8 Mart Dunya Kadinlar Gunu Etkinlikleri Haberleri

Tunceli, Kars ve Ağrı'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri yapıldı

Tunceli, Kars ve Ağrı'da, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

Yurthaber 2024-03-08 15:21:46

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın astsubaylardan Boğaz’da nefes kesen gösteri

İstanbul İl Jandarma Komutanlığında görevli 6 kadın astsubay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden halatlarla Boğaz’a indi.

Yurthaber 2024-03-08 13:54:23

Ağrı'da Kadın Çalıştayı düzenlendi

Ağrı'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında "Ağrı Kadın Çalıştayı" gerçekleştirildi.

Yurthaber 2024-03-06 13:54:22

Menteşe Belediyesinden depremzede kadınlara 8 Mart kahvaltısı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Ortaca etkinlikleri çerçevesinde Menteşe Belediyesi tarafından Menteşe’de misafir edilen depremzede kadınlar Atapark’ta sabah kahvaltısında ağırlandı.

Yurthaber 2023-03-08 11:18:43

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ nerelerde yapılacak 2023, saat kaçta? İstanbul'daki Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri vatandaşlar tarafından merak edildi. Etkinliklere katılmak isteyen birçok kişi internette yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bilindiği üzere, Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilmiş olan bu günün temelinde kadınların hak ve özgürlüklerinin güvence altına alınması bulunuyor. Peki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri nerelerde yapılacak, saat kaçta düzenlenecek? İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri...

Haber 08-03-23 09:45

KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI 2023! Dünya'da her şey kadının eseridir! Eşe, sevgiliye, anneye özel resimli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları

8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları bu anlamlı günde eşe, sevgiliye, anneye ya da arkadaşa resimli, yeni ve etkileyici sözler göndermek isteyen kişiler tarafından merak konusu oldu. Atatürk "Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir" demiştir. Biz de bu anlamlı günde paylaşmanız için eşe, sevgiliye, anneye özel resimli Kadınlar Günü mesajları ve sözlerini sizler için derledik. İşte 2023'e özel en yeni resimli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları...

Haber 08-03-23 09:40

KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI 2023! İlham veren güçlü kadınlara, eşe, sevgiliye, anneye özel, etkileyici ve resimli Kadınlar Günü mesajları

8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları; WhatsApp, Facebook, Instagram ya da Twitter üzerinden eşe, sevgiliye, anneye yönelik resimli paylaşımda bulunmak isteyen kişiler tarafından inceleniyor. Bu anlamlı gün sebebiyle araştırmalar hız kazandı. Eşe, arkadaşa ve anneye yönelik iham veren güçlü kadınlar için etkileyici, yeni ve resimli Dünya Kadınlar Günü mesajları ve sözlerini sizler için derledik. İşte resimli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları...

Haber 08-03-23 09:32

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ANLAMI NEDİR? 8 Mart Dünya Kadınlar günü nasıl ortaya çıktı, önemi nedir? İşte tarihçesi...

Dünya Kadınlar Günü anlam ve önemi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Atatürk "Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir" demiştir. Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilmiş olan günün temelinde kadınların hak ve özgürlüklerinin güvence altına alınması bulunuyor. Peki, Dünya Kadınlar Günü anlamı nedir? 8 Mart Dünya Kadınlar günü nasıl ortaya çıktı, önemi nedir? İşte tarihçesi...

Haber 08-03-23 07:27

KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ burada! Eşe, arkadaşa, sevgiliye en güzel, anlamlı, resimli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları İNDİR!

Kadınlar günü mesajları ve sözleri 8 Mart tarihinin gelmesiyle beraber sorgulanmaya başladı. Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Kadınlar Günü şeklinde tanımlanmış olarak her yıl kutlanan uluslararası bu özel gün coşkuyla karşılanıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde eşe, arkadaşa, sevgiliye, anneye kutlama mesajları gönderiliyor ve sosyal medyada paylaşımlar yapılıyor. İşte en güzel, anlamlı, resimli, duygusal, romantik 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları ve sözleri.

Haber 08-03-23 06:42

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri nerelerde yapılacak 2022? Saat kaçta düzenlenecek? İşte il il 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için birçok vatandaş bu özel günde hangi il ve ilçelerde etkinlik düzenleneceğini araştırmaya başladı. Bu günü etkinlikler ile kutlamak ya da meydanlara çıkıp günün anlam ve önemini bir kez daha vurgulamak isteyenler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri nerelerde yapılacak? sorusunun yanıtını öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. İşte il il 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı...

