Altin Uzman Yorumlari Haberleri

Araç alacakların gözü bu haberde! Otomotivde 'ÖTV indirimi' heyecanı! Yüzde 80'den 30'a... Uzman isim yorumladı: Fiyatlar düşecek mi?

Resmi Gazete’de bugün yayınlanan kararla şarj edilebilir hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi. Araç alacaklar ÖTV indirimi kararının otomobil piyasasına yansımalarını merak ediyor. Şarj edilebilir hibrit araçlar için ÖTV oranı yüzde 80’den yüzde 30’a inse de indirimin kapsadığı model sayısının az olması dikkat çekiyor. Uzman isim gelişmeleri Mynet için yorumladı...

Finans 2024-07-26 15:00:38

Yaş ve prim gün sayısı değişecek, emeklilik reformu masada! Uzman isim risklere dikkat çekti: Yoksa alacağımız maaşlar harçlık olarak kalacak

Milyonlarca emekli zamlı maaşlarının hesaplarına geçmesini beklerken emeklilik sistemi reformunun detaylarına dair de detaylar şekillenmeye başladı. Yaş ve prim gün sayılarında değişiklik beklenirken uzman isim emeklilik sistemine dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Ekonomi gazetecisi Yıldırım, emeklilik yaşı kadınlarda 60, erkeklerde 65 olarak sabitlenmesine ilişkin olarak "Olması gereken adım atılıyor" dedi.

Finans 2024-07-25 14:01:07

Uzman isimden kritik deprem açıklaması! 4 şehri işaret etti

Dün akşam saatlerinde Tokat'ın 4 büyüklüğündeki deprem, uzmanları alarma geçirdi. Çevre illerden de hissedilen deprem hakkında yorum yapan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, 4 şehri işaret ederek açıklamada bulundu.

Haber 2024-07-25 12:53:31

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren yeni uygulama başladı! Fırsatlarda 15 Ağustos detayı! İndirim yüzde 50'ye dayandı

Sürücüler trafik ve kasko sigortası kapsamında araçları için düzenlenen sigorta eksperi raporlarını e-Devlet üzerinden görüntüleyebilecek. Uzman isim uygulamanın avantajlarını değerlendirirken kaskoda yüzde 50'ye varan indirimlere de dikkat çekti. İndirimlerde 15 Ağustos'tan sonra terse dönebilir.

Finans 2024-07-25 09:11:49

Basit bir diş ağrısı az daha ölümüne neden oluyordu! Yüzde 70 ölüm sebebiymiş! Yüzü şişmeye başlayınca fark etti

Bitlis'in Tatvan ilçesinde diş ağrısı şikayeti yaşayan Gamze Kılıçer, ilk olarak ilçedeki sağlık kuruluşuna başvurdu. Daha sonra bir tıp merkezine sevk edilen Kılıçer'e diş iltihabına bağlı göğüs boşluğunda enfeksiyon oluştuğu tanısı konuldu. Hemen ameliyata alınan Gamze Kılıçer, 3 saat süren operasyonun ardından sağlığına kavuştu. Konu hakkında 'diş apsesi deyip geçmemek lazım' diyen uzman isim bu durumun literatürdeki kitaplarda ölüme yüzde 70 neden olduğundan bahsedildiğini söyledi.

Kadin 24-07-24 15:48

Gram altın için ilginç yorum: ‘İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz’ dedi: Ağustos-Kasım arasına dikkat!

Kapalıçarşı’da altın fiyatları bir ileri bir geri hareketine devam ediyor. Ons altın tarafı da hem Fed’in faiz adımı hem de ABD seçimlerini radarına almış durumda. Uzman isim ABD’de iyice artan seçim gerginliğinden başkan adayı Donald Trump’ın seçilmesi durumunda altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı. Gram altın içinse Piyasa Uzmanı İslam Memiş Ağustos ayını işaret ederek, “İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Finans 24-07-24 15:14

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümüyle büyük ses getirmişti. Sezon finaliyle birlikte adeta yaprak dökümü yaşanan diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılmıştı. Yeni sezonu heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer gerçekleştirildi.

