Alemin Kıralı Dizisi Haberleri

Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün sessiz sedasız evlenip boşandı! Değişimi şaşırttı

Alemin Kıralı dizisindeki Ahsen olarak hafızalara kazınan Yağmur Ün, doktor Doğaç Ergezen ile sessiz sedasız evlenip doğum yaptıktan kısa süre sonra da sessiz sedasız ayrılmıştı. Yağmur Ün son hali ve güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 06-03-2024 13:33

Alemin Kıralı'nın Oben'iydi... Birsu Demir'in son halini görenler inanamadı! Pozlarına yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Alemin Kıralı dizisinde hayat verdiği 'Oben' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Birsu Demir son dönemde değişimiyle adından söz ettiriyor. Her paylaşımı büyük beğeni toplayan genç oyuncunun son haline yorum yağıyor.

Magazin 31-10-2023 17:31

Yeni anne olmuştu! Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün tek celsede boşandı

Alemin Kıralı dizisinde hayat verdiği Ahsen karakteriyle hafızalarımıza kazınan Yağmur Ün'den üzen haber geldi. Geçen sene Haziran ayında Doktor Doğaç Ergezen ile nikah masasına oturan ünlü çift 16 Aralık 2022'de de kızları Su Diana'yı kucaklarına almışlardı. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürdü ve anlaşmalı olarak boşandı.

Magazin 17-07-2023 17:12

Alemin Kralı'nın Ayben'i Elvin Levinler o anları TikTok'ta paylaştı! Bana 10 yıl şoku...

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören Alemin Kıralı dizisi, sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Oyunculuk dışında aynı zamanda da sosyal medya fenomeni olan dizinin Ayben'i Elvin Levinler, TikTok'u en aktif kullanan ünlüler sıralamasında başlarda yer alıyor. Levinler, Alemin Kıralı dizisiyle ilgili video paylaştı, takipçilerine o günleri hatırlattı.

Magazin 10-03-2023 19:27

Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün son hali olay! Cesur pozlarına yorum yağdı

Alemin Kıralı dizisinde hayat verdiği Ahsen karakteri ile hafızalarımıza kazınan Yağmur Ün son haliyle ağızları açık bıraktı. Bir dönemin çocuk yıldızlarından olan güzel oyuncu büyüdü anne bile oldu. Ünlü ismin cesur pozları sosyal medyayı salladı...

Magazin 06-03-2023 17:28

Alemin Kıralı’nın Oben’i isyan etti! Birsu Demir: Yazık be. Hepiniz adına insanlığımdan utanıyorum

Kahramanmaraş ve Hatay depremi sonrası ünlüler arasında 'normalleşme' gerilimi sürüyor. Kimi hayatlarını normal akışına çevirirken kimi de sosyal medyada normal hayat paylaşımlarına isyan ediyor. Alemin Kıralı dizisindeki Oben karakteriyle tanınan Birsu Demir de bu konuda düşüncelerini paylaştı.

Magazin 21-02-2023 10:40

Sessiz sedasız evlenmişti! Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün'ün karnı burnunda...

Alemin Kıralı dizisinde çocuk oyuncuyken ünlenen ve Ahsen rolüne hayat veren Yağmur Ün doktor sevgilisiyle apar topar evlenmişti. Hamile olduğu iddia edilirken düğünden fotoğraflar paylaşarak evlendiğini ilan eden Ün'ün son hali gündem oldu. Güzel oyuncunun karnı burnunda haline beğeni yağdı.

Magazin 16-12-2022 14:42

Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir Dua Lipa'ya benzetilince... Müge Anlı saati...

Alemin Kıralı dizisinde canlandırdığı Oben karakteriyle hafızalara kazınan Birsu Demir'in son hali dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetildi. Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir sosyal medyada bu benzetmeyi ti'ye alarak Müge Anlı izlediğini paylaştı.

Magazin 28-11-2022 12:13

Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir'den tatil pozu! Bebek gibisin

Alemin Kıralı dizisinde Oben karakteriyle akıllara kazınmış olan güzel oyuncu Birsu Demir, yıllar içindeki değişimiyle çok konuşuldu. Dünyaca ünü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetilen Demir, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Birsu Demir, yayınladığı son fotoğraf ile gözleri kamaştırdı. Güzel oyucunun paylaşımına takipçilerinden tarafından beğeni ve yorumlar geldi.

Magazin 16-08-2022 17:40

Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün doktor sevgilisiyle evlendi! Hamile iddiası

Alemin Kıralı dizisinde çocuk oyuncuyken ünlenen ve Ahsen rolüne hayat veren Yağmur Ün evlendi. Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün'ün doktor sevgilisinden hamile olduğu iddia edilirken düğünden fotoğraflar da paylaşıldı. İşte Yağmur Ün'ün son hali ve düğün pozları...