Haber 08-03-22 08:25

Doktor ve kadınlara özel tenis turnuvası yapıldı

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 14 Mart Tıp Bayramı ve 8 Mart Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında tenis turnuvası düzenlendi.Yeni Mahalle Tenis Kortlarında gerçekleşen turnuvada 32 doktor ve 12 kadın turnuvada mücadele etti.

Yurthaber 22-03-21 11:07

Doktor ve kadınlara özel tenis turnuvası yapıldı

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 14 Mart Tıp Bayramı ve 8 Mart Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında tenis turnuvası düzenlendi.Yeni Mahalle Tenis Kortlarında gerçekleşen turnuvada 32 doktor ve 12 kadın turnuvada mücadele etti.

Yurthaber 22-03-21 11:07

Satrançta başarılı hamleler ödüllendirildi

Şehitkamil Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Online Satranç Turnuvası’nda 4 farklı kategoride dereceye giren sporcular düzenlenen törenle ödüllerini aldı.2021 yılını Şehitkamil’de satranç yılı ilan eden ve ‘Hamleni Yap’ projesi kapsamında bugüne kadar on binlerce öğrenciye satranç eğitim seti araman eden Şehitkamil Belediyesi, branşa özgü gerçekleştirilen organizasyonlarla satranç severleri bir araya getirmeyi sürdürüyor.Şehitkamil Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Online Satranç Turnuvası, 8 yaş, 10 yaş, 12 yaş ve açık yaş kategorilerinde 113 lisanslı sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yurthaber 19-03-21 14:14

Analı kızlı ses yarışması ödül töreni düzenlendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’yle Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Analı Kızlı Ses Yarışması için ödül töreni düzenlendi.8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla devam eden kutlama etkinlikleri kapsamında türkülerin özünde bulunan milli, dini ve ahlaki değerleri hatırlatmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde çevrimiçi gerçekleştirilen Analı Kızlı Ses Yarışması’nın kazananları için Büyükşehir Konferans Salonu’nda ödül töreni organize edildi.

Yurthaber 18-03-21 11:57

Mersin’in Kadınları Tiyatroda sahnelendi

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi müzik ve tiyatro kursiyerleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında sahneledikleri “Mersin’in Kadınları Tiyatroda” oyununda tarihe iz bırakan güçlü kadınların hayat hikayesini izleyici ile buluşturdu.Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Barış Salonu’nda sahnelenen “Mersin’in Kadınları Tiyatroda” oyununda tarih boyunca Mersin’de yaşamış güçlü, cesur, emekçi kadınların hayatı müzik eşliğinde anlatıldı.

Yurthaber 15-03-21 14:10

OMÜ’de hemşirelere ’şiddetin’ hukuksal boyutu anlatıldı

Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “Kadın Hastalıkları ve Doğum Hemşireliği İntörn Uygulaması” dersine konuk olan Avukat Sevgi Çetin, kadına yönelik ve aile içi şiddetin hukuki boyutu ile hemşirelerin görev ve sorumluluklarını anlattı.Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim elemanları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği söyleşi çevrimiçi olarak gerçekleşti.“Vaktinde ve doğru tepkilerle hayat kurtarırsınız”Moderatörlüğünü Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.

Yurthaber 12-03-21 17:33

AKAUM çevrim içi seminerinde “Toplumsal Cinsiyet ve Göç: Dünya ve Türkiye’de Mülteci Kadınlar” konuşuldu

Anadolu Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, gerçekleştirdiği bilimsel araştırma projeleri, panel ve seminerlerin yanı sıra sergiler ve çevrim içi etkinliklerle de çalışmalarını sürdürüyor.8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl gerçekleştirilen seminer etkinliği de pandemi koşulları nedeni ile çevrim içi olarak düzenlendi.

Yurthaber 11-03-21 17:29

Başkan Arda’dan kadın çalışanlara kitap armağanı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında belediyenin kadın çalışanlarıyla bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, kadınlara kitap armağan etti.Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, kadın çalışanların izinli olması nedeniyle personelleriyle bir gün sonra bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-21 16:32

Sanatın ışığında kadın

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kadın ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezinin (OKTAM) düzenlediği “Sanatın Işığında Kadın” başlıklı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri, Kovid-19 önlemleri çerçevesinde gerçekleşti.Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) TV kanalından canlı yayınlanan ve seyirci kabul edilmeyen etkinliğe; Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, OMÜ Rektör Vekili Prof.

