Akran Zorbalığı Haberleri

Dehşete düşüren görüntüler! Sosyal medya ayağa kalktı, gerçek bambaşka çıktı

Maltepe’de liseli 2 gencin kavga ettiği ve birinin silah çektiği görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, şahısları yakalayarak ifadelerini aldı. Darp edilen genç, videonun 2020 yılında kurgu olarak çekildiğini, kullandıkları silahın ise çakmak olarak kullanılan bir oyuncak olduğu söyledi. İşte o görüntüler...

Haber 04-03-2024 15:59

O ülke ayağa kalktı: Kreşte akran zorbalığı! Dakikalarca devam etti, üzerine çıkıp...

Kazakistan'da bir kreşte kaydedilen görüntüler ülkeyi ayağa kaldırdı. Akran zorbalığına uğrayan bir çocuk diğer çocuklar tarafından dakikalarca darp edildi. Zavallı çocuğun beyin sarsıntısı geçirdiği aktarıldı. O anlara dair görüntüler ortaya çıktı.

Haber 01-03-2024 14:49

Akran zorbalığı saniye saniye kaydedildi! Yarı çıplak soyup çöp kovasına oturttular... Ağızlarında çalkalayıp çalkalayıp üzerine tükürdüler

Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami bölgesindeki bir üniversitede cep telefonuyla kaydedilen görüntüler akran zorbalığını saniye saniye gözler önüne serdi. Görüntülerde 3 öğrencinin yarı çıplak soyarak çöp kovasın oturttuğu bir öğrencinin üzerine tükürdüğü anlar yer aldı. O anlar ülkede tepkilere neden oldu.

Trend 01-03-2024 11:39

Anne ve babalar dikkat! Uzmanlar uyarıyor: Sosyal medyanın yaygınlaşması o tehlikeyi artırdı

Psikiyatri Uzmanı Dr. Burçin Nuri Akal, sosyal medyanın yaygınlaşması ile çocuklar arasında yaşanan akran zorbalığının arttığını söyledi.

Kadin 26-02-2024 17:18

Akran Zorbalığı

Akran Zorbalığı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Akran Zorbalığı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Akran zorbalığını saniye saniye kaydettiler! Önce özür dilettirip ardından darp ettiler

Sosyal medyaya yansıyan akran zorbalığı görüntüleri tepki çekti. 3 genç, parkta sıkıştırdıkları bir gence önce özür diletti, ardından darp etti. Özür diletme ve saldırı anının saniye saniye kaydedildiği görüntülerin Zonguldak'ta çekildiği ileri sürülürken, yapılan araştırmada olayın Bartın'da yaşandığı ortaya çıktı. Polis ekipleri hem saldıranların yaşlarının 18'den küçük olduğunu tespit etti.

Haber 08-01-2024 21:22

Okulda akran zorbalığı kamerada! Görüntüler kan dondurdu

İzmir'de 17 yaşındaki lise öğrencisi, okul arkadaşları tarafından darbedildi. Okuldaki akran zorbalığı, saniye saniye kameraya yansıdı. İşte detaylar...

Haber 28-12-2023 10:59

Konya'da akran şiddeti! 16 yaşındaki genç kız, aynı yaştaki iki kız tarafından göğsünden bıçaklandı

Konya'da akran şiddeti yaşandı. 16 yaşındaki bir genç kız, sosyal medyada tartıştığı aynı yaştaki iki kız tarafından bıçaklı saldırı sonucu göğsünden yaralandı. A.O. hastaneye kaldırılırken, polis kaçan iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 10-12-2023 23:32

İzmir'deki 'Akran zorbalığı' infial yarattı! Cinsel içerikli film izletip, işkence yapmışlardı... Bakanlık harekete geçti

İzmir'de yaşları henüz 9 ile 13 yaş arasında değişen bir grup küçük kızın, yaşıtları olan A.'ya yaptıkları infial yarattı. Küçük kıza, zorla cinsel içerikli filmler izletip taytını, iç çamaşırını kesen ve saçlarını çekerek koparan akranları hakkında işlem başlatıldı. Söz konusu iddialar sonrası harekete geçen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Haber 27-09-2023 09:58

Lisedeki akran zorbalığı dehşete düşürdü! Kocaeli Valiliği açıklama yaptı

Kocaeli'de 17 yaşındaki genç sınıftaki diğer arkadaşları tarafından zorbalığa uğramıştı. Cep telefonuna gelen devamsızlık mesajıyla oğlunun başına gelenleri öğrenen annesi ise savcılığa suç duyurunda bulunmuştu. Zorbalık anlarının saniye saniye kameralarda göründüğü o anlara ilişkin ise Kocaeli Valiliği açıklama yaptı.

Haber 16-04-2023 21:04

Kızından etkilenen baba Karagöz ve Hacivat'la akran zorbalığını anlatıyor

Hayali Ahmet Aksoy: - "Oyunda, mağdur olan kişinin ne yapması gerektiğini, olayı büyükleriyle, rehberlik servisindeki öğretmeniyle ya da okul idaresiyle paylaşmasını eğlenceli bir dille anlatıyorum"

Yurthaber 16-10-2022 11:02