Altın Artacak Mı Haberleri

Gram altın ne kadar? 15 Eylül 2020 Salı Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın ve cumhuriyet altını fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının üçüncü haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 15 Eylül 2020 Salı anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 15-09-2020 07:04

Gram altın ne kadar? 14 Eylül 2020 Pazartesi Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın ve cumhuriyet altını fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının üçüncü haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 14 Eylül 2020 Pazartesi anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 14-09-2020 07:11

Gram altın ne kadar oldu? İşte çeyreğin yeni fiyatı!

Gram altın bugün güne yükselişle başlamasının ardından fiyatı 467 lira seviyelerine geldi. Analistler, ABD'de görüşülen teşvik paketine ilişkin sürecin olumsuz sonuçlanmasının altın fiyatlarını baskıladığını bildirdi. Çeyrek altın ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu? İşte gün ortası altın fiyatları!

Finans 11-09-2020 12:06

Gram altın ne kadar? 11 Eylül 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın ve cumhuriyet altını fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının ikinci haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 11 Eylül 2020 Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 11-09-2020 07:00

Altın yeniden 1,900 doların üstünde! Altın yükselişini sürdürecek mi? Altın fiyatları ile ilgili uzman isimden altın yorumu!

Altın fiyatları ile ilgili hareketlilik vatandaşların altın yükselişini sürdürecek mi sorusunu sormasına neden oldu. 1,900 doların altına düşen altın yeniden bu seviyenin üstüne çıktı. Şimdi herkes altına ne oluyor diye merak ediyor. Altın yorumları doğrultusunda İş Portföy Genel Müdür Yardımcısı Nilüfer Sezgin Geri Sayım programında değerlendirmelerini iletti. Peki, altın fiyatları yükseliyor mu düşüyor mu? Altın ne olacak? İşte detaylar...

Finans 12-08-2020 15:24

Altın fiyatları düşer mi? Trump kaybederse altın fiyatları ne olacak? Çarpıcı altın yorumu!

Altın fiyatları üzerindeki hızlı değişimler sonucunda altın almak isteyen vatandaşlar altın fiyatları düşer mi sorusunu soruyor. Amerikan seçimleri sonrasında altın fiyatları ne olacak sorusu da tartışılmaya başladı. Stratejist Yeliz Karabulut, Amerikan Başkanı Donald Trump’ın kaybedeceği yönündeki beklentilerin altın fiyatları üzerinde yaratabileceği değişimi değerlendirdi. İşte uzman altın yorumları…

Finans 10-08-2020 15:45

Ünlü bankanın dikkat çekici altın yorumu! Altın yükselir mi? İşte uzman tahminleri!

Rekorlardan sonra altın yükselir mi ve altın yükselişi sürecek mi soruları herkesin gündemini meşgul ediyor. Altın uzman tahminleri hem düğün süreci için altın alacak hem de altına yatırım yapacak kişiler tarafından merak ediliyor. Son olarak Goldman Sachs analistleri, gelecek altı aylık dönemde altın fiyatları ile ilgili dikkat çekici bir öngörüde bulundu.

Finans 29-07-2020 10:36

Ne zaman altın alınır? Altın fiyatları yükselecek mi?

“Ne zaman altın alınır?” sorusu uzun süredir vatandaşların gündemini meşgul ediyor. Düğün sezonu nedeniyle altın alacaklar “Altın fiyatları yükselecek mi?” sorusuna yanıt arıyor. Troy İş Geliştirme Yöneticisi Doğukan Çiçek, alım fırsatı ile ilgili görüşlerini belirtti. Citigroup analistlerine göre ise altında rekor an meselesi.

Finans 21-07-2020 10:52