Magazin 23-07-24 16:42

Deniz keyfiniz zehir olmasın! Uzman isim 'Ölüm ya da kalıcı felce yol açabilir' diyerek uyardı

Temmuz ayının sonuna doğru yaklaşırken aşırı hava sıcaklıkları vatandaşları bunaltmaya devam ediyor. Kimi serinlemek için buzlu içecekler tercih ederken kimi ise kendini serin sulara atıyor. Sahil ve plajlar doluluğunu korurken denizde yüzerken dikkat edilmesi gereken bir konu hakkında uyarı yapıldı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Beyin ve Sinir Cerrahisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Aycan, suya yanlış atlamanın ölümle sonuçlanabileceğini ifade etti.

Haber 23-07-24 10:19

Rekordan ‘U’ dönüşü: Hep gram altın konuşuluyordu: Çeyrek altın için 6 bin TL tahmini geldi

Hafta içinde hem ons altın hem de gram altın fiyatı rekor seviyelere yükselmesine rağmen kapanışı düşüş ile yaptılar. Yatırımcılar tam ‘altın yükseliyor’ derken gelen bu hamle sonrası altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı’dan yeni bir tahmin geldi. Yatırımcıların vazgeçilmezi olan altının gram fiyatı için 3500 TL öngörüsünde bulunan uzman, çeyrek altın fiyatı tahmininde de bulundu. 6000 TL’ye yükselebilir!

Finans 21-07-24 09:42

Şehit evladına görkemli sünnet töreni! Mehter takımı öncülüğünde atlılar da konvoya eşlik etti

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok’un 7 yaşındaki oğlu Miraç Aras Tok için sünnet şöleni yapıldı. Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler “4 yıl önce Giresun’da sel felaketinde Burak Tok kardeşimizi şehit olarak toprağa verdik. 4 yıl sonra oğlu bize, millete emaneti olan Miraç’ın sünnetini yaptık. Büyük bir coşkulu kalabalık oldu. Mehter ve atlı birliklerimiz vardı. Köse ahde vefasını bugün gösterdi. Hepsine teşekkür ediyorum” DEDİ.

Haber 20-07-24 14:53

Konut piyasasında şaşırtan tablo: 1 Temmuz'dan sonra tam tersi bekleniyordu! Yüzde 50 düştü!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tahliye ve kira artışı davaları devam ederken yüzde 25 kira artış sınırı da iki yılın ardında 1 Temmuz'da kaldırılmıştı. Emlak piyasası 1 Temmuz sonrası kiralık evlerin sayısında artış beklerken tablo terse döndü. Kiralık daireler yüzde 50 azaldı. Uzman isim, "Mayıs, haziran ve temmuz aylarında fiyatlar yükselişe geçti" değerlendirmesini yaptı.

Finans 20-07-24 10:09

Ezber bozan araştırma: Geç yatanlar daha mı zeki? Sağlıklı sanıyoruz ama gerçek başka çıktı

Çoğu uzman erken yatıp erken kalkmanın daha sağlıklı olduğunu anlatıyor, ancak İngiltere'de yapılan bir araştırma bunun aksini söylüyor. O araştırmaya göre göre gece kuşlarının kafası daha iyi çalışıyormuş.

Haber 20-07-24 07:41

SON DAKİKA: Emekli zammında kök aylık krizi! SGK Uzmanı tek tek anlattı: Herkesin tek emekli aylığı alma riski var

Son dakika haberi... Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından milyonlarca emeklinin de zamlı maaş tablosu belli oldu. Kök maaş hesaplaması nedeniyle bazı emeklileri 'sıfır zam' tehlikesi beklerken en düşük emekli maaşı da 12 bin 500 TL'ye yükseldi. Uzman isim kök maaş krizine dikkat çekerken ileride yaşanacak problemlere de işaret etti. İşte emeklileri korkutan senaryo....

Finans 20-07-24 07:28

Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem! Beklenen depremi tetikler mi? Naci Görür'den açıklama

Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem paniğe yol açtı. 4.1 büyüklüğündeki deprem sonrası uzman isimlerden peş peşe açıklamalar geldi. Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, "Korkulacak bir şey yok" açıklamasını yaparken Prof. Dr. Naci Görür, "Çok endişe etmiyoruz" dedi.