Yurthaber 09-03-21 16:35

Selçuk’ta Kadın İnsanlığın Kanatlarıdır heykeli ziyarete açıldı

İzmir’in Selçuk ilçesinde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde, mitolojik Zafer Tanrıçası Nike’dan esinlenerek stilize edilen "Kadın İnsanlığın Kanatlarıdır" heykeli ziyarete açıldı.8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü çerçevesinde pek çok etkinliğin düzenlendiği Selçuk’ta, Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, güne belediyede çalışan kadın emekçilerle Kadın Dayanışma Merkezinde bir araya geldiği kahvaltı ile başladı.

Yurthaber 09-03-21 13:02

Selçuk’ta Kadın İnsanlığın Kanatlarıdır heykeli ziyarete açıldı

İzmir’in Selçuk ilçesinde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde, mitolojik Zafer Tanrıçası Nike’dan esinlenerek stilize edilen "Kadın İnsanlığın Kanatlarıdır" heykeli ziyarete açıldı.8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü çerçevesinde pek çok etkinliğin düzenlendiği Selçuk’ta, Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, güne belediyede çalışan kadın emekçilerle Kadın Dayanışma Merkezinde bir araya geldiği kahvaltı ile başladı.

Yurthaber 09-03-21 13:02

Hem bilgilendirdiler hem de karanfil dağıttılar

Termal kaynaklar bakımından oldukça zengin olan Kırşehir’de, beş yıldızlı otelin yönetim kadrosu, 8 Mart Dünya Kadınlar etkinlikleri kapsamında kentte sokak sokak gezip kadınlara karanfil vererek kaplıcalar ve otelde yeni normalleşme sürecini anlattı.Kırşehir’de bulunan 5 yıldızlı otelin yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kentte sokak sokak gezerek hem kadınlara karanfil hediye etti hem de normalleşme süreciyle beraber kaplıcalar ve oteldeki yeni normalleşme sürecini anlattı.Otelin İnsan Kaynakları Müdürü Osman Yıldız, Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep Ardıç, Spa Müdürü Özge Tekay ve Genel Müdür Haydar Zengin’in katıldığı etkinlikte Kırşehir’de kadınlara binin üzerinde karanfil dağıtımı yapıldı.Otel Genel Müdürü Haydar Zengin, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve yüksek riskte olmayan Kırşehir’de, termal turizmin önemini anlatmak adına şehrin sokaklarında yönetim birimi olarak dolaşıp kadınlar gününü kutladık.

Yurthaber 09-03-21 10:07

Hem bilgilendirdiler hem de karanfil dağıttılar

Termal kaynaklar bakımından oldukça zengin olan Kırşehir’de, beş yıldızlı otelin yönetim kadrosu, 8 Mart Dünya Kadınlar etkinlikleri kapsamında kentte sokak sokak gezip kadınlara karanfil vererek kaplıcalar ve otelde yeni normalleşme sürecini anlattı.Kırşehir’de bulunan 5 yıldızlı otelin yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kentte sokak sokak gezerek hem kadınlara karanfil hediye etti hem de normalleşme süreciyle beraber kaplıcalar ve oteldeki yeni normalleşme sürecini anlattı.Otelin İnsan Kaynakları Müdürü Osman Yıldız, Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep Ardıç, Spa Müdürü Özge Tekay ve Genel Müdür Haydar Zengin’in katıldığı etkinlikte Kırşehir’de kadınlara binin üzerinde karanfil dağıtımı yapıldı.Otel Genel Müdürü Haydar Zengin, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve yüksek riskte olmayan Kırşehir’de, termal turizmin önemini anlatmak adına şehrin sokaklarında yönetim birimi olarak dolaşıp kadınlar gününü kutladık.

Yurthaber 09-03-21 10:07

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde el emeği sergisi

Van Büyükşehir Belediyesi ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri kapsamında el emeği sergisi açtı.Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in eşi Meral Bilmez’in katılımıyla Van AVM’de açılışı yapılan sergide Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı kursiyerleri tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

Yurthaber 08-03-21 22:18

Vali Karadeniz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine katıldı

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan stantları ziyaret ederek meydanda bulunan kadınlara karanfil dağıttı.Manisa’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanında stant kuruldu.