Magazin 07-08-2022 14:14

Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir derin göğüs dekoltesiyle yaktı geçti! Abla sen taş olmuşsun

Alemin Kıralı'nda Oben'i canlandıran Birsu Demir büyüdü ve bambaşka biri oldu. Sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken ve zaman zaman da şarkıcı Dua Lipa'ya benzetilen Birsu Demir bir çekim için kamera karşısına geçti. Canan Bıkmaz'a pozlar veren Birsu Demir düğme detaylı büstiyeriyle olay oldu. Güzel oyuncuya "Abla sen taş olmuşsun" yorumları yağdı.

Magazin 20-06-2022 13:49

Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün'ün sevgilisi olay oldu! 'Doktor bey yakıyor'

Alemin Kıralı dizisiyle ünlenen ve dizide Ahsen rolünde olan Yağmur Ün Instagram paylaşımlarıyla olay oluyor. Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün son olarak doktor sevgilisiyle cüretkar bir pozunu paylaştı. Yağmur Ün'ün sevgilisini görenler ünlü oyuncuyu unuttu.

Magazin 10-05-2022 08:15

Herkes onu Oben olarak tanıdı! Birsu Demir yaz pozuyla dikkat çekti

Alemin Kıralı'nın Oben’i olarak tanınan Birsu Demir sık sık değişimiyle gündeme gelen bir oyuncu. Çocuk oyuncuyken tanındıktan sonra iddialı pozlarıyla adından söz ettiren Birsu Demir'in bikinili yaz pozu dikkat çekti.

Magazin 10-02-2022 08:41

Elvin Levinler yoga pozlarıyla sosyal medyada dalga konusu oldu

Alemin Kıralı, İnadına Aşk gibi dizilerde oynadıktan sonra ekranda pek görünmeyen ve sosyal medya fenomeni olan oyuncu Elvin Levinler verdiği yoga pozlarıyla dalga konusu oldu. Elvin Levinler'i görenler "Mesaj vereyim derken belin kırılacak" yorumlarında bulundu.

Magazin 06-02-2022 09:17

Alemin Kıralı'nın Oben'i sınır tanımıyor! Açıldıkça açıldı

İlk bölümü 2011 yılında ekranlara gelen Alemin Kıralı dizisinde hayat verdiği 'Oben' karakteriyle hafızalara kazınan Birsu Demir, cesur pozlarıyla Instagram'da fırtınalar estiriyor. İddialı paylaşımlarıyla dikkat çeken Demir, beğeni yağmuruna tutuluyor.

Magazin 28-09-2021 10:25

Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir tatil pozlarıyla yaktı geçti

Oben karakteriyle hayatımıza giren Birsu Demir büyüdü ve bambaşka biri oldu. Birsu Demir tatildeki paylaşımlarıyla hayranlarından tam not alıyor.

Magazin 29-08-2021 14:03

Alemin Kralı Oben ekranlarda büyüdü! Ünlü oyuncu Birsu Demir şimdi ne yapıyor?

Seneler önce ATV'de yayınlanan Alemin Kıralı dizisinde Oben karakterini canlandırmış olan çocuk oyuncu Birsu Demir'in şimdilerde ne yaptığı merak konusu oldu. Sosyal medyada oldukça aktif olan sevilen oyuncu büyük değişimiyle dizinin sevenlerini şaşırtmıştı. Peki Alemin Kralı dizisinin Oben'i Birsu Demir'in şimdilerde ne yapıyor?

Magazin 10-08-2021 14:55

Alemin Kralı dizisindeki Oben’in teknedeki bikinili pozu sosyal medyayı salladı!

2011 senesinde ATV'de yayınlanan Alemin Kıralı dizisinde Oben karakterini canlandıran çocuk oyuncu Birsu Demir'in son hali dizinin takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Genç oyuncu paylaştığı tekne pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-05-2021 16:29

Birsu Demir'in tekne pozu!

Alemin Kıralı dizisiyle tanınan şimdi ise genç bir kız olan Birsu Demir'in tekne pozuna beğeni yağdı.

Magazin 04-05-2021 15:15

Birsu Demir pozlarıyla beğeni topladı

Bir dönemin çocuk oyuncusu Birsu Demir, yaptığı her paylaşımla gündem olmayı başarıyor. Birsu Demir son paylaşımlarıyla beğeni topladı.

Magazin 11-04-2021 08:43

Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir Instagram'ı salladı! İç çamaşırını gösterdi

Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir Instagram pozuyla gündem oldu. Birsu Demir pijamalarıyla poz verdi. Cesur pozlarına ise beğeni yağdı. Birsu Demir yaşı da merak konusu oldu.

Magazin 28-02-2021 08:49