Manşet 19-07-24 23:18

Göz altı torbaları, o hastalığın belirtisi olabilir! Uzman isimden önemli uyarı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Suat Hayri Uğurbaş, göz altındaki şişkinliğin bazı sistemik hastalıkların belirtisi olarak ortaya çıkabileceğini belirterek, "Bunların içerisinde kardiyovasküler sistem ve böbrek hastalıkları olabilir." dedi.

Kadin 19-07-24 15:59

'Küresel yazılım sorunu' kaosu! Dünya alarma geçti, uzman isim nedenini böyle açıkladı

Dünya genelinde siber güvenlik firması Crowdstrike ve Microsoft kaynaklı bir sorun nedeniyle 'yazılım krizi' yaşanıyor. Söz konusu sorun dünyanın dört bir yanında çok sayıda banka, havayolu, telekomünikasyon ve medya şirketinin hizmetlerinde kesintiye neden oldu. Siber güvenlik uzmanı Baran Erdoğan, CrowdStrike'ın doğru şekilde test etmediği bir güncellemeyi yapıp dünya çapında soruna sebep olduğunu belirtti.

Haber 19-07-24 14:20

SON DAKİKA: Altın fiyatları yüzünü rekora döndü! İslam Memiş yatırımcıları uyardı: 2024 yılında altın çağ yaşanacak!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yükselişe geçen altında rekorlar görünüyor. Altın yatırımcıları yükseliş serisinin devam edip etmeyeceğini merak ederken uzman isimden gram altın yatırımcılarına uyarı geldi. 18 Temmuz gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 18-07-24 09:40

Rekor üstüne rekor gelmişti! Borsada Temmuz beklentisi! Moody's detayı!

Borsa İstanbul tarihi zirvelerini yenilerken yatırımcıların odağında yükselişin devam edip etmeyeceği yönünde. Temmuzda borsada yeni yükselişler devam ederken cuma günü Moody's'in Türkiye kararını açıklaması bekleniyor. Uzman isim tek tek anlattı.

Finans 17-07-24 11:30

DSÖ 'Yaz Covid'i alarmı vermişti! Uzman isim Türkiye'deki tabloyu açıkladı... 'Mutlaka yeni pandemiler gelecek'

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Covid-19'un yeni varyantları 'FLiRT' ve 'LB.1'in dünyada baskın hale geldiğini duyurmuştu. ABD'de LB.1 varyantı yüzünden acile başvurularda artış yaşanırken Türkiye'deki tablo da merak konusu oldu. Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan Türkiye'deki iki yeni Covid-19 varyant grubu olan 'FLiRT' ve 'LB.1' tablosu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Haber 16-07-24 12:38

Uzman isimden İzmir'e korkutan deprem uyarısı: 'Deniz kentin içerisine girecek!' O ilçeleri tek tek sıraladı!

Jeoloji Mühendisler Odası İzmir Şubesi Başkanı Koray Çetin Önalan, İzmir'de yaşanacak olası bir depremde denizin kentin içerisine gireceğini belirtti. Mevcut yapı stokunun eski olduğunun altını çizen ve "bunlar uzun vadede çözülmesi gereken şeylerdi ancak ne yazık ki yapılmadı" diyen Önalan ayrıca İzmir'de yaşanacak bir depremde zemin sıvılaşması yaşanacak ilçeleri de teker teker sıraladı.

Haber 13-07-24 10:20

El Nino etkisini yitiriyor, La Nina başlıyor! Uzman isim açıkladı: 'Rekor sıcaklık lafını çok fazla kullanamayacağız'

Türkiye'de aşırı sıcaklar kendini hissettirmeye devam ediyor. El Nino etkisinin sona ererek La Nina etkisinin başlayacağını ifade eden Prof. Dr. Levent Kurnaz, "Bundan sonra yine sıcak zamanlar görecek olsak da 'rekor sıcaklık' lafını çok fazla kullanamayacağız" dedi.