Yurthaber 08-03-21 17:14

Samsun, Sinop, Amasya, Kastamonu, Çorum ve Çankırı'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri düzenlendi

Samsun, Sinop, Amasya, Kastamonu, Çorum ve Çankırı'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri düzenlendi

Yurthaber 08-03-21 17:05

Büyükşehirden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel sergi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ‘Geçmişten Günümüze Kadınlar’ konulu karma sergi düzenledi.Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Yurthaber 08-03-21 17:02

Kadınlar Günü Kuşadası’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, Kuşadası’nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Kent Konseyi iş birliğinde pandemi kuralları doğrultusunda düzenlenen etkinlikler kapsamında İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda açılan standı ziyaret eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak kadınlara çeşitli hediyeler verdi.Kuşadası’nda düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri araç konvoyunun kent turu ile başladı.

Yurthaber 08-03-21 17:01

Fidanlar kadınlar için toprakla buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan ’Mercan Seferberliği’ kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliğinde, ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri çerçevesinde 81 kentte Mercan Ormanları oluşturuluyor.Ülke çarpında sürdüren etkinliğe katılan Eskişehir ekibi ise, Gülpınar mevkiinde oluşturulan 8 Mart Mercan Hatıra Ormanı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli 100 personelin katılımıyla 2 bin karaçam, bin badem fidesini toprakla buluşturdu.Programa Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Beytullah Tarhan, Orman Bölge Müdürü Recep Temel katılarak fidan dikimi yaptılar.

Yurthaber 08-03-21 15:54

Mardin’de Dünya Kadınlar Günü’nde bin 200 fidan toprakla buluşturuldu

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen fidan dikimine katıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde, kadına yönelik şiddetle mücadelenin önemine dikkati çekmek amacıyla Mardin’de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında "Mercan Hatıra Ormanı" oluşturuldu.

Yurthaber 08-03-21 15:40

Üreten kadınlara çiçek

Malatya Tarım Platformu Kadın Girişimcileri Grubu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, kadın üretici, yetiştirici ve çiftçilerle buluştu.Malatya Tarım Platformu ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, girişimci kadınlar grubunun katılımı ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek daha sonra Yeşilyurt ilçesine bağlı mahallelerdeki üreten emekçi kadınları ziyaret etti.İhsan Akın, burada yaptığı konuşmada, üreten kadınların önemine temas ederek, “ Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile özel bir gün.

Yurthaber 08-03-21 13:10

Vali Becel, Dünya Kadınlar Günü mesajı yayımladı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, Kadınlar tarih boyunca hem anne hem eş hem de çalışma hayatının içerisinde etkin bireyler olarak var olmuş ve toplumun çekirdeği niteliğindeki ailenin dolayısıyla insanlığın gelişiminin temel unsuru görevini üstlenmişlerdir dedi.Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel yayımlamış olduğu mesajında, “Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir toplum inşasında kadınların katılımı ve etkinlikleri çok önemlidir.

Yurthaber 08-03-21 12:28

İstanbullular dikkat! Kadınlar Günü nedeniyle bu yollar kapalı olacak (İstanbul'da hangi yollar kapalı olacak?)

İstanbul Valiliği, kentte düzenlenecek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri dolayısıyla bugün saat 14.00 itibarıyla kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları açıkladı.

Haber 08-03-21 07:25

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İstanbul'da yollar trafiğe mi kapatılıyor?

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri sebebiyle İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatılması ile ilgili İstanbul Valiliği bir açıklama yaptı. Valiliğin açıklamasına göre İstanbul'da bazı caddelerde trafiğe izin verilmeyecek. Haberin devamında trafiğe kapanacak güzergahları bulabilirsiniz.

Haber 08-03-21 00:10

İstanbul Valiliği yarın Kadınlar Günü nedeniyle kapatılacak yolları açıkladı

İstanbul Valiliği, İstanbul'da düzenlenecek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri dolayısıyla yarın saat 14.00 itibarıyla kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları açıkladı.

Haber 07-03-21 22:41

Malatya’da Jandarma görevlileri, şiddet mağduru kadınları unutmadı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Malatya’da kadın Jandarma görevlileri, haklarında koruma kararı bulunan şiddet mağduru kadınları ziyaret ederek çiçek hediye etti.Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Yurthaber 07-03-21 17:58

Buca Belediyesinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sergisi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Buca Belediyesi, birbirinden yetenekli 10 kadın fotoğrafçının 25 ülkeyi gezerek çektiği kadın fotoğraflarını Mevlana Tesislerinde sanatseverlerin beğenisine sundu.

Yurthaber 07-03-21 15:37

Yeşilyurt’ta kadınlar günü etkinlikleri hız kazandı

Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı ile AK Parti Yeşilyurt Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri düzenlendi.

