon TL'nin parti kasasından uçtuğu iddiası sonrası ortalık karışmıştı.
Yayın Tarihi: 21-11-2023 10:52
Ümit Dikbayır İYİ Parti'den istifa edecek mi? Kendisi açıkladı, 500 bin TL iddiası dikkat çekti: Meral Akşener’i dedikodu zinciri içinde boğdular!
İYİ Parti'de kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır "İstifa edecek misiniz?" sorusuna yanıt verdi. Canlı yayına bağlanan Dikbayır;"İstifam söz konusu değil. Ben bu partinin kurucusuyum, benim emeğim var. Şimdi çıkıp edepli edepsiz açıklama yapıyorlar, hepsine tek tek yanıt vereceğim. Genel başkana yanıt vereceğim. İftiraların takipçisi olacağım. Akşener'i dedikodu zinciri içinde boğdular" dedi. Dikbayır'ın 500 bin TL iddiası dikkat çekti.
Yayın Tarihi: 20-11-2023 20:52
İYİ Parti'de 'kazık atan isimler' krizi! Akşener'in Ümit Dikbayır'ı işaret ettiği iddia edilirken, paylaşılan belge gündem oldu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Kazık atan herkesi buradan silmezsem adımı değiştireceğim" açıklaması parti kulislerini hareketlendirdi. Akşener'in isim vermeden İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ı işaret ettiği iddia edildi. Dikbayır ise iddiaları net bir dille yalanlarken, "Akşener'in banka hesaplarını incelettiği" ve "belediyelerle ticari ilişkileri olduğu" iddialarının araştırılması için partisinin disiplin kurulu ve TBMM grubuna dilekçe verdi.
Yayın Tarihi: 09-11-2023 14:46
Toplantı biter bitmez attığı tweet çok konuşulmuştu! İYİ Partili Ümit Dikbayır yeni paylaşımıyla da dikkat çekti: Demir Leydi Akşener
Millet İttifakında birbiri ardı sıra kritik gelişeler yaşanırken İYİ Parti Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır'ın attığı tweet dikkat çekti. Dikbayır, perşembe günkü anlaşmazlığın yaşandığı toplantı biter bitmez "Millet İttifakı 5'ten büyüktür" paylaşımıyla gündem olmuş, Akşener'in kendisini araması üzerine tweet'i silmişti.
Yayın Tarihi: 06-03-2023 16:02
'Millet 5'ten büyüktür' tweet'ini silmişti! İYİ Partili Ümit Dikbayır olayın perde arkasını anlattı... 'Meral Akşener aradı'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalkması sonrası siyaset gündemi durulmuyor. Meral Akşener'in hamlesinin ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır'ın 'Millet 5'ten büyüktür' tweet'i de çok konuşulmuştu. Dikbayır daha sonra tweet'i silmişti. Katıldığı canlı yayında tweet'i neden sildiğini açıklayan Ümit Dikbayır, "Benim attığım tweet'i sildirebilecek bir kişi var." ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 05-03-2023 20:33
'Adayda anlaştık' açıklaması sonrası geceye damga vuran hamle! Meral Akşener'in A takımındaki Ümit Dikbayır önce paylaştı sonra sildi
Millet ittifakı tarafından adayın belirlenme sürecinde İYİ Parti lideri Meral Akşener ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasında anlaşmazlık olduğu iddia edilmişti, bugün altı lider de ortak uzlaşı mutabakat metnine imza attı. Kulislerde Akşener'in olağanüstü olarak yardımcılarını toplayacağı konuşulurken İYİ Parti'nin önemli ismi Ümit Dikbayır'dan çok konuşulacak bir çıkış geldi. Aynı dakikalarda İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün paylaşımı da dikkat çekti.
Yayın Tarihi: 02-03-2023 21:48
Habertürk canlı yayınında sinirler gerildi: Erdoğan faşistlik mi yapsaydı?
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır'ın Türkiye'deki Suriyeliler için söylediği sözler, Habertürk'te sinirleri gerdi. İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Dikbayır'ın sözlerine tepki gösterirken "ir insanlık dramı yaşandı. Tayyip Erdoğan faşistlik yapıp bu insanları ölüme mi terk etseydi?" dedi.
Yayın Tarihi: 19-10-2020 08:36