Haber 11-07-24 17:09

SON DAKİKA: Altın fiyatları kırılmanın eşiğinde! Fed Başkanı konuştu, sıra kritik ABD verisinde! Saatlerinizi ayarlayın, yön her an değişebilir! Uzman isim rakamı duyurdu

Son dakika haberi... Altın fiyatları için kritik hafta geride kalmaya hazırlanıyor. ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yukarı yönlü hareket eden altın bugün kritik ABD enflasyonunun açıklanmasını bekliyor. Altın yatırımcıları dikkat! Kritik veri sonrası altın yön ne olur, uzman isim seviyeyi açıkladı. 11 Temmuz Perşembe gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 11-07-24 09:30

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu diziye veda mı ediyor? İddialara nokta koydu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali ile çok konuşulmuştu. Dizide yaşanan ayrılıklar ise herkesi şaşırtmıştı. Kızılcık Şerbeti'nde Selin Türkmen, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın hayat verdiği karakterlerin vedasının ardından Sıla Türkoğlu'nun da diziden ayrılacağı iddia edildi. Ünlü oyuncu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 10-07-24 10:02

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'ın Pembe analizi! Ülkenin resmini anlıyoruz deyip hemen düzeltti

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman Saba Tümer'e konuk oldu ve samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Diziye veda eden Uzman'ın dizideki Pembe karakteri üzerinden yaptığı analiz de dikkat çekti.

Magazin 08-07-24 10:25

Sır gibi saklıyorlardı, ortaya çıkan rakamlar herkesi şaşkına çevirdi: TÜİK’e göre kira 6 bin TL, doktor muayene ücreti 34 TL bile değil

TÜİK'in açıklamayı bıraktığı madde fiyatları için hesaplama yapıldı. Gündem olacak rakamları ise Ekonomim Yazarı Alaattin Aktaş bugünkü köşe yazısına taşıdı. Aktaş’ın aktardığı bilgiye göre TÜİK, uzman doktor muayenesini 33 lira 69 kuruş, yurt ücretini 457 lira, ev kirasını ise 5 bin 845 lira olarak görüyor.

Finans 08-07-24 09:20

Mevduat faizi baş döndürdü: Oranlar değişti, bankada parası olanları ilgilendiriyor! 1 milyon TL'nin getirisi...

Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizlerinde rüzgar terse döndü. Son 1.5 aydır gerileyen faiz oranları yeniden yükselişe geçti. 1 milyon TL’nin net getirisi ne kadar oldu, mevduat faizlerinde yükseliş devam eder mi? Uzman isim gelişmeleri yorumladı.

Finans 07-07-24 09:37

Uzman isim tavsiye etti: Keskin gözler için siyah çikolata tüketin

Kararında tüketilen çikolatanın göz sağlığı açısından faydalı olabileceğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sevil Karaman, "Son zamanlarda yapılan çalışmada katılımcılara siyah çikolata ve sütlü çikolata verilmiş ve sonrasında görme testleri uygulanmıştır. Siyah çikolata tüketenlerin görme keskinliğinde ve kontrast hassasiyetinde kısa süreli iyileşmeler gözlemlenmiştir. Benzer şekilde, katarakt oluşumuna yol açan protein agregasyonunu da engelleyebilirler" dedi.

Kadin 06-07-24 12:18

Biberiye suyunun saça faydaları: Biberiye suyunun saça faydaları nelerdir?

En doğal şifa deposu olan ve insanın da bir parçası olduğu kabul edilen doğada ihtiyaç duyulabilecek her şeyin yer aldığına inanılır. Çeşit çeşit sebzelerin, meyvelerin, otların ve bitkilerin şifası onları bilinçli ve bir uzman doktor kontrolünde doğru şekilde kullanmaktan gelir.

Haber 06-07-24 01:53

2 Temmuz'u beklemişlerdi! Kirada yeni dönem başladı: Ev sahipleri bu orandan fazla zam talep edemeyecek!

Ev sahipleri ve kiracıları ilgilendiren haber... 1 Temmuz itibarıyla iki yılın ardından kirada yeni dönem başladı. Yüzde 25 kira artış sınırının kalkmasının ardından ev sahibi ve kiracılar zam oranını araştırmaya başladı. Temmuz ayında kira zam oranı ne kadar oldu? Artışlarda üst sınır var mı? Uzman isim yanıtladı.