Yurthaber 06-03-21 18:22

Siirt’te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanıyor

Siirt’te, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.Siirt’te 8 Mart etkinlikleri kapsamında Kadın Yaşam Merkezinde Kadınlar Günü`nü nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Yurthaber 06-03-21 16:18

Nilüfer’de kadına şiddetle mücadelede ele alındı

Nilüfer Belediyesi’nin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Kadın Hareketi ve Toplumsal Mücadeleler” söyleşisine konuk olan Dr.

Yurthaber 03-03-21 10:48

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Eğitim gazetesi yayın hayatına başladı

Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından ’’Eğitim" adı verilen gazete, Mart 2020 tarihinden itibaren yayın hayatına başladı.Aylık olarak yayınlanacak olan gazetenin 8 sayfalık içeriği; İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalar, projeleri, etkinlikleri, toplantıları, protokolleri, ziyaretleri ve yenilikleri barındırıyor.

Yurthaber 19-03-20 11:02

Pedallar, kadınlar için çevrildi

Malatya İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu (İÜBİS) tarafından 8 Mart Dünya kadınlar günü etkinlikleri kapsamında farkındalık turu düzenlendi.8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında İnönü Üniversitesi kampüsü Mediko Sosyal Tesisleri’nde başlayan tur, İnönü Üniversitesi Atatürk Heykeli’nde öğrencilerin fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi.

Yurthaber 11-03-20 13:02

Pedallar, kadınlar için çevrildi

Malatya İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu (İÜBİS) tarafından 8 Mart Dünya kadınlar günü etkinlikleri kapsamında farkındalık turu düzenlendi.8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında İnönü Üniversitesi kampüsü Mediko Sosyal Tesisleri’nde başlayan tur, İnönü Üniversitesi Atatürk Heykeli’nde öğrencilerin fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi.

Yurthaber 11-03-20 13:02

Kapadokya Üniversitesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kapadokya Üniversitesinde üç gün süren ve öğrenci topluluklarının da katılım sağladığı farklı etkinliklerle kutlandı.Kapadokya Üniversitesi Sosyal Hizmetler ile Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programlarının üniversitenin Mustafapaşa yerleşkesinde 4-5 Mart 2020 tarihlerinde ortaklaşa düzenlediği etkinlikler kapsamında “Kadına Yönelik Şiddeti Fark Etmek” temalı drama atölyesi ve “Toplumsal Cinsiyet Tartışmaları” başlıklı konferans düzenlenirken, 6 Mart tarihinde ise öğrenciler tarafından kadınlar adına fidan dikildi.Düzenlenen konferansta konuşan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç.

Yurthaber 10-03-20 11:05

Hakkari’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Hakkari Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Hakkari Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen program büyük ilgi gördü.Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün konferans salonunda düzenlenen etkinliği Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Hakkari Üniversitesi Genel Sekreteri Dr.

Yurthaber 09-03-20 17:21

İkbal Gürpınar Vanlı kadınlarla buluştu

Van Büyükşehir Belediyesi, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri kapsamında ünlü program sunucusu İkbal Gürpınar’ı Vanlı kadınlarla buluşturdu.Sunucu İkbal Gürpınar, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından organize edilen etkinlikte sevenleri ile buluştu.

Yurthaber 09-03-20 17:09

Hükümlü annelerin çocukları için şarkı söylediler

Bodrum’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir konser verildi.

Yurthaber 09-03-20 15:21

Kadınlar gününe zeytin fidanlı destek

Edremit Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Hamidiye Mahallesi Şehit Hamdibey Stadyumu yanında “Yaşayan Kadınlar Korusu”nda 50 adet zeytin ağacı dikildi.Edremit Belediye Başkan Vekili Metin Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer, Belediye Meclis Üyesi Nerman Çelik, CHP Edremit İlçe Başkanı Fatih Yılmaz, CHP Edremit Kadın Kolları Başkanı Sema Önder, Altınoluk Şube Sorumlusu Mustafa Özkan, mahalle muhtarları, Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri, STK temsilcileri ve kadınların katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte dikilen ağaçlara Edremit’te ve ülkemizde öldürülen kadınların isimleri verildi.

Yurthaber 09-03-20 15:09

Umutlu Bir Hikâye filmine Eskişehirlilerden tam not

Odunpazarı Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında yönetmenliğini Jale İncekol’un yaptığı ‘Umutlu Bir Hikâye’ adlı filmin gösterimi yapıldı.Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde (YKSM) gerçekleştirilen film gösteriminin ardından, Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen “İyi ki Cumhuriyet Kadınıyım” öykü yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

Yurthaber 09-03-20 14:38