Finans 05-07-24 13:56

Emekliye ek zam kulisi! SGK Uzmanı canlı yayında açıkladı: Refah payı için oran verdi: Birkaç gün içinde...

Son dakika haberi: Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklamasıyla SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin meraklı bekleyişi son buldu. Emekli ve memur zammında önemli bir viraj geride kaldı. En düşük emekli maaşı için 3 formül gündemdeyken diğer konu da emeklilere refah payı zammı yapılıp yapılmayacağı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan 'Refah payı' yok mesajı gelse de uzman isimler ve emeklilerin refah payı beklentisi sürüyor. İşte detaylar...

Finans 05-07-24 11:01

MSB acı haberi duyurdu! İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Uçar şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Bölgesinde İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Uçar'ın şehit olduğunu açıkladı. Uçar'ın acı haberi Konya'daki ailesine verildi.

Haber 04-07-24 21:39

Çörek otu yağı faydaları nelerdir? Çörek otu yağı nelere iyi gelir?

Dünya çapında bilinen ve kullanılan, mutfaklarda özellikle hamur işlerinin üzerine serpilen çörek otu, aslında son derece faydalı olduğu bilinen; tohumundan, yağından faydalanılan bir bitkidir. Baharat olarak kullanılmasının yanı sıra alternatif sağlık ürünleri olarak da bir uzman doktora danışma şartıyla kullanılabilir. Peki, çörek otu yağı faydaları nelerdir? Çörek otu yağı nelere iyi gelir?

Haber 04-07-24 17:27

Dikkat! Ölümcül olabilir! Uzman isim uyardı: ‘Riske atılabilecek bir durum değil’

Yaz aylarında artan sağlık sorunlarına ilişkin uzmanlardan uyarı geldi. Prof. Dr. Alper Şener, 'yaz ishali' ya da 'turist ishali' olarak adlandırılan hastalıklardaki artışa dikkat çekerek bu hastalıktan korunmanın yollarını açıkladı. Prof. Dr. Şener yaz ishali ile ilgili uyarısında “Özellikle 65 yaş üstü ve 5 yaşın altındakileri yakın takip etmek gerekir. Riske atılabilecek bir durum değil” dedi.

Haber 04-07-24 13:00

MEMUR EMEKLİ MAAŞI TEMMUZ ZAMMI için artık dakikalar sayılıyor: Haziran ayı enflasyonu ile 6 aylık enflasyon farkı ne olacak? 'Bu dönemsel oluyor' diyerek o formülü işaret etti

Son dakika haberi... Memur maaş zammı ve emekli zammı bugün Haziran ayı enflasyon verisi sonrası belli olacak. SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı 6 aylık enflasyon oranında artacak. Memur emeklisi ve memur maaşı da yüzde 10 toplu sözleşme zammı ile 6 aylık memur enflasyon farkı ile şekillenecek. Peki memura emekliye Temmuz 2024 zammı ne olacak? Uzman isim geçtiğimiz yıl uygulanan o formüle değinerek oranları açıkladı. İşte detaylar...

Finans 03-07-24 07:14

O ilde acil servisler alarm veriyor! Uzman isim Hasta başvurusunda artış var diyerek uyardı

İzmir'de acil servisler alarm veriyor. Turizm merkezlerinde tatillerini tamamlayan vatandaşlar dönüş yoluna geçerken, hastaneler ve acil servislerde vakalar arttı. Acil Tıp Uzmanı Dr. Efe Kanter, daha çok sıvı kaybı ve sıcak çarpması vakalarının görüldüğünü söyleyerek dikkat edilmediği taktirde hastaneye başvurularda artışların yaşanabileceği uyarısında bulundu.

Haber 02-07-24 09:57

Uzman çavuş öğretmen eşini öldürüp, bacanağını ağır yaralamıştı! Dehşet anını ifadesinde böyle anlattı

Adana’da 28 Haziran günü yaşanan olayda, uzman çavuş Gökhan Çelik (27), öğretmen eşi Hatice Çelik’i (29) öldürüp, bacanağı Murat Akdöker’i de (30) ağır yaralamıştı. Gökhan Çelik, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Gökhan Çelik, ifadesinde olay anını anlattı. Hastanede tedavi gören Akdöker’in ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Haber 30-06-24 16:14

Mersin'de 3 araçlık feci kaza! 2 kişi öldü, 35 kişi yaralandı... Hepsi aynı yerde çalışıyordu

Mersin'in Silifke ilçesinde Akkuyu Nükleer Güç Santralinde (NGS) çalışan işçileri taşıyan servis otobüsünün karşı şeride geçerek servis aracı ve otomobile çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 35 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerden birinin uzman çavuş olduğu, yaralanan otomobil sürücüsünün de Akkuyu NGS'de görevli uzman çavuş olduğu öğrenilirken diğer servis aracının da NGS işçilerini taşıdığı kaydedildi.

Haber 29-06-24 10:46

Uzman çavuş öğretmen eşini öldürüp 3 kişiyi yaraladı! Teslim olmayı reddedince polis bacağından vurdu, yine de kaçtı

Adana’da uzman çavuş G.Ç. (27), otomobilde tartıştığı daha önce hakkında uzaklaştırma kararı aldıran öğretmen eşi Hatice Çelik’i (29) kaçmaya çalışırken tabancayla vurarak öldürdü, yanındaki onun eniştesi M.A.'yı da ağır yaraladı. Yoldan geçerken seken kurşunların isabet ettiği 2 kişi hafif yaralanırken, polisin bacağından vurduğu cinayet şüphelisi kaçtı.

Haber 28-06-24 14:21

Aşırı sıcaklarda uzman isimden önemli uyarı! 'Acil tedavi gerektirir, gecikirse...'

Dahiliye Uzmanı Dr. Özkan Akyol, sıcak çarpmalarında doğru ilk yardımın hayati önem taşıdığını söyledi.

Haber 27-06-24 17:42

Bakan Işıkhan 'refah payı' yok dedi ama... Emeklileri umutlandıracak değerlendirme! 'Cumhurbaşkanı' detayı dikkat çekti: Kök maaşa ciddi bir artış yapılabilir

Milyonlarca SSK, Bağkur, memur ve memur emeklilerinin gözü temmuz zamlarındayken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika açıklaması geldi. Bakan Işıkhan, asgari ücrete ara zamma ve emeklilere refah payına kapıları kapattı. Bakan Işıkhan açıklamaları sonrası emeklilerin de zam hesabı değişti. En düşük emekli maaşı ne kadar olur, refah payı olmasa da kök maaşlara düzenleme gelir mi? Uzman isim Mynet'e değerlendirdi.

Finans 26-06-24 15:03

Manisa Soma'daki deprem sonrası iki fay uyarısı! Uzman isimler o detayı açıkladı: 9 büyüklüğünde...

Manisa'nın Soma ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem panik yarattı. Bazı vatandaşları uykusundan uyandıran deprem sonrası uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Prof. Dr. Hasan Sözbilir, bir fayın kırılmasından kaynaklanmış olabileceğini belirterek iki faya dikkat çekti. Bölgede daha önce de 9 şiddetinde deprem olduğunun altını çizen uzmanlar, "Manisa çevresinde de daha önceleri çok yıkıcı depremler oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 25-06-24 14:50

Yüzde 10'dan yüzde 20'ye... Neredeyse hepsi yapıyor: İşletmelerde 'komisyon' oyunu! Uzman isim uyardı: Faiziyle geri alabilirsiniz!

İşletmelerdeki fahiş fiyatlar gündemdeyken bir de 'komisyon' oyunu dikkat çekti. Neredeyse her işletmenin kartlı ödemeler için uyguladıkları 'komisyon' yüzde 10'dan yüzde 20'ye kadar uzanıyor. İşletmelerin aldığı bu 'komisyon' ücreti yasal mı? Uzmanlar ne diyor? Ödenen ücret geri alınabilir mi? İşte detaylar...

Finans 25-06-24 11:25

Bitlis'te dalış tutkunları Van Gölü'nün derinliklerindeki güzellikleri keşfediyor

Bitlis'in Adilcevaz ilçesine gelen dalış tutkunları, uzman dalgıçlar eşliğinde Van Gölü'nün derinliklerine dalarak mikrobiyalitleri, batık gemileri ve su altında kalan yapıları keşfediyor.

Yurthaber 25-06-24 11:25

İslam Memiş gram altın tahminini paylaştı: ‘Altının yolculuğu başlıyor’ diyerek tarihi açıkladı: 'Her ay yeni bir rekor yolda'

Altın fiyatları beklenmedik düşüşünün ardından toparlanma çabasını sürdürürken Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten yatırımcıya dikkat çeken bir uyarı geldi. Memiş, Temmuz ayını işaret ederek, altın fiyatlarının soluksuz yükseleceğini kaydetti. Hey ay yeni bir rekor görüleceğinin altını çizen uzman isim, ‘Gram altında TL fiyatta 3 bin-3 bin 500 aralığını da hedef olarak beklemeye devam ediyoruz” dedi.

Finans 25-06-24 10:14

Milyonların gözü o tarihte! Memur ve memur emeklilerinin zammı belli oluyor: Uzman isim iki ayrı oran verdi

Milyonlarca memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklilerinin gözü artık 3 Temmuz'da. Haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla yeni zamlı maaşlar da belli olacak. Şu ana kadar 5 aylık veriler kesinleşti. Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş hem memur ve memur emeklisi için hem de SSK ve Bağkur emeklileri için 2 ayrı oran duyurdu. Memurlara ve emekliler için yapılacak zam oranı kaç? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Finans 24-06-24 15:25

Kısa bir mola vermişti! Altın fiyatlarında 1 Temmuz sonrası olacakları anlattı: 'Fiziki altın tarafında daha çok...'

Bir süredir gram altın fiyatını aşağı çeken ons altın düşüşünü sürdürdü. Ancak bu hafta dolardaki sınırlı artış ile altının gram fiyatı hafif yükselse de yatırımcılar halâ ‘altın düşecek mi, ne zaman yükselir?’ gibi sorulara yanıt arıyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için Temmuz ayını işaret etti, gram altında rotayı açıkladı. Altın fiyatlarında kısa molanın biteceğini kaydeden uzman isim, “Artık bundan sonra daha pahalı hale gelecek” dedi.

Finans 22-06-24 08:16

Yeni tehdit: KP.3! Çok bulaşıcı ve hızla yayılıyor diyerek belirtilerini açıkladılar!

Koronavirüsün varyantı olan Omicron'dan sonra çıkan JN.1'in de yeni bir varyantı çıktı. KP.3 ismindeki virüsün vaka sayıları ABD'de her geçen gün artmaya devam ediyor. Acil servis yatışları da son dönemde iyice arttı. Uzman isimler KP.3'ün son derece bulaşıcı olduğunu belirtti ve semptomlarını açıkladı.

Manşet 19-06-24 19:37

Afra Saraçoğlu, Selçuk Bayraktar, Ekrem İmamoğlu... Bu tuzağa dikkat! Ünlülerin seslerini ve yüzlerini kopyalıyorlar: Uzman isimlerden uyarı

Dolandırıcılar artık insanları tuzaklarına düşürmek için yapay zekayı kullanıyor. Uzman isimlerden yapay zekayla oluşturulan sahte içeriklere karşı vatandaşlara uyarı yapıldı. Dolandırıcılar, vatandaşları ağlarına düşürmekte özellikle ünlü isimlerin görüntü ve seslerini yapay zeka yardımıyla klonlayarak sahte reklamlarda kullanıyor.

Haber 17-06-24 21:41

Emekli maaşında son viraj! Temmuz öncesi yüzde 50 ilk kez gündeme geldi! Uzman isimden kök maaş açıklaması

Temmuz öncesi emekli zammında son viraja girildi. SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin gözü kulağı yapılacak zam oranında. Temmuzda kök maaş için düzenleme yapılacak mı, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak, zam oranı ne olur? Uzman isim tek tek yanıtladı.

Finans 16-06-24